Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 68, 69, 70 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
verca
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 11:42 am Předmět: |
|
|
Krásné skoro poledne přeji všem ve slepičárně....
táákkk jsem letecky přečetla....
moniiiiiiii docela by mě také zajímalo, kterou osobu máš na mysli
Katko Tobě děkuji, už pořádně nevím za co, ale něco jsem tam četla, tak mám jen zapamatováno, že musím poděkovat
cindi Tebe chápu i nechápu - teda myslím si, že chápu - prostě půllitr tekutin na jednou do sebe nalít nemůžeš. Teda můžeš....ALE...žaludek by Tě moc nepochválil a asi by i pěkně bolel, tlačil, i by se podle mě mohl tímto velkým množstvím za nějaký čas vytáhnout i když to jsou tekutiny, ale v tu chvíli to bude pro žaludek velká váha, než pití odteče....ALE...moje zkušenost je taková, že mi nedělá problém vypít půllitr během 5-ti - 7-mi minut a to už není taková tragédie ani při sportu nebo ve velkých vedrech. Navíc Tě mohu ujistit, že když budeš po operci a odhodíš ze sebe několik desítek kil, že Ti vedro vadit NEBUDE !! Většině z nás je totiž stále zima a při velkém vedru je nám akorát. Tudíž pravděpodobně vymizí i ta chuť hodit do sebe na ex velké množství tekutin
Nevím, zda jsem se odpovědí uspokojila, ale takhle chápu Tvojí otázku já....
A co kdo kuchtíte?? Potřebuji hodit typ na zítra a na víkend - dnes je obalený květák, bramby a okurkový salát....
Jo a žehlit můžete i u nás !!!!!!!!!!!!!!!!!!  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál 
Naposledy upravil verca dne čt únor 10, 2011 12:00 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 11:48 am Předmět: |
|
|
verčo opravdu? tak to já balím svůj koš s nevyžehleným prádlem a jedu k tobě, když se nabízíš..........jo a květák bych si dala taky.........  _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 11:53 am Předmět: |
|
|
marti nééé, jako že holky můžou žehlit i u násss
květák myslím, že tentokrát nezbyde, protože manžel prohlásit, že už nebude do večera nic jíst, aby měl hlad a aby jedl květák, protože ho jinak nemusí, ale ví moc dobře, že u nás to funguje stylem nechceš, nežer, žádné extra vyváření pro něho...  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mona79
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 12:11 pm Předmět: |
|
|
Já dnes nevařím, dojídáme sekanou
Zítra se chystám na troubový guláš od jane-jane.už se na něj těším. _________________
31let, 2 děti / 6let,1 rok/ manžel, německý ovčák
ZRUŠILA JSEM -plikace Břeclav,Mudr. Čierný 2.3.2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cindicek
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 12:12 pm Předmět: |
|
|
verca: dekuju moc, presne tohle jsem chtela slyset - csite individualni zkusenost. Pochopila jsi me vyborne. Pullitr behem 5ti-7mi minut je naprosta krasa, cili, kdyz si vezmu, ze bych nejak nevybocovala z prumeru, nemela komplikace a dodrzovala, co mam, je velka pravdepodobnost,ze na tom budu nekdy v budoucnu podobne. Timhle zpusobem "koukam" kolem sebe,ptam se - a snazim se vzit si co nejvic hlavne z tech konkretnich pripadu - zvlast, pokud je uz nekdo po operaci dele. Takze dekuju!!!
- u nas jsou dnes vecer "twistery" - kureci maso na kousky, opecene s nejakym dobrym korenim, zabalene v mekke tortile s kousky ledoveho salatu, rajcete a kapkou tatarky pany pochvalovane, tak zkuste:-) _________________
28 let, bezdětná, 2 ovčáci, bezva rodina a 5 a půl roku přítel, 13/4/2011 plikace OB klinika |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 12:18 pm Předmět: |
|
|
cindi ale ještě dodám, že cca 3 litry jsem do sebe natlačila až okolo 3 měsíců po operaci, takže nepočítej s tím, že hned vypiješ velké množství tekutin, to prostě nejde - teda aspoň u většiny z nás. Dnes už mi pití problémy nedělá vůbec, ale mohu Tě ujistit, že když se napiji více najednou, že mi to žaludek dává sakra na jevo !! Takže příště si dáš už pozor
Každopádně se opravdu nemůžeš srovnávat a porovnávat s ostatními, jak už psaly holky - každý jsme z jiného těsta a tudíž každá máme vše jinak
A mizím do školy pro synátora
Aničko R. co ty Vaše dítka, jste v pohodě?? Včera jsem tu něco četla...  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 12:24 pm Předmět: |
|
|
no tak já jsem s obědem dneska doma za macechu uvařila jsem v řeznictví - měli čerstvou prdelačku (černou zabijačkovou polívku, kdyby náhodou někdo nevěděl ) a dojedi od včerejška zapečený špagety, já jim dám, aby si vymejšleli a jak píše věrka u nás to taky funguje, že každej má to co si včas urve  _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
AlenaM
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 12:30 pm Předmět: |
|
|
Krásný ,slunečný čtvrtek všem přeju,Děvčata jdu se vám dnes pochlubit.Prolézala jsem jen tak obchody a našla jsem super svetřík,Ale odradila mě velikost L.Tak jsem ho pohladila a jdu dál a paní prodavačka volá,pojďte si ho zkusit.A já na to asi ne když je to L.A světe div se už je můj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ha----k jeden.Jupíííííííííííííííííííííííííí jakou já mám šílenou radost. Tak se mějte hezky a holky co váháte jděte do toho.Bude to super.  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wykKp2L/]
[/url]
http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
Milující a podporující manžel
26.10.10 TUBU MUdr Hrubý |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 12:48 pm Předmět: |
|
|
AlenkoM tak to je super !!! Doufám, že hodíš svetříkovou fotečku
A koukám na Tvůj metřík takže moocccc gratuluji !! Jedeš pěkně  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
AlenaM
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 12:51 pm Předmět: |
|
|
Ty brďo,koukla jsem na to hubnutí a to je teda síla.!!!!!!!!!!!!!Chudák holka.Doufám ,že tak hrozné to s náma nebude. No ale na druhou stranu do toho mám daleko.
Martino děkuji za uznání.Kdybys věděla,jakou já měla radost.  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wykKp2L/]
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 12:52 pm Předmět: |
|
|
Moni díky za optání, už je to dnes lepší klesly mi horečky, mám jen 37,8 a to je už paráda v noci jsem se musela 2x převlíkat, jako néééééééé že bych se po, ale byla jsem úplně mokrá i s pyžamem, prostěradlem, peřinou tak dnes využívám, že je mi líp a peru a převlíkám no snad to už bude jen lepšíííííííí
bossice však já čtu o zázvoru, ale potřebuji taky občas odlehčit hlavě
zakletá já jsem měla horečky skoro 4 dny, každý den se přidalo něco nového, zvracení, průjem, zimnice..... dnes už je mi líp, ale hrozně kašlu
zelenoočko jj je to lepčííííííííííí a co ty, že nechodíš včera to bylo ještě dobré, bylas na masáži a dnes takovej problém to není dobré a to máš od páteře nebo čím to je
katka04 tak to bych chtěla někdy vyzkoušet nic v práci nedělat, ale musí to být asi hrozné a určitě se to vleče
verco ještě bych chtěla k tomu pití po operaci- já když jsem byla po opce, tak jsem měla problémy, jak jistě víš, měla jsem horečky a bolesti a tak jsem musela podstoupit několik rentgenů a taky CT žaludku a musela jsem vždy před vyšetřením vypít větší množství kontrastní látky u CT to byl 1 litr ve vemi krátké době a na moje nářky, že mi to do toho maličkého uřezaného žaludku nevejde doktoři říkali, ať nemám obavy, že tekutina proteče a žádný problém nebude bylo to hrozné, ale opravdu se to do mě všechno vešlo a dokonce pak v průběhu CT mi doktor donesl ještě další kelímky a musela jsem je pít přímo při CT jsem myslela, že mi praskne žaludek, bolelo to dost, ale doktoři byli spokojení [/b] _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Naposledy upravil ALENA dne čt únor 10, 2011 12:58 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
AlenaM
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 12:55 pm Předmět: |
|
|
Verča jo děvče zlatý hodila bych,což o to,ale kdybych věděla jak.Tak daleko s ovládáním pc opravdu nejsem.Ale určitě budu k vidění v reálu.A doufám,že už brzy.Tak si počkej.  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wykKp2L/]
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 12:56 pm Předmět: |
|
|
Martina už to sem dávala nějaká holka, koukni kousek zpět
AlenaM moc gratuluji, člověka hned potěší, když oblíkne něco o čem si myslí, že to bude malé  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 12:58 pm Předmět: |
|
|
ALENKO mi nějak uniklo, že jsi chorá Jsem ale ráda, že už je Ti líp !!
Já měla včera večer tu jednodenní blicí, srací chřipajznu a zimnici jsem také měla...dneska už dobrééé
No vím, že pití proteče, ale pokud se tam hodí velké množství najednou, tak než to odteče, bolí to, tlačí, vím moc dobře tyto pocity.... a myslím, že i ta chvilková váha by mohla mít vliv na žaludek.... ale je to jen z mého laického pohledu...prostě to neodteče tak rychle, jako když tam rychle vyklopíme na ex půllitr tekutiny... tak jsem to myslela  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál 
Naposledy upravil verca dne čt únor 10, 2011 12:59 pm, celkově upraveno 2 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|