Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

PŘEDSTAVENÍ NOVÁČKŮ

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 144, 145, 146 ... 222, 223, 224  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Iriska

PříspěvekZaslal: pá září 03, 2010 8:32 pm    Předmět: Citovat

Kodl 1970:ahojky vítám tě tu na foru,a jen dodávám že ze začátku je to vždy krut,člověk má dokonce i hladeček,ale vydrž po měsíci ti manžetu doplní a pak už to bude jen a jen lepší,jinak jsi i tak dobrej že jsi do teho šel a velká gratulace k deseti kilečkům,i tak jsi dobrej,tak se drž a jen tak dál Razz Razz Razz

Stela:Stelinko už teď jsi borka že jsi se rozhodla,něco jak říkáš pro sebe udělat,držím pěstičky ať Ti vše vyjde co si přeješ,měj se moc pěkně a drž se,držím pěsti Wink Razz

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mattoni-33

PříspěvekZaslal: so září 04, 2010 6:20 am    Předmět: Citovat

Kodl 197O, STELA
vítejte mezi námi, věřím, že se vám tady na foru bude líbit a že zde najdete spoustu podpory Wink

14/9/10 TUBU Turnov,zlaté ruce MUDr.Hrubého a začátek nového, šťastného života Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
kodl1970

PříspěvekZaslal: so září 04, 2010 3:53 pm    Předmět: Citovat

děkuju moc za přivítaní Wink začatek je vždy krutej ale 10kg taky potěší Laughing akorat se člověk cítí takovej vysatej ale snad to bude lepší Razz
Petíí

PříspěvekZaslal: po září 06, 2010 8:54 pm    Předmět: Citovat

Ahoj, přeji krásný večer. po dlouhém boji s pc jsem se dostala k napsaní a představení. Jmenuji je Petra, jsem bacule od dětství a teď je moje váha šla pořad nahoru.... k tomu i zdrav. problémy a náhodou jsem se dověděla o těchto stránkách...četla a četla, sbírala info a hlavně odvahu.Dnes již můžu říci, že mam kolečko vyš za sebou a dostala termín v Břeclavi na 5.10. k bandáži žaludku. mam docela strach, ale taky touhu sundat ty kg navíc. ta touha je daleko větší. Hodně moc mě v začátku pomohlo tohle forum a to jak jste tu všichni miloučcí a podporujete ostatní. Doma mam podporu v manželovi a dceři a kamarádce, která mě pomáhala s metříkem.

35let.20.10 start při 120kg
Majdalenka

PříspěvekZaslal: po září 06, 2010 10:20 pm    Předmět: Citovat

Very Happy Very Happy Very Happy Petíí vítáme tě tady a je moc dobře, že jsi mezi nás zavítala....Tak jsi moc šikovná, že už máš kolečko za sebou a teď už to uletí a pak budeš jen a jen upisovat kilečka jak drak... Je moc dobře, že máš kolem sebe lidi, kteří tě podporují, budeš je potřebovat...a taky máš nádherný metřík.... Laughing Laughing Laughing Laughing Pa Majda Laughing Laughing Laughing

36 let, 2 děti, 2 kocouři, chameleon, 2 anduláci a tata Majďák
19.11.2009 TUBU Ostrava Dr. Foltys,
jane-jane

PříspěvekZaslal: út září 07, 2010 4:31 am    Předmět: Citovat

Petííí....vítej na foru. Chápu tvé obavy. Jsem zde také skoronováček a před operací a hltám zde na foru každé slovo. Rodina se mi už směje, že neumím otevřít na internetu jiné stránky než tyto. Je zde opravdu hodně ke čtení a parta, jak jsi poznamenala, je zde opravdu prima Smile. Přeju ti, aby ti ten čas do bandu běžel co nejrychleji Wink

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
mattoni-33

PříspěvekZaslal: út září 07, 2010 5:29 am    Předmět: Citovat

Petíí
vítej mezi námi, věřím, že se ti tady bude líbit a že tady najdeš spoustu podpory jak před operací, tak po ní. Máš pěkný metřík Wink zvládla si jej na výbornou. Držím palečky, ať po opce dosáhneš vysněné váhy. Wink

14/9/10 TUBU Turnov,zlaté ruce MUDr.Hrubého a začátek nového, šťastného života Smile
Iriska

PříspěvekZaslal: út září 07, 2010 6:25 am    Předmět: Citovat

Pettíí:i já se přidávám,vítej mezi náma,jsme tu jeden pro druhého ,a všeci pro všechny,Tvé otázky rády zodpovíme,a pomůžeme,tak se drž a hubnoucímu krásnému obdobíčku zdar Wink Laughing Jo a chválím že jsi si prvni vše pročetla ,zvládla metřík a pak jsi se ukázala jako správná ženská co ví co chce Razz

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
Meggy

PříspěvekZaslal: út září 07, 2010 8:01 am    Předmět: Citovat

Pettii
Já Tě tu taky vítám a hltám a někdy i nechápu,ale hlavně věřím Exclamation Exclamation ....což asi každy ,někdy si řikám že je to zázrak a představa že by jsme mohly byt jednou holky hubené mě nabijí a naplnuje,tak ti přeju aby ta čekací doba letěla co nejrychleji Very Happy mě to taky teprve čeká a to ještě nevim kdy,teprve oběhávám kolečko. Laughing

2v1-TUBU +sterilizace-10.11.2010 Turnov
40let,2 děti,1hubenej manžel a velká chut bejt taky hubená
simone78

PříspěvekZaslal: út září 07, 2010 9:29 am    Předmět: Představení - simone78 Citovat

Zdravím všechny. Jsem tu nová a tak něco málo o mě.
Po neúspěšných pokusech o zhubnutí, jsem se hlavě kvůli zdravotnímu stavu rozhodla pro bariatrickou operaci.
Mám 32 let, aktivně sportuji a jsem vegetarián. Přes všechnu moji snahu se má váha za 10 let vyšplhala z 56 kg na 105 kg .Vše po zjištění astmatu a kortikoidech.Ano, neměla jsem čas na jídlo, pracovala jsem jako manažer /v práci 12-14hodin/ a jednou denně-měla jídlo ve spěchu. Prostě nebyl čas. A v posledním roce mě začalo zlobit zdravíčko. Astma, ložiska v játrech, reflux jícnu, zánět žaludku, porucha glycidové tolerance a bolesti kloubů a zad .
Takže již nemám jinou možnost...bohužel.
Na první konzultaci jsem byla v Brně, na BMI Chirurgie. Všichni velmi chápaví a milí .
Vyšetření plicní, gastro, ultrazvuk, endokrinolog již mám.
Dnes mě čeká psycholog a pak obezitologie.
Příští týden volám znova Brno, na druhou návštěvu a termín operace.
Mějte krásný den.
Držte mi palečky
Simča

Band 9.11.2010 při váze 105 kg
jane-jane

PříspěvekZaslal: út září 07, 2010 10:15 am    Předmět: Citovat

simone78...ahojky Simčo....vítej v klubu toužících po štíhlosti Wink .... tvůj příspěvek se čte jedním dechem...jedeš jak rychlík, držím pěsti, ať i zbývající vyšetření jedou jako po másle Very Happy .

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
verca

PříspěvekZaslal: út září 07, 2010 10:22 am    Předmět: Citovat

Pettíííííí tak Ty na nás už rovnou po kolečku jo?? Laughing Jsem mooccc ráda, že jsi mezi námi a že chceš bojovat s těmi zatracenými kily, která nás tak tíží.... Tak vítej a hurá do boje, držím palečky !!! Wink

SimčoTebe samozřejmě také vítám mezi námi. Jsem ráda, že tu máme zase nové dušičky, které ví, co chtějí a jdou si za svým cílem... taktéž držím palečky !!! Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Iriska

PříspěvekZaslal: út září 07, 2010 10:38 am    Předmět: Citovat

Simone78:Simčo.Vítej na fóru a mezi námi normálními Laughing Pěkně napsáno a pochvala za zvládnutí metříku,myslím že kdo chce ten vyhraje,a kdo sní svůj sen a něco proto udělá tak se mu jistě splní,když je ten sen reálnej,tak je vždy naděje,držím pěstičky ať se Ti vše co si přeješ splní ... Razz

[/url]
mattoni-33

PříspěvekZaslal: út září 07, 2010 10:39 am    Předmět: Citovat

simone78
Ahojky, vítej na tomto foru. Věřím, že tady budeš chodit ráda a že tady najdeš spoustu podpory před opkou a po ní. Držím palečky na cestě k vysněné váze Wink

Petr V

PříspěvekZaslal: čt září 09, 2010 9:30 am    Předmět: Dovolte abych se představil Citovat

Zdravím všechny aktivní členy klubu, i když jsem byl již zaregistrovaný pouze jsem si četl Vaše příspěvky.
Proč jsem se přihlásil do tohoto klubu. Vedla mně k tomu má nadměrná váha a i snad snaha s tím něco udělat. Moje kamarádka Alice Mrvíková, která má po operaci více jak rok, mne vzala sebou na II. setkání bariatrických mučedníků , které se uskutečnilo v červnu 2010 v Turnově. Zde jsem dostal další balíček informací "přímo od pramene", nejen rad odborných /dr. Hrubý/, ale i od osob , kteří tak jako Alice prošli touto operací. Domluvil jsem si schůzku u dr. Hrubého a slovo dalo slovo a já byl dne 1. září operován. Nyní mám devátý den po operaci a cítím se báječně. Operační zákrok jsem spojil s třítýdenní dovolenou, kterou trávím v Českém ráji obce Klokočí.
Jsem rád v tomto klubu. A ještě jednou zdravím
Petr
Very Happy
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 144, 145, 146 ... 222, 223, 224  Další

Přejdi na: