Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 763, 764, 765 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Annax
|
Zaslal: út červen 21, 2011 12:02 pm Předmět: |
|
|
Marcelko
Blahopřeji! Ať Ti váha a synáček dělají jenom radost! Vidím, že máme stejně staré kluky, ten můj mi letos taky udělal radost, že se dostal na anglické gymnázium Ani jsem nevěděla, že na taneční konzervatoři se dělají postupovky každého půl roku, zase jsem o něco chytřejší  _________________
44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana Kilbergerova
|
Zaslal: út červen 21, 2011 12:13 pm Předmět: |
|
|
Vlada mají pravdu já když jsem tu váhu přinesla domů tak mi dcera řekla taky že se na tom váží tráva  _________________
Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
redukce od 17.3.11 doplnění bandu 3,5ml Turnov:))), 5.5.11 doplnění 1ml. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
katka04
|
Zaslal: út červen 21, 2011 12:33 pm Předmět: |
|
|
Romana, Vlada no mě to taky dcera řekla. A to sem jí tu váhu jenom ukázala na obrázku
qwys jooo tobě jsem ještě chtěla říct, že dneska už se po 10 000 některé oleje nemění. V pandě sem měla napsáno po 20 a v renautu dokonce až po 30 tisících. Záleží jaký druh oleje je tam nalitej _________________ Katka
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wEWgTev/]
[/url]
21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: út červen 21, 2011 12:37 pm Předmět: |
|
|
Teda vy mate nejake drogove deti, znamena to, ze az nekdy budu mit ja, narodi se mi dite rovnou se zrcatkem a lajnou? bojiiiim...
Katka04, zde je to fakt 10 000  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
katka04
|
Zaslal: út červen 21, 2011 12:39 pm Předmět: |
|
|
qwys první přítel mojí dcery byl dost velkej hulič. A mám obavu, že nejenom to. Trnula sem hrůzou, aby do toho nespadla s nim. Jak my se tenkrát kvůli němu hádaly _________________ Katka
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wEWgTev/]
[/url]
21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací |
|
Návrat nahoru |
|
 |
alecram36
Založen: 1.3.2011 Příspěvky: 43 Bydliště: Habrovany . okr.Vyškov
|
Zaslal: út červen 21, 2011 12:45 pm Předmět: |
|
|
annax jj dělají se každého půlroku,ale jen z tanečních a hudebních předmětů!! Jo 16letý puberťák který je přes týden na internátě tak si dovedeš představit když po týdnu dojede domů!!! Tak to přeji tobě i tvému synovi ať se daří!!! _________________ url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wEDVxsd/]
[/url]
Marcela
18.5.2011 plikace Břeclav MuDr.Čierny |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mattoni
|
Zaslal: út červen 21, 2011 12:55 pm Předmět: |
|
|
Dobré odpoledne přeji...
protože od rána chčije tak jsem jak vězeň doma... potřebuji do záhonu vytrhat plevel ale počasí by muselo dostat rozum. Teď teda neprší ale v bahně se rochnit nebudu, nejsem prase
Jinak včera k obědu jsem nakonec udělala řízky a brmbor, bo vlk o to výslovně žádal hodinu před oběděm ale chystám se na tu čínu, ještě jsem ji nedělala, tak najdu nějaký receptík, já vím, je to jednoduché, ale nerada bych to zkonila
verca ty jo, dobrá kombinace, ale ten nával slin je hnus... taky se mi to povedlo po vaječném koňaku, který dřív jsem měla ráda a už jej nesmím... tak už to nechlastám... ale jeden den před návštěvou v TU jsme zhřešila becher+tonik... a né jednu ale prý jsem to pěkně rozjela... ráno jsem byla v šoku, kolik jsem do sebe nalila a štěstí, že jsem nebyla objednaná k Hrubáčkovi, jinak bych měla na receptu místo jména ALKOHOLIX  _________________
14/9/10 TUBU Turnov,zlaté ruce MUDr.Hrubého a začátek nového, šťastného života
mattoni/mattoni-33 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: út červen 21, 2011 2:09 pm Předmět: |
|
|
sazko neboojjj, já snesu hodně, klidně i to stání (občas)
qwys zítra odpol se má vrátit starší synátor z třídeňáku a hodina neupřesněna.... takže budu čekat na mobil a pojedu pro něho na nádraží..... ale jako klidně se stav, třeba zrovna budu doma, těch pár kroků navíc Tě určo nezabije....se mnou by to bylo horší
mattonko zas takový odpor jsem si k němu nezískala, kdyby tu dneska ještě byl, dala bych si ho... říkám, že to nebylo přímo po něm jako takovém, takže je to v pohoděěěě
A právě jsme se vrátili z lesa..... něco málo jsme našli....tak večer bude smaženička, už se těšímmm  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: út červen 21, 2011 2:12 pm Předmět: |
|
|
verco,jeste uvidim jak to bude, treba pokradu auto z P. od M. z prace a pak pro nej prijedu, uz se vidim, jak jdu pesky nebude se mi chtit, i kdyz po tom tlaskani bych tuto variantu mela vice nez zvazit, protoze jsem stale v procesu uplatnovani rudeho prava a nelibi se mi to  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
účetní Martina
|
Zaslal: út červen 21, 2011 2:54 pm Předmět: Psycholog |
|
|
Tak jsem se vrátila od psycholožky a v ruce mám doporučující lejstro! Cituji:
První kontakt s psychologem, na psychiatrii ne.
Z anamnézy: Absolventka obchodní akademie, pracuje jako účetní - zaměstnanec.
Svobodná, žije s přítelem, má 14letého syna. Rodinné vztahy v pořádku. Hodně ráda má svou práci, věnuje jí i volný čas, věnuje se také zahradě a psovi.
Nemoci: psoriatička, nemoc se objevila v září minulého roku
NO: Nikdy nebyla hubená, ale v posledních 2 letech ztloustla o 35 kg. Přestala kouřit. Alkohol pouze příležitostně. Několik let měla nepravidelnou stravu s nárazovým přejídáním. Jí ráda. Chodila na obezitologii, návrh na operaci vyplynul v průběhu jejích docházek.
Aktuálně: kontakt bezproblémový, ochotně spolupracuje. Chování po celou dobu společenské, bez nápadností. Myšlení logické, v kontaktu s realitou. Nálada v mezích, afektivita vyrovnaná. Bez úzkostí či tenze.
Vyšetřena byla standartními metodami.
Nález: Všestranně orientovaná
Intelektové schopnosti jsou v normě.
Osobnost inklinující k extroverzi (vyznačuje se pozitivním vztahem k vnějšímu světu), s projevy lehké psychosociální nezralosti. Je ale schopna řešit problémy i když s větším úsilím, přijala totiž roli silné, úspěšné, zralé a samostatné osobnosti, která pomáhá, snaží se radit. Je aktivní, dovede plnit stanovené cíle. Volné schopnosti jsou dostatečně rozvinuté. Vztahové emoce dovede vytvářet, efektivita je vyvážená.
Závěr: Standartní osobnost s průměrným intelektem. Nezjišťuji abusus návykových látek, ani žádnou jinou patologii.
Pac. je schopna dodržovat dietní režim, je schopna spolupráce s lékaři.
Až na tu psychosociální nezralost a standartní osobnost s průměrným intelektem to celkem ujde Vím, že jsem standartní osobnost, ale zní to tak nějak divně......  _________________
BMI 40, výška 158 cm, 36 let, Ostrava
8.9.2011 TUBU, doc.MUDr.Holéczy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Scalla
|
Zaslal: út červen 21, 2011 3:11 pm Předmět: Re: Psycholog |
|
|
Martino, to je krásný posudek Gratuluju! _________________
42 let, 1.7. konzultace MUDr. Čierny - SUPER! Teď kolečko: 19.7. plicní, 25.7. gastro, 28.7. a 4.8. psycholog, 12.8. interna |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: út červen 21, 2011 3:56 pm Předmět: |
|
|
Martinko krásnýýý
qwys Zuzi právě hlásili v našem krásném domácím rozhlase, že je od 20/6 do 27/6 VÝLUKA, takže vlaky nejezdí, ani ještě pár dní nepojedou !! Doprava je zajištěna náhradním busem (mluvili o naší stanici, nevím, jak je to u vás...)  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mattoni
|
Zaslal: út červen 21, 2011 3:57 pm Předmět: |
|
|
účetní Martina
no gratulka k dalšímu kroku... bezva posudek, já jej dostala asi po týdnu poštou, nedala mi ho hned ale věděla jsem, že s operací souhlasí...  _________________
14/9/10 TUBU Turnov,zlaté ruce MUDr.Hrubého a začátek nového, šťastného života
mattoni/mattoni-33 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
účetní Martina
|
Zaslal: út červen 21, 2011 4:02 pm Předmět: |
|
|
Holky, děkuji vám! Bylo to moje poslední vyšetření. Zítra popadnu všechny výsledky a odnesu je do nemocnice. Psycholožka mi ten posudek taky chtěla poslat (přímo do nemocnice), ale já ji řekla, že se bojím, aby se někde na poště neztratil a že bych si ho raději vyzvedla osobně
Jen doufám, že operaci nebude vadit ta cysta na játrech, kterou mi našli na sono....  _________________
BMI 40, výška 158 cm, 36 let, Ostrava
8.9.2011 TUBU, doc.MUDr.Holéczy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: út červen 21, 2011 4:52 pm Předmět: |
|
|
účetní Martino vidím, že (ale na rozdíl od Tebe) Tvá psycholožka standarDDDní není, neb bych předpokládala, že každý vysokoškolák ovládá gramatiku .
Hlavně, že máš doporůčo v kapse a můžeš to rozjet .
...se tu zjevím na vteřinu na poslední stránku a hned mentoruju...dočtu a vychutnám si Vás pěkně až v noci.
Qwysko blbej dotaz, ale mám si tedy začít zdobit klobouk či je ještě čas? (...mj. mám pocit, že letos opět mě navštívily ty svině spirochetový - ortopédka mi říkala, že je stejně mám zalezlý v kloubech a páteři, ale tohle vypadá na další novou nákazu...dej pak vědět, jak jsi dopadla s odběry Ty...)  _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|