Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 145, 146, 147 ... 222, 223, 224 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
žaneta Ostrava
|
Zaslal: čt září 09, 2010 10:14 am Předmět: info |
|
|
Ahoj Petře, vítám tě v klubu. Nejdříve tě odkážu na hlavní stránku fóra a tam je návod jak na metřík. Zkoušela jsem to podle návodu, ale moc úspěšná jsem nebyla, takže možná bude lepší, když si klikneš na můj metřík a měl by si se dostat na nabídku metříku pak si vyber takový který se ti líbí a nastav si výchozí, aktuální a ideální váhu. Pak klikni na CREATE MY TICKER AND GET THE COD. ukáže se ti náhled jak to bude vypadat, pak si okopíruj nastavení v tabulce BB code tzn. myší začerni všechno co je v tabulce a pak zmáčkni Crtl C pak si najdi svůj profil a překopíruj si to do PODPISu tzn. Crtl V. Pro lepší představu se podívej do mého profilu.
Držím ti pěsti, věřím, že to zvládneš. Když jsem to zvládla já, ty to dám levou zadní . Kdyby něco dej vědět a pomůžu ti. Hezký den Žaneta _________________
37 let, 1 dítě, 03.11.2010 OB Klinika, plikace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: čt září 09, 2010 10:41 am Předmět: |
|
|
Petře ahoojj, především vééliiikáááááá gratulka k opce a k boji s kily !! No vidíš - klidně jsi v Turnově na srazíku a nedáš o sobě vědět dříve, no počkej, na dalším srazíku Ti to spočítáme Jen mi prozraď, kdepak jste seděli - tipuji tam v rohu o samotě?? U stolu Vás bylo asi 4-6 .... No teď jsi mě navedl na to, že já vlastně úúúúúplně už zapomněla na to naše video z přehlídky, kterou jsme tam předvedli Vždyť už je to taková doba, no to musím napravit, nebo mě tu zase ukamenujou
Jinak návod na metřík najdeš tu http://forum.bandingklub.cz/post-61400.html#61400 podle něj to snad pochopí každý  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jana Dembkovská
|
Zaslal: čt září 09, 2010 10:48 am Předmět: JANA |
|
|
[b]Petr V. Péťo zdravímTě a gratuluji k rozhodnutí.To je myslím stejně to nejdůležitější co pro sebe člověk udělá.Rozhodne se,že to dosáhlo bodu kdy už se s tím musí něco dělat.I když se člověk bojí,stydí,atd.ale nakonec se rozhodne a"tak je to spravne a tak to ma byt".Chrudim je moc pěkné město,jezdila jsem k vám v roce 1981-1982za manželem na vojnu.Měj se moc pěkně a zkus ten metřík,já ho zkoušela už dvakrát ale asi jsem nějaká retardovaná.Ahoj Jana |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petr V
|
Zaslal: čt září 09, 2010 11:00 am Předmět: děkuji za milé přivítání |
|
|
zdravím verčo,
na tom setkání jsme skutečně seděli v rohu na té straně co byl bar, asi proto , že jsme se dostavili o něco později, byl jsem tam v bílé košili se všemi/tehdy/ 152Kg. Skutečně na příštím setkaní nezůstanu jen v koutě
Od prvního srpna, kdy jsem se začal připravovat na operaci je k dnešnímu dni pryč 13Kg. Podrobil jsem se tubulizaci žaludku. Nejvíc mne !nadchli! super porce po operačního stavu, postupně jsem si s kelímků stavěl komín, a všechny jsem si je vzal domů, ne že bych chtěl pěstovat rajčata či okurky ze semínek, ale na takovou vzpomínku , snad nového začátku.
Zdravím
Petr
šťastně rozvedený, dvě krásné dcery v péči matky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lubinka
|
Zaslal: čt září 09, 2010 11:50 am Předmět: |
|
|
Petr V ahoj ahoj.Vítám tě mezi námi a přeji at se ti daří  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w4ydnIk/]
[/url]
http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
38let,3 děti
24.8.10opka při váze 118.5kg
Listopad 2011-Nohy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: čt září 09, 2010 1:31 pm Předmět: |
|
|
Petr:Vítej mezi námi,konečně vyvažuješ stav chlapů na tomhle fóru,ikdyž ještě by jich chtělo více,tak snad sem budeš chodit teď častěji ,nic méně taky blahopřeji k velkému rozhodnutí a k temu že jsi zdárně prošel operací,ale nejvíc ke krásnému třináctikilovému úbytečku,to je opravdu nádhera,a stěmi kelímky jsi mě rozesmál,paráda drž se a jen tak dál  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HANICKA SLUNÍČKO
|
Zaslal: pá září 10, 2010 3:19 pm Předmět: |
|
|
ahoj holky a kluci
dnes jsem prodělala bandáž žaludku, cítím se moc dobře jsem ráda že jsem se dozvěděla o vašem klubu a těším se ža až budu fit a doma tak si tu s vámi moc ráda popovídám .zatím posílám pozdravy a přeji spoustu kilíček dolů. Pa Hanka _________________ 10.9.2010.bandáž Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: pá září 10, 2010 3:41 pm Předmět: |
|
|
HANÍÍÍ SLUNÍÍÍ ahooojj, vítám Tě mezi námi ... normálními Naše spása boss a holčiny, co jsou s Tebou na pokoji jistě informovaly, tak nemusíme asi ani více psáti
Jsem mooocccc ráda, že tu máme zase novou dušičku, která s námi bude bojovat s kily, tak hurá do boje sluníčko naše, držím palečky
Jo a zkus zabojovat s metříkem... holky Ti určo poradí, stejně tam pořádáte jen žranice na pokoji, tak pohyby potřebujete všichni Návod najdeš tu http://forum.bandingklub.cz/post-61400.html#61400  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
jane-jane
|
Zaslal: pá září 10, 2010 4:03 pm Předmět: |
|
|
HANICKA SLUNÍČKO...ahojky Hani.... zdraví tě ta co včera od dveří křičela "zlom vaz" ...... Ani nevíš, jak ti závidím a samozřejmě přeju, že už to máš za sebou. Tož zdar a kilům zmar!  _________________
TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petr V
|
Zaslal: pá září 10, 2010 4:38 pm Předmět: |
|
|
Zdravím Hani čku sluníčko,
přeji vše dobré, jsi v dobrých rukou . Parta doktorů v Trutnově je velmi fajn. Já jsem tam byl deset dní před tebou. Hodně štěstí a na ty kelímky co dostáváš se jen usmívej.
Zdraví
Petr _________________
[/url]
Šťasně rozvedený, dvě dospívající dcery v péči bývalé ženy.
Operace 1.9.2010, 146Kg - tubulizace Trutnov - Dr. Hrubý |
|
Návrat nahoru |
|
 |
STELA
|
Zaslal: pá září 10, 2010 6:34 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Haničko,Petře a vy ostatní co jste přibyli,všem vám držím mooc palečky,jsem taky čerstvě po opce,tak doufám že pojedem všichni na metříku směr dolů [/b] _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wPHb2zR/]
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: pá září 10, 2010 8:06 pm Předmět: |
|
|
HANIČKO SLUNÍČKO:veliká gratulace,k zvládnutí opky a teď jen hodně hodně kilíček zahozených v dáli,aby se Tvé líčka radostí smáli Vítej  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petíí
|
Zaslal: so září 11, 2010 10:09 am Předmět: |
|
|
Hezký den, vítám zde všechny přichozí i když jsem taky nováček už tedď vím, že se tu vše bude líbít tak jako mě.a jsem ráda, že jsem zavítají i muži...kéž by i ten můj...ale ten ma na svoji váhu sůj pohled...a je to škoda.... Tak přeji plno úspěchu při hubnutí.[/b] _________________
35let.20.10 start při 120kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: so září 11, 2010 10:17 am Předmět: |
|
|
Petíí neboj, třeba, až uvidí, jak krásně hubneš, nechá si také říct  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|