Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

TAK A MÁM PO PTÁKÁCH aneb těhotenství a bandáž žaludku

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 66, 67, 68  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
trixl

PříspěvekZaslal: ne říjen 05, 2008 9:25 pm    Předmět: Citovat

No sakra Aleno, to je smutná pravda.

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Gábina

PříspěvekZaslal: so prosinec 27, 2008 11:59 pm    Předmět: Ahojky :o) Citovat

Zdravím všechny hubnoucí i ty, kteří se na to teprve chystají Laughing .
Omlouvám se za dlouhou nepřítomnost, ale změna v mém profilu už vám asi dostatečně napověděla, proč jsem byla tak dlouho mimo Arrow a to doslova Wink
Ti, kdo mě znají déle, věděli, že s manželem ještě uvažujeme o miminku. I když jsem nedosáhla cíle hubnoucího metříku, po dosažení váhy, kterou jsem měla při prvním těhotenství, se nám překvapivě rychle "zadařilo" Wink Embarassed . V prvním trimestru jsem se bála, že něco zakřiknu, když se s vámi podělím o svou radost.
Pak jsem se moc a moc bála, jak mi dopadne rozbor plodové vody a teprve od 23. 12. víme podle dostupných vyšetření, že budeme mít zdravého chlapečka Laughing Laughing Laughing
Termín mám podle pohybů 25. 4., podle poslední menstruace 3.5. 2009. Takže tak nějak na přelomu dubna a května. Snad se tedy narodí již do pěkného počasí a bude nám dobře prospívat Very Happy .
Děkuji všem, které udržely mé tajemství. Pár lidiček, které se mi podařilo osobně poznat, o mne vědělo a jsem jim vděčná, že vyhověly mé prosbě a pouze "tajně" se mnou sdílely mé obavy, podporovaly mne a utěšovaly. Doufám, že nejhorší nervování mám za sebou a že se konečně budu bez obav těšit a připravovat na příchod nového člena do rodiny. K 15-leté slečně nám přibude benjamínek a tak nás čeká mnoho změn. Věřím, že radostných Wink Very Happy .
Právě končím 5. měsíc a mám navíc cca 8 kg Embarassed , takže můj váhový metřík je ve stavu před otěhotněním Wink Věřím, že se k němu po porodu vrátím a (třeba i pomalu), že ho dokončím.
Zdravím vás všechny po Vánocích a do roku 2009 vám přeji plnění vašich snů, kterými právě žijete. Nevadí, když to nebude hned, nebo když to bude nesnadné, hlavní je, aby se splnily Razz Razz Razz
Vaše Gábina Laughing

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
marie S.

PříspěvekZaslal: ne prosinec 28, 2008 12:04 am    Předmět: Citovat

gábi Wink

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Gábina

PříspěvekZaslal: ne prosinec 28, 2008 12:08 am    Předmět: Citovat

Maruško

Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
Olča

PříspěvekZaslal: ne prosinec 28, 2008 8:51 am    Předmět: Citovat

Gábinko hodně zdravíčka a to štěstíčko máš pod srdíčkem Razz
Rendy

PříspěvekZaslal: ne prosinec 28, 2008 9:58 am    Předmět: volná diskuse Citovat

Gábinko to je radostná zpráva tak hodně štěstí a zdravíčka ti přejí. Very Happy

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
bestickova

PříspěvekZaslal: ne prosinec 28, 2008 10:31 am    Předmět: Citovat

Gabčo gratuluju!!Hlavně zdravíčko,Tobě i maličkému!!

[/url]
martina

PříspěvekZaslal: ne prosinec 28, 2008 10:44 am    Předmět: Citovat

Gábi, také se přidávám a hrozně moc gratuluju. Pamatuju si, když jsme spolu mluvili - to jsi byla 2. den po operaci a už tenkrát si věděla, že toto bude tvůj cíl. A je to tady ............... Je to ´úžasný a nadělili jste si s manželem ten nejkrásnější dáreček pod stromeček.

Hlavně se nestresuj, teď už je to jen o radostech, ty starosti přijdou s věkem. Krásné těhotenství a prostě jen to všechno NEJ.........

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
Gábina

PříspěvekZaslal: ne prosinec 28, 2008 11:35 am    Předmět: Citovat

Moc vám všem děkuji za krásná slova i za shovívavost, se kterou jste přijaly mou delší odmlku a mlžení Wink Laughing

Libuše

PříspěvekZaslal: ne prosinec 28, 2008 11:57 am    Předmět: Citovat

Gábinko moc gratulují a hodně zdravíčko a štěstíčko.

[/url] 57 let Bandáž 15.10.07. 7 kg.před operaci doplnění 15,4,(2 ml)
Milca-berca

PříspěvekZaslal: ne prosinec 28, 2008 12:57 pm    Předmět: Citovat

Gábinko moc gratuluju a nezastírám,že nezávidím Embarassed Embarassed Embarassed ..a držím pěstičky..aby jsis těhu krásně užila.. Wink Wink Wink opatruj se těhulinku... Razz Razz Razz

snad se aji já dočkám někdy také... Sad po 17letech....

3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Gábina

PříspěvekZaslal: ne prosinec 28, 2008 1:29 pm    Předmět: Citovat

Milca-berca napsal:
Gábinko moc gratuluju a nezastírám,že nezávidím Embarassed Embarassed Embarassed ..a držím pěstičky..aby jsis těhu krásně užila.. Wink Wink Wink opatruj se těhulinku... Razz Razz Razz

snad se aji já dočkám někdy také... Sad po 17letech....

Milčo, já věřím, že na každou, která to opravdu chce, nějaký ten andělíček v nebi čeká a když přijde jeho čas, tak sestoupí mezi nás. Bohužel nikdy nevíme, co vše pro to budeme muset udělat, ale naštěstí žijeme v době, která nám dává dobré šance ty maličké k sobě přivolat.
Často jsem na tebe v poslední době myslela a ani na chvíli jsem nepřestala věřit, že se dočkáš. Už teď víš, že to možné je a to je velké plus. Psychice člověk bohužel neporučí (sama teď o tom dost vím Confused ), ale co ty víš? Soustředíš se na hubnutí a najednou se ani nenaděješ a třeba se to zrovna povede Smile . Moc a moc ti to přeji a jsem přesvědčená, že to nebude dlouho trvat a bude z tebe šťastná a krásná maminka Razz

Milca-berca

PříspěvekZaslal: ne prosinec 28, 2008 2:23 pm    Předmět: Citovat

Gabčo děkuji za krásná slova útěchy a povzbuzení...nějak nemám moc sil a víry už v sobě... Embarassed Crying or Very sad sic někde tam je ...touha je velká ,vánoce jsem přetrpěla......ale uvidíme...snad se dočkám operace další a pak až dám dolu svých vysněných 35kg tak se vrhnu na poslední IVF...a kdo ví.. Wink ..ikdyž ted jsem ve stavu,že nevěřím nějak ničemu ani té operaci..v ISCARU ted vedou asi dost plastiky..a todle jde stranou.. Rolling Eyes ..ale třeba jednou ..sem taky napíšu něco podobného a krásného jako ty...Děkuju Wink Very Happy Razz

3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
hanhula.23

PříspěvekZaslal: ne prosinec 28, 2008 6:35 pm    Předmět: Citovat

Ahoh Gábinko.Nejprve Ti z celého srdce gratuluji že vše dobře dopadlo.Kéž by i mě to dopadlo dobře.Jsem ve 20týdnu těhotenství a odebraná krev na vývojové vady miminka,nedopadla dobře,takže naprosto přesně vím,co jsi celou tu dobu po odebrání plodové vody prožívala.Já jsem byla na odběru 22.12.a prožívám si totéž a ten o koho se nejedná si nedokáže vubec představit co je to za muka Sad Crying or Very sad Exclamation Pořád čekám na výsledky,jak to dopadne.Podle ultrazvuku bychom měli mít holčičku.Doma mam 2,5leteho čertíka,takže mě to potěšilo....Včera mi bylo 25let a říkám si že jsem mladá,tak by to mohlo dopadnout dobře,ale.... Crying or Very sad !Termín porodu mam 12. a 16.května.Hanhula

[/url]bandáž 15.4.2008 25let ,syn Adámek 3 roky a dcera Esterka 3.měsíce.Začínám druhé kolo hubnutí po porodu:)
trixl

PříspěvekZaslal: po prosinec 29, 2008 9:53 am    Předmět: Citovat

Gábinko oooobr gratulace a teď už je jasný, že vše je a bude ok, je to paráda, že si konečně můžeš užívat. Momentálně nezávidím, malá je rarášek a už se prosazuje, nj Lvice Laughing

Hanhulo taky vím, vyšla nám dispozice na downa 1:160, ale vím že tyhle testy jsou hodně nepřesné. Říkala mi to i gyndr. Věděla jsem, že miminko chceme takové jaké bude, takže jsem plodovku odmítla. Genetický utz byl ok a naštěstí mě tam taky nic nevymlouvali. Držím ti palce ať je vše ok a můžeš se radovat z kopanečků.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 66, 67, 68  Další

Přejdi na: