Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 189, 190, 191 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
janaaa

PříspěvekZaslal: út říjen 16, 2007 9:30 am    Předmět: Citovat

marie S děkuji, stránku s tubulizací jsem si sice našla, ale je tam jenom teorie. Bohužel žádné výsledky, nic o pooperaci. než se do něčeho takového pustím potřebovala bych víc informací, nejlépe od lidiček, kteří to podstoupily. mám strach, že nebudu cítit žádné omezení, a budu tam, kde jsem nyní. nemám problémy se sladkým (nesnáším sladkou pachuť v puse), ale mám problémy s množstvím, jsem schopná najednou sníst i velké množství jídla. ozvěte se prosím ti, kteří už jste to podstoupily. děkuji moc. Jana

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Taky10

PříspěvekZaslal: út říjen 16, 2007 10:31 am    Předmět: Citovat

Janni, myslím, že už se to tu někde řešilo, psychologa by jsi platit neměla, ale někteří jsou pěkní vyčůránci a využívají neznalost pacienta, tak bacha na to....Jo a tu operaci zvaž, také si myslím, že se jedná o tuburizaci žaludku, je to operace nevratná, ale při nedodržování množství jídla se žaludek může opět roztáhnout, pokud máíš hodně kilo navíc a už několikrát jsi hubla a tloustla, být tebou bych volila bypass, po tom jednoznačně budeš hubnout, přečti si hned zde na prvních stránkách , na léčbě obezity, tam máš o všem, i o bypasu i o tuburizaci, když už by mě takhle řezali, volila bych raději něco jistějšího, což bypass určitě je.
ALENA

PříspěvekZaslal: út říjen 16, 2007 4:43 pm    Předmět: Citovat

Já jsem také neplatila psychologa, mám pocit, že tady na foru snad nikdo neplatil Wink Wink tak si to zjisti, ať zbytečně nevyhazuješ peníze za něco, co je hrazené pojišťovnou Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
nika

PříspěvekZaslal: út říjen 16, 2007 6:15 pm    Předmět: Citovat

Jano já jsem po minigastrickém bypasse a o tubulizaci jsem jen četla a to při tom, když jsem si hledala informace o té mé operaci. Jestli máš problémy s množstvím jídla, tak se ti asi opravdu bude hodit bypass, ale pozor je to nevratná operace a ten žaludek se ti taky může vytáhnout nebo si můžeš přivodit vážné zdravotní komplikace pokud nebudeš dodržovat množství a pořádně nebudeš kousat. Je to vlastně obdobný s bandáží, ale výrazně radikálnější. A hlavně při gastrikckym bypasse ti vynechají nebo uříznou kus tenkýho střeva a tím bude docházet k malabsorbci - sníženému vstřebávání a tím by si měla hubnout jistěji než u bandáže. No chce to si vše přečíst a pak se rozhodnout. Já četla všechny články nejmíň desetkrát než jsem souhlasila. Čti čti čti

Zadej si to do vyhledávače a zkus i Google

[/url]

Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
janaaa

PříspěvekZaslal: út říjen 16, 2007 6:23 pm    Předmět: Citovat

Niko,
to je právě to. Taky jsem hledala, četla, ale jen teorii. Doktor mi řekl, že vzhledem k mému BMI by doporučoval rukávek. Nevím, ale ani o tom bypassu nemluvil. Já myslím, že by u mě nebyl problém s nedodržování pravidel. Diety jsem už držela, jednu dokonce 2 roky v kuse (bez chleba, bez rohlíků, bez knedlíků atpod.). Ale vždycky jsem se nakonec vrátila k již zmíněnému. A to je ten strach, že mi ta radikální operace pomůže od kil, ale nakonec se to všechno vrátí. Ale tuhle jistotu asi nemá nikdo, že?

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
nika

PříspěvekZaslal: út říjen 16, 2007 6:31 pm    Předmět: Citovat

Tak jestli to je úplně jistý tak to nevím teda to nevím ani já a to jsem už po operaci. Já prý můžu všechno, jen ne cukr, moc mastný a vše se musí velmi dobře rozkousat a jím asi tak půl až třičtvrtě hodiny a strašně málo. Ale mělo by to být trvalé. Připrav si otázky a na všechno se zeptej. Delikátní otázka - kolik ti je let ? Tam asi bude problém s těhotenstvím - je možno otěhotnět až po stabilizaci váhy, aby nedocházelo k podvýživě plodu.

[/url]

Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382
janaaa

PříspěvekZaslal: út říjen 16, 2007 7:14 pm    Předmět: Citovat

Niko,
tak je mi 35 let. Další děti už neplánuji. Mám 2 holky 16let a 11let. Nikdy jsem neměla problém ani s otěhotněním ani s těhotestvím samotným. Jenom mi přinesly pár desítek kg navíc.

[/url]
HankaŠ

PříspěvekZaslal: st říjen 17, 2007 7:08 am    Předmět: Citovat

Posíláme všem pozdrav. Manžel už má prstýnek, operovali ho v PO 15.10. okolo oběda a od včerejšího večera už ho mám doma. Noc nic moc, ale cítí se relativně v poho, je rád, že je doma. Všechny zdravíme, Hanka a Vašek Smile

bandaz 2.4.2007
18kg před operací
martina

PříspěvekZaslal: st říjen 17, 2007 7:46 am    Předmět: Citovat

Ahojky Hani. Tak gratuluju Vaškovi, ale tobě vlastně taky. Že už to má za sebou. On to má jednodušší, protože ty sis tím už prošla a vlastně víš co a jak a můžeš mu podstrojovat jen to o čem víš, že ůmu neublíží. Maj to ti mužští zařízené, co? Laughing Laughing Laughing
Aby to někdo špatně nepochopil - to byla jen legrace Rolling Eyes

A že ho zdravím a ať je mu už brzo dobře a kila mu padaj.

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: st říjen 17, 2007 2:31 pm    Předmět: Citovat

Hanko, taky manželovi gratuluju k prstýnku.. a přeju mu hodně sil do začátku.. a ať mu kila jen letěj .. (i když chlapi maj jinej metabolismus než my, takže nás jistě všechny hravě předežene) Wink Wink
Olča

PříspěvekZaslal: st říjen 17, 2007 5:39 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Hani taky moc gratuluju Vaškovi k prstýnku. To teď hodně ušetříš. Vařit už ani nemusíš, oblíznete lžičku a jste najezení Razz . Když si člověk představil jak se vařilo v kastrolech a teď ... Rolling Eyes
HankaŠ

PříspěvekZaslal: st říjen 17, 2007 9:38 pm    Předmět: Citovat

Ahojky všem moccc děkujeme za gratulace Razz . Venda to zatím snáší dobře
ani nemá chuť moc jíst tak ,že vařím čajíčky,vývary z kuřátka no jsem zvědavá jak to u nás s těmi nákupy a vařením bude zatím si to moc neumím představit Wink Děvčatům jsem řekla,že u nás vždy bude v lednici nějaký ten jogurt kousek šunky,zelenina ,sýr pokud budou mít potřebu něco extra,tak si to musí nakoupit no uvidíme jak to bude.v praxi Shocked .. Moc pozdravů všem Hanka a vašek

bandaz 2.4.2007
18kg před operací
Gábina

PříspěvekZaslal: st říjen 17, 2007 10:06 pm    Předmět: Citovat

Hani moc ti gratuluji ke zhubnutým kilům a manželovi ke zdárnému zvládnutí operace. Very Happy Very Happy Very Happy Už mu pomalu připrav metřík, protože je to chlap a svět je nespravedlivej a on bude určitě hubnout tryskovou rychlostí Wink Laughing Exclamation
Co takhle dát vaše fotky na Studentku Question Spolužáci už nám dlouho nefungují a nejspíš bych tě teď ani nepoznala Wink Laughing

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
marie S.

PříspěvekZaslal: čt říjen 18, 2007 9:13 am    Předmět: Citovat

hani , to máš dobrý, že nemusíš vyvářet, já ted sice taky vařím menší množství a zdravější, ale pořád musí být něco v hrnci, mužskej sice zhubnul bez prstýnku stejně jako já, jí méně, a synci taky, ale pořád někdo stojí u ledničky a ve špajzu. Nejlepší to bylo minulou neděli, nebylo mi dobře, mužskej s mladším synkem jeli na oběd k babičce, ta se rozhodla že chce umřít kulatá, Laughing a baští a baští a starší synek se svou slečnou si museli uvařit nudle a dali si na to mák s cukrem, protože tu nic nebylo. A já měla své milované suchary.

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Majdalenka

PříspěvekZaslal: pá říjen 19, 2007 5:13 pm    Předmět: Citovat

Very Happy Ahojte všichni, zdravím vás. Mám výsledky z krve a mám zvýšenou hodnotu CRP (mám 21 a norma je kolem 10) a na ultrazvuku mi našli na vaječníku nějakou cistu rozměrově 36 mm i s foliklem 17 mm (nevím co to znamená) a mám játra lehce zvětšená na 17 cm. Tak nevím jestli to není problém ohledně operace. Volala jsem na gyndu a sestra říkala,že mám volat v pondělí. Kolem 10 jsem šla spát po noční a pak jsem měla dva zmeškané hovory z gyndy, tak tam v pondělí poklušu a uvidím. A ještě zavolám v pondělí Grygovi, co a jak dneska tam nebyl. Zatím pa MAjda Sad

36 let, 2 děti, 2 kocouři, chameleon, 2 anduláci a tata Majďák
19.11.2009 TUBU Ostrava Dr. Foltys,
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 189, 190, 191 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: