Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

PŘEDSTAVENÍ NOVÁČKŮ

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 137, 138, 139 ... 222, 223, 224  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Majdalenka

PříspěvekZaslal: st červenec 28, 2010 8:17 pm    Předmět: Citovat

Very Happy Very Happy ZDRAVÍM VINEU a gratuluji k rozhodnutí a k tomu, že jsi k nám tady zavítala... někdy zase dáme kafído.... Laughing Laughing Laughing Zdraví Majdalenka

36 let, 2 děti, 2 kocouři, chameleon, 2 anduláci a tata Majďák
19.11.2009 TUBU Ostrava Dr. Foltys,
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vinea

PříspěvekZaslal: st červenec 28, 2010 8:20 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Majdi, děkuji. Jasně, že dáme Wink A dlouho jsem se odhodlávala sem něco napsat, když zatím nehubnu a ani nemám termín. Ale všichni jsou skvělí.

TUBU 24.11. 2010 - FN Ostrava, MUDr. Foltys.
majakubi

PříspěvekZaslal: st červenec 28, 2010 8:35 pm    Předmět: Citovat

Ahojky, tak snad jsem ten metrik zvladla. Porad to tady studuju, ale nasla jsem jen starsi prispevky tech, kteri byli na gastrobypasu. Tak asi tu ted nikdo po tomto zakroku neni. Je tu nekdo ze Zlinska? Rada bych nejake osobni nazory a zkusenosti, rozhodnuta jsem, informace mam nacerpane, ale nevim, jak zacit, kam zavolat. Dekuju predem, pokud se mi nekdo ozve:)

[/url]
Gastr.bypass, Turnov 31.11.10, dva mali raubiri 7 a 4 r.
verca

PříspěvekZaslal: čt červenec 29, 2010 6:28 am    Předmět: Citovat

Maji vítám Tě mezi námi. Určitě se Ti někdo ozve, lidičky s bypasem tu jsou a dokonce i aktivní Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Romana Smolíková

PříspěvekZaslal: čt červenec 29, 2010 6:23 pm    Předmět: POZDRÁVEK Citovat

ZDRAVÍM VŠECHNY LIDIČKY NA TOMTO FORU,PROČETLA JSEM SI TU VAŠE PŘÍSPĚVKY A PROSTĚ KOUKÁM JAKO BLÁZEN - JSTE SKVĚLÍ,KRÁSNĚ HUBNETE A ROZDÁVÁTE TU ODVAHU A OPTIMISMUS.JSEM JEDNOU Z TĚCH,KTERÉ SNAD VAŠE ŘADY ROZŠÍŘÍ,ALE MÁM FAKT VELKÝ STRACH Z POHOVORU U PSYCHIATRA,ABYCH NEŘEKLA NĚCO CO BY HO VEDLO K ZÁVĚRU OPERACI NEDOPORUČIT.JSEM DĚSNÁ V TOM,ŽE JÍM ANIŽ BYCH MĚLA HLAD,CELÝ DEN V PRÁCI TO DOCELA UJDE - PRACUJI NA POŠTĚ A NEMŮŽU SE CPÁT ZA PŘEPÁŽKOU ALE JAK PŘIJDU DOMŮ HRŮZA!!!!!! SAMA NEVÍM JESTLI ŽERU Z NUDY NEBO ZE ZVYKU....KDYŽ SE NA SEBE KOUKNU DO ZRCADLA ŘÍKÁM SI "NO TY VYPADÁŠ KRÁVO" ALE ZASE SI S TOU ANGLICKOU SLANINOU A ROHLÍKEM ZALEZU K TELCE NEBO KE KNÍŽCE.NO JSEM NORMÁLNÍ?????JE MI 42 LET,ROZVEDENÁ,MÁM SYNA 16 LET.TEN I VŠICHNI V RODINĚ VČETNĚ BABIČEK,DĚDEČKŮ ....JSOU HUBENÍ,JEN JÁ VYPADÁM JAKO KREDENC.DIET JSEM DRŽELA NEPOČÍTANĚ,UŽÍVALA ZLATÉ VEJCE I MERIDII.,CHODILA K DIETOLOGOVI.JO,ZHUBLA JSEM ALE ZA CHVÍLI JSEM MĚLA VÁHU ZPĚT A KAŽDÝ ROK JEŠTĚ NĚCO NAVÍC.V ZÁŘÍ JDU PRVNĚ V PRAZE NA O.B KLINIKU A LITUJI,ŽE JSEM TOTO ROZHODNUTÍ NEUDĚLALA JIŽ DÁVNO.MĚJTE SE KRÁSNĚ A HODNĚ ÚSPĚCHŮ. Embarassed Embarassed Embarassed

