Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

PŘEDSTAVENÍ NOVÁČKŮ

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 139, 140, 141 ... 222, 223, 224  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
verca

PříspěvekZaslal: út srpen 03, 2010 7:49 pm    Předmět: Citovat

RENNY no každá nemocnice to má jinak - třeba v Turnově menzes při opce nevadí.... a shubnutí před opkou tam už potom také nikdo neřeší.....

Petuš neboj, s námi to všechno zvládneš a uvidíš, že nebudeš ničeho litovat Wink

a teď už honem do slepičárny (kavárny) nebo mě už dneska Romanka ukamenuje Rolling Eyes Embarassed Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Iriska

PříspěvekZaslal: út srpen 03, 2010 9:45 pm    Předmět: Citovat

Petunka :vítej mocinko,Tvé rozhodnutí je velmi správné,držím pěstičky ,a na cokoliv se ptej,buť tady na foru nebo přes sz ,to je soukromí vzkaz kemukoliv,každý rád poradí,tak se opatruj,a pokud jsi natolik rozhodnutá,tak věř že to dokážeš Wink

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
Jana Dembkovská

PříspěvekZaslal: st srpen 04, 2010 12:26 pm    Předmět: Citovat

Verče,Irisce i Žanetce moc děkuji za podporu.Žanet to jsi schválně chtěla do Prahy nebo tady není místo?Takže tebe to kolečko s doktory teprve čeká,nebo je nějaký pohovor těsně před operací?Přiznám se,že jsem poprvé poslouchala jedním uchem jak jsem byla mimoň z toho co mi uříznou a co ne!Až teď když tady čtu vaše přízpěvky tak se mi sem tam něco připomene.Hodně dlouho jsem slýchala,že když na muže přijde chtíč,málokdy obejme tyč.Tak si holt zvykne!!!Už se vidím na mašině se skoro švagrovou příští léto,teď musí jezdit sama=obě by jsme ji asi přetížily.Tak na to se už mooooc těším.Ona už má dole tak 40kg a pomalu hubne pořád a tak mám velikou motivaci!!!Přeji Žanetce dobré pořízení v Praze a zase příště se těším na pokec.Jana Shocked Laughing
Renata68

PříspěvekZaslal: čt srpen 05, 2010 11:56 pm    Předmět: BILIOPANKREATICKÁ DIVERZE Citovat

Dobrý den všem. Jsem tu nová. Jmenuji se Renata a chystám se na biliopankreatickou diverzi na OB klinice v Praze. Hledala jsem v příspěvcích, ale nenašla jsem nikoho kdo ji absolvoval. Ráda bych se podělila o zkušenosti, získala dobré rady. Mám velký strach, ale potřebuji shodit cca 50-55 kg.Nejen z estetického, ale hlavně ze zdravotních důvodů - špatný kyčelní kloub, cukrovka atd. Když jsem jela na kolečko do Prahy, tak jsem byla smířená s bandáží žaludku. Byla mi však doporučena BDP. Děkuji za odpověď Renata
Milca-berca

PříspěvekZaslal: pá srpen 06, 2010 5:47 am    Předmět: Citovat

Ahojenky Renato.... nedalo mě to a musím reagovat Idea .... tudle operaci jsem zvažovala já před dvěma lety....je to jedna z nejzávažnějších operacích tohoto druhu na žaludku...a dělá se jen velmi málo a skoro výdy je to velký řez na břiše... Rolling Eyes ...já když jsem se po tom pídila...tak jsem zjistila dost věcí a věř mě ,že moc takových operacích nedělali ještě na OB klinice....to už bych raději šla na bypass žaludku než na toto....ale pokud chceš dát dolu 50-55kg(nevím kolik vážíš ted tedy) tak to by jsi klidně mohla aji "jen" s tubulizací...či tím bypasse...diverze je opravdu velmi náročná operace...a nevím o nikom kdoby jí měl a veř,že jsem to konzultovala s dost lékaři v tomto oboru na slovo vzatýma... Wink ..spíš už ten bypass.,který se dělá už v dost nemocnicích. Idea ...Velmi dobře to rozvažuj...opravdu, Exclamation Exclamation Exclamation já to ropzvažovala řadu měsícu..a to jsem měla už po vyndání bandáže...šak holky to tady vědí jak jsem nad tím přemýšlela...a nakonec jsme zvolila tubulizaci a jsem namdíru spokojená .... Wink Přeji Ti ,at Tvé rozhodnutí je správné..a uvědom si....tyto operace jsou už nevratné..a každá nese své velké +/-...a jinak tě to vítám mezi náma bojovnicema....a přeji horu odhozených kg Razz Razz Razz

3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Iriska

PříspěvekZaslal: pá srpen 06, 2010 9:16 am    Předmět: Citovat

Renata68:Renčo vítám tě tu,blahopřeji k rozhodnutí s váhou něco dělat,no povím Ti že jak Ti tu spolobojovnice psala, že by na to nešla,tak já taky ne,teď jsem zjišťovala co to vlastně je,a je to velikej zásah,neznám nikoho tady na foru,kdo by tuhle operaci měl,no nevím zda Ti někdo řekl že máš nárok si říct jakou operaci by jsi si přála,je to opravdu na Tobě,tak se dobře rozmysli,každá operace Ti pomůže dát dolů těch 50kileček,kukni na holky tady na foru,ať s bandem ,nebo s tubu,podařilo se to hodně lidičkám,takže držím pěstičky,aby jsi se stím co nejlépe poprala a byla spokojená,mimochodem,já se léčila na tlak a Dnu a vše se mi již o padesát procent zlepšilo,takže i u Tebe bude jistě velké zlepšení,držím pěstičky.moc pa Irča

