Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 188, 189, 190 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
martina
|
Zaslal: ne říjen 14, 2007 2:16 pm Předmět: |
|
|
tak to ti budu držet palce, protože žlučník v zánětu se opravdu operovat nemá, protože nastávají velké komlikace a hlavně to obvykle moc hnisá. Tak holka vydrž a snad ti přiblíží termín, když máš takové problémy. _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gábina
|
Zaslal: ne říjen 14, 2007 2:24 pm Předmět: |
|
|
Marie, jsi hrdinka Co ty všechno vydržíš, to je neuvěřitelné. Určitě teď nikdo nepochybuje (ani ty ), že žlučník musí ven a tak ti přeji, aby se zánět rychle uklidnil a ty jsi mohla podstoupit operaci, která by ti měla hodně ulevit a vrátit tě do běžného života.
Přeji ti hodně sil  _________________
před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: ne říjen 14, 2007 2:51 pm Předmět: |
|
|
jo prdlajs hrdinka, co prostě nadělám, když ten žlučník se rohodl že nedá pokoj, ted je nejdůležitější aby vydržel , protože operace by byla nejvhodnější tak za 6 týdnů, až se zahojí, říkala doktorka že ted je ta nejhorší doba na operaci, vznikají srůsty , a tkáň by se rozpadala. Je to síla, vůbec o sobě nedal znát a ted už 14 dní jen řve. Když mi dávali kapačky, tak pan doktor říkal že mi tam namíchal bram.salát, řízky a samé dobroty že si pochutnám. To jo, dva dny jsem nejedla, v sobotu jsem dostala malej suchar a váha mi doma ukázala o 2 kila víc než když jsem tam šla. Ale byla to voda, byla jsem dehydratovaná, jak to bolelo, tak jsem nejedla a ani skoro nepila, tak když se rozhodli že nebudou operovat, tak jsem dostala džbánek vody a musela jsem pít a pít. Fakt všem radím komu odhalili kameny ve žlučníku, neváhejte a hned s tím ven. _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Olča
|
Zaslal: ne říjen 14, 2007 4:15 pm Předmět: |
|
|
Maruško ty máš ale pech, co ty si všechno vytrpíš. No snad se to brzo uklidní, alespoň do té operace. Hlavně Ti přeju, ať už je jen a jen líp, tu smůlu jsi si už vybrala vrchovatě  _________________ Olča 41 let, Bandáž Iscare 29.5.2007, doplněno 4 ml na OB klinice
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: ne říjen 14, 2007 4:53 pm Předmět: |
|
|
doufám, že si to vybírám za vás všechny a budete mít klid!! mě když se holt něco může komplikovat tak se to zkomplikuje. No ve vší smůle aspoň pozitiva, že mám už tchýni měsíc v důchodu a může mi vyzvedávat kluka ze školy a vozit ho domů, aspoň něco pozitivního musím najít. Dnes je mi o poznání lépe,Ťuk, ťuk, i když na barvě mého obličeje to tedy není poznat, jsem se pomalu lekla když jsem se viděla v zrcadle, koukal tam na mě nějakej bílozelenej obličej s kruhama pod očima, no br... _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: po říjen 15, 2007 7:14 am Předmět: |
|
|
Maruško, moc Ti držím palrčky...co ty už jsi si holka vytrpěla....ale snad bude už jen líp a líp..., znám to, žlučník je hrozná bolest a svinstvo...kdo nezažil, nepochopí, taky jsem hrála při záchvatu všemi barvami.... _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
huhu
|
Zaslal: po říjen 15, 2007 12:51 pm Předmět: Jsem na řadě... |
|
|
Ahoj všichni. Konečně jsem na řadě. Představte si, že jsem po schválení operace a splnění kolečka musela kvůli nemoci zrušit 3 termíny a čekat tři měsíce, než jsem byla fit... Zítra nastupuji do Iscare a začínám mít malou dušičku. Snad to všechno proběhne jak má.
Asi to bude znít naivně, ale šéf mne chce mít zpátky za týden. Myslíte si, že to lze? Jak dlouho po operaci jste měli bolení a nemohli jste dělat všechno na 100 %?
Moc děkuji za radu.
Mějte sluníčkový den,
huhu _________________ huhu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: po říjen 15, 2007 5:25 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Huhu.. takže to Ti budu na zítřek moc držet pěstičky, ať vše dobře dopadne a ať jsi brzo fit.
To, kdy budeš moct jít do práce - to myslím záleží především na tom, jak se budeš cítit, ale taky na tom, jakou pozici vykonáváš. Pokud jsi ryze kancelářská a většinu prac.doby prosedíš, tak by to mělo být OK. Ale zase dlouhé sezení taky není to pravé, bude tě bolet port, jak budeš mít břicho pořád zmáčknuté. Nejlepší by bylo, kdyby jsi mohla být v poloze ležmo...
No, já jsem byla normálně "použitelná" cca 4-5 den po operaci, to už jsem vařila, lítala s hadrem na holi, žehlila, luxovala - prostě klas.domácí práce, které za mě nikdo neudělá...
Uvidíš sama, jak ti bude... ale zbytečně moc nespěchej..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Olča
|
Zaslal: po říjen 15, 2007 6:00 pm Předmět: |
|
|
Lecramko a Huhu tak už jste se dočkali a jdete si pro prstýnek, tak ať vše dopadně dobře a ať se jizvičky dobře hojí  _________________ Olča 41 let, Bandáž Iscare 29.5.2007, doplněno 4 ml na OB klinice
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: po říjen 15, 2007 6:58 pm Předmět: |
|
|
tak jsem se dneska při kontrole žlučníku, když jsem si stěžovala že mi píchá jakoy ještě pod žebrama zezadu, že když mi vyndali port tak ale hadičku ne, ta se zatáhla zpátky do břicha a asi se tam stočila a protože je tvrdá tak mi tam píchá a bolí. Jsem koukala jak vrána, myslela sem že ji taky vyndali, tak nevím kdyby mi nevrátili port tak tam ta hadička zůstane a bude si putovat kam chce? Snad se mi uzdraví ten žlučník aby mi při operaci mohli ten port vrátit. _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: út říjen 16, 2007 7:07 am Předmět: |
|
|
Tedy Maručko, ty máš ale věci, koukám jako blázen, taky bych si myslela, že když vytáhnou port, půjde i hadička a vidíš, vše je jinak , tak alespoň Ti tam zůstala a bude stačit tam navlíknout ten port, nebudeš mít další jizvu navíc.....a co žlučník...už začal být malinko hodný???? _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: út říjen 16, 2007 7:08 am Předmět: |
|
|
Holky, držím Vám na operaci palečky a ať Vás nic nebolí a jen Vám letí kila dolů  _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
janaaa
|
Zaslal: út říjen 16, 2007 8:11 am Předmět: |
|
|
Holky, chtěla bych se i já pochlubit. Včera jsem byla u dr. Dostalíka v Ostravě. Velice mile mě překvapil. Doteďka jsem neměla moc dobré zkušenosti s doktorama, ale on byl super. Nic mi nevymlouval, samozřejmě, že mě upozornil na komplikace, které s sebou každá operace nese. Nekoukal na mě jako na monstrum, které se prožralo k takovým kilům. Navrhnul mi místo bandáže "Sleeve resekce" je to prý nějaký rukáv. Má s tím někdo nějaké zkušenosti? Mám se do příští návštěvy rozhodnout, ale nevím, kde mám o tom něco hledat. Jinak k psychologovi jdu ve čtvrtek a pak už bych se měla i já dozvědět datum operace. Platil někdo psychologa? Po telefonu mi dr. řekla, že to bude stát 1500.- kč. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w1KWNws/]
[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
janaaa
|
Zaslal: út říjen 16, 2007 8:28 am Předmět: |
|
|
obvolala jsem co se dalo, ale všude termíny až konec listopadu a já bych byla opravdu ráda, kdyby ta operace proběhla ještě před vánocema. Nechci být zbrklá, ale po tom, co jsem slyšela o změnách ve zdravotnictví od 1.1. mám strach, abych místo 1500.- u psychologa neplatila 100 000,- za operaci. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w1KWNws/]
[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: út říjen 16, 2007 9:05 am Předmět: |
|
|
při tvém BMI by měl být psycholog na pojšťovnu, možná tenhle nemá smlouvu s pojiŤonou. Zavolej si na pojišťovnu jestli ti to proplatí přes pokladnu. Já myslím že i kdyby zavedli platbu za tento výkon, tak třeba zvednou hranici BMI , ve Francii to už udělali, ale při tvém MI byses tam vešla. Myslím že ti chce udělat tubulizaci žaludku. Informace o tom najdeš tady na těch stránkách, klikni na léčbu obezity. _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|