Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

PŘEDSTAVENÍ NOVÁČKŮ

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 145, 146, 147 ... 222, 223, 224  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
žaneta Ostrava

PříspěvekZaslal: čt září 09, 2010 10:14 am    Předmět: info Citovat

Ahoj Petře, vítám tě v klubu. Nejdříve tě odkážu na hlavní stránku fóra a tam je návod jak na metřík. Zkoušela jsem to podle návodu, ale moc úspěšná jsem nebyla, takže možná bude lepší, když si klikneš na můj metřík a měl by si se dostat na nabídku metříku pak si vyber takový který se ti líbí a nastav si výchozí, aktuální a ideální váhu. Pak klikni na CREATE MY TICKER AND GET THE COD. ukáže se ti náhled jak to bude vypadat, pak si okopíruj nastavení v tabulce BB code tzn. myší začerni všechno co je v tabulce a pak zmáčkni Crtl C pak si najdi svůj profil a překopíruj si to do PODPISu tzn. Crtl V. Pro lepší představu se podívej do mého profilu.

Držím ti pěsti, věřím, že to zvládneš. Když jsem to zvládla já, ty to dám levou zadní Smile. Kdyby něco dej vědět a pomůžu ti. Hezký den Žaneta

37 let, 1 dítě, 03.11.2010 OB Klinika, plikace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
verca

PříspěvekZaslal: čt září 09, 2010 10:41 am    Předmět: Citovat

Petře ahoojj, především vééliiikáááááá gratulka k opce a k boji s kily !! No vidíš - klidně jsi v Turnově na srazíku a nedáš o sobě vědět dříve, no počkej, na dalším srazíku Ti to spočítáme Laughing Laughing Laughing Jen mi prozraď, kdepak jste seděli - tipuji tam v rohu o samotě?? U stolu Vás bylo asi 4-6 Rolling Eyes .... No teď jsi mě navedl na to, že já vlastně úúúúúplně už zapomněla na to naše video z přehlídky, kterou jsme tam předvedli Embarassed Embarassed Embarassed Vždyť už je to taková doba, no to musím napravit, nebo mě tu zase ukamenujou Embarassed Laughing Laughing Laughing

Jinak návod na metřík najdeš tu Arrow http://forum.bandingklub.cz/post-61400.html#61400 podle něj to snad pochopí každý Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Jana Dembkovská

PříspěvekZaslal: čt září 09, 2010 10:48 am    Předmět: JANA Citovat

[b]Petr V. Péťo zdravímTě a gratuluji k rozhodnutí.To je myslím stejně to nejdůležitější co pro sebe člověk udělá.Rozhodne se,že to dosáhlo bodu kdy už se s tím musí něco dělat.I když se člověk bojí,stydí,atd.ale nakonec se rozhodne a"tak je to spravne a tak to ma byt".Chrudim je moc pěkné město,jezdila jsem k vám v roce 1981-1982za manželem na vojnu.Měj se moc pěkně a zkus ten metřík,já ho zkoušela už dvakrát ale asi jsem nějaká retardovaná.Ahoj Jana Razz Laughing
Petr V

PříspěvekZaslal: čt září 09, 2010 11:00 am    Předmět: děkuji za milé přivítání Citovat

zdravím verčo,
na tom setkání jsme skutečně seděli v rohu na té straně co byl bar, asi proto , že jsme se dostavili o něco později, byl jsem tam v bílé košili se všemi/tehdy/ 152Kg. Skutečně na příštím setkaní nezůstanu jen v koutě
Od prvního srpna, kdy jsem se začal připravovat na operaci je k dnešnímu dni pryč 13Kg. Podrobil jsem se tubulizaci žaludku. Nejvíc mne !nadchli! super porce po operačního stavu, postupně jsem si s kelímků stavěl komín, a všechny jsem si je vzal domů, ne že bych chtěl pěstovat rajčata či okurky ze semínek, ale na takovou vzpomínku , snad nového začátku.
Zdravím Very Happy

Petr

šťastně rozvedený, dvě krásné dcery v péči matky
verca

PříspěvekZaslal: čt září 09, 2010 11:12 am    Předmět: Citovat

Petře odpověď už máš ve slepičárně (kavárně) Laughing http://forum.bandingklub.cz/viewtopic.php?p=62272#62272 Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Lubinka

PříspěvekZaslal: čt září 09, 2010 11:50 am    Předmět: Citovat

Petr V ahoj ahoj.Vítám tě mezi námi a přeji at se ti daří Very Happy Very Happy

[/url]

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
38let,3 děti
24.8.10opka při váze 118.5kg
Listopad 2011-Nohy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Iriska

PříspěvekZaslal: čt září 09, 2010 1:31 pm    Předmět: Citovat

Petr:Vítej mezi námi,konečně vyvažuješ stav chlapů na tomhle fóru,ikdyž ještě by jich chtělo více,tak snad sem budeš chodit teď častěji ,nic méně taky blahopřeji k velkému rozhodnutí a k temu že jsi zdárně prošel operací,ale nejvíc ke krásnému třináctikilovému úbytečku,to je opravdu nádhera,a stěmi kelímky jsi mě rozesmál,paráda drž se a jen tak dál Razz Laughing

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
HANICKA SLUNÍČKO

PříspěvekZaslal: pá září 10, 2010 3:19 pm    Předmět: Citovat

ahoj holky a kluci
dnes jsem prodělala bandáž žaludku, cítím se moc dobře jsem ráda že jsem se dozvěděla o vašem klubu a těším se ža až budu fit a doma tak si tu s vámi moc ráda popovídám .zatím posílám pozdravy a přeji spoustu kilíček dolů. Pa Hanka
verca

PříspěvekZaslal: pá září 10, 2010 3:41 pm    Předmět: Citovat

HANÍÍÍ SLUNÍÍÍ ahooojj, vítám Tě mezi námi ... normálními Laughing Naše spása boss a holčiny, co jsou s Tebou na pokoji jistě informovaly, tak nemusíme asi ani více psáti Laughing Laughing Laughing
Jsem mooocccc ráda, že tu máme zase novou dušičku, která s námi bude bojovat s kily, tak hurá do boje sluníčko naše, držím palečky Wink

Jo a zkus zabojovat s metříkem... holky Ti určo poradí, stejně tam pořádáte jen žranice na pokoji, tak pohyby potřebujete všichni Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Návod najdeš tu Arrow http://forum.bandingklub.cz/post-61400.html#61400 Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
jane-jane

PříspěvekZaslal: pá září 10, 2010 4:03 pm    Předmět: Citovat

HANICKA SLUNÍČKO...ahojky Hani.... zdraví tě ta co včera od dveří křičela "zlom vaz" Laughing Laughing ...... Ani nevíš, jak ti závidím a samozřejmě přeju, že už to máš za sebou. Tož zdar a kilům zmar! Very Happy Very Happy

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
Petr V

PříspěvekZaslal: pá září 10, 2010 4:38 pm    Předmět: Citovat

Zdravím Hani čku sluníčko,
přeji vše dobré, jsi v dobrých rukou . Parta doktorů v Trutnově je velmi fajn. Já jsem tam byl deset dní před tebou. Hodně štěstí a na ty kelímky co dostáváš se jen usmívej.
Zdraví Very Happy
Petr
STELA

PříspěvekZaslal: pá září 10, 2010 6:34 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Haničko,Petře a vy ostatní co jste přibyli,všem vám držím mooc palečky,jsem taky čerstvě po opce,tak doufám že pojedem všichni na metříku směr dolů Wink [/b]
Iriska

PříspěvekZaslal: pá září 10, 2010 8:06 pm    Předmět: Citovat

HANIČKO SLUNÍČKO:veliká gratulace,k zvládnutí opky a teď jen hodně hodně kilíček zahozených v dáli,aby se Tvé líčka radostí smáli Razz Razz Razz Vítej Very Happy

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
Petíí

PříspěvekZaslal: so září 11, 2010 10:09 am    Předmět: Citovat

Hezký den, vítám zde všechny přichozí i když jsem taky nováček už tedď vím, že se tu vše bude líbít tak jako mě.a jsem ráda, že jsem zavítají i muži...kéž by i ten můj...ale ten ma na svoji váhu sůj pohled...a je to škoda.... Tak přeji plno úspěchu při hubnutí.[/b]

35let.20.10 start při 120kg
verca

PříspěvekZaslal: so září 11, 2010 10:17 am    Předmět: Citovat

Petíí neboj, třeba, až uvidí, jak krásně hubneš, nechá si také říct Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 145, 146, 147 ... 222, 223, 224  Další