Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 34, 35, 36 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Annax
|
Zaslal: pá březen 04, 2011 6:06 pm Předmět: |
|
|
Jani
díky za skvělé rady, některé mám vyzkoušené.
O léčbě rakoviny jedlou sodou jsem už také slyšela z několika stran.
Přidávám radu, když na nás něco leze. Koupel v horké vaně s 1 - 2 kg mořské soli (podle velikosti vany) a pak přímo pod peřinu. _________________
44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: st březen 16, 2011 5:22 pm Předmět: |
|
|
není to recept, ale i tak by to někoho mohlo zajímat......
Návod na přípravu tinktury proti klíšťatům
Složení: 250g rozmarýnu, 1 lžíce bílého vinného octa, 1 l vody.
Postup přípravy:
1. 1 litr vody přivedeme do varu.
2. Odstavíme a vložíme rozmarýn, louhujeme do vychladnutí.
3. Po vyluhování a vychládnutí přefiltrujeme a přidáme 1 lžící bílého vinného octa.
4. Uchováváme v ledničce.
Návod na používání:
1. Tinkturu naplníme do prázdného rozstřikovače (např. po okeně)
2. Před vycházkou do lesa nebo na zahradu či chatu po těle rozstříknout tinkturu. Obrázok
Tento přípravek je naprosto 100 % účinný. Žádné klíště se nepřichytne. _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: st březen 16, 2011 5:24 pm Předmět: |
|
|
Verco
a nevis, muze se to na psy? Tady po stezce na Vr. hlavne je klistat strasne MOC! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: st březen 16, 2011 5:26 pm Předmět: |
|
|
Zuzi myslím, že asi jo, když je to pro lidi ....není tam nic špatného, tak by to měli snášet dobře i psi
Ale fakt jen můj názor, teď jsem to vyhrabala na netu.... tak jsem to sem hned hodila  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: st březen 16, 2011 9:17 pm Předmět: |
|
|
Děkuji holky,super rada,,mě radila doktorka že rozpustit ve vodě vitamín B a tím se mazat a prej taky nelezou,ale tohle si píši,,,cenově dostupné,a snad nás to letos zachrání od boreliozy,ne jak loni... tak děkuji  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jane-jane
|
Zaslal: ne březen 27, 2011 3:00 pm Předmět: |
|
|
ALENKO
....... nejsou to moje recepty.... byly mi poslány do mailu......
Medicína na KAŠEL
je k odhlenění, namísto mukosolvanů atd. Sama zaručuji, že je to opravdu zázrak!!! Mám 3 děti a vařím při každé větší rýmě.
1 sáček tymiánu (8-9gramů). 200 gr cukru. 250ml vody
POSTUP PŘÍPRAVY
vodu s cukrem vaříme na mírném ohni 20 minut, poté sundáme z ohně.
Musíme přidat celý sáček tymiánu ( jeden, kupovaný tymián) a nechat louhovat do vychladnutí. Scedit, a po lžičkách třeba 5 krát denně.
NEnamáčet do lektvaru olíznutou lžičku!!!! Dávám medicínu do skleněné lahvičky.
Vydrží dlouho. Skladuji při pokojové teplotě i 2 měsíce.Vlastně nevím jak dlouho, ale nikdy se mi nezkazila, a dětem moooc chutná
Česnekové přírodní antibiotikum-HLAVNĚ NA KAŠEL!!!
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
6 stroužků česneku, 8 lžic cukru, 250ml vody
POSTUP PŘÍPRAVY
Česnek nasekáme na drobno a dáme do vody s cukrem. Zamícháme a pomalu vaříme 10 min.Necháme uležet několik hodin a scedíme.Uchováváme v ledničce.To je recept,který používám už léta.Moje děti ho jedí normálně,ani se nešklebí,není to až tak strašná chuť.Velmi rychle zabírá na kašel,nejpozději druhý den zaznamenáte velkou změnu.Malé dcerce 16.měsíční dávám 4ml 3x denně a té starší(10 let) 5ml pokaždé když si vzpomenu,třeba i 6x denně.Je to opravdu zaručený lék na jakýkoliv kašel.Můj bratr si ho udělal i na bolavý zub,(měl zánět) a tvrdí,že mu můj lektvárek pomohl,tak nevím......Není to můj lektvárek,ale vyčetla jsem ho v jedné babské medicínské knize,kde bylo spoustu receptíků s bylinkami. Opravdu zabírá!!!!!!
ZARUČENĚ FUNGUJÍCÍ FÍGL NA UCPANÉ DUTINY!!!
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
jakékoliv nosní kapičky,tyčinky do uší
POSTUP PŘÍPRAVY
Jelikož mi stále píší maminky s prosbou o zaslání této metody na mejl, uveřejnuji recept
sem a budu jen ráda, když zabere i ostatním, tak jako nám.
Starší syn velmi trpěl na zánět vedlejších nosních dutin,užili jsme si...až nám naše paní doktorka odešla do důchodu a dostali jsme nového pana doktora,který nám poradil tuto metodu,která prý zabírá i na opravdu těžké případy,které by jinak čekala punkce.
Lze praktikovat i u dětí,které již vydrží sedět v klidu.
Vezmete si tyčinky do uší, pořádně pokapete nosními kapkami nebo postříkáte nosním sprejem,a opatrně zasunute CO NEJHLOUBĚJI do nosu.Můj syn je velký strašpytel a to je mu 11 let,takže jsem musela nejdříve vyzkoušet na sobě,aby viděl,že to nic není.Tyčinky jdou skutečně zandat dost hluboko,kouká z nich nějaký 1-2 cm,nebolí to,pouze to asi díky kapkám lehce šimrá.Toto se praktikuje 3x denně po dobu 15 minut /obě dírky současně/.
Jak nám doktor vysvětlil,jde o to,že takhle se kapky dostanou i do postranních dutin a uvolní je. Velmi dobré je zkombinovat tyčinky + horká vana,zaručuji, že Vám pak nudle potečou jedna radost:-)))))
Dobrý večer,i nám tato metoda pomohla,tak se podělím o zkušenost.
Dcera na ucpané dutiny též velmi trpí,po atb má do týdne opět rýmu,takže jsme zkusili toto:
2 x denně dát nožičky do horké osolené vody po kotníky (jakou nejvíc snese,né ale aby si je tam popálila!) a do nosu taky dle svých možností strčit lehounce vatové tyčinky namočené v kapičkách do nosu.Je jí skoro 7 let a strčí si je tam sama tak do půlky.Hodně při tom pšiká,ale dá se to vydržet.Do 10 minut rýma teče jak o závod....jak zelená,tak bílá,různě se to střídá. Takže vysmrkáme a jedeme za chvíli to samé ještě jednou,dvakrát.
Dělali jsme to tři dny a od té doby nesmrká a nemá ucpaný nos,snad to vydrží..děkujeme za inspiraci!
MEDOVÝ ZÁZRAK NA IMUNITU I NACHLAZENÍ
[7.1.2011]
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
VČELÍ MED 250g, ČESNEK 35g, KŘEN 35g, MÁSLO 50g
POSTUP PŘÍPRAVY
1. ČESNEK S KŘENEM OČISTÍME A ROZMIXUJEME NA KAŠI
2. DO VĚTŠÍ SKLENICE SI DÁME TEKUTÝ MED
3. PŘIDÁME ROZMAČKANÉ MÁSLO A UTŘENÝ ČESNEK S KŘENEM
=VŠE DŮKLADNĚ ROZMÍCHÁME=
UCHOVÁVÁME: V CHLADNU LEDNICE
DÁVKOVÁNÍ:
PODÁVÁ SE 2-3x DENNĚ 1 ČAJOVÁ LŽICE
VHODNÉ:
PRO DĚTI OD 1. ROKU - AŽ DO STÁŘÍ
NA CO JE URČENÝ:
VÝBORNÁ KOMBINACE ÚČINNÝCH LÁTEK PRO POSÍLENÍ IMUNITY, TAKÉ PŘI NACHLAZENÍ A NEMOCI
RADY NA ZÁVĚR:
MÁ SVOU NEZAMĚNITELNOU CHUŤ A OSOBNĚ DOPORUČUJI TROCHU ZAJÍST ASPON PIŠKOTEM A POŘÁDNĚ ZAPÍT
OSOBNÍ ZKUŠENOST:
( JÁ OSOBNĚ JSEM TENTO "FUJTAJBL" JAK JSEM TO JAKO DÍTĚ NAZÝVALA, MUSEL BRÁT KVŮLI VELMI ČASTÝM ONEMOCNĚNÍM PRŮDUŠEK A OSLABENÉ IMUNITĚ A I KDYŽ MI TO NECHUTNALO, JE PRAVDOU, ŽE JE VELMI ÚČINNÝ)
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=7867&order=1 na ruce
Díky tomuto receptu jsem se vyhla operaci karpálních tunelů
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
Acylpyrin
5 listů aloe
francovku herbu či lesanu
POSTUP PŘÍPRAVY
Dlouho jsem měla bolesti rukou, hlavně v klidu a nejhorší to bylo v noci... Nevíte kam s rukou, brní prsty a jste každou chvilku vzhůru a ráno nejste schopna udržet drobné věci v rukou, nemáte v nich cit. S obtížností mažete chleba, zamykáte dveře apodobně. Pokud trpíte stejnými obtížemi, tak zkuste můj zaručený recept.
Do půl litru francovky herby (či lesany) nechte louhovat 20 tablet acylpyrinu a 5 listů aloe a občas protřepte. Po necelém týdnu si můžete ruce mazat před spaním. Já osobně jsem měla svou medicínu po ruce i v noci. _________________
TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: ne březen 27, 2011 4:27 pm Předmět: |
|
|
jj dííííííííííííííííííííííííky moooooooooooooooooc, jdu na to  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: so duben 02, 2011 4:52 pm Předmět: |
|
|
Koláčky ( šátečky) nekynuté
50 dkg plhr. mouky
20 dkg másla
3 dkg droždí
4 kostky cukru – rozpustit v 5-6 lžících mléka, svařit a zadělat těsto
- přidat : 1 vejce
citr. kůra
špetka soli
- hned se dělají a teplé cukrují m. cukrem
osobně dělám těsto v domácí pekárně a to takto
změklé máslo, horké mléko, vejce - potom zasypu moukou, dám instantní droždí, cukr, sůl, citr. kůru a zapnu na program těstoviny - 12minut
- nedělám šátečky - moc pracné na mě, ale vykrajuji vykrajovátkem - kolečka, kytičky, prostě co chcete... naplácám na to tvaroh, ořechovou náplň, povidla, prostě co chcete ... peču při cca 170¨C, potom obaluji v m. cukru...
....... _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
Annax
|
Zaslal: so duben 02, 2011 5:22 pm Předmět: |
|
|
Tak to zní skvěle - brzy je upeču ! _________________
44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rendy
|
Zaslal: so duben 02, 2011 5:52 pm Předmět: |
|
|
Vypadá to moc báječné taky to někdy skusím  _________________
44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bestickova
|
Zaslal: ne duben 03, 2011 7:19 pm Předmět: |
|
|
Ahojky děvčátka,taky se vám stalo,že vám zbyly staré rohlíky a vy nevíte co s nima?já dělám rohlíkovou pizzu a to takto rohlíky nakrájím na menší kousky a zeleju je horkým mlékem a nechám je úplně rozmočit,pak přebytečné mléko sleju,přidám polohrubou moukua na špičku nože prášek do pečiva,mouky tolik aby vzniklo takové hustější těsto,bude to ddost lepit,ale to neva ,no a na plech dám pečící papír,na to uhnácám mokryma rukama nějaký ten kulatý tvar a pak už postupuju podle toho,jak dělám klasickou pizzu..peče se v troubě na 180stupnů až zezlátnou okraje.. _________________
[/url]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MickaPt
|
Zaslal: út duben 05, 2011 7:34 am Předmět: |
|
|
verca dělávala jsem podobné...jen místo másla jsem dávala IVU(ztužený pokrmový tuk)... a je to fakt dobré a jednoduché.. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martička
|
Zaslal: pá duben 08, 2011 10:11 am Předmět: |
|
|
svíčková s halalí
2x velké halalí
4x zelenina pod svíčkovou(neni nad čerstvou)
maso nebo kralika
bobkový list
nové koření
kousek másla
šlehačka
na másle osmahnem maso přidáme koření,zeleninu,halalí a necháme dusit ,aby maso natáhlo chut zeleniny necháme do druhého dne a pak jí dáme do trouby zapéct,aby chytla tmavší barvu nakonec kromě masa a koření vše rozmixujeme do jemna a přidáme šlehačku ,která nesmí přijít do varu .
Přeji dobrou chut !!!!! _________________
2 děti manžel a tubu 4.5 .2011 TURNOV |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: pá duben 08, 2011 10:15 am Předmět: |
|
|
marti super, jdu kopčit, díky  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
bestickova
|
Zaslal: pá duben 08, 2011 10:21 am Předmět: |
|
|
dělám podobně,ale maso před tím přes noc naložím do nálevu,ocet,voda,cukr,sůl a pak už jen opeču maso na másle,vyndám ho,přidám halali,to osmahnu asi 10min,přidám maso,podleju vývarem a dám do trouby,až je maso měkké,doleju podle potřeby vývar,zahustím zákledkou,provařím,dochutím dle potřeby a nakonec přilej slehačku _________________
[/url]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|