PříspěvekZaslal: čt červenec 29, 2010 6:27 pm    Předmět: DODATEK Citovat

NO KOUKÁM,ŽE JSEM NENAPSALA TU ZÁSADNÍ INFORMACI,ŽE MĚŘÍM 182 CM A VÁŽÍM PŘÍŠERNÝCH !!!!!! 160 KG.TAKŽE JSEM DĚSNĚ VYSOKÁ,DĚSNĚ TLUSTÁ A ABY TOHO NEBYLO MÁLO TAK MÁM TAKY VELKÝ I NOHY....NO NENÍ TO NA ZBLÁZNĚNÍ??????HI HI HI .

PříspěvekZaslal: čt červenec 29, 2010 6:32 pm    Předmět: Citovat

Romana Smolíková ahoj, tak tady jsi na té správné adrese, zde můžeš napsat vše co tě trápí a o čem sníš Wink Wink Wink přeji hodně úspěchů v boji s váhou a uvidíš za pár měsíců již budeš menší a pak ještě menší Rolling Eyes Rolling Eyes pouze ta velikost nohy ti zůstane, ale to vůbec není důležité Wink Wink Wink

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
verca

PříspěvekZaslal: čt červenec 29, 2010 6:58 pm    Předmět: Citovat

Romanko ahoj, vítám Tě mezi námi a jsem moocc ráda, že jsi se rozhodla vystoupit z anonymity a hlavně, že jsi začala bojovat s těmi zatracenými kily !!! Neboj se ničeho, určitě projdeš a brzo se budeš těšit na opku stejně tak jako my všichni - také jsme měli strach a vidíš to sama - někdo už má po opce, někdo před opkou a někdo se teprve rozkoukává, ale co je hlavní - jsme tu, abychom se podpořili, tak se neboj ničeho a pokud Tě bude něco trápit, klidně nám to napiš Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Majdalenka

PříspěvekZaslal: čt červenec 29, 2010 8:12 pm    Předmět: Citovat

Very Happy Very Happy Vítám tě Romanko Smolinko a neboj , já zatím zhubla jen 26 kilo, ale i tak se mi scukla noha o 1 číslo, tak nezoufej ubereš všude, ubereš i nožičku...a byli tady prostorově výraznější jak už holky i kluci(abych někoho neurazila) a odhodili svoje nadbytečná kila v dáli..... Taky to dokážeš, jsou tu prima lidi a poradí co budeš potřebovat..... Laughing Laughing Laughing

36 let, 2 děti, 2 kocouři, chameleon, 2 anduláci a tata Majďák
19.11.2009 TUBU Ostrava Dr. Foltys,
Iriska

PříspěvekZaslal: čt červenec 29, 2010 9:25 pm    Předmět: Citovat

Romanko Smolíková:vítám tě holka,tak už jsi sem nakoukla, tak jsi naše a basta,moc tě zdravím a blahopřeji k velikému ale velmi zprávnému rozhodnutí,no hlavně se ničeho neboj, u psychouše určitě projdeš,a když ne na poprvé tak na podruhé to je jedno,ale myslím že na poprvé,prostě všechno povíš jak bojuješ s váhou od mala,že jíš a jíš,a že máš hlad ,no a že už jsi vyzkoušela i ty přípravky a několikrát jsi se snažila i sama a že ti to samoté nešlo a prostě tak a myslím že když uvidí jak se trápíš nemůže říct ne,nebo ho kousnu neboj Laughing No jak jsi psala, taky jsem semtam jedla nekontrolovatelně a anglickou milovala,ale to tu dokázal každej pěkně se přežrat,neboj se ono to pujde, pan doktor ti poradí,tak ti držím pěstičky a jsi s námi, tak je to o malinku lehčí protože hodně holek včetně mě držíme pěstičky už ted,a že jsi vysoká a měla jsi 160kileček co mám říkat já, já měla jen 164cm na 140kg Rolling Eyes takže pěkná koule,tak ted to malinko upravuji a už je to lepší,tak se neboj a hurá do teho ju,měj se krásně a kdyby něco pisni bud sem ,nebo sz ,papa Irča

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
žaneta Ostrava

PříspěvekZaslal: pá červenec 30, 2010 9:30 am    Předmět: Jsme na stejné lodi, vítám tě Citovat

Ahojky Romanko Smolíková
Já jsem Žaneta mám 36 let, měřím 178 cm a mám úcty hodných 123 kg. Takže taky žádné tintítko Smile Chci ti jen napsat, že nejsi sama v tomto věčném boji z váhou. Na základě několika rodinných sezení jedu 04.08.2010 s manželem a dcerou na první konzultaci do OB Kliniky v Praze a hned druhý den jsem objednaná k psycholožce do Ostravy a pak následuje kolečko vyšetření a stejně jako ty mám strach, že mě odmítnou. Ale já se nedám !. Hodně mi zde pomáhají tito zlatí lidé, kteří píšou svoje zkušenosti jak to zvládají oni a je fajn, že se podělí o ty informace, které jsou pro nám nováčky k nezaplacení. Moc mi pomohlo setkaní těchto skvělích lidiček na srazu v Hradci, udělali na sobě velký kus práce a jsou moc krásní a od toho okamžiku bych šla na operaci HNED, Laughing Very Happy
Bohuslava Geržová

PříspěvekZaslal: pá červenec 30, 2010 12:20 pm    Předmět: Citovat

Taky vítám Romanu Smolíkovou.Děvčata už tady toho napsali spoustu a jen snimy souhlasím.A věřím,,,,,,,že ti tento klub hodně pomůže.Tak jak pomohl mě!A jsu za to všem tady hodně vděčná.
Tak ti přeji mnoho úspěchů.

34 let,3 děti/10,7,4/hodný manžel . TUBU 13.4.2010 v Břeclavi Mudr.Čierný
kristinka

PříspěvekZaslal: pá červenec 30, 2010 1:26 pm    Předmět: pro romanku z teplic Citovat

ahojky jsem moc rada ze se tu obevila treti teplicanda ja jsem take z teplic a jsem 4mesice po operaci a pokud pujdes k psychologovi do teplic nemusis mit zadny strach nedela z toho zadne problemy a nijak to neresi drzim ti pesticky
Romana Smolíková

PříspěvekZaslal: so červenec 31, 2010 5:55 pm    Předmět: SMOLINKA Citovat

TEDA JÁ VÁM NAPSALA TAK DLOUHÝ PSANÍ A ONO MI VYLEZLO NĚKDE ÚPLNĚ JINDE.......JDU SE POKUSIT NĚJAK TO OPRAVIT. Wink

PříspěvekZaslal: so červenec 31, 2010 10:49 pm    Předmět: Citovat

Vítám a zdravím všechny nově příchozí Razz
a taky prosím v téhla sekci psát pouze představení jinak se prosím přesuňte do kavárny a nebo jiného příslušného tématu Wink Děkuji
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 137, 138, 139 ... 222, 223, 224  Další

Přejdi na: