Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 54, 55, 56 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ludmila
|
Zaslal: pá leden 29, 2010 9:41 pm Předmět: |
|
|
Blíží se mi kontrola u pana doktora Zemana a mám docela vítr, co mi zase pěkného řekne . Tak jsem se dokopala k poctivému dietnímu režimu a ejhle ono se to po dlouhé době hnulo. Chodím jednou za týden cvičit s místní omladinou a dávají mi co proto. Napřed jsem měla strach, jestli jim budu stačit a jestli si nebudou říkat, co tu chce ta stará rachomejtle, ale cvičím co zvládnu a jde to. Doma bych se ke cvičení asi nedonutila. Taky jsem vytáhla dceru a děláme si každý den navečer hodinovou procházku svižným tempem kolem dědiny. Nejsem si jistá, jestli už si o nás sousedé nevyprávějí bůhvíco, že nemáme nic jiného na práci..... Doufám, že mi ty procházky vydrží, když to zvládám teď v těch mrazech. Mám doma sice orbitrek, ale moc mě nebere. Tak si optimisticky představuju, jak tím chozením hubnu . Všem, kdo sem na fórum chodí, přeju hodně vytrvalosti, optimismu a víry v to, že to společně zvládnem.
Držím pěsti a zdravím z jihu Moravy. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wXlindW/]
[/url]
Lidka 51 let
8.10.2008 tubulizace ve FNUSA Brno
před operací 13 kg a jedeme dál .... ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lolinka
|
Zaslal: pá leden 29, 2010 9:51 pm Předmět: |
|
|
ludmila:
Tak to jsi dobrá, že jsi se dokopala k cvičení a moc držím palečky, aby Ti to šlo dál hezky dolů.
Procházky jsou super a je moc fajn, že Tě dcera podporuje a chodí s Tebou - samotnou by Tě to asi tolik nebavilo. Pořiď si pejska, který potřebuje hodně pohybu, a ono Tě to donutí ještě víc. A navíc Tě budou procházky moc bavit.  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wJnXPDh/]
[/url]Turnov 15.5.2009, MUDr. Hrubý-skvělé ruce a profi přístup - všem doporučuji! Metřík dokončen 24.12.2009  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
janaaa
|
Zaslal: pá leden 29, 2010 10:02 pm Předmět: |
|
|
LIDUŠKO TO JE FAJN, ŽE SI SE ZASE OZVALA, DLOUHO SI O SOBĚ NEDALA VĚDĚT. SMEKÁM NAD TVOU VITALITOU, JÁ NE A NE SE K NĚČEMU DOKOPAT. POTŘEBOVALA BYCH TAKY NĚKOHO KDO BY TO SE MNOU TÁHNUL. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w1KWNws/]
[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ludmila
|
Zaslal: pá leden 29, 2010 10:47 pm Předmět: |
|
|
Lolinko, pejska si určitě nepořídím, protože se jich bojím. V dětství mne jeden rafnul. Od té doby, když vidím psa, postaví se mi všechny chlupy do pozoru /a že jich mám dost/. Takže to zůstane jen na mé pevné vůli, bohužel. Určitě by to bylo jednodušší, ale ten strach je větší.
Jani, před tebou smekám a tiše závidím při pohledu na tvůj metřík. Jsi fakt dobrá. Jo a za mojí vitalitou neledej nic jiného, než strach z toho, co mi řekne doktor na kontrole. To je spíš poslední záchvěv před koncem. No a dcera, že je mi oporou? To bys ji musela vidět, jaký někdy háže ksichty, když jí řeknu jesli nepůjdem ven. A ještě to musím navlíknout tak, aby to nevypadalo, že ji nutím. Ona totiž má taky náběh na obezitu po mamince, ale nesmím ji moc dráždit a zatím to trpně snáší. Ale jsem i za to vděčná, protože máš velkou pravdu v tom, že ve dvou se to lépe táhne. A jen doufám, že jí to ještě chvíli se mnou bude bavit. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wXlindW/]
[/url]
Lidka 51 let
|
Návrat nahoru |
|
 |
Majdalenka
|
Zaslal: so leden 30, 2010 9:16 am Předmět: |
|
|
Ahojky zdravím Ludmilku, no my taky s celou rodinou chodíme po Havířově pěšky, a hlavně můj malý syn brblá, ale už si zvykl. Jsou to takové 8-10 km procházky. Ale prostě musí, taky má co shazovat. No ale mám teď problém, protože mě právě pořád pobolívá noha, už jsem byla i u doktora, celá mi napuchla a strašně mě bolí nárt. Tak teď mám s chozením minimálně na nějaký týden útrum. Říkal, že mi asi prochladla a má pravdu, já pitomá šla na ples jen v lodičkách, i když jsme jeli autem, ale bohužel byly ty 20 stupňové mrazy a na druhý den mě bolela noha a já na to, to musíme rozchodit a hned 10 kiláků a v pondělí jsem se nevešla do boty Takže teď si dávám oraz. _________________
36 let, 2 děti, 2 kocouři, chameleon, 2 anduláci a tata Majďák
19.11.2009 TUBU Ostrava Dr. Foltys, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lolinka
|
Zaslal: so leden 30, 2010 10:34 am Předmět: |
|
|
Ludmilo,
tak to si představ, že moje mamka měla úplně stejný problém.
Když byla malá, hrála si s dětmi a nějaký kluk co tam tehdy s ní byl vyprovokoval nějakého vlčáka a on pak pokousal mamku, která byla v tom chumlu dětí. Moje mamka měla skoro doslova panickou hrůzu snad i z deseticentimetrového psa. Já děsně po pejskovi toužila a ona se jich děsně bála. Nakonec se ale známým narodila štěňátka (to jsem byla ještě poměrně malá holka) a jedno ze štěňátek nemohli udat a jak bylo malinké, tak moje mamka si ho začala hladit, protože tehdy věděla, že to štěňátko jí nemůže tolik ublížit když ono je malé a ona velká. No a pak to štěňátko skončilo u nás, kde vyrostlo a mamka se najednou přestala psů bát, protože jak jsme si ho sami vychovali, byl to strašně hodný a poslušný pejsek. Byl to malý kříženeček a byl moc chytrý. A teď si představ, že od té doby už uplynulo moc let a my máme dokonce pátého pejska. Vždy jak jsme o nějakého přišli, museli jsme si co nejdřív pořídit nového. A kdybys znala moji mamku, asi by ses hodně divila, protože ona začala najednou psy milovat. Když jsme měli třetího pejska, tak dokonce vždycky když k ní přišel se nechat pohladit a pomazlit, tak mu říkala:"Ty jsi jediný chlap z rodiny co se se mnou baví". A strašně jí štvalo, když on dělal kdysi uraženého a šel se místo k mamce pomazlit k taťkovi a od ní sii tehdy nevzal ani šunku, a to za ním pěkně dolejzala.
Ale to tě nechci v žádném případě přemlouvat, jen jsem Ti chtěla napsat, že zrovna ona měla panický strach z pejsků a dnes si bez nich taky nedovede život představit.  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wJnXPDh/]
[/url]Turnov 15.5.2009, MUDr. Hrubý-skvělé ruce a profi přístup - všem doporučuji! Metřík dokončen 24.12.2009  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ludmila
|
Zaslal: so leden 30, 2010 7:26 pm Předmět: |
|
|
Lolinko, štěňátko bych možná zvládla, ale muselo by navždy zůstat štěňátkem, a to jaksi nejde. Já zkrátka psovi nevěřím. A Tvou maminku obdivuju, že to zvládla. No a jinak Tobě vysekávám taky poklonu, protože Tvůj metřík je obdivuhodný. Držím pěsti, aby se Ti dařilo ho udržet, protože u sebe si tak jistá nejsem.  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wXlindW/]
[/url]
Lidka 51 let
|
Návrat nahoru |
|
 |
lolinka
|
Zaslal: so leden 30, 2010 7:37 pm Předmět: |
|
|
ludmilo:
Moc děkuji. Já si u sebe také jistá nejsem, ale moc v to doufám.
Doufám, že když už se mi to povedlo dotáhnout až sem, že si to udržím.
Jinak ještě k těm pejskům - myslím, že mamce pomohlo od strachu jedině to, že ta štěňátka znala odmala a vlastně si je vychovala ke své představě.
Už máš za sebou dnešní procházku? Dnes bylo venku nádherně (nebo alespoň u nás krásně svítilo sluníčko, ale já se dokopala jen s naším štěňátkem na zahradu - ještě nemůžeme mimo zahradu dokud nebude mít poslední přeočkování).
Už se ale těším až bude Maggie větší, protože já procházky se psem miluji.  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wJnXPDh/]
|
Návrat nahoru |
|
 |
dagy
|
Zaslal: ne leden 31, 2010 10:14 pm Předmět: |
|
|
ahoj vsem,
chci se zeptat, nemate nekdo zkusenosti s batama MBT? docela by me lakaly, ale zajimalo by me, jestli uz je nekdo z vas vyzkousel a osvedcily se mu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: po únor 01, 2010 2:42 pm Předmět: |
|
|
Ahoj mám jedny kvůli zádům a pochvaluju si je. Akorát jsem v nich chodila fakt denně a už jsem jednu botu roztrhala na nové nemám tak nevím jak si to dát dokupy, aby ještě sloužily, měla jsem sandály. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zapletalka
|
Zaslal: po únor 01, 2010 2:54 pm Předmět: |
|
|
Tak já do dneška ani nevěděla, že něco takového, jako boty MBT existuje  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/whleHOb/]
[/url] 39 let, 2 dcery 20 let, 10 koček všeho druhu, hejno rybiček, tubulizace 6.10.2009 v Turnově, před op. - 5 kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Majdalenka
|
Zaslal: pá únor 12, 2010 9:51 am Předmět: |
|
|
Ahojte moje milé spolubojovnice a spolubojovníci. Já jsem se objednala na pondělí konečně na spinning. Po roce a půl, doufám, že tam nezažiju "klinickou smrt" jak to řekl jeden můj známý po první hodině..
Ale snad to dám a vydržím, jde i můj muž, takže se budeme potit duo.
Už mě přestala bolet ta noha, tak snad to klapne....
Papá a mějte se krááásně  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: pá únor 12, 2010 4:49 pm Předmět: |
|
|
Majdi pozor abys jezdila na tepovku, abys potom neměla stehna jak kulturista místo ubývání tuku  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Majdalenka
|
Zaslal: pá únor 12, 2010 7:43 pm Předmět: |
|
|
Děkuji Trixl za rady, snad si něco budu pamatovat ještě z minula, já jezdila intenzivně spinning kdysi před 2 lety, když jsem si naivně myslela, že zhubnu zrovna jááááá přirozeně, jezdila jsem 3X týdně spinning někdy i dvouhodinovky ( a zhubla jsem akorát 16 kolo a dost), tak snad si to tělo pamatuje, já taky nemám moc přes zadek a nohy, ale hlavně přes hrudník a mám strašně tučné ruce, ale snad mi pomůže ještě posilovna a pilates, tak uvidím, jak to všechno zvládnu. jojo vždycky mi říkali, abych mohla ještě mluvit a já kecala a kecala nebo jsem si prozpěvovala. No snad to klapne, už se i těším, myslím, že mi pak váha půjde lépe dolů. Mám v plánu pondělí spinning, v úterý pilates a v pátky bazén o víkendu hlavně chůze, to trajdáme po návštěvách a tak, horší to bude, když budu mít odpoledko, to spin není, ale já budu chodit s kámoškou a manžou, tak možná se k nám někdo přidá a půjde udělat hodina i dopoledne, jinak asi přidám bazén a saunu místo spinu, když budu mít odpolední. No dost pak vám napíšu, jak mi to jde a s tím pilatesem nemám žádnou zkušenost, tak nevím, jak mi to půjde. Papá Hokya kluci a sportu a ubývajícím kilům zdar!!!!  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
suelin2
|
Zaslal: so únor 13, 2010 9:40 am Předmět: |
|
|
Majdi ty jsi to vzala,hezky od podlahy,chůze po Havru,dietka,sport ty bláho do léta budeš mít 50kg  _________________
42let,4děti.Tubulizace 10.6.09,míry 15.3.10/100-90-100cm,abdo.24.1.2011.Metřík dokončen11.2.2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|