Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

A CO SPORT ??

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 54, 55, 56  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Majdalenka

PříspěvekZaslal: po únor 15, 2010 9:50 pm    Předmět: Citovat

Very Happy Ahojte zlatíčka, tak se hlásím po tom mém slavném spinningu a mě samotnou překvapilo, jak se mi dobře jelo, i když jsem měla asi rok pauzu, tělíčko si ten pohyb pamatuje a jelo se mi opravdu moc skvěle. Měla jsem strach, že budu lapat po vzduchu a ve stoje neujedu ani sekundu a jela skoro jako všichni ostatní. Taky jsem se bavila s trenérkou o tom pilatesu a ona mě odrazovala, že je to moc náročné a že to určitě zatím nezvládnu, tak nevím jak se s tím poprat, no zítra tedy nepůjdu na pilates, ale máme za barákem udělané kluziště a půjdu si zabruslit. Tak Sue jestli budeš mít cestu mezi 5-6 večer na hřišti za barákem ležím na ledě jak pecka Laughing Embarassed No tak se mějte papá Majda

36 let, 2 děti, 2 kocouři, chameleon, 2 anduláci a tata Majďák
19.11.2009 TUBU Ostrava Dr. Foltys,
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lolinka

PříspěvekZaslal: po únor 15, 2010 10:05 pm    Předmět: Citovat

Majdi,

to jsi tedy dobrá.
Moje tělo si to nějak nepamatovalo. Já loni po několika letech sedla na rotoped s tím, že začnu pravidelně jezdit (to jsem měla ještě před operací) a vůbec se mi nechtělo věřit tomu jak to mé tělo nemohlo zvládnout - dřív jsem jezdívala i 30-35km denně a najednou jsem byla po 3km úplně hotová a potila se jako prase. A připadala jsem si jak ta největší bečka a bála se, aby se ten rotoped nerozpadl. Letos na něj chci zkusit znovu sednout (nyní mám ještě díky té mé nemoci od všech fyzických aktivit pokoj - respektive jejich zákaz, ale už je to na lepší cestě, tak snad začnu také někdy sportovat). Jo a v létě bych chtěla hrát badminton (co jsem si loni koupila a hrála ho asi jen dvakrát - pak přišla nemoc) a taky trochu jezdit na kole a dělat tůry a hodně plavat. Wink
No, v hlavě to uspořádané mám, teď abych tomu ještě dostála. Wink

[/url]Turnov 15.5.2009, MUDr. Hrubý-skvělé ruce a profi přístup - všem doporučuji! Metřík dokončen 24.12.2009 Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
suelin2

PříspěvekZaslal: út únor 16, 2010 8:49 am    Předmět: Citovat

Majdi tak jsem nějak včera nestíhala ani sednout ke kompu,měla jsem tady děti(takže plný barák) Razz Evil or Very Mad Evil or Very Mad .To je škoda,jinak bych tam skákla at se mrknu jak tak válíš piruletky Razz Razz Razz
Majdalenka

PříspěvekZaslal: út únor 16, 2010 11:36 am    Předmět: Citovat

Very Happy Very Happy Suelinko, to bruslení se koná dnes. Tak doufám, že se neoteplilo tak, aby mi roztál led. Jedu pro holku do hudebky a pak hurá na ledík. Já nevím Lolinko jak ty , ale já jezdila spinning opravdu moc intenzivně 2-3x týdně a někdy i dvouhodinovky, a musím říct, že na rotopedu bych to neujela ani náhodou, kolo na spin je o něčem úplně jiném, a tam kde jsem byla mají asi jen rok nová kola, no prostě balada na klouby, fakt paráda, ale snažím se, abych neměla jen jednostranně ten spin a možná jsem trochu i natrénovala kondičku s tím mým chozením, ale bohužel to se dá jen o víkendu, nemám přes týden moc času. A do práce dojíždím daleko, takže jen ty víkendky. Tento víkend mě čeká ještě další plesík, tak doufám, že se tam trošku vyskáču a bude zase nějaký pohyb. Papá Majda

Romana

PříspěvekZaslal: út únor 16, 2010 5:10 pm    Předmět: Citovat

Majdalenko tak doufám že jsi si bruslení náležitě užila Exclamation Wink no já na bruslích stála naposled snad ve 12 letech Razz
Majdalenka

PříspěvekZaslal: út únor 16, 2010 10:04 pm    Předmět: Citovat

Very Happy Děvčata já dneska zklamala, ale není to moje vina, přijela mi kámoška i s dcerkou, tak jsme se i s mojí dcerou vypravily a vyoblíkaly na brusle a už jsme došly na plac a ten hnusný protivný správce nás poslal domů, že už mu končí pracovní doba a že led se roztápí Twisted Evil Twisted Evil Tak jsem mu akorát vynadala, že se tady za mnou vleče kámoška na bruslení a nic, tak jsme si daly kávičku a zbytek dortíku od narozenin Embarassed Embarassed Embarassed a uvidíme zítra na váze. Shocked Papá Majda Very Happy

smapája

PříspěvekZaslal: st únor 17, 2010 8:37 am    Předmět: Citovat

Majdalenko
nic si z toho nedělej, vynahradíš si to příště nebo nějakou jinou aktivitou, jsi docela aktivní Smile to já chci na to jít postupně, od března do práce a z práce pěšky a pak postupně něco přidám a hlavně se snad zas vrátím k břišnímu tanci Very Happy

[/url]
35let,bezdětná
suelin2

PříspěvekZaslal: st únor 17, 2010 8:57 am    Předmět: Citovat

Majdi máš to ale smůlu,ale nevěš hlavu za chvilku budeš moct vzít kolečkové a řádit na nich. smapájo ty jsi tančila někdy bříšní tance,jééééééé to se vždycky moc líbilo,taky bych do toho šla a chtěla zkusit Razz Razz Razz Razz ,mrknu se jestli u nás něco takového je Embarassed Embarassed
trixl

PříspěvekZaslal: st únor 17, 2010 9:34 am    Předmět: Citovat

smapájo břišní tanec a to chceš být žížalka, dyť na tom je nejhezčí to, že se má čím natřásat a kroutit Wink to jen tahle divná doba preferuje vyhublost.
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: st únor 17, 2010 10:13 am    Předmět: Citovat

Majdalenko, teda ty jsi drak! I když tentokrát bruslení nevyšlo, ty to jistě nevzdáš, že ne.. ?? Jsi teda sportovní nadšenec... obdivuju tě Wink
Majdalenka

PříspěvekZaslal: st únor 17, 2010 12:00 pm    Předmět: Citovat

Very Happy Very Happy Zelenoočko, já tedy žádný drak nejsem Shocked jsem spíše dost pohodlný a líný člověk, ale vím, že jsem vždy musela přidat fyzickou aktivitu, abych zhubla, kdysi jsem naprosto nesnášela tělocvik(chodila jsem do sportovní školy ale do nesportovní třídy a nás učili ti učitelé na tělocvik co ty sportovce Sad Takže záhul a naprostý odpor k pohybu, nikdy jsem nevyšplhala a nepřeskočila kozu) jenže s postupem času jsem se sebou musela něco dělat, byla jsem strašně neohrabaná a děcka se mi vysmívyli a taky mě začali dost šikanovat, no a já začala jezdit na kole a bruslit a to už mě bavilo a moc, taky jsme hodně chodily na hory na výšlapy, pak jsem byla celkem štíhlá , ale bohužel mám ráda vše co život nabízí a tudíž i dobré jídlo Embarassed Embarassed Embarassed A ze sportu dělám jen to, co mě opravdu baví. Mám ráda lidi a jsem tak v kontaktu s nimi a to mi vyhovuje.
Jenže nemysli si, nejsem vyloženě nějaký šííílenec, abych jela na kdovíjaký výkon, ale život mě naučil. Moje děti to taky potřebují, tak je to celkem přirozené. Dcera je hyperaktivní a má značný problém udžret se v klidu, bere na to léky a tak se vybije a syn je ňouma(chudáček jak já), spadne i na rovné zemi, nevyleze na žádný strom apod.což je šílené se srovnáním s mou naprosto na sportovně talentovanou dcerou a nechci, aby byl otloukánek, už tak ho děcka venku mydlí a vysmívají se mu, že je bůček a někteří mu tam taky ubližují, tak pak holka nastartuje a brání mladšího bráchu. Takže ho nutím jezdit na kole, což ještě stále neumí bez koleček a to mu bude 8, bruslit a plavat(tak to mu jde skvěle a je na to šikula) no a chodíme hodně pěšky. A to je moje veškerá sportovní aktivita.
Ještě jsem se domlouvala, jak mám ty odpolední, že budeme chodit s manželem a paní učitelkou z hudebky (od holky) na banbinton, tak to bude paráda. Papá Vaše Majdalenka Laughing

Naposledy upravil Majdalenka dne čt únor 18, 2010 10:09 pm, celkově upraveno 1 krát.
smapája

PříspěvekZaslal: čt únor 18, 2010 9:26 am    Předmět: Citovat

Suelin a Trixl
ty břišní tance jsou takové příjemné odreagování a navíc úplná žoužel ze mě nebude ani kdyby se mi povedlo zhubnout podle metříku Very Happy
jsem celkově hřmotnější konstrukce po tátovi, vysoká a mohutná...
ale s těma břišníma počítam zas až od září, abych nenaskakovala do rozběhnutého kurzu...zatím si můžu blbnout jen tak doma Very Happy

[/url]
35let,bezdětná
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: čt únor 18, 2010 10:14 am    Předmět: Citovat

Majdalenko, i když píšeš, že nejsi žádnej drak, tak pro mě jsi! Já byla dost velký sportovec, makala jsem 2-3h denně... a když to porovnám, co dělám teď Rolling Eyes Embarassed .. kromě 3h jízd s kočárkem v terénu (lesem, žádný beton) nemám pohyb skoro žádnej. Krom běhání kolem dětí teda a práce na baráku 8+1 Wink .. už se těším, až přibude zahrada!! Budu rýt, kopat, hrabat, sekat trávu (sekačku nemáme, mezi stromy seču kosou, holt venkov, no Laughing ).. Kdybych bydlela na bytě, věřím tomu, že bych měla už 150kilo nejmíň... Akorát kdyby mě tak neomezovala ta malá kulatá svi*ě pořád!!! Port mám na mysli Evil or Very Mad ... díky němu jsem pak 3dny nepoužitelná, místo mám oteklé, začervenalé... No... proto jsi pro mě, Majdi, nyní drakem! Very Happy Protože já se nyní jen tak plácám a potácím životem, bez přísunu endorfinů.. nějak nemám elán.... ale nový přísun energie do mě pomalu vplouvá s informacemi o novém typu operace.. beru to jako znamení, že tato nová metoda, o hodně šetrnější, přišla právě ve chvíli, kdy jsem se měla rozhodnout, zda tubu či co a jak to se mnou vlastně bude dál... Wink Wink
Já se strašně těším, až budu moct chodit mezi lidi... chci chodit na intuitivní tanec.. ááách.. Smile
Majdalenka

PříspěvekZaslal: čt únor 18, 2010 11:21 am    Předmět: Citovat

Very Happy Neboj Zelenoočko, ty se jistě správně rozhodneš, já hodně věřím na osud a že všechno zlé je pro něco dobré. Možná, že tato cesta je pro tebe ta nejlepší a možná proto jsi pořád nevěděla co a jak....
Já byla taky předtím naštvaná, že mi band nevyšel a pak jsem byla nejšťastnější člověk na světě, že teď nemusím mít v sobě tu cizí věc. A taky jsem ráda, že jsem zcela bez komplikací, ale být tebou, žaludek máš už stáhnutý a kolem různé bebi, je to šetrnější a možná toto je pro tvoje tělo to nejlepší. Mě to bylo jedno, já tam nic neměla, ale ty abys neměla nějaké komplikace ses zcela jistě rozhodla správně, podle mého laického pohledu.... Aby se ti něco nestalo a výsledek bude zcela shodný... Papá Majda Very Happy Very Happy

santoval

PříspěvekZaslal: pá březen 05, 2010 7:56 pm    Předmět: ajojík Citovat

Tak už je to tady kilečka se moc nehýbou jsou to jen deka, začínám cvičit natvrdo vacufit a u nás v práci zakou´pili vibrační plošiny power plate tak to zkombinuji a musí se to hejbnout.Vacufit nemá chybu!!!!!Doporučuji všem
http://www.masaze-ostrava.eu/vacufit.php

[/url]

Libuška 45 let, 8.1.2010 TUBU Ostrava- MUDr. Foltys- skvělý přístup před operací zhubnuto 3,5kg
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 54, 55, 56  Další

Přejdi na: