Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

TAK A MÁM PO PTÁKÁCH aneb těhotenství a bandáž žaludku

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 66, 67, 68  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
hanhula.23

PříspěvekZaslal: po leden 12, 2009 11:13 am    Předmět: Citovat

Ahoj Gábčo a co by to mohlo znamenat??Já jsem začala 23tt a na odběry na cukrovku jdu tento týden.A taky na poslech plic k obvodákovi a k zubaři Confused Mad A ještě k bandáži-máš ji povolenou??já jsem byla doplněná na 2,5ml a pan Hrubý říkal,že ji povolovat nebudeme a že se uvidí.No mam pocit,že si ji asi roztáhnu... Embarassed Crying or Very sad pa Hana

[/url]bandáž 15.4.2008 25let ,syn Adámek 3 roky a dcera Esterka 3.měsíce.Začínám druhé kolo hubnutí po porodu:)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ALENA

PříspěvekZaslal: po leden 12, 2009 5:54 pm    Předmět: Citovat

Gábinko koukám, že už má chlapeček jméno Wink Wink Jiříček je moc hezké a možná asi po tatínkovi Very Happy Very Happy snad ta vyšetření dopadnou dobře, já měla také podobný problém s těma RH+ a RH- a dopadlo to dobře - už je to 32 roků Rolling Eyes Rolling Eyes a co nějakou fotečku s bříškem dát na Studentku, taky bych ráda viděla, jak ti to teď sluší Wink Wink 9 kilo není moc, to sundáš při porodu Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

PříspěvekZaslal: po leden 12, 2009 6:47 pm    Předmět: Citovat

Gábi - držím palce,aby vše bylo v pořádku !!! Jiří je moc pěkné jméno pro malinkého i velikého chlapíka Very Happy

Hanhulo - tobě taky držím palce, ať všechny testy dopadnou dobře !

[/url]
Romana

PříspěvekZaslal: po leden 12, 2009 6:50 pm    Předmět: Citovat

Gábi taky držím palečky ale myslím že nemusíš mít strach že vše bude v pořádku a moc pěkné jméno jste vybrali Razz Razz
Gábina

PříspěvekZaslal: po leden 12, 2009 10:24 pm    Předmět: Citovat

hanhula.23 napsal:
Ahoj Gábčo a co by to mohlo znamenat??Já jsem začala 23tt a na odběry na cukrovku jdu tento týden.A taky na poslech plic k obvodákovi a k zubaři Confused Mad A ještě k bandáži-máš ji povolenou??já jsem byla doplněná na 2,5ml a pan Hrubý říkal,že ji povolovat nebudeme a že se uvidí.No mam pocit,že si ji asi roztáhnu... Embarassed Crying or Very sad pa Hana

Nevím, co bude, když testy budou zase špatné, ale chci věřit, že to nebudu muset zjistit Confused

Bandáž mám doplněnou celkem o 3 ml a nic jsem s tím nedělala. Psala jsem e-mail svému lékaři, protože mám mít plánovanou kontrolu až v srpnu, ale neozval se mi, tak to neřeším. Jím určitě víc, než před otěhotněním a naučila jsem se jíst i pečivo (ono když se to namaže máslem, tak to jde docela dobře Wink Embarassed Laughing ). Snad si nový žaludek moc nevytáhnu Rolling Eyes a až to půjde, vrátím se k přísnějšímu režimu.

Jinak Jiří je opravdu jméno po tatínkovi Arrow o tom se u nás diskuze nevedou, přes to "vlak nejede" Wink Laughing

Alenko 9 kg opravdu není v těhotenství katastrofa, ale jsem teprve v 6. měsíci, takže u toho určitě nezůstane Rolling Eyes Embarassed Wink Laughing

Děkuji, že mi držíte palce a myslíte na mě. Je to moc milé a velká psychická vzpruha
Very Happy Very Happy Very Happy

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
Karla

PříspěvekZaslal: út leden 13, 2009 7:18 am    Předmět: Citovat

Gábi a Hanhulo moc Vám oběma gratuluji a držím pěsti Smile

[/url]
34 let,4 děti , Holka 16,kluk 15 a dvojčata holky 2 roky Smile
Sleeve resekce,13.5.2008
kubeshan

PříspěvekZaslal: út leden 13, 2009 7:45 am    Předmět: Citovat

Gábi a Hanhulo, moc držím palečky, aby bylo bšechno O.K. Dnes jsem si dělala test a bohužel opět je negativní. Asi bych se štěstím zbláznila... Wink

[/url]

Bandáž žaludku 7.10.2008. Spadnutí bandáže a následné vyjmutí 17.09.2009, tubulizace Turnov 5.1.2010 při 114,6kg
hanhula.23

PříspěvekZaslal: út leden 13, 2009 10:00 am    Předmět: Citovat

Ahoj všem Laughing
Tak jsem si právě volala do Hradce na Genetiku a bylo mi sděleno že testy dopadli dobře a je vše v pořádku,jenom pohlaví mi po tel.neřekli,ale z předešlích dvou utz.máme mít holčičku.Bude se jmenovat Esterka Very Happy
Jsem hrozně moc štastná!!! Laughing Shocked
Kubeshan-taky se dočkáš a budeš se s náma dělit o radosti.Nech všemu volný pruběh Razz Nám to taky hned ze začátku nešlo,potom jsme se vrátili z dovolené a jaké to bylo překvapení,když jsem si udělala test a byl pozitivní.
Jinak všem moooc děkuji za psychyckou podporu v těžkých chvílích.Hana Laughing

[/url]bandáž 15.4.2008 25let ,syn Adámek 3 roky a dcera Esterka 3.měsíce.Začínám druhé kolo hubnutí po porodu:)
Rendy

PříspěvekZaslal: út leden 13, 2009 10:05 am    Předmět: volná diskuse Citovat

holky moc Vám přejí k těhotenství je to nejhezčí co může být a narodit se malý človíček ,hlavně aby to bylo zdravé a krásně rostlo to i Gábince a tobě Hanhulo23 moc přejí.

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Gábina

PříspěvekZaslal: út leden 13, 2009 9:33 pm    Předmět: Citovat

kubeshan napsal:
Gábi a Hanhulo, moc držím palečky, aby bylo bšechno O.K. Dnes jsem si dělala test a bohužel opět je negativní. Asi bych se štěstím zbláznila... Wink

Vůbec se nestresuj, ono to přijde. Já do toho šla s tím, že to určitě nevyjde a povedlo se skoro hned Embarassed Až se na to tělíčko bude cítit, tak se to stane, o tom vůbec nepochybuj Wink Very Happy Very Happy

Hanhulo moc ti přeji tvou radost z dobrých výsledků Laughing Laughing Laughing . Je mi jasné, jak velký kámen ti spadl ze srdce a umím se vžít do tvých pocitů. Jsme teď na tom skoro stejně Wink

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
kubeshan

PříspěvekZaslal: st leden 14, 2009 9:09 am    Předmět: Citovat

Holčičky moc děkuji za podporu, a věřím, že se to časem povede... Držím palečky, aby bylo všechno u Vás vpořádku, a hovňouskové hezky rostli... Razz Hanča

[/url]

Bandáž žaludku 7.10.2008. Spadnutí bandáže a následné vyjmutí 17.09.2009, tubulizace Turnov 5.1.2010 při 114,6kg
Libuše

PříspěvekZaslal: st leden 14, 2009 9:56 am    Předmět: Citovat

Gábinko tyka držim palečky Jiří je moc hezký jmeno. Hanhule a kubeshan taky držim palečky .

[/url] 57 let Bandáž 15.10.07. 7 kg.před operaci doplnění 15,4,(2 ml)
hanhula.23

PříspěvekZaslal: pá leden 16, 2009 9:28 am    Předmět: Citovat

Ahoj holky
Tak jsem dnes po ránu byla na odběru krve na těhotenskou cukrovku ANI MI TEN TEST NEDODĚLALI.Mam prý zvíšenou hladinu cukru a mam si zajít v pondělí za doktorem na gynekologii,tak nevim co to zase muže znamenat!!!! Crying or Very sad Mad Je to v prčičich,pořád samé problémy a stres.Když už jsem mohla být v klidu,že dopadla dobře plodová voda-tak zase tohle!!!!ACH JOO! Crying or Very sad Mad Sad

bestickova

PříspěvekZaslal: pá leden 16, 2009 10:04 am    Předmět: Citovat

Ahojky!!Moje známá ji taky měla a v poho,jen držela trochu dietu,protože jí malý rychle rostl,ale pak to bylo v poho a po těhotenství to samo odeznělo..

[/url]
bestickova

PříspěvekZaslal: pá leden 16, 2009 10:08 am    Předmět: Citovat

a mezi náma,to že máš zvýšenou hladinu cukru nemusí znamenat vůbec nic,protože to ovlivňuje spousty věcí,třeba to,co jsi jedla večer před testem,jestli jsi v poho atd atd...I zdravému člověku cukr skáče..Mám cukrovku už spousty rok a moje doktorka mi o tom řekla celkem dost...Takže se zbytečně nestresuj a počkej až co ti doktor řekne...DRŽ SE!!!Mona

[/url]
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 66, 67, 68  Další

Přejdi na: