Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

PŘEDSTAVENÍ NOVÁČKŮ

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 138, 139, 140 ... 222, 223, 224  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Romana Smolíková

PříspěvekZaslal: ne srpen 01, 2010 9:46 am    Předmět: Citovat

POKOUŠÍM SE O METŘÍK,JÁ A PC TEDA NEJSME KAMARÁDI ALE TOHLE NEZVLÁDÁ ANI MŮJ SYN.NO, JEŠTĚ UDĚLÁME PÁR POKUSŮ.VIDÍM,ŽE VICE Z NÁS S TÍM MĚLO POTÍŽE.Pa pa.SMOLINKA

PříspěvekZaslal: ne srpen 01, 2010 9:59 am    Předmět: Citovat

Vítám všechny nováčky a všem držím pěsti ať vám to jde jak máte v plánu a věřte, že jste se rozhodli správně Wink

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Petra111

PříspěvekZaslal: ne srpen 01, 2010 2:24 pm    Předmět: objednaní Citovat

Ahojky holky tak jsem objednana na prvni konzultaci do fno a to 27.9 drzte mi pesticky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Jana Dembkovská

PříspěvekZaslal: út srpen 03, 2010 1:34 pm    Předmět: Představení Citovat

Jmenuji se Jana a jsem z Ostravy.Měla jsem jít na rukávek v říjnu ale teď mi volali,že to bude 13.9.2010.Mám psychologa,gastro,sono,dýchání do válce,odběry a nutriční poradnu.Může mi někdo říct co mě ještě čeká teď před operací?Jsem moc ráda,že si o tom můžu s někým "popovídat".Měla jsem 112kg,teď 108kg ale jsem malá 162cm.Beru Medrol na revma už sedm let tak se strašně špatně něco shazuje.Poprosila jsem revmatoložku a ta mi ho pomalu vysazuje,tak už jen do prvního září a jsem čistá,trvalo to ale 4měsíce.Mám 50let a kvůli revma operované koleno,takže jsem se rozhodla s tím už něco zásadního udělat.Bude mě operovat Doc.MUDr.Pavol Holéczy,CSc.Skoro švagrová byla v březnu a je neskutečně spokojená a skoro polovičníTak už jsem nervozní,ale moc se těším!Zatím ahoj a těším se na vaše rady a postřehy.Jana Wink Surprised
verca

PříspěvekZaslal: út srpen 03, 2010 2:06 pm    Předmět: Citovat

Jani ahoj, vítám Tě mezi námi Wink
Určitě nebudeš také litovat, budeš spokojená jako skoro švagrová Wink Kromě předoperačka Tě snad už nečeká nic, řekla bych, že máš všechna potřebná vyšetření k opce. Wink
Nervozní jsme byli asi všichni, ale potom jsme poznali, že scela zbytečně Wink

čekání je hrozné, to vím moc dobře, ale dočkáš se .... navíc Ti posunuli termínek o něco dříve, o to je to příjemnější Wink

Držím palečky, ať vše dobře dopadne Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Iriska

PříspěvekZaslal: út srpen 03, 2010 2:29 pm    Předmět: Citovat

Jani:vítám tě tu,udělala jsi první krok a to je to nejdůležitější,opka tu bude zachvilinku a ty budeš jen a jen šťastná,takže držím všechny pěstičky,hodně štěstíčka... Wink

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
žaneta Ostrava

PříspěvekZaslal: út srpen 03, 2010 2:39 pm    Předmět: Držím ti pěsti Citovat

Ahojky Jani, jsem taky z Ostravy. Zítra jedu do Prahy do OB Kliniky na první konzultaci a mám docela obavy jak to dopadne. Tobě držím pěšti k operaci, ať to dobře dopadne. Hezký den Žaneta

37 let, 1 dítě, 03.11.2010 OB Klinika, plikace
RENNY

PříspěvekZaslal: út srpen 03, 2010 7:05 pm    Předmět: Citovat

Ahojky všem,jsem tu nová a jsem štastná,že jsem vás našla.31.8 jdu na sleeve žaludku,bojím,bojím...depka,ale šííílená
Majdalenka

PříspěvekZaslal: út srpen 03, 2010 7:13 pm    Předmět: Citovat

Very Happy Ahoj Renny, neboj strach mají všichni, ale to překonáš a pak už budeš jen a jen odhazovat svá kilča v dáli....Držím paluchy....Napiš o sobě trošku víc...kolik ti je, kolik vážíš, kde jdeš na opku a taky zkus se poprat s metříkem.... Laughing Laughing Laughing Laughing Pa Majda

36 let, 2 děti, 2 kocouři, chameleon, 2 anduláci a tata Majďák
19.11.2009 TUBU Ostrava Dr. Foltys,
RENNY

PříspěvekZaslal: út srpen 03, 2010 7:18 pm    Předmět: Citovat

něco o mě...Je mi 34,měřím 180cm a váha 117 kilo,mám dva úžasné syny,hodného manžela a milijící fenku.V den operace budu mít 17 výročí svatby Embarassed Měřítko budu muset prozkoumat...přijdu na to,snad.
Iriska

PříspěvekZaslal: út srpen 03, 2010 7:22 pm    Předmět: Citovat

Renny:Vítej mezi náma,a vůbec se neboj,budeš šťastná až budeš den co den stoupat na váhu a vidět rozdíl,nebo jak já 1x za týden a pak mě to ještě víc potěší,no a vůbec se nás tu neboj,já osobně mám tady s holkama a pár kluma velmi dobrou zkušenost,jsou velmi milí,a když mohou rádi poradí,tak se neboj jsme s tebou.... Wink Razz Razz Razz

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
RENNY

PříspěvekZaslal: út srpen 03, 2010 7:27 pm    Předmět: Citovat

děkujiii moc,potřebovala jsem ty slova,jdu do Valašského Meziříčí a začínám se těšit Wink Dnes jsem Ti myslím psala,že mě gynekolog od té operace odrazoval a já si to vzala k srdíčku a nevěděla kudy,kam
verca

PříspěvekZaslal: út srpen 03, 2010 7:33 pm    Předmět: Citovat

RENNY ahoj, vítám tě mezi námi - normálními Very Happy Wink
Jsem ráda, že jsi vstoupila mezi nás a že se s námi budeš dělit o své pocity Wink
Nikoho neposlouchej, jdi si za svým cílem. Opku chceš Ty pro své zdraví, své pocity, své sebevědomí atd a ne gynekolog, tak hurá do ní, budeme na Tebe myslet Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
petunka

PříspěvekZaslal: út srpen 03, 2010 7:39 pm    Předmět: Citovat

Ahoj,
jmenuju se Renata ale vsichni mi rikaj Petunko a zkracene Petu.
pochazim z okoli Pardubic a Hradce Kralove a po 5 letech ziti v Dansku sem zakotvila v Brne. Je mi 30 a sem bohuzel vdana a deticky nemam ale misto nich mam 2 psi kniraci slecny. Pracuju jako asistentka managera v jedne firme na okraji Brna. A jinak co me bavi? moje psi slecny, knizky od Kathy Reichs, internet a kamaradka Hanka a jeji 3 deticky, ten nejmladsi je muj poklad.

A ted proc tu sem, nejak sem po smrti rodicu nehlidave pribirala a hubla a zase pribirala az sem ted dospela k vaze hruznych 156 kilo. Silena vaha a ja ji nechci a bojuju s ni, ale nejak se mi nedari. Cvicim 3x tydne hodinku, jezdim na rotopedu, mam dietu od mgr. Motlove a nejak se mi vaha nehne dolu a ja uz sem psychicky na pomyslnem dne. A tak sem se rozhodla podstoupit radikalni rez. Chci zhubnout a podridit tomu vse jen abych mela svych puvodnich 70 kilo.
RENNY

PříspěvekZaslal: út srpen 03, 2010 7:42 pm    Předmět: Citovat

Verunko děkuji...nejsem ted sama,chlapi tomu moc nerozumí Very Happy těm našim starostem.Dlouho hledám diskuzi na tohle téma až dnes,protože jsem byla tak rozhozena.Už je to v poho....p.primář říkal.že nesmím mít menstruaci v době operace,tak jsem naháněla prášky na oddálení.To bych ani nebyla já,aby mi to nevycházelo právě na 30.8.Zatím jsem nic nezhubla,ale budu se snažit.Snad mě nepošle domů bez operace Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 138, 139, 140 ... 222, 223, 224  Další

Přejdi na: