Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 764, 765, 766 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
qwys

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 5:04 pm    Předmět: Citovat

bossice, klobouk kulovy, zatim mi to nejde... Crying or Very sad
Co je to, co popisujes, to spirochetovy? No u mne je to zajimavy, boli me druhy den hlava, tak nevim, co si myslet, ale mozna je to jen psychicky, jsem zvedava na testy a protesty Twisted Evil
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Lucinka

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 6:36 pm    Předmět: Citovat

Moc děkuji za info,takže hned při nástupu do opky se budu někoho ptát na neschopenku a jak mě propustí domů,tak zavolám obvoďačce,ať mi to na týden prodlouží doma Laughing Wink Laughing Laughing Laughing Laughing .
Píše se i na neschopenku diagnósa,protože v práci nemůžu říct pravdu,ale musím to zahrát na akutní nějaké problémy se žaludkem,tak proto se ptám,jestli je to napsané na té neschopence,děkuji Laughing Wink Laughing Laughing Laughing Laughing .

35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Terča

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 7:19 pm    Předmět: Citovat

Lucinko, mě sice neschopenka pořád běží, na tom mém papíře psaná není, ale jestli byla diagnoza na ostatních dílech, to fakt nevím. Tipuju to tak, že sociálka jí má, páč jsem neměla žádnou kontrolu, takže vědí, že mám neomezené vycházky a jsem na rizikovém těhu. Zaměstnavatel jí vědět podle mě nebude, nevěděly to o mě ani na osobním, ani v účtárně. Toliko můj názor...

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
účetní Martina

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 7:43 pm    Předmět: Citovat

Lucinko, diagnózu zná pouze lékař a příslušná OSSZ (ČSSZ). Diagnóza nemoci je citlivým údajem a na části tiskopisů "Potvrzení o pracovní neschopnosti", které jsou určeny pro zaměstnavatele se žádná značka ani kód diagnózy nesmí objevit. Wink

BMI 40, výška 158 cm, 36 let, Ostrava
8.9.2011 TUBU, doc.MUDr.Holéczy
Lucinka

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 8:17 pm    Předmět: Citovat

Tak jsem teď opravdu zmatená účetníMartino,protože já právě týden na OSSZ dělám,tak teď nevím,jestli jako můj zaměstnavatel to bude vědět,či nikoliv ha ha ha Shocked Laughing Sad Twisted Evil Wink Laughing Laughing Laughing Laughing ?

35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011
Terča

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 8:22 pm    Předmět: Citovat

Lucinko, to je prekérka Shocked Rolling Eyes Exclamation

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
účetní Martina

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 8:26 pm    Předmět: Citovat

Lucinko, je mi líto, ale OSSZ tvou diagnózu znát bude. Ale nemusí ji znát tvůj přímý nadřízený. Při vystavení pošle lékař jeden díl s kódem diagnózy okresní správě sociálního zabezpečení, další díl dostane zaměstnavatel bez uvedení diagnózy.

účetní Martina

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 8:34 pm    Předmět: Citovat

Ale Lucinko, domnívám se, že tam budeš mít uveden jenom kód, např. E669 a to znamená něco jako OBESITA, nemoci metabolické (nebo tak něco). Nikdo pravděpodobně nebude vědět přesně, na co ta nemocenská je.
Až ti budou v nemocnici vystavovat nemocenskou, tak se jich zeptej, co tam píšou za kód a co to znamená. Mimochodem nemocenskou ti může napsat i obvoďák. Nemusí to být až v nemocnici. Normálně přijdeš k doktorce tak dva dny před opkou a řekneš ji, že jdeš na opku, ať ti vypíše nemocenskou a hned se s ní domluvíš, kdy to dojdeš ukončit nebo na kontrolu apod.

Lucinka

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 8:48 pm    Předmět: Citovat

Uá,já opravdu nemusím mít nic normální,jako jiní lidé,nedělám sice přímo na nemocenském oddělení,ale na vymáhacím,ale jsme pod nima a jak je známo,tak na této instituci pracuje hlavně babská populace a tak mám strach z drbů,protože já budu trošku mlžit a neřeknu přímo tuto diagnósu,ale jen že jdu na něco se žaludkem.
Už tak budu mít výčitky svědomí,že své supr šéfce neřeknu úplnou pravdu a mám strach,aby se to neprovalilo a jak tichá pošta,nakonec z toho nevyšel úplný blud a i tak to ví jen moje mamka a jedna kamarádka a jak vidím,to za chvilku bude vědět celá robota Sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Twisted Evil !

účetní Martina

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 8:56 pm    Předmět: Citovat

Jsou to citlivé údaje, mohla by sis stěžovat, kdyby se to rozneslo. Ale co z toho, že? Crying or Very sad
Víš co, domluv se s tím dotyčným, co ti nemocenskou bude vystavovat na nějaké rozumné diagnóze. Možná holky tady, co už nemocenskou měly si vzpomenou, jaký tam měly kód.......
Držím pěsti!!

bobule

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 8:59 pm    Předmět: Citovat

Lucinko
jim řekni, že jdeš se žlučníkem, že tam máš písek a je ti pořád zle a máš pokoj a pak, že držíš žlučníkovou dietu Wink

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
Lucinka

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 9:00 pm    Předmět: Citovat

Teď zvažuji jak to mám udělat a jestli si mám nechat a domluvit se na diagnóse v nemce,nebo u mojí obvoďačky,kdo bude lepší,rozumnější a citlivější,to opravdu nevím,ach jo Sad Crying or Very sad Twisted Evil Crying or Very sad Laughing ?
Ale děkuji ti účetníMartino Laughing Wink Laughing Laughing Laughing Laughing .

bossice

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 10:02 pm    Předmět: Citovat

Qwys ...sleduji bedlivě Tvůj metřík, je stále neměnný, je tedy stejně aktuální?...no, chtěla jsem již vyrazit na lov pírek bažantů a sojek, ale zřejmě nebudu muset a v případě kvaltu tedy klóbrc ozdobím sušeným kvítkem či případně halúzkou...víš, jsem na tom dokonce hůř, než Ty. Ten Tvůj "kohoutek" mi vykyvadlil, že do podzimu dám dolů na vysněných 79 a od té doby jdu sice hezkým tempem, leč směrem nahoru. Včera dokonce bylo 86. Dnes o kilčo míň. Zítra bude další překvápko...ten průjem se mnou tak mává, že už z něj jsou zblbý nejen vnitřnosti, ale i můj mozeggg Evil or Very Mad . Na jaře jsem měla 81 a to mi k těm 79 zbýval krůček, tedy zdálo se mi...ale dnes jsem nafrknutá, protože pochybuju, že kyvadélku učiním "zadost". Ale budu se snažit, co je "psáno", to je dáno a budu se rváti do roztrhání těla (zatím to vypadá jen na roztrhání řiťky). Laughing Dopisuji ranní váhu = 87 kg a padám do mdlob, pomóóóc!

Dodávám ... Spirochety = ty svině borrelie!

Lucinko hledej zde http://www.help24.cz/index.php?page=prehled-diagnoz-MKN , potažmo zde http://www.help24.cz/index.php?page=prehled-diagnoz-MKN&view=vyraz_K .

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř

Naposledy upravil bossice dne st červen 22, 2011 5:26 am, celkově upraveno 3 krát.
bossice

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 10:58 pm    Předmět: Citovat

Ahojky MERLOT...jak se daří?

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Lucinka

PříspěvekZaslal: st červen 22, 2011 5:00 am    Předmět: Citovat

Krásné slunečné ranko Všem přeji Laughing Wink Laughing Laughing Laughing Laughing .

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 764, 765, 766 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: