Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 69, 70, 71 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
martina

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 12:58 pm    Předmět: Citovat

AlenkoM, ale vím - ještě si to dost dobře pamatuju, když jsem si poprvé po hodně dlouhé době mohla koupit svetřík, který se mi líbil a nikoliv ten, který mi byl. Byla to absolutní extáze a orgasmus v jednom Laughing Laughing Laughing

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
AlenaM

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 1:09 pm    Předmět: Citovat

Martina to máš teda pravdu,taky jsem to tak prožívala.Teď už si člověk může vybrat co chce a ne co na něj je.Je to fakt super pocit a jsem šťastna,že mě do toho Lubča vtáhla s sebou.Jinak bych o Turnově a operacích neměla ani zdání.A počítač jsem si pořídila hlavně kvůli banding foru. jsem opravdu moc ráda,že jsem do toho šla. Laughing Laughing

[/url]

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
Milující a podporující manžel
26.10.10 TUBU MUdr Hrubý
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ALENA

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 1:10 pm    Předmět: Citovat

verca no jsem to tu psala, chytila jsem to v práci od našich chlapů Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad už to mám 5 dní a teda nic moc, buď ráda, žes to měla jen jeden den Rolling Eyes Rolling Eyes holt ty máš všechno zrychlené, jak hubnutí, tak nemoci Laughing Laughing Laughing Laughing
jo a chtěla jsem se zeptat, zda máš nějak zmapované, jak hubnou ti co jsou tlustí od dětství a jak zase ti co nabrali až v dospělosti nebo po porodu....... zda to má vliv na hubnutí, když někdo tahá sádlo třeba 30, 40 roků a někdo jen třeba 5,10... vždycky se říkalo, že rychle nabraná kila se dobře hubnou, tak jestli je to pravda Rolling Eyes Rolling Eyes já jsem třeba byla tlustá od mých 15 roků, kdy jsem začala s dietama, měla jsem pár hubenějších období, ale váha se hned zase začala zvedat, tak já s tím chodím po světě více jak 40 roků Twisted Evil Twisted Evil

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
verca

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 1:16 pm    Předmět: Citovat

ALENKO tak hlavně, že už je líp Wink

Joo, máš pravdu, u mě je všechno jinak Laughing Laughing Laughing

Ale jinak to zmapované nemám, ale jedno vím jistě, že já jsem byla tlustá už samého dětství !! Už ve školce, takže u mě se to táhne opravdu od malička, nesčetně diet, nesčetně jo-jo efektů, nesčetně nervů... na škole jsem měla 65kg, takže také žádná hubená holka s mojí výškou, takže asi tak...

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
zakletá

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 1:18 pm    Předmět: Citovat

alenko ty se máš..
já už mám zanet prudusek 4tý týden a do toho tu střevní chřipku ...vytáhla sem čistý ložní, že převleču, ale nejde to, sem hotová. Confused sem ráda že sem dala do trouby píct brambory.

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
bobule

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 1:19 pm    Předmět: Citovat

verčo
tak na sobotu chystám asi ty kuřecí kozy v tý slanině s bramborem jestli ses dívala na prostřeno, tak víš ... a v neděli nemám tucha Confused

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
Lenka 1975

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 1:19 pm    Předmět: Citovat

verča, Ahoj verčo, můžu se zeptat kolik měříš? Já 157 cm asi jsem tady nejmenší chodící koule.

Mudr. Čierny Michal Plikace Břeclav 23.2. 2011
verca

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 1:23 pm    Předmět: Citovat

bobull tak ty nás s tatou také nadchly, do těch jdeme takéé, vypadalo to dobře Wink

Leni měřím 163cm Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
jane-jane

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 1:27 pm    Předmět: Citovat

Rychlé tipy aneb jídelníček v Krakonošově:

neděle: maďarský hovězí guláš, bramboráčky

pindělí: frbr

úterý: vepřová výpečky, kysané zelí, h.k.

středa: kuřecí játra na slanině, rýže

čtvrtek: pečená krkovice, restovaná zelenina, brambor

pítek: kuřecí na paprice, těstoviny

sobota: smažená treska s brokolicovo-sýr. nádivkou, šťouchaný brambor s cibulkou

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
bobule

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 1:27 pm    Předmět: Citovat

Verčo no a mladá si vymrčuje kuřecí kozy s nivovou omáčkou a hranolkama ... jenže jsme je měli dneska a zas o víkendu? no nevím ... musím vymyslet něco jjinýho .... copak vaří Annax? Rolling Eyes Laughing

JJ
prosila bych více upřesnit to pindělí Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
jane-jane

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 1:32 pm    Předmět: Citovat

bobulllll....ty člověka nenecháš ani toooooooooooo Laughing Laughing Laughing

frbr= francouzské brambory,

jinak do receptů hodím recepis na jogurtové řízky, pokud neznáte...je to lahoda....

TUBU-Turnov 10/11/2010
Annax

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 1:44 pm    Předmět: Citovat

jane-jane Tvoje tipy jsou skvělý, občas nám je sem hoď Very Happy Very Happy Very Happy
Bobule nám dneska vařila picerka v sousedním sídlišti, nechala jsem přivézt, protože jsem měla rychlovku - 5 stránek do 12 hodin.
Zítra budou kuřecí kousky s cuketou a kořením nasi goreng s rýží. O víkendu bude mexický guláš podle receptu z Krakonošova, je úžasný!!! Bude s minikolínkama.
Nějaký řízky bych jim mohla na rozloučenou taky udělat. Zkusím ty jogurtový, ještě jsem je nikdy nedělala.

44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav
jane-jane

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 1:59 pm    Předmět: Citovat

Annax Wink .... to mě těší... taky mi ale dochází nápady... dost opakuji.... i já bych uvítala, kdybyste tu každá vždy hodila jídelník na týden, abych vědíla co pro Trautenberka kuchtit Wink

TUBU-Turnov 10/11/2010
bossice

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 2:01 pm    Předmět: Citovat

Zdravím, vrátila jsem se od Edrah a než to zapomenu, tak vkládám odkaz na údajně super bylinu... na netu jich je víc, tak si pak vyhledejte i jiné odkazy...Edrah a její okolí to má odzkoušené a prý funguje na hubnutí. Takže jdeme do toho?

http://vitamina.cz/Slanobyl-chlumni-nat-50g-SOLEX-AGRO,2653.html

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Iriska

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 2:01 pm    Předmět: Citovat

Krásný den všem:tak já budu kuchtit na víkend česnečku a rajskou,děti jí milují,takže tak,a taky rybí pomázánečku a k večeři bramboráčky s toustovače.Jsem vám měla takovou chuť na bramboráček,ale nechtěla jsem moc tak jen s jednoho bramboru sranda,nastrouhala hodila vajo okořenila a šup do toustovače,lidičky to byla mnamka chichi....tak to vidim dneska k večeři taky...A jinak všem co marodí tak přeji brzské uzdravení,nás se ty bacilky taky nechtějí pustit,a smím se zeptat jak je to stím zázvorem,moc to neznám,to koupim ten kořen v obchodě oloupu nastrouhám a spařim vroucí vodou a kolik ho mám nastrouhat asi kousíček že a pak dochutim medem a citronem?děkuji zlatička...a Alenko jsem ráda že Ti je lépe....a Lubinko blahopřeji k dalšímu kilíčku,to kolo máš fakt pěkně rozjeté

Razz AlenaM.blahopřeji k svetříku,se ani nedivim když koukám na ten metřík ušla jsi obrovskej kus práce moc blahopřeji...

A kdo tady mluvil o praní,já musim taky,ale fakt se mi nechce,asi asi až zítra chichi Razz

Venku je krásně a sic mám ještě teplotku,možná pujdem na pul hodky ven,to by byl hřích nejit že?byli jsem nachvilinku dopoledne a děti byli nadšené,teď hajinkají jak andílci,je to nádhera Razz Razz Razz

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 69, 70, 71 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: