Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 188, 189, 190 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
martina

PříspěvekZaslal: ne říjen 14, 2007 2:16 pm    Předmět: Citovat

tak to ti budu držet palce, protože žlučník v zánětu se opravdu operovat nemá, protože nastávají velké komlikace a hlavně to obvykle moc hnisá. Tak holka vydrž a snad ti přiblíží termín, když máš takové problémy.

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Gábina

PříspěvekZaslal: ne říjen 14, 2007 2:24 pm    Předmět: Citovat

Marie, jsi hrdinka Smile Exclamation Co ty všechno vydržíš, to je neuvěřitelné. Exclamation Určitě teď nikdo nepochybuje (ani ty Wink ), že žlučník musí ven a tak ti přeji, aby se zánět rychle uklidnil a ty jsi mohla podstoupit operaci, která by ti měla hodně ulevit a vrátit tě do běžného života.
Přeji ti hodně sil Exclamation

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
marie S.

PříspěvekZaslal: ne říjen 14, 2007 2:51 pm    Předmět: Citovat

jo prdlajs hrdinka, co prostě nadělám, když ten žlučník se rohodl že nedá pokoj, ted je nejdůležitější aby vydržel , protože operace by byla nejvhodnější tak za 6 týdnů, až se zahojí, říkala doktorka že ted je ta nejhorší doba na operaci, vznikají srůsty , a tkáň by se rozpadala. Je to síla, vůbec o sobě nedal znát a ted už 14 dní jen řve. Když mi dávali kapačky, tak pan doktor říkal že mi tam namíchal bram.salát, řízky a samé dobroty že si pochutnám. To jo, dva dny jsem nejedla, v sobotu jsem dostala malej suchar a váha mi doma ukázala o 2 kila víc než když jsem tam šla. Ale byla to voda, byla jsem dehydratovaná, jak to bolelo, tak jsem nejedla a ani skoro nepila, tak když se rozhodli že nebudou operovat, tak jsem dostala džbánek vody a musela jsem pít a pít. Fakt všem radím komu odhalili kameny ve žlučníku, neváhejte a hned s tím ven.

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Olča

PříspěvekZaslal: ne říjen 14, 2007 4:15 pm    Předmět: Citovat

Maruško ty máš ale pech, co ty si všechno vytrpíš. Crying or Very sad No snad se to brzo uklidní, alespoň do té operace. Hlavně Ti přeju, ať už je jen a jen líp, tu smůlu jsi si už vybrala vrchovatě Exclamation Very Happy
marie S.

PříspěvekZaslal: ne říjen 14, 2007 4:53 pm    Předmět: Citovat

doufám, že si to vybírám za vás všechny a budete mít klid!! mě když se holt něco může komplikovat tak se to zkomplikuje. No ve vší smůle aspoň pozitiva, že mám už tchýni měsíc v důchodu a může mi vyzvedávat kluka ze školy a vozit ho domů, aspoň něco pozitivního musím najít. Dnes je mi o poznání lépe,Ťuk, ťuk, i když na barvě mého obličeje to tedy není poznat, jsem se pomalu lekla když jsem se viděla v zrcadle, koukal tam na mě nějakej bílozelenej obličej s kruhama pod očima, no br...

Taky10

PříspěvekZaslal: po říjen 15, 2007 7:14 am    Předmět: Citovat

Maruško, moc Ti držím palrčky...co ty už jsi si holka vytrpěla....ale snad bude už jen líp a líp..., znám to, žlučník je hrozná bolest a svinstvo...kdo nezažil, nepochopí, taky jsem hrála při záchvatu všemi barvami....
huhu

PříspěvekZaslal: po říjen 15, 2007 12:51 pm    Předmět: Jsem na řadě... Citovat

Ahoj všichni. Konečně jsem na řadě. Představte si, že jsem po schválení operace a splnění kolečka musela kvůli nemoci zrušit 3 termíny a čekat tři měsíce, než jsem byla fit... Zítra nastupuji do Iscare a začínám mít malou dušičku. Snad to všechno proběhne jak má.

Asi to bude znít naivně, ale šéf mne chce mít zpátky za týden. Myslíte si, že to lze? Jak dlouho po operaci jste měli bolení a nemohli jste dělat všechno na 100 %?

Moc děkuji za radu.

Mějte sluníčkový den,
huhu
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: po říjen 15, 2007 5:25 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Huhu.. takže to Ti budu na zítřek moc držet pěstičky, ať vše dobře dopadne a ať jsi brzo fit.
To, kdy budeš moct jít do práce - to myslím záleží především na tom, jak se budeš cítit, ale taky na tom, jakou pozici vykonáváš. Pokud jsi ryze kancelářská a většinu prac.doby prosedíš, tak by to mělo být OK. Ale zase dlouhé sezení taky není to pravé, bude tě bolet port, jak budeš mít břicho pořád zmáčknuté. Nejlepší by bylo, kdyby jsi mohla být v poloze ležmo... Laughing Laughing
No, já jsem byla normálně "použitelná" cca 4-5 den po operaci, to už jsem vařila, lítala s hadrem na holi, žehlila, luxovala - prostě klas.domácí práce, které za mě nikdo neudělá...
Uvidíš sama, jak ti bude... ale zbytečně moc nespěchej.. Wink Wink
Olča

PříspěvekZaslal: po říjen 15, 2007 6:00 pm    Předmět: Citovat

Lecramko a Huhu tak už jste se dočkali a jdete si pro prstýnek, tak ať vše dopadně dobře a ať se jizvičky dobře hojí Razz Very Happy Razz
marie S.

PříspěvekZaslal: po říjen 15, 2007 6:58 pm    Předmět: Citovat

tak jsem se dneska při kontrole žlučníku, když jsem si stěžovala že mi píchá jakoy ještě pod žebrama zezadu, že když mi vyndali port tak ale hadičku ne, ta se zatáhla zpátky do břicha a asi se tam stočila a protože je tvrdá tak mi tam píchá a bolí. Jsem koukala jak vrána, myslela sem že ji taky vyndali, tak nevím kdyby mi nevrátili port tak tam ta hadička zůstane a bude si putovat kam chce? Snad se mi uzdraví ten žlučník aby mi při operaci mohli ten port vrátit.

Taky10

PříspěvekZaslal: út říjen 16, 2007 7:07 am    Předmět: Citovat

Tedy Maručko, ty máš ale věci, koukám jako blázen, taky bych si myslela, že když vytáhnou port, půjde i hadička a vidíš, vše je jinak Laughing Laughing Laughing , tak alespoň Ti tam zůstala a bude stačit tam navlíknout ten port, nebudeš mít další jizvu navíc.....a co žlučník...už začal být malinko hodný????
Taky10

PříspěvekZaslal: út říjen 16, 2007 7:08 am    Předmět: Citovat

Holky, držím Vám na operaci palečky a ať Vás nic nebolí a jen Vám letí kila dolů Laughing Laughing Laughing
janaaa

PříspěvekZaslal: út říjen 16, 2007 8:11 am    Předmět: Citovat

Holky, chtěla bych se i já pochlubit. Včera jsem byla u dr. Dostalíka v Ostravě. Velice mile mě překvapil. Doteďka jsem neměla moc dobré zkušenosti s doktorama, ale on byl super. Nic mi nevymlouval, samozřejmě, že mě upozornil na komplikace, které s sebou každá operace nese. Nekoukal na mě jako na monstrum, které se prožralo k takovým kilům. Navrhnul mi místo bandáže "Sleeve resekce" je to prý nějaký rukáv. Má s tím někdo nějaké zkušenosti? Mám se do příští návštěvy rozhodnout, ale nevím, kde mám o tom něco hledat. Jinak k psychologovi jdu ve čtvrtek a pak už bych se měla i já dozvědět datum operace. Platil někdo psychologa? Po telefonu mi dr. řekla, že to bude stát 1500.- kč.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
janaaa

PříspěvekZaslal: út říjen 16, 2007 8:28 am    Předmět: Citovat

obvolala jsem co se dalo, ale všude termíny až konec listopadu a já bych byla opravdu ráda, kdyby ta operace proběhla ještě před vánocema. Nechci být zbrklá, ale po tom, co jsem slyšela o změnách ve zdravotnictví od 1.1. mám strach, abych místo 1500.- u psychologa neplatila 100 000,- za operaci.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
marie S.

PříspěvekZaslal: út říjen 16, 2007 9:05 am    Předmět: Citovat

při tvém BMI by měl být psycholog na pojšťovnu, možná tenhle nemá smlouvu s pojiŤonou. Zavolej si na pojišťovnu jestli ti to proplatí přes pokladnu. Já myslím že i kdyby zavedli platbu za tento výkon, tak třeba zvednou hranici BMI , ve Francii to už udělali, ale při tvém MI byses tam vešla. Myslím že ti chce udělat tubulizaci žaludku. Informace o tom najdeš tady na těch stránkách, klikni na léčbu obezity.

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 188, 189, 190 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: