Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

TAK A MÁM PO PTÁKÁCH aneb těhotenství a bandáž žaludku

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 66, 67, 68  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
hanhula.23

PříspěvekZaslal: po prosinec 29, 2008 10:19 am    Předmět: Citovat

TRIXL-moc děkuji za podporu,nám taky vyšel špatně test na downa.Jsem hrozně rozhozená a do toho ty těhotenské hormony Crying or Very sad Confused Mad !Na genetický ultrazvuk jdu 5.1.tak se modlim,aby bylo vše v pořádku.Do Nového roku přejji Všem moc lásky,zdravíčka a uspěchu.Hanhula Shocked

[/url]bandáž 15.4.2008 25let ,syn Adámek 3 roky a dcera Esterka 3.měsíce.Začínám druhé kolo hubnutí po porodu:)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
janaaa

PříspěvekZaslal: po prosinec 29, 2008 3:45 pm    Předmět: Citovat

Gábinko a Hanhulo, gratuluji vám k miminku. Jak já vám závidím. Ty moje už jsou odrostlé a bylo by hezké mít něco malého zase doma. Držím palečky at vám vše dobře dopadne

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Gábina

PříspěvekZaslal: po prosinec 29, 2008 3:51 pm    Předmět: Citovat

janaaa napsal:
Gábinko a Hanhulo, gratuluji vám k miminku. Jak já vám závidím. Ty moje už jsou odrostlé a bylo by hezké mít něco malého zase doma. Držím palečky at vám vše dobře dopadne

Ale Janičko, copak ti brání? Wink Laughing Embarassed

PS: Děkuji za milá slova Razz

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
janaaa

PříspěvekZaslal: po prosinec 29, 2008 3:55 pm    Předmět: Citovat

Gábinko věk a manžel a a a ....výmluv by se našlo, ale vždycky mě dostane když slyším o miminkách. Laughing

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Gábina

PříspěvekZaslal: po prosinec 29, 2008 4:00 pm    Předmět: Citovat

Trixl napsala: Gábinko oooobr gratulace a teď už je jasný, že vše je a bude ok, je to paráda, že si konečně můžeš užívat. Momentálně nezávidím, malá je rarášek a už se prosazuje, nj Lvice Laughing

Když jsem si ve zprávě přečetla, že to má být kluk, byla jsem nadšená Laughing . Manžel si hodně přál "dědice" a nejsem si jistá, že bychom skončili u dvou dětí Embarassed , kdyby to znovu byla holčička (i když mi přísahal, že by mu nevadily třeba ani tři zdravé holky, ale známe mužské, že? Wink ).
Při početí jsme se snažili řídit kalendářem, který jsi mi poslala (i když bylo těžké držet muže na uzdě a čekat na ty "vhodné" dny Wink Embarassed ). Ale zdá se, že se to nakonec podařilo Very Happy . Jak už jsem ti psala, měla jsem chlapečka vyčteného i z karet (i když jsem u pí. Kludské byla někdy před 5-6 lety) a navíc, podle pověry o 7-letém cyklu výměny krve má letos mladší krev můj manžel. Tak jsem byla zvědavá, zda "pověry" fungují, když mně se sešly hned tři najednou. A asi na tom něco bude Laughing
Takže ještě jednou děkuji Razz Razz Razz
PS: Teď jen, jestli to ještě nepopletli v laboratoři Laughing Laughing Rolling Eyes Wink

Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
Gábina

PříspěvekZaslal: po prosinec 29, 2008 4:04 pm    Předmět: Citovat

janaaa napsal:
Gábinko věk a manžel a a a ....výmluv by se našlo, ale vždycky mě dostane když slyším o miminkách. Laughing

Třeba Jani ještě změníte názor a s věkem jsi na tom pořád ještě lépe než já Wink Laughing

severka

PříspěvekZaslal: po prosinec 29, 2008 5:39 pm    Předmět: Citovat

Děvčata já nechci nic kazit ale co já vím tak podle starší krve se rozhoduje pohlaví tak jsem to počítala já a komu jsem to tipovala podle krve tak to vyšlo,tak že starší krev ovlivňuje pohlaví Embarassed Rolling Eyes Embarassed Rolling Eyes

[/url] je mi 60 3 děti již dospělé 5 vnoučat
Gábina

PříspěvekZaslal: po prosinec 29, 2008 7:42 pm    Předmět: Citovat

Severko mně nic nekazíš Laughing Já věřila, že pohlaví mimča ovlivňuje mladší krev jednoho z partnerů, a ať už se pletu nebo ne, je to hotovo Wink Embarassed Laughing Laughing

marie S.

PříspěvekZaslal: po prosinec 29, 2008 8:01 pm    Předmět: Citovat

dyk je to ve výsledku fuk ne? Hlavně, aby byli dětičky zdravé! já když se ptala co to bude na ultrazvuku, tak se doktor zamyslel a řekl odborně to vidím tak 50% holka a 50% kluk Laughing Laughing A ty to máš gábi potvrzeno amniem, tam se nemýlí Laughing Laughing když možné je vše, když jsem rodila toho prvního (před 24 lety) tak vedle mamince řekli """" tak máte holčičku maminko- po umytí přiběhli , tak ne je to kluk ... Z pana doktora si dlouho dělali Wink Wink srandu

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Gábina

PříspěvekZaslal: čt leden 01, 2009 8:21 pm    Předmět: Citovat

To bylo asi všeobecné překvápko Laughing Laughing Laughing

ALENA

PříspěvekZaslal: čt leden 01, 2009 9:54 pm    Předmět: Citovat

Gábinko hlavně, že je vše OK a miminko je zdravé a pokud podle vyšetření říkali kluk, tak to určitě bude Exclamation Exclamation Exclamation

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Gábina

PříspěvekZaslal: ne leden 11, 2009 6:36 pm    Předmět: Jak se máme . . . Citovat

Ahoj všem Laughing
Tak jsem zahájila 25. tt. Mám za sebou test na cukovku a opakovaný test na protilátky. Z hlediska těhotenské cukrovky jsem OK, ale protilátky mám znovu pozitivní (tento problém může vzniknout, když je matka Rh- a otec Rh+) Sad Prý by to stále mohlo být tím imunoglobulinem, který mi píchli po amniu, ale pomalu tomu přestávám věřit Confused . Už potřetí mi tedy vzali krev na rozbor a musím doufat. Když to zase nedopadne, čeká mě konzultace na hematologii a bůhví co ještě . . . Evil or Very Mad
Osobně se cítím dobře, jen mě ráno po opuštění postele bolí záda, ale zatím se to daří celkem rychle rozchodit Wink
Jiříček kope o 106, roste jak má a mám díky němu o 9 kg víc (tedy pevně doufám, že jen díky němu, ale nejspíš v tom nejsem až tak úplně nevinně) Embarassed Embarassed Wink Paní dr. říkala, že jsem v pořádku a nic nebrání tomu, abych cvičila. Už mám objednaná dvě DVD s cvičením pro těhotné a docela se těším, že se po pětiměsíční pauze zase trohu rozhýbu. Doteď jsem jen pořád čekala jak to, či ono dopadne Confused

Sleduji vaše úspěchy, problémy, akce a přípravy k zákrokům a všem bez výjimky přeji, aby se vám na zvolené cestě ke zdraví a spokojenosti dařilo, abyste měli podporu svých blízkých a aby se vám splnily vaše sny, které s tím vším souviseji.
Ahoj a až bude o čem psát, určitě se zase ohlásím Wink
Vaše Gábina Smile

Naposledy upravil Gábina dne po leden 12, 2009 10:17 pm, celkově upraveno 1 krát.
Keisha

PříspěvekZaslal: ne leden 11, 2009 6:44 pm    Předmět: Citovat

Gabi tak vyrid Jirickovi, at kouka poradne rust at se mame na pristim srazu cim kochat!!

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Yahoo Messenger MSN Messenger
Gábina

PříspěvekZaslal: ne leden 11, 2009 7:09 pm    Předmět: Citovat

Keisha napsal:
Gabi tak vyrid Jirickovi, at kouka poradne rust at se mame na pristim srazu cim kochat!!

Už jsem to vyřídila a myslím, že se bude snažit Wink Laughing Laughing

Taky10

PříspěvekZaslal: ne leden 11, 2009 9:42 pm    Předmět: Citovat

Gábi, moc a moc Ti to přeji a budu držet palečky, uvidíš, že vše bude v pohodě...už se těším, až malý přijde na svět a pošleš nám alespoň fotečky...jsi úžasná ženská a moc si Tě vážím....opravdu...a jsem šťastná, že se Vám to takto povedlo.......
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 66, 67, 68  Další

Přejdi na: