Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 190, 191, 192 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
elena

PříspěvekZaslal: ne říjen 21, 2007 5:15 pm    Předmět: Citovat

Tak holky, zítra ve čtyři ráno vyrážím směr Praha na operaci žlučníku. Tak mi držte palce, ať tam nezůstanu na stole ať to se ctí zvládnu. Jo Marie S., zatím jsem na pořadníku operací na posledním místě, takže mě asi určitě stíhneš. Ještě ti písnu SMS.
Dneska jsem makala za tři, uklízela, vařila, žehlila, pekla, zkrátka, aby to beze mě tady zvládli. Nejsem ani tak nervní z toho, že jdu na operaci, jako z toho, jak to tady bude vypadat.
Ještě dovařím kuře na paprice a sbalím se, oholím a tak všechno a budu mít hotovo.

[/url]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Olča

PříspěvekZaslal: ne říjen 21, 2007 5:23 pm    Předmět: Citovat

Elenko držím pěstičky ať vše dopadne dobře a ty jsi tu zas brzo mezi námi Very Happy
HankaŠ

PříspěvekZaslal: ne říjen 21, 2007 5:25 pm    Předmět: Citovat

Elenko, šťasnou cestu, držím ti palečky ať je vše ok.Já s manželem budeme v ISCARE ve středu 24.10. mezi 9-10 ,tak se možná uvidíme. Opatruj se ahojky Hanka a vašek

bandaz 2.4.2007
18kg před operací
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: ne říjen 21, 2007 5:35 pm    Předmět: Citovat

Elenko, sice jsem Ti už přála přes ICQ - ale nedá mi to ještě jednou Ti nepopřát tady!

Takže - budu na Tebe moc myslet, ať vše jde tak, jak má, ať je Ti fajn, ať Tě nic nebolí .. a co bolí, ať brzo přebolí..
Pak mi musíš napsat, jak Ti je a jak to zvládáš.. ano?
Takže tfuj tfuj tfuj - hodně štěstí.. Wink
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: ne říjen 21, 2007 5:38 pm    Předmět: Citovat

Jo a BLAHOPŘEJU K DALŠÍMU KILU DOLE !!!!
Blahopřeju a závidím.
Sakriš, jak Ty to děláš, holka jedna ještě vůbec neopíchaná.. !!! Laughing Laughing Laughing

Jo a kolik může vážit takovej žlučník?!? To mi jako chceš říct, že budeš po návratu z nemocnice zas o nějaký to půlkilo lehčí ?!?! Confused Wink Wink
Gábina

PříspěvekZaslal: ne říjen 21, 2007 6:37 pm    Předmět: Citovat

Eleno držím ti palce, ať vše dobře dopadne a ty se brzy vrátíš mezi nás Laughing Laughing Laughing Moc tě obdivuji, jak pořád krásně hubneš Shocked A pokud se po operaci žlučníku musí držet nějaká dieta, tak nám tu všem "natrhneš triko" Laughing Wink Exclamation

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
ALENA

PříspěvekZaslal: ne říjen 21, 2007 6:45 pm    Předmět: Citovat

Eleno tak ať se ti pěkně spinká na sále a ať ti neudělají dírky moc velké Wink Wink a řekni ať ti ušmiknou to břicho, co tě tak trápí Laughing Laughing a hlavně se mezi nás zase brzy vrať Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Taky10

PříspěvekZaslal: po říjen 22, 2007 7:07 am    Předmět: Citovat

Tak Elenko, moc Ti držím palešky, ale jsi holka šikovná a zvládneš to a pokud jdeš jen na laparoskopii žlučníku, tak je to lepší než bandáž a blahopřeji k dalšímu kilečku dole, fakt zírám, jak Ti to jde, já pořád stojím...tedy teď, příští týden jdu k dr. Doležalové na kontrolu, má mě doplnit a tak váhám, jinak od minulé návštěvy, což je měsíc mám jen 2 kg dole, což mi připadá málo...hlavně, že to nešlo nahoru a takovou námahu mě to stojí....Holky, já tu zimu nemám tak ráda.....připadá mi, že jsem jak jezevec, co si dělá zásoby tuku na zimu a chce se probudit až na jaře....v létě se mi vždy tak dobře hubne, ale jakmile přijde zima, musím se moc hlídat, člověk je línější, jak je venku ošklivě a svádí ho to k lenošení....
Jinak Evi, nevím, kolik váží žlučník....a Elence ho budou vytahovat nebo jen čistit???? Kdyby to druhé, moc by jí toho neubylo a možná by i něco vážily ty plyny, jak jí nafouknou Laughing Laughing Laughing No, není co závidět, ale ona to zvládne a za chvíli už bude zpět.
Taky10

PříspěvekZaslal: po říjen 22, 2007 7:08 am    Předmět: Citovat

Tak pak Majdo napiš, jak jsi dopadla
marie S.