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
žaneta Ostrava

PříspěvekZaslal: pá srpen 06, 2010 9:45 am    Předmět: info Citovat

Ahojky Jani, v Praze v OB Klinice jsem dopadla skvěle. Dohodli jsme se předběžně na plikaci žaludku. 19.08. jedu zase do OB Kliniky i s výsledkama kolečka vyšetření a pak mi snad dají termín operace. Do Prahy jsem se rozhodla že pojedu proto, že jako jediní dělají plikaci žaludku a tato medota se mi líbí, protože je tam menší doba hospitalizace a menší zátěž pro tělo. Lékaři říkají, že plikace je hodně podobná tubulizaci, potřebuji dát dolů minimálně 40 kg tak doufám, že se mi to podaří Wink Very Happy

37 let, 1 dítě, 03.11.2010 OB Klinika, plikace
Jana Dembkovská

PříspěvekZaslal: pá srpen 06, 2010 10:32 am    Předmět: Citovat

Ahoj Žanet,tak to jsem moc ráda že ti to dopadlo.Mě nabídli bandáž nebo tubu a já už nechci aby do mě potom hrabali tak jsem vybrala tubu.Já potřebuji také dát dolů taky 40-45kg a byla jsem ujištěna panem docentem,že když budu šikovná tak to nebude žádný problém.Asi budu stříhat metr protože se už nemůžu dočkat.Skoro švagrová neměla vůbec žádné problémy tak doufám,že se po ní budu opičit,v tomhle opravdu ráda.Mám 3a1/2letou vnučku Valérku a těším se až s ní příští rok budu moct lítat po horách a dám si do kupy zahradu.Takže mám hodně důvodů k těšení,tak už aby to bylo!Mimochodem já jsem z Poruby a ty?Zdravím i všechny přítomné i nepřítomné a držím všem palce v jejich snažení!Ahoj Jana Razz Idea
žaneta Ostrava

PříspěvekZaslal: pá srpen 06, 2010 5:52 pm    Předmět: info Citovat

Janičko, neboj to dáme, uvidíš že do roka a do dne budeme krásné, štíhlé, neodolatelně půvabné dámy a všichni budou koukat Shocked Very Happy Smile
jak nám to sluší. Wink

37 let, 1 dítě, 03.11.2010 OB Klinika, plikace
Romana

PříspěvekZaslal: so srpen 07, 2010 8:28 pm    Předmět: Citovat

vítám všechny nově příchozí a zároveň prosím povídat do jiného tématu !!!!!!! zde je to jen pro představení děkuji Wink
Vaněk

PříspěvekZaslal: po srpen 09, 2010 1:43 pm    Předmět: představení Citovat

Dobrý den, jsem tu nový.
Absolvoval jsem všechna předoperační vyšetření u sv. Anny a měl bych jít na operaci k dr. Jeřábkovi na 1. chirurgii.
Všiml jsem si, že jsem si nevšiml ani jednoho z diskutujících operovaného na této klinice.
Čím to je?
Iriska

PříspěvekZaslal: po srpen 09, 2010 2:25 pm    Předmět: Citovat

Vaněk:ahoj Vaňku u sv.Anny tu byli holky ,určitě se Ti ozvou,jinak tě tu vítám,a budem rádi když se k nám přidáš,blahopřeji k rozhodnutí k opce a držím pěstičky,ať vše dobře dopadne a ty navíc- kilča letí někam v dáli,,,papa Irča

[/url]
bobule

PříspěvekZaslal: út srpen 10, 2010 10:58 am    Předmět: Citovat

Vaněk ahoj a vítám tě mezi námi ... mám pocit, že těch operovaných u sv. Anny tu opravdu moc není. Tuším, že jen asi Romča, která se ti určo ozve.
Nedávno jsme o operacích u sv. Anny mluvily se Sybilou, která bude zjišťovat jak to tam chodí, takže jsi to vlastně ty kdo nám může podat víc informací za jakých podmínek se dá nechat odoperovat i tam Wink
Určitě jsi se rozhodl správně a to, že tu nikdo není odoperovaný u sv. Anny neznamená, že je něco špatně.
Většinou se pátrá na netu po těchhle typech oerací a vyjedou ti na to specializovaná střediska a ne "klasickej" špitál.
Takže hlavně klidek a povídej jak to funguje budem rádi za každé info.
Jinak jsem u sv.Anny byla operována taky, ale úplně s něčím jiným, takže taky nemůžu zatím sloužit Wink Laughing měj se hezky a zatím pa.

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
ALENA

PříspěvekZaslal: út srpen 10, 2010 2:24 pm    Předmět: Citovat

Vaněk u Svaté Anny pracoval dříve Dr. Čierny a ten operoval i Gastrický bypass, nyní je v Břeclavě Wink Wink

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
exante

PříspěvekZaslal: pá srpen 20, 2010 2:45 pm    Předmět: Citovat

Dobrý den, tyto stránky navštěvuji už pár měsíců, dodáváte mi odvahu a jistotu. Jdu 30.8. na plikaci na OB kliniku do Prahy.
Metříky jsou ta nejúžasnější věc Exclamation Smile

OB klinika Praha
30 let, vdaná, 2 děti
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 139, 140, 141 ... 222, 223, 224  Další

Přejdi na: