Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 189, 190, 191 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
janaaa
|
Zaslal: út říjen 16, 2007 9:30 am Předmět: |
|
|
marie S děkuji, stránku s tubulizací jsem si sice našla, ale je tam jenom teorie. Bohužel žádné výsledky, nic o pooperaci. než se do něčeho takového pustím potřebovala bych víc informací, nejlépe od lidiček, kteří to podstoupily. mám strach, že nebudu cítit žádné omezení, a budu tam, kde jsem nyní. nemám problémy se sladkým (nesnáším sladkou pachuť v puse), ale mám problémy s množstvím, jsem schopná najednou sníst i velké množství jídla. ozvěte se prosím ti, kteří už jste to podstoupily. děkuji moc. Jana _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w1KWNws/]
[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: út říjen 16, 2007 10:31 am Předmět: |
|
|
Janni, myslím, že už se to tu někde řešilo, psychologa by jsi platit neměla, ale někteří jsou pěkní vyčůránci a využívají neznalost pacienta, tak bacha na to....Jo a tu operaci zvaž, také si myslím, že se jedná o tuburizaci žaludku, je to operace nevratná, ale při nedodržování množství jídla se žaludek může opět roztáhnout, pokud máíš hodně kilo navíc a už několikrát jsi hubla a tloustla, být tebou bych volila bypass, po tom jednoznačně budeš hubnout, přečti si hned zde na prvních stránkách , na léčbě obezity, tam máš o všem, i o bypasu i o tuburizaci, když už by mě takhle řezali, volila bych raději něco jistějšího, což bypass určitě je. _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: út říjen 16, 2007 4:43 pm Předmět: |
|
|
Já jsem také neplatila psychologa, mám pocit, že tady na foru snad nikdo neplatil tak si to zjisti, ať zbytečně nevyhazuješ peníze za něco, co je hrazené pojišťovnou  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nika
Založen: 15.6.2007 Příspěvky: 202 Bydliště: Praha 8 - ČIMICE a Litoměřice
|
Zaslal: út říjen 16, 2007 6:15 pm Předmět: |
|
|
Jano já jsem po minigastrickém bypasse a o tubulizaci jsem jen četla a to při tom, když jsem si hledala informace o té mé operaci. Jestli máš problémy s množstvím jídla, tak se ti asi opravdu bude hodit bypass, ale pozor je to nevratná operace a ten žaludek se ti taky může vytáhnout nebo si můžeš přivodit vážné zdravotní komplikace pokud nebudeš dodržovat množství a pořádně nebudeš kousat. Je to vlastně obdobný s bandáží, ale výrazně radikálnější. A hlavně při gastrikckym bypasse ti vynechají nebo uříznou kus tenkýho střeva a tím bude docházet k malabsorbci - sníženému vstřebávání a tím by si měla hubnout jistěji než u bandáže. No chce to si vše přečíst a pak se rozhodnout. Já četla všechny články nejmíň desetkrát než jsem souhlasila. Čti čti čti
Zadej si to do vyhledávače a zkus i Google _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wWCyr3H/]
[/url]
Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
janaaa
|
Zaslal: út říjen 16, 2007 6:23 pm Předmět: |
|
|
Niko,
to je právě to. Taky jsem hledala, četla, ale jen teorii. Doktor mi řekl, že vzhledem k mému BMI by doporučoval rukávek. Nevím, ale ani o tom bypassu nemluvil. Já myslím, že by u mě nebyl problém s nedodržování pravidel. Diety jsem už držela, jednu dokonce 2 roky v kuse (bez chleba, bez rohlíků, bez knedlíků atpod.). Ale vždycky jsem se nakonec vrátila k již zmíněnému. A to je ten strach, že mi ta radikální operace pomůže od kil, ale nakonec se to všechno vrátí. Ale tuhle jistotu asi nemá nikdo, že? _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w1KWNws/]
[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nika
Založen: 15.6.2007 Příspěvky: 202 Bydliště: Praha 8 - ČIMICE a Litoměřice
|
Zaslal: út říjen 16, 2007 6:31 pm Předmět: |
|
|
Tak jestli to je úplně jistý tak to nevím teda to nevím ani já a to jsem už po operaci. Já prý můžu všechno, jen ne cukr, moc mastný a vše se musí velmi dobře rozkousat a jím asi tak půl až třičtvrtě hodiny a strašně málo. Ale mělo by to být trvalé. Připrav si otázky a na všechno se zeptej. Delikátní otázka - kolik ti je let ? Tam asi bude problém s těhotenstvím - je možno otěhotnět až po stabilizaci váhy, aby nedocházelo k podvýživě plodu. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wWCyr3H/]
[/url]
Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
janaaa
|
Zaslal: út říjen 16, 2007 7:14 pm Předmět: |
|
|
Niko,
tak je mi 35 let. Další děti už neplánuji. Mám 2 holky 16let a 11let. Nikdy jsem neměla problém ani s otěhotněním ani s těhotestvím samotným. Jenom mi přinesly pár desítek kg navíc. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w1KWNws/]
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
HankaŠ
|
Zaslal: st říjen 17, 2007 7:08 am Předmět: |
|
|
Posíláme všem pozdrav. Manžel už má prstýnek, operovali ho v PO 15.10. okolo oběda a od včerejšího večera už ho mám doma. Noc nic moc, ale cítí se relativně v poho, je rád, že je doma. Všechny zdravíme, Hanka a Vašek  _________________
bandaz 2.4.2007
18kg před operací |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: st říjen 17, 2007 7:46 am Předmět: |
|
|
Ahojky Hani. Tak gratuluju Vaškovi, ale tobě vlastně taky. Že už to má za sebou. On to má jednodušší, protože ty sis tím už prošla a vlastně víš co a jak a můžeš mu podstrojovat jen to o čem víš, že ůmu neublíží. Maj to ti mužští zařízené, co?
Aby to někdo špatně nepochopil - to byla jen legrace
A že ho zdravím a ať je mu už brzo dobře a kila mu padaj. _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: st říjen 17, 2007 2:31 pm Předmět: |
|
|
Hanko, taky manželovi gratuluju k prstýnku.. a přeju mu hodně sil do začátku.. a ať mu kila jen letěj .. (i když chlapi maj jinej metabolismus než my, takže nás jistě všechny hravě předežene)  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Olča
|
Zaslal: st říjen 17, 2007 5:39 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Hani taky moc gratuluju Vaškovi k prstýnku. To teď hodně ušetříš. Vařit už ani nemusíš, oblíznete lžičku a jste najezení . Když si člověk představil jak se vařilo v kastrolech a teď ...  _________________ Olča 41 let, Bandáž Iscare 29.5.2007, doplněno 4 ml na OB klinice
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HankaŠ
|
Zaslal: st říjen 17, 2007 9:38 pm Předmět: |
|
|
Ahojky všem moccc děkujeme za gratulace . Venda to zatím snáší dobře
ani nemá chuť moc jíst tak ,že vařím čajíčky,vývary z kuřátka no jsem zvědavá jak to u nás s těmi nákupy a vařením bude zatím si to moc neumím představit Děvčatům jsem řekla,že u nás vždy bude v lednici nějaký ten jogurt kousek šunky,zelenina ,sýr pokud budou mít potřebu něco extra,tak si to musí nakoupit no uvidíme jak to bude.v praxi .. Moc pozdravů všem Hanka a vašek _________________
bandaz 2.4.2007
18kg před operací |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gábina
|
Zaslal: st říjen 17, 2007 10:06 pm Předmět: |
|
|
Hani moc ti gratuluji ke zhubnutým kilům a manželovi ke zdárnému zvládnutí operace. Už mu pomalu připrav metřík, protože je to chlap a svět je nespravedlivej a on bude určitě hubnout tryskovou rychlostí
Co takhle dát vaše fotky na Studentku Spolužáci už nám dlouho nefungují a nejspíš bych tě teď ani nepoznala  _________________
před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: čt říjen 18, 2007 9:13 am Předmět: |
|
|
hani , to máš dobrý, že nemusíš vyvářet, já ted sice taky vařím menší množství a zdravější, ale pořád musí být něco v hrnci, mužskej sice zhubnul bez prstýnku stejně jako já, jí méně, a synci taky, ale pořád někdo stojí u ledničky a ve špajzu. Nejlepší to bylo minulou neděli, nebylo mi dobře, mužskej s mladším synkem jeli na oběd k babičce, ta se rozhodla že chce umřít kulatá, a baští a baští a starší synek se svou slečnou si museli uvařit nudle a dali si na to mák s cukrem, protože tu nic nebylo. A já měla své milované suchary. _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Majdalenka
|
Zaslal: pá říjen 19, 2007 5:13 pm Předmět: |
|
|
Ahojte všichni, zdravím vás. Mám výsledky z krve a mám zvýšenou hodnotu CRP (mám 21 a norma je kolem 10) a na ultrazvuku mi našli na vaječníku nějakou cistu rozměrově 36 mm i s foliklem 17 mm (nevím co to znamená) a mám játra lehce zvětšená na 17 cm. Tak nevím jestli to není problém ohledně operace. Volala jsem na gyndu a sestra říkala,že mám volat v pondělí. Kolem 10 jsem šla spát po noční a pak jsem měla dva zmeškané hovory z gyndy, tak tam v pondělí poklušu a uvidím. A ještě zavolám v pondělí Grygovi, co a jak dneska tam nebyl. Zatím pa MAjda  _________________
36 let, 2 děti, 2 kocouři, chameleon, 2 anduláci a tata Majďák
19.11.2009 TUBU Ostrava Dr. Foltys, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|