Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 144, 145, 146 ... 222, 223, 224 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Iriska
|
Zaslal: pá září 03, 2010 8:32 pm Předmět: |
|
|
Kodl 1970:ahojky vítám tě tu na foru,a jen dodávám že ze začátku je to vždy krut,člověk má dokonce i hladeček,ale vydrž po měsíci ti manžetu doplní a pak už to bude jen a jen lepší,jinak jsi i tak dobrej že jsi do teho šel a velká gratulace k deseti kilečkům,i tak jsi dobrej,tak se drž a jen tak dál
Stela:Stelinko už teď jsi borka že jsi se rozhodla,něco jak říkáš pro sebe udělat,držím pěstičky ať Ti vše vyjde co si přeješ,měj se moc pěkně a drž se,držím pěsti  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mattoni-33
|
Zaslal: so září 04, 2010 6:20 am Předmět: |
|
|
Kodl 197O, STELA
vítejte mezi námi, věřím, že se vám tady na foru bude líbit a že zde najdete spoustu podpory  _________________
14/9/10 TUBU Turnov,zlaté ruce MUDr.Hrubého a začátek nového, šťastného života  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kodl1970
|
Zaslal: so září 04, 2010 3:53 pm Předmět: |
|
|
děkuju moc za přivítaní začatek je vždy krutej ale 10kg taky potěší akorat se člověk cítí takovej vysatej ale snad to bude lepší  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petíí
|
Zaslal: po září 06, 2010 8:54 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, přeji krásný večer. po dlouhém boji s pc jsem se dostala k napsaní a představení. Jmenuji je Petra, jsem bacule od dětství a teď je moje váha šla pořad nahoru.... k tomu i zdrav. problémy a náhodou jsem se dověděla o těchto stránkách...četla a četla, sbírala info a hlavně odvahu.Dnes již můžu říci, že mam kolečko vyš za sebou a dostala termín v Břeclavi na 5.10. k bandáži žaludku. mam docela strach, ale taky touhu sundat ty kg navíc. ta touha je daleko větší. Hodně moc mě v začátku pomohlo tohle forum a to jak jste tu všichni miloučcí a podporujete ostatní. Doma mam podporu v manželovi a dceři a kamarádce, která mě pomáhala s metříkem. _________________
35let.20.10 start při 120kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Majdalenka
|
Zaslal: po září 06, 2010 10:20 pm Předmět: |
|
|
Petíí vítáme tě tady a je moc dobře, že jsi mezi nás zavítala....Tak jsi moc šikovná, že už máš kolečko za sebou a teď už to uletí a pak budeš jen a jen upisovat kilečka jak drak... Je moc dobře, že máš kolem sebe lidi, kteří tě podporují, budeš je potřebovat...a taky máš nádherný metřík.... Pa Majda  _________________
36 let, 2 děti, 2 kocouři, chameleon, 2 anduláci a tata Majďák
19.11.2009 TUBU Ostrava Dr. Foltys, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jane-jane
|
Zaslal: út září 07, 2010 4:31 am Předmět: |
|
|
Petííí....vítej na foru. Chápu tvé obavy. Jsem zde také skoronováček a před operací a hltám zde na foru každé slovo. Rodina se mi už směje, že neumím otevřít na internetu jiné stránky než tyto. Je zde opravdu hodně ke čtení a parta, jak jsi poznamenala, je zde opravdu prima . Přeju ti, aby ti ten čas do bandu běžel co nejrychleji  _________________
TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mattoni-33
|
Zaslal: út září 07, 2010 5:29 am Předmět: |
|
|
Petíí
vítej mezi námi, věřím, že se ti tady bude líbit a že tady najdeš spoustu podpory jak před operací, tak po ní. Máš pěkný metřík zvládla si jej na výbornou. Držím palečky, ať po opce dosáhneš vysněné váhy.  _________________
14/9/10 TUBU Turnov,zlaté ruce MUDr.Hrubého a začátek nového, šťastného života  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: út září 07, 2010 6:25 am Předmět: |
|
|
Pettíí:i já se přidávám,vítej mezi náma,jsme tu jeden pro druhého ,a všeci pro všechny,Tvé otázky rády zodpovíme,a pomůžeme,tak se drž a hubnoucímu krásnému obdobíčku zdar Jo a chválím že jsi si prvni vše pročetla ,zvládla metřík a pak jsi se ukázala jako správná ženská co ví co chce  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Meggy
|
Zaslal: út září 07, 2010 8:01 am Předmět: |
|
|
Pettii
Já Tě tu taky vítám a hltám a někdy i nechápu,ale hlavně věřím ....což asi každy ,někdy si řikám že je to zázrak a představa že by jsme mohly byt jednou holky hubené mě nabijí a naplnuje,tak ti přeju aby ta čekací doba letěla co nejrychleji mě to taky teprve čeká a to ještě nevim kdy,teprve oběhávám kolečko.  _________________
2v1-TUBU +sterilizace-10.11.2010 Turnov
40let,2 děti,1hubenej manžel a velká chut bejt taky hubená |
|
Návrat nahoru |
|
 |
simone78
|
Zaslal: út září 07, 2010 9:29 am Předmět: Představení - simone78 |
|
|
Zdravím všechny. Jsem tu nová a tak něco málo o mě.
Po neúspěšných pokusech o zhubnutí, jsem se hlavě kvůli zdravotnímu stavu rozhodla pro bariatrickou operaci.
Mám 32 let, aktivně sportuji a jsem vegetarián. Přes všechnu moji snahu se má váha za 10 let vyšplhala z 56 kg na 105 kg .Vše po zjištění astmatu a kortikoidech.Ano, neměla jsem čas na jídlo, pracovala jsem jako manažer /v práci 12-14hodin/ a jednou denně-měla jídlo ve spěchu. Prostě nebyl čas. A v posledním roce mě začalo zlobit zdravíčko. Astma, ložiska v játrech, reflux jícnu, zánět žaludku, porucha glycidové tolerance a bolesti kloubů a zad .
Takže již nemám jinou možnost...bohužel.
Na první konzultaci jsem byla v Brně, na BMI Chirurgie. Všichni velmi chápaví a milí .
Vyšetření plicní, gastro, ultrazvuk, endokrinolog již mám.
Dnes mě čeká psycholog a pak obezitologie.
Příští týden volám znova Brno, na druhou návštěvu a termín operace.
Mějte krásný den.
Držte mi palečky
Simča _________________
Band 9.11.2010 při váze 105 kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jane-jane
|
Zaslal: út září 07, 2010 10:15 am Předmět: |
|
|
simone78...ahojky Simčo....vítej v klubu toužících po štíhlosti .... tvůj příspěvek se čte jedním dechem...jedeš jak rychlík, držím pěsti, ať i zbývající vyšetření jedou jako po másle . _________________
TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: út září 07, 2010 10:22 am Předmět: |
|
|
Pettíííííí tak Ty na nás už rovnou po kolečku jo?? Jsem mooccc ráda, že jsi mezi námi a že chceš bojovat s těmi zatracenými kily, která nás tak tíží.... Tak vítej a hurá do boje, držím palečky !!!
SimčoTebe samozřejmě také vítám mezi námi. Jsem ráda, že tu máme zase nové dušičky, které ví, co chtějí a jdou si za svým cílem... taktéž držím palečky !!!  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: út září 07, 2010 10:38 am Předmět: |
|
|
Simone78:Simčo.Vítej na fóru a mezi námi normálními Pěkně napsáno a pochvala za zvládnutí metříku,myslím že kdo chce ten vyhraje,a kdo sní svůj sen a něco proto udělá tak se mu jistě splní,když je ten sen reálnej,tak je vždy naděje,držím pěstičky ať se Ti vše co si přeješ splní ...  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
mattoni-33
|
Zaslal: út září 07, 2010 10:39 am Předmět: |
|
|
simone78
Ahojky, vítej na tomto foru. Věřím, že tady budeš chodit ráda a že tady najdeš spoustu podpory před opkou a po ní. Držím palečky na cestě k vysněné váze  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petr V
|
Zaslal: čt září 09, 2010 9:30 am Předmět: Dovolte abych se představil |
|
|
Zdravím všechny aktivní členy klubu, i když jsem byl již zaregistrovaný pouze jsem si četl Vaše příspěvky.
Proč jsem se přihlásil do tohoto klubu. Vedla mně k tomu má nadměrná váha a i snad snaha s tím něco udělat. Moje kamarádka Alice Mrvíková, která má po operaci více jak rok, mne vzala sebou na II. setkání bariatrických mučedníků , které se uskutečnilo v červnu 2010 v Turnově. Zde jsem dostal další balíček informací "přímo od pramene", nejen rad odborných /dr. Hrubý/, ale i od osob , kteří tak jako Alice prošli touto operací. Domluvil jsem si schůzku u dr. Hrubého a slovo dalo slovo a já byl dne 1. září operován. Nyní mám devátý den po operaci a cítím se báječně. Operační zákrok jsem spojil s třítýdenní dovolenou, kterou trávím v Českém ráji obce Klokočí.
Jsem rád v tomto klubu. A ještě jednou zdravím
Petr
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|