PříspěvekZaslal: po říjen 22, 2007 5:49 pm    Předmět: Citovat

tak jsem se dneska na chvilku stavila za elenkou, byla chudák celá unavená, říkala že v noci skoro nespala, a pak ráno usnula a málem ji ujel vlak, jela ve 4 ráno a přitom na operaci šla asi až někdy počtvrté hodině jako poslední. Tak jsme se shodli že to bylo zytečné,mohla klído přijet později, protože by to taky stihly. Měla na pokoji ještě jednu paní a ta šla taky na žlučník, a to před bandáží, prý zaslechla že tam mají na kapačkách pár lidiček se žlučníkovou kolikou. Tak nevím jestli to nepřehodnocujou, že nejdřív žlučník a pak bandáž. Jinak je Elenka milá a hezká holka.

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
marie S.

PříspěvekZaslal: po říjen 22, 2007 5:54 pm    Předmět: Citovat

jinak jdu na žlučník nakonec dřív, už v týdnu od 12.11.jestli to do té doy přežiju, shodli jsme se s doktorem že takhle to neník žití a že zřejmě ten žlučník dráždí hadička od odpojenýho portu, cítím jí pod žebrama, děsně tam píchá a pak asi štouchne do žlučníku a je hotovo. Léča antiiotikama,kapačkama, a nic, dva dny to vypadá že nebolí, pak se hnu a znova. je to k posr....

ALENA

PříspěvekZaslal: po říjen 22, 2007 6:56 pm    Předmět: Citovat

Maruško proč tě nechají tak trápit? Vždyť ten žlučník mohli už dávno odoperovat a mohlas mít klid Wink Wink je zvláštní, že se žlučníkem chodí převážně ti, co chodí na kontroly do ISCARE Confused Confused my co chodíme do Olomouce, tak myslím, že ještě nikdo na operaci nebyl, možná se pletu, ale nevím o nikom Very Happy Very Happy a ani z Brna nikdo nepsal, že by šel vytáhnout žlučník Wink Wink ale co není, může být Smile Smile tak se opatruj a mám pocit, že máš dole 4 kila, tak aspoň něco pozitivního, i když za tu šílenou bolest by sis zasloužila nejméně 10 kilo Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
marie S.

PříspěvekZaslal: po říjen 22, 2007 7:40 pm    Předmět: Citovat

alenko, proč to dělat jednoduše když to jde složitě ne?

marie S.

PříspěvekZaslal: po říjen 22, 2007 7:42 pm    Předmět: Citovat

tak mi ted elena psala sms, má to za sebou, ted ji přivezli ze sálu, píše jsem ještě mimo a bolí bolí....

Zelenoočko

PříspěvekZaslal: po říjen 22, 2007 8:18 pm    Předmět: Citovat

Tak jsi mě Maruško se zprávou od Elenky předběhla.
Psala mi přesně tu samou SMS, ale já jsem byla ve cvičení, takže jsem to sem nemohla dát.

Jinak co se její operace týká - taky si taky myslím, že bylo naprosto zbytečné, aby tam chudák holka čekala už od rána.
Představte si, že jsem jí volala v 17.45h .. a ona pořád čekala na to, zda ji teda už vezmou ... nevypadalo to nadějně.. no ale nakonec jsme hovor musely ukončit, protože si už pro ni přijeli... musela rychle navlíct punčošky a fičelo se na sál!! Je to ale hrozné, být tam od 7h od rána a jet na sál až před 18 hodinou...
Každopádně jsem ráda, že to má za sebou.. sice píše, že ji to bolí.. ale chvilku to vydrží a pak už bude mít navždy od žlučníku pokoj! Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 190, 191, 192 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: