Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 191, 192, 193 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Keisha

PříspěvekZaslal: ne prosinec 28, 2008 4:50 pm    Předmět: Citovat

Ja jsem ted k obedu snedla dve oblozene housky, 400g tvarohoveho zavinu, pytlik krupek a asi litr mleka - to vse behem necele hodiny a citim, ze jsem plna, ale vubec mi neni spatne, nikde me nic netlaci.. jeste by se do me neco v pohode veslo.. Vubec to nechapu, ale jsem uz se svym osudem smirena, nekdo proste musi zustat tlusty..

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Yahoo Messenger MSN Messenger
martina

PříspěvekZaslal: ne prosinec 28, 2008 4:53 pm    Předmět: Citovat

Ale vždyť máš dole úžasných 34 kilo za necelý rok. A jedeš v lednu na kontolu, tak uvidíš co ti dr. řekne. Nevzdávej to.

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Keisha

PříspěvekZaslal: ne prosinec 28, 2008 5:03 pm    Předmět: Citovat

Ja mela dole 41 kg za 8 mesicu, ale ted se mi to rychle vraci a to doplneni vubec nic nezmenilo, naopak me psychicky tak dorazilo ze ani to nepomohlo, ze se ted nejspis uzeru k smrti..

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Yahoo Messenger MSN Messenger
marie S.

PříspěvekZaslal: ne prosinec 28, 2008 5:16 pm    Předmět: Citovat

keisho pošli mi trochu volného žaludku já nemůžu nic, a jsem už z toho unavená, naštvaná, ted jsem snědla pár lžic polévky a bolí a bolí, jsem zavzdušněná, vzduch mě tlačí všude... to je prostě v p.... jak to i nefunguje u každého jinak! Sad

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Keisha

PříspěvekZaslal: ne prosinec 28, 2008 6:20 pm    Předmět: Citovat

Marusko kez by to slo.. Jinak to ze jsi unavena a nastvana na tobe neni vubec videt, moc ti to sluselo jak jsme se tuhle potkaly.. Wink

Rendy

PříspěvekZaslal: ne prosinec 28, 2008 6:51 pm    Předmět: volná diskuse Citovat

no Keisho,já to mám na 4,5ml a nevejde si i tam skoro nic ,a někdy to jde ven Crying or Very sad bohužel je to tak ,ale určitě se to zrovná nebo myslíž,že né Question

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Keisha

PříspěvekZaslal: ne prosinec 28, 2008 7:51 pm    Předmět: Citovat

Rendy myslim, ze by ses mela poradit s doktorem a bandaz si nechat povolit, uz zvracis dost dlouho a to urcite nadela v tele peknou neplechu.. No a me nezbyva nez jet znova na kontrolu a zjistit, proc se do me porad vejde takove mnozstvi jidla.. Ani nevim, jestli by treba tubulizace byla vubec ucelnym resenim.. Necham si proste zaludek odstranit uplne a napojit to z krku rovnou do pr..le Laughing

martina

PříspěvekZaslal: ne prosinec 28, 2008 7:54 pm    Předmět: Citovat

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Keisho Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
Rendy

PříspěvekZaslal: ne prosinec 28, 2008 8:16 pm    Předmět: volná diskuse Citovat

ono to není pokaždý ale stejně tam budu 5.1.volat co ajak a jinak jdu na kontrolu až 19.1.tak aby mi to provedl ten den abych tam nemusela jet víckrát.A děkují ti moc. Laughing

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Alkac

PříspěvekZaslal: ne prosinec 28, 2008 10:18 pm    Předmět: Citovat

Keisha napsal:
Rendy myslim, ze by ses mela poradit s doktorem a bandaz si nechat povolit, uz zvracis dost dlouho a to urcite nadela v tele peknou neplechu.. No a me nezbyva nez jet znova na kontrolu a zjistit, proc se do me porad vejde takove mnozstvi jidla.. Ani nevim, jestli by treba tubulizace byla vubec ucelnym resenim.. Necham si proste zaludek odstranit uplne a napojit to z krku rovnou do pr..le Laughing

Tak teď jsem se teda opravdu od srdce zasmála. Je to sice u tebe blbá situace, ale musíš mi to prominout. Teď zrovna láduju brambůrky a předtím jsem snědla knedlíčkovou polívku a předtím maso s bramborem. Mám taky apetit na rozdávání a žaludek jakbysmet. Marušce bych ho taky mohla alespoň obden půjčit. Laughing

[/url]
Bandáž 29.7.2008, 36 let
1 dcera - 19 let
Iscare
1. doplnění 16.10.08 - 2ml, 2. doplnění 10.12.08 - 1ml
mikes

PříspěvekZaslal: po prosinec 29, 2008 1:57 am    Předmět: Citovat

Dobry den,uvažuju o operaci žaludku pročítam si forum a vaše výsledky zajmá mě jestli máte bandáž žaludku nebo ten Gastrický bypas a co je lepší děkuji za odpověd
deivi25

PříspěvekZaslal: po prosinec 29, 2008 5:33 am    Předmět: Citovat

Alkac napsal:
Keisha napsal:

Tak teď jsem se teda opravdu od srdce zasmála. Je to sice u tebe blbá situace, ale musíš mi to prominout. Teď zrovna láduju brambůrky a předtím jsem snědla knedlíčkovou polívku a předtím maso s bramborem. Mám taky apetit na rozdávání a žaludek jakbysmet. Marušce bych ho taky mohla alespoň obden půjčit. Laughing

Jsem tak ráda že jste tohle napsaly,mám stejný problém,22.12.jsem byla na doplnění 1ml-ISCARE- a změna v množství jídla je nepatrná .Bojím se že jím pořád víc než mám,depka a pocit selhání je hrozný .Přes Vánoce jsem sice nepřibrala ale předtím ano,2 kg a navíc tuk. Embarassed Brala jsem doplnění jako zázrak a ten nepřišel.Začíná mi docházet že sama o sobě ani bandáž ani doplnění nestačí.Ani jsem nechtěla psát protože lhát na metříku nechci a pravda je naprd a to jsem na foru každý den.Jdu do toho znovu ,teď s novým odhodláním protože zhubnout chci a taky zhubnu,díky tomu že se umíte těžkostem i zasmát a podělit se i o nezdary a nejste supermanky kterým to jde samo. Díky Vám za upřímnost za veselou mysl .Přeji všem krásné svátky hodně zdraví a splnění tajných přání.
PS.Nevím jak se podívám na vícekrát zmiňovanou -studentku-ráda bych přidala fotky a i viděla jiné.Poraďte mi prosím.
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w7F5cFN/]

[/url]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
bestickova

PříspěvekZaslal: po prosinec 29, 2008 9:30 am    Předmět: Citovat

mikes napsal:
Dobry den,uvažuju o operaci žaludku pročítam si forum a vaše výsledky zajmá mě jestli máte bandáž žaludku nebo ten Gastrický bypas a co je lepší děkuji za odpověd

Ahojky Mikesi!!Myslím,že takhle ti to tady nikdo neřekne,protože to je individuální,pro každého z nás je lepší něco jiného..třeba já bych bandáž mít nemohla,vzhledem k ostatním zdr.problémům a bypass mi doktor nedoporučil..Je to těžké takhle ti odpovědět..

[/url]
Hannach11

PříspěvekZaslal: po prosinec 29, 2008 9:51 am    Předmět: Citovat

ahoj deivi25..na studentku jedině přes marušku s. písni jí SZ. Keisho,myslím,že Dr. Hrubý ti pomůže,pokud ti takto utažená bandáž nepomáhá,tak se musela posunout,mě se taky posunula,ale tolik jídla jsem nesnědla. Teď do sebe dostanu sotva lžíci br. kaše,nebo trochu polévky. Myslím,že bys mu měla zavolat a říct mu to,Martině taky vyšel vstříc. Eva

6.6.08- bandáž žaludku-sklouzla,-8kg
5.11. 2v1vyndání bandu a sleeve Turnov. Metřík dokončen 13.6.09 Dcerky 4a7let
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Alkac

PříspěvekZaslal: po prosinec 29, 2008 11:42 am    Předmět: Citovat

Hannach11 napsal:
ahoj deivi25..na studentku jedině přes marušku s. písni jí SZ. Keisho,myslím,že Dr. Hrubý ti pomůže,pokud ti takto utažená bandáž nepomáhá,tak se musela posunout,mě se taky posunula,ale tolik jídla jsem nesnědla. Teď do sebe dostanu sotva lžíci br. kaše,nebo trochu polévky. Myslím,že bys mu měla zavolat a říct mu to,Martině taky vyšel vstříc. Eva

Nechci mluvit za Keishu, ale myslím, že bandáž mít posunutou nemusí. A pokud si dobře vzpomínám, tak byla v Turnově pod rentgenem a ten ukázal, že má bandáž úplně v pořádku. Holt jsme prostě takový jedinci co maj žaludek extrémě elastický a můžeme všechno. Byla jsem tady z toho ze začátku nas... ale teď jsem ráda, že zase nemám jiný problémy jako některý holky tady. Budu se muset zapřít sama - jinak to nevidim. Smile

[/url]
Bandáž 29.7.2008, 36 let
1 dcera - 19 let
Iscare
1. doplnění 16.10.08 - 2ml, 2. doplnění 10.12.08 - 1ml
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 191, 192, 193 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: