Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 764, 765, 766 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: út červen 21, 2011 5:04 pm Předmět: |
|
|
bossice, klobouk kulovy, zatim mi to nejde...
Co je to, co popisujes, to spirochetovy? No u mne je to zajimavy, boli me druhy den hlava, tak nevim, co si myslet, ale mozna je to jen psychicky, jsem zvedava na testy a protesty  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucinka
|
Zaslal: út červen 21, 2011 6:36 pm Předmět: |
|
|
Moc děkuji za info,takže hned při nástupu do opky se budu někoho ptát na neschopenku a jak mě propustí domů,tak zavolám obvoďačce,ať mi to na týden prodlouží doma .
Píše se i na neschopenku diagnósa,protože v práci nemůžu říct pravdu,ale musím to zahrát na akutní nějaké problémy se žaludkem,tak proto se ptám,jestli je to napsané na té neschopence,děkuji . _________________
35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
Založen: 23.1.2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Severní Čechy, Štětí
|
Zaslal: út červen 21, 2011 7:19 pm Předmět: |
|
|
Lucinko, mě sice neschopenka pořád běží, na tom mém papíře psaná není, ale jestli byla diagnoza na ostatních dílech, to fakt nevím. Tipuju to tak, že sociálka jí má, páč jsem neměla žádnou kontrolu, takže vědí, že mám neomezené vycházky a jsem na rizikovém těhu. Zaměstnavatel jí vědět podle mě nebude, nevěděly to o mě ani na osobním, ani v účtárně. Toliko můj názor... _________________
band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
účetní Martina
|
Zaslal: út červen 21, 2011 7:43 pm Předmět: |
|
|
Lucinko, diagnózu zná pouze lékař a příslušná OSSZ (ČSSZ). Diagnóza nemoci je citlivým údajem a na části tiskopisů "Potvrzení o pracovní neschopnosti", které jsou určeny pro zaměstnavatele se žádná značka ani kód diagnózy nesmí objevit.  _________________
BMI 40, výška 158 cm, 36 let, Ostrava
8.9.2011 TUBU, doc.MUDr.Holéczy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucinka
|
Zaslal: út červen 21, 2011 8:17 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem teď opravdu zmatená účetníMartino,protože já právě týden na OSSZ dělám,tak teď nevím,jestli jako můj zaměstnavatel to bude vědět,či nikoliv ha ha ha ? _________________
35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
Založen: 23.1.2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Severní Čechy, Štětí
|
Zaslal: út červen 21, 2011 8:22 pm Předmět: |
|
|
Lucinko, to je prekérka  _________________
band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
účetní Martina
|
Zaslal: út červen 21, 2011 8:26 pm Předmět: |
|
|
Lucinko, je mi líto, ale OSSZ tvou diagnózu znát bude. Ale nemusí ji znát tvůj přímý nadřízený. Při vystavení pošle lékař jeden díl s kódem diagnózy okresní správě sociálního zabezpečení, další díl dostane zaměstnavatel bez uvedení diagnózy. _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
účetní Martina
|
Zaslal: út červen 21, 2011 8:34 pm Předmět: |
|
|
Ale Lucinko, domnívám se, že tam budeš mít uveden jenom kód, např. E669 a to znamená něco jako OBESITA, nemoci metabolické (nebo tak něco). Nikdo pravděpodobně nebude vědět přesně, na co ta nemocenská je.
Až ti budou v nemocnici vystavovat nemocenskou, tak se jich zeptej, co tam píšou za kód a co to znamená. Mimochodem nemocenskou ti může napsat i obvoďák. Nemusí to být až v nemocnici. Normálně přijdeš k doktorce tak dva dny před opkou a řekneš ji, že jdeš na opku, ať ti vypíše nemocenskou a hned se s ní domluvíš, kdy to dojdeš ukončit nebo na kontrolu apod. _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucinka
|
Zaslal: út červen 21, 2011 8:48 pm Předmět: |
|
|
Uá,já opravdu nemusím mít nic normální,jako jiní lidé,nedělám sice přímo na nemocenském oddělení,ale na vymáhacím,ale jsme pod nima a jak je známo,tak na této instituci pracuje hlavně babská populace a tak mám strach z drbů,protože já budu trošku mlžit a neřeknu přímo tuto diagnósu,ale jen že jdu na něco se žaludkem.
Už tak budu mít výčitky svědomí,že své supr šéfce neřeknu úplnou pravdu a mám strach,aby se to neprovalilo a jak tichá pošta,nakonec z toho nevyšel úplný blud a i tak to ví jen moje mamka a jedna kamarádka a jak vidím,to za chvilku bude vědět celá robota ! _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
účetní Martina
|
Zaslal: út červen 21, 2011 8:56 pm Předmět: |
|
|
Jsou to citlivé údaje, mohla by sis stěžovat, kdyby se to rozneslo. Ale co z toho, že?
Víš co, domluv se s tím dotyčným, co ti nemocenskou bude vystavovat na nějaké rozumné diagnóze. Možná holky tady, co už nemocenskou měly si vzpomenou, jaký tam měly kód.......
Držím pěsti!! _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: út červen 21, 2011 8:59 pm Předmět: |
|
|
Lucinko
jim řekni, že jdeš se žlučníkem, že tam máš písek a je ti pořád zle a máš pokoj a pak, že držíš žlučníkovou dietu  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucinka
|
Zaslal: út červen 21, 2011 9:00 pm Předmět: |
|
|
Teď zvažuji jak to mám udělat a jestli si mám nechat a domluvit se na diagnóse v nemce,nebo u mojí obvoďačky,kdo bude lepší,rozumnější a citlivější,to opravdu nevím,ach jo ?
Ale děkuji ti účetníMartino . _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: út červen 21, 2011 10:02 pm Předmět: |
|
|
Qwys ...sleduji bedlivě Tvůj metřík, je stále neměnný, je tedy stejně aktuální?...no, chtěla jsem již vyrazit na lov pírek bažantů a sojek, ale zřejmě nebudu muset a v případě kvaltu tedy klóbrc ozdobím sušeným kvítkem či případně halúzkou...víš, jsem na tom dokonce hůř, než Ty. Ten Tvůj "kohoutek" mi vykyvadlil, že do podzimu dám dolů na vysněných 79 a od té doby jdu sice hezkým tempem, leč směrem nahoru. Včera dokonce bylo 86. Dnes o kilčo míň. Zítra bude další překvápko...ten průjem se mnou tak mává, že už z něj jsou zblbý nejen vnitřnosti, ale i můj mozeggg . Na jaře jsem měla 81 a to mi k těm 79 zbýval krůček, tedy zdálo se mi...ale dnes jsem nafrknutá, protože pochybuju, že kyvadélku učiním "zadost". Ale budu se snažit, co je "psáno", to je dáno a budu se rváti do roztrhání těla (zatím to vypadá jen na roztrhání řiťky). Dopisuji ranní váhu = 87 kg a padám do mdlob, pomóóóc!
Dodávám ... Spirochety = ty svině borrelie!
Lucinko hledej zde http://www.help24.cz/index.php?page=prehled-diagnoz-MKN , potažmo zde http://www.help24.cz/index.php?page=prehled-diagnoz-MKN&view=vyraz_K . _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř
Naposledy upravil bossice dne st červen 22, 2011 5:26 am, celkově upraveno 3 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: út červen 21, 2011 10:58 pm Předmět: |
|
|
Ahojky MERLOT...jak se daří? _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucinka
|
Zaslal: st červen 22, 2011 5:00 am Předmět: |
|
|
Krásné slunečné ranko Všem přeji . _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|