Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 68, 69, 70 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
verca

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 11:42 am    Předmět: Citovat

Krásné skoro poledne přeji všem ve slepičárně....

táákkk jsem letecky přečetla....

moniiiiiiii docela by mě také zajímalo, kterou osobu máš na mysli Twisted Evil Laughing Laughing Laughing

Katko Tobě děkuji, už pořádně nevím za co, ale něco jsem tam četla, tak mám jen zapamatováno, že musím poděkovat Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

cindi Tebe chápu i nechápu - teda myslím si, že chápu - prostě půllitr tekutin na jednou do sebe nalít nemůžeš. Teda můžeš....ALE...žaludek by Tě moc nepochválil a asi by i pěkně bolel, tlačil, i by se podle mě mohl tímto velkým množstvím za nějaký čas vytáhnout i když to jsou tekutiny, ale v tu chvíli to bude pro žaludek velká váha, než pití odteče....ALE...moje zkušenost je taková, že mi nedělá problém vypít půllitr během 5-ti - 7-mi minut a to už není taková tragédie ani při sportu nebo ve velkých vedrech. Navíc Tě mohu ujistit, že když budeš po operci a odhodíš ze sebe několik desítek kil, že Ti vedro vadit NEBUDE !! Většině z nás je totiž stále zima a při velkém vedru je nám akorát. Tudíž pravděpodobně vymizí i ta chuť hodit do sebe na ex velké množství tekutin Wink

Nevím, zda jsem se odpovědí uspokojila, ale takhle chápu Tvojí otázku já....

A co kdo kuchtíte?? Potřebuji hodit typ na zítra a na víkend - dnes je obalený květák, bramby a okurkový salát....

Jo a žehlit můžete i u nás !!!!!!!!!!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink

Naposledy upravil verca dne čt únor 10, 2011 12:00 pm, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
martina

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 11:48 am    Předmět: Citovat

verčo opravdu? tak to já balím svůj koš s nevyžehleným prádlem a jedu k tobě, když se nabízíš..........jo a květák bych si dala taky......... Laughing Laughing Laughing

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
verca

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 11:53 am    Předmět: Citovat

marti nééé, jako že holky můžou žehlit i u násss Laughing Laughing Laughing Laughing

květák myslím, že tentokrát nezbyde, protože manžel prohlásit, že už nebude do večera nic jíst, aby měl hlad a aby jedl květák, protože ho jinak nemusí, ale ví moc dobře, že u nás to funguje stylem nechceš, nežer, žádné extra vyváření pro něho... Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
mona79

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 12:11 pm    Předmět: Citovat

Já dnes nevařím, dojídáme sekanou Wink

Zítra se chystám na troubový guláš od jane-jane.už se na něj těším.

31let, 2 děti / 6let,1 rok/ manžel, německý ovčák
ZRUŠILA JSEM -plikace Břeclav,Mudr. Čierný 2.3.2011
cindicek

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 12:12 pm    Předmět: Citovat

verca: dekuju moc, presne tohle jsem chtela slyset - csite individualni zkusenost. Pochopila jsi me vyborne. Pullitr behem 5ti-7mi minut je naprosta krasa, cili, kdyz si vezmu, ze bych nejak nevybocovala z prumeru, nemela komplikace a dodrzovala, co mam, je velka pravdepodobnost,ze na tom budu nekdy v budoucnu podobne. Timhle zpusobem "koukam" kolem sebe,ptam se - a snazim se vzit si co nejvic hlavne z tech konkretnich pripadu - zvlast, pokud je uz nekdo po operaci dele. Takze dekuju!!!

- u nas jsou dnes vecer "twistery" - kureci maso na kousky, opecene s nejakym dobrym korenim, zabalene v mekke tortile s kousky ledoveho salatu, rajcete a kapkou tatarky Smile pany pochvalovane, tak zkuste:-)

28 let, bezdětná, 2 ovčáci, bezva rodina a 5 a půl roku přítel, 13/4/2011 plikace OB klinika
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
verca

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 12:18 pm    Předmět: Citovat

cindi ale ještě dodám, že cca 3 litry jsem do sebe natlačila až okolo 3 měsíců po operaci, takže nepočítej s tím, že hned vypiješ velké množství tekutin, to prostě nejde - teda aspoň u většiny z nás. Dnes už mi pití problémy nedělá vůbec, ale mohu Tě ujistit, že když se napiji více najednou, že mi to žaludek dává sakra na jevo !! Takže příště si dáš už pozor Wink

Každopádně se opravdu nemůžeš srovnávat a porovnávat s ostatními, jak už psaly holky - každý jsme z jiného těsta a tudíž každá máme vše jinak Wink

A mizím do školy pro synátora

Aničko R. co ty Vaše dítka, jste v pohodě?? Včera jsem tu něco četla... Rolling Eyes

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
martina

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 12:24 pm    Předmět: Citovat

no tak já jsem s obědem dneska doma za macechu Laughing Laughing Laughing uvařila jsem v řeznictví - měli čerstvou prdelačku (černou zabijačkovou polívku, kdyby náhodou někdo nevěděl Rolling Eyes ) a dojedi od včerejška zapečený špagety, já jim dám, aby si vymejšleli a jak píše věrka u nás to taky funguje, že každej má to co si včas urve Laughing Laughing Laughing

AlenaM

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 12:30 pm    Předmět: Citovat

Krásný ,slunečný čtvrtek všem přeju,Děvčata jdu se vám dnes pochlubit.Prolézala jsem jen tak obchody a našla jsem super svetřík,Ale odradila mě velikost L.Tak jsem ho pohladila a jdu dál a paní prodavačka volá,pojďte si ho zkusit.A já na to asi ne když je to L.A světe div se už je můj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ha----k jeden.Jupíííííííííííííííííííííííííí jakou já mám šílenou radost. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Tak se mějte hezky a holky co váháte jděte do toho.Bude to super. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

[/url]

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
Milující a podporující manžel
26.10.10 TUBU MUdr Hrubý
martina

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 12:32 pm    Předmět: Citovat

tady trošku odstrašující fotečky http://www.novinky.cz/koktejl/224780-na-fotkach-ze-skolniho-plesu-si-pripadala-tlusta-zhubla-70-kilo-a-malem-zemrela.html a článek k tomu

a Alena M gratuluji ke svetříku, za chvíli budeš kupovat ještě menší.

verca

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 12:48 pm    Předmět: Citovat

AlenkoM tak to je super !!! Doufám, že hodíš svetříkovou fotečku Wink
A koukám na Tvůj metřík Shocked takže moocccc gratuluji !! Jedeš pěkně Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
AlenaM

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 12:51 pm    Předmět: Citovat

Ty brďo,koukla jsem na to hubnutí a to je teda síla.!!!!!!!!!!!!!Chudák holka.Doufám ,že tak hrozné to s náma nebude. No ale na druhou stranu do toho mám daleko. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Martino
děkuji za uznání.Kdybys věděla,jakou já měla radost. Laughing Laughing

[/url]

26.10.10 TUBU MUdr Hrubý
ALENA

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 12:52 pm    Předmět: Citovat

Moni díky za optání, už je to dnes lepší Wink klesly mi horečky, mám jen 37,8 a to je už paráda Wink v noci jsem se musela 2x převlíkat, jako néééééééé že bych se po, ale byla jsem úplně mokrá i s pyžamem, prostěradlem, peřinou Shocked Shocked tak dnes využívám, že je mi líp a peru a převlíkám Rolling Eyes Rolling Eyes no snad to už bude jen lepšíííííííí Wink Wink

bossice však já čtu o zázvoru, ale potřebuji taky občas odlehčit hlavě Laughing Laughing

zakletá já jsem měla horečky skoro 4 dny, každý den se přidalo něco nového, zvracení, průjem, zimnice..... dnes už je mi líp, ale hrozně kašlu Twisted Evil Twisted Evil

zelenoočko jj je to lepčííííííííííí a co ty, že nechodíš Question Question včera to bylo ještě dobré, bylas na masáži a dnes takovej problém Rolling Eyes Rolling Eyes to není dobré a to máš od páteře nebo čím to je Question Question

katka04 tak to bych chtěla někdy vyzkoušet nic v práci nedělat, ale musí to být asi hrozné a určitě se to vleče Shocked Shocked

verco ještě bych chtěla k tomu pití po operaci- já když jsem byla po opce, tak jsem měla problémy, jak jistě víš, měla jsem horečky a bolesti a tak jsem musela podstoupit několik rentgenů a taky CT žaludku a musela jsem vždy před vyšetřením vypít větší množství kontrastní látky u CT to byl 1 litr ve vemi krátké době a na moje nářky, že mi to do toho maličkého uřezaného žaludku nevejde doktoři říkali, ať nemám obavy, že tekutina proteče a žádný problém nebude Rolling Eyes Rolling Eyes bylo to hrozné, ale opravdu se to do mě všechno vešlo a dokonce pak v průběhu CT mi doktor donesl ještě další kelímky a musela jsem je pít přímo při CT Mad Mad Mad jsem myslela, že mi praskne žaludek, bolelo to dost, ale doktoři byli spokojení Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad [/b]

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace

Naposledy upravil ALENA dne čt únor 10, 2011 12:58 pm, celkově upraveno 1 krát.
AlenaM

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 12:55 pm    Předmět: Citovat

Verča jo děvče zlatý hodila bych,což o to,ale kdybych věděla jak.Tak daleko s ovládáním pc opravdu nejsem.Ale určitě budu k vidění v reálu.A doufám,že už brzy.Tak si počkej. Laughing Laughing Laughing Laughing

[/url]

26.10.10 TUBU MUdr Hrubý
ALENA

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 12:56 pm    Předmět: Citovat

Martina už to sem dávala nějaká holka, koukni kousek zpět Shocked Shocked

AlenaM moc gratuluji, člověka hned potěší, když oblíkne něco o čem si myslí, že to bude malé Wink Wink Wink Wink Wink

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
verca

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 12:58 pm    Předmět: Citovat

ALENKO mi nějak uniklo, že jsi chorá Confused Jsem ale ráda, že už je Ti líp !!
Já měla včera večer tu jednodenní blicí, srací chřipajznu a zimnici jsem také měla...dneska už dobrééé

No vím, že pití proteče, ale pokud se tam hodí velké množství najednou, tak než to odteče, bolí to, tlačí, vím moc dobře tyto pocity.... a myslím, že i ta chvilková váha by mohla mít vliv na žaludek.... ale je to jen z mého laického pohledu...prostě to neodteče tak rychle, jako když tam rychle vyklopíme na ex půllitr tekutiny... tak jsem to myslela Rolling Eyes

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo

Naposledy upravil verca dne čt únor 10, 2011 12:59 pm, celkově upraveno 2 krát.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 68, 69, 70 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: