Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

A CO SPORT ??

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 54, 55, 56  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Majdalenka

PříspěvekZaslal: pá březen 05, 2010 7:59 pm    Předmět: Citovat

Shocked Teda Santoval, to tedy neznám.... Shocked
Kdy dáme v Ov tu kafču??? Papá Majda

36 let, 2 děti, 2 kocouři, chameleon, 2 anduláci a tata Majďák
19.11.2009 TUBU Ostrava Dr. Foltys,
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
santoval

PříspěvekZaslal: pá březen 05, 2010 8:06 pm    Předmět: ajoj Citovat

no Majdi kdy dáme???????? Já už toho prošla Very Happy Hypoxitrainer, pak jsme na sobě měla takový vakuový skafandr, ale vacufit je super je to běžecký pás, a ty jsi od pasu dolů ve vakuua máš tam různé zátěže a můžeš si pustit film či svoje písničky je to super a formuješ se já totiž nenávidím kolo a to je pro mě dobrý Very Happy

[/url]

Libuška 45 let, 8.1.2010 TUBU Ostrava- MUDr. Foltys- skvělý přístup před operací zhubnuto 3,5kg
santoval

PříspěvekZaslal: pá březen 05, 2010 8:07 pm    Předmět: ajojík Citovat

Už budu mít v práci volněji tak se domluvíme co jsem nastoupila po operaci byl to záhul ale ted už se to zvolní

[/url]

Libuška 45 let, 8.1.2010 TUBU Ostrava- MUDr. Foltys- skvělý přístup před operací zhubnuto 3,5kg
Majdalenka

PříspěvekZaslal: pá březen 05, 2010 8:21 pm    Předmět: Citovat

Very Happy O.K. Příští týden mám ranní a další pak noční... Tak písni, zkusím se napasovat... Very Happy

trixl

PříspěvekZaslal: čt březen 11, 2010 9:04 am    Předmět: Citovat

http://psychopathy.blog.cz/0803/kalorie-prumerna-denni-spotreba no to je pro někoho kdo vyloženě tvrdě nedietil, před 4 rokama mi to šlo bez problémů s touhle spotřebou, ale teďka ani ťuk chjo a to jsem určitě neblbla a byla jsem na svůj metabolismus hodná
http://psychopathy.blog.cz/0901/kolik-pohybu-telo-potrebuje orbitrekuju hoďku snažím se každý den v tom bude problém, no budu muset začít i odpočívat a spát víc, protože to mi nejspíš dost blokuje hubnutí. Když to nepomůže po Velikonocích sáhnu na jídlo a zas trochu ho omezím. Před velikonocema ale ne, pojedeme na rodinnou slezinu to je můj den odměn, mám takové 3 za rok Smile

Aleee jsem se šla změřit no, jsem trubka, jsem o něco menší na cm tak nebudu šílet Smile

Když jsme v kolonce sportu, měla jsem sen, že se vrátím mezi seniory plavce. Ale jelikož bazén daleko a mrňavka změnila plány, pokusím se o něco u mě nevídaného a to, že se začnu zajímat, až klouby dovolí běh přírodou. Zatím rychlá chůze to jistí. Uuuuž ať je tu jaro.

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
ALENA

PříspěvekZaslal: čt březen 11, 2010 2:52 pm    Předmět: Citovat

trixl jsi fakt dobrá, jak stále bojuješ a hlavně, jak máš sílu překonávat překážky Wink Wink Wink to já jsem hroznej lenoch a tak zůstávám u procházek se psem Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
santoval

PříspěvekZaslal: pá březen 12, 2010 8:01 pm    Předmět: zkuste Citovat

www.ppstudio.cz/index.php?pp-studio-ostrava=powerplate
Ve středu jsem byla na 25 minut na power plate ještě dnes mám namoženy svaly, je to fakt skvělá věc por hubnutí a tvarování postavy SUPER!!!!!!! 10 minut na této vibrační plošině je jako hodina v posilovně. Very Happy Very Happy Very Happy

[/url]

santoval

PříspěvekZaslal: út březen 23, 2010 7:25 am    Předmět: ufff Citovat

Ahoj všichni, uf to je dřina tak se to konečně začlo hýbat, dnes ráno hnedka dvě kila dole. ale stála jsem dobré tři-čtyři týdny, ale je to úžasný pocit Very Happy Very Happy .a hnedka v sobotu jsme to poznala když jsem si kupovala v obchodě jarní bundičku před operací to byla velikost 52/54 někdy i 56, a já jsem se vlezla do 46/48, to je pocit, ten jsem zažila po hubnoucí kůře někdy před 5-6 lety. Už jsem byla 4 krát na power plate, a nemá to chybu, za tu půlhodinu zaposilujete nožky hýždě bříško boky a ruky a jsem total mokrá a příjemně unavena a neuvěřitelně to ubírá na centimetrech, sedí mi to, nemám ráda kolo a abych se při cvičení vypotila musela bych být v posilovně víc než hodinu a to mě pak bolej klouby i páteř Embarassed Crying or Very sad tak všem přeji hezký sluníčkový den.Vzkaz pro Majdu, mám toho teď doma hodně, ale na počátku dubna odjíždí kluk do Švédska tak bude doma volněji já se ozvu jdem DOCENTKO na kafe!!!!!!!!!!!!!!!

[/url]

rennnie

PříspěvekZaslal: út březen 23, 2010 8:46 am    Předmět: Citovat

Santoval, gratuluju. S těmi velikostmi to máme podobné, já se pro změnu narvala do kožené bundy 44, ale pravda je, že ještě to chce aspoň 10 kg. Měla jsem ji od nákupu párkrát a pak jsem ji jen chodila očumovat do skříně :-/ Zajímavé je, kolik mám teď oblečení, vytáhla jsem staré zásoby z doby, kdy jsem měla ještě tak o 8 kg míň a naráz se hodí.

[/url]
Majdalenka

PříspěvekZaslal: út březen 23, 2010 12:16 pm    Předmět: Citovat

Very Happy Rennie, mám to s tím oblečením taky tak, ale jestli ještě zhubnu( a v to doufám), budu už muset kupovat, zatím jsem ráda, že jsem ty staré věci nevyhazovala a teď se do nich vlezu... děvčata v práci mi říkají, jó ty sis koupila novou bundičku a já, né ale už se zase do ní po několika letech vlezu Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Santoval, klidně kafíčko podniknem a taky bude ten srazík u macky
(U KOCOURA), tak jestli budeš moci, tak se uvidíme i tam... Papá Majda Very Happy

suelin2

PříspěvekZaslal: út březen 23, 2010 12:16 pm    Předmět: Citovat

santoval
NO TY JSI HOLKA ALE DOBRÁ Exclamation Exclamation Ty krásné pocity když nakupuješ menší hadříky je nezaměnitelný že Exclamation Jen tak dál držím palce Razz Razz
Rendy

PříspěvekZaslal: út březen 23, 2010 12:42 pm    Předmět: Citovat

Chtěla jsem se zeptat co říkáte na ten Rolletic,chtěla bych to vyskoušet Laughing

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Mona

PříspěvekZaslal: út březen 23, 2010 1:27 pm    Předmět: Citovat

Idea

3/3 TUBU

Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 3:34 pm, celkově upraveno 2 krát.
Pett1

PříspěvekZaslal: út březen 23, 2010 1:56 pm    Předmět: Citovat

Holky a neposlouchal jste někdo Evropu 2 - Leoše - teď nevím kdy to bylo - někdy minulý týden, jak tam mluvili o tom novým přístroji na bázi ultrazvuku? Moderátorka ho testla a na obvodu přes boky měla -5 cm Shocked pochopila jsem, po jednom použití. Jmenovalo se to nějak VAKAVIT nebo VAKUVIT. Pídila jsem po tom na netu, ale nic jsem nenašla. Confused

2/7/10 tubu Břeclav, startovací váha před opkou: 103,8 kg, od opky zhubnuto: 35,3 kg
Abdominoplastika 20.9.2011 FN Brno
Rendy

PříspěvekZaslal: út březen 23, 2010 4:31 pm    Předmět: Citovat

http://www.vacushape.cz/Princip-pristroje-P9.html tak to je ono

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 54, 55, 56  Další

Přejdi na: