Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 192, 193, 194 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Alkac

PříspěvekZaslal: po prosinec 29, 2008 11:52 am    Předmět: Citovat

deivi25 napsal:
Alkac napsal:
Keisha napsal:
Rendy myslim, ze by ses mela poradit s doktorem a bandaz si nechat povolit, uz zvracis dost dlouho a to urcite nadela v tele peknou neplechu.. No a me nezbyva nez jet znova na kontrolu a zjistit, proc se do me porad vejde takove mnozstvi jidla.. Ani nevim, jestli by treba tubulizace byla vubec ucelnym resenim.. Necham si proste zaludek odstranit uplne a napojit to z krku rovnou do pr..le Laughing

Tak teď jsem se teda opravdu od srdce zasmála. Je to sice u tebe blbá situace, ale musíš mi to prominout. Teď zrovna láduju brambůrky a předtím jsem snědla knedlíčkovou polívku a předtím maso s bramborem. Mám taky apetit na rozdávání a žaludek jakbysmet. Marušce bych ho taky mohla alespoň obden půjčit. Laughing

Jsem tak ráda že jste tohle napsaly,mám stejný problém,22.12.jsem byla na doplnění 1ml-ISCARE- a změna v množství jídla je nepatrná .Bojím se že jím pořád víc než mám,depka a pocit selhání je hrozný .Přes Vánoce jsem sice nepřibrala ale předtím ano,2 kg a navíc tuk. Embarassed Brala jsem doplnění jako zázrak a ten nepřišel.Začíná mi docházet že sama o sobě ani bandáž ani doplnění nestačí.Ani jsem nechtěla psát protože lhát na metříku nechci a pravda je naprd a to jsem na foru každý den.Jdu do toho znovu ,teď s novým odhodláním protože zhubnout chci a taky zhubnu,díky tomu že se umíte těžkostem i zasmát a podělit se i o nezdary a nejste supermanky kterým to jde samo. Díky Vám za upřímnost za veselou mysl .Přeji všem krásné svátky hodně zdraví a splnění tajných přání.
PS.Nevím jak se podívám na vícekrát zmiňovanou -studentku-ráda bych přidala fotky a i viděla jiné.Poraďte mi prosím.
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w7F5cFN/]

deivi25 to víš, že skoro každý má nějaké problémy nebo nesplněné očekávané představy. Já se vážím každý čtvrtek a můžu říct, že se mi chce na váhu čím dál tím míň. Teď to bude zase po silvestru - děs. Ale jsem odhodlaná začít jíst po dvou hodinách těch 100ml, které mi Melechovský neustále vštěpuje do paměti. Hlady určitě strádat nebudu. A chutě? Ty musím ukočírovat. Jsem přesvědčená, že to pak půjde. Zkus to taky - alespoň na tři neděle a sama uvidíš. Držím ti palce.
PS: mě doplnění taky nic neřeklo - prostě žravá tak jako před. Very Happy

[/url]
Bandáž 29.7.2008, 36 let
1 dcera - 19 let
Iscare
1. doplnění 16.10.08 - 2ml, 2. doplnění 10.12.08 - 1ml
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
janaaa

PříspěvekZaslal: po prosinec 29, 2008 3:42 pm    Předmět: Citovat

Keisha napsal:
Ja jsem ted k obedu snedla dve oblozene housky, 400g tvarohoveho zavinu, pytlik krupek a asi litr mleka - to vse behem necele hodiny a citim, ze jsem plna, ale vubec mi neni spatne, nikde me nic netlaci.. jeste by se do me neco v pohode veslo.. Vubec to nechapu, ale jsem uz se svym osudem smirena, nekdo proste musi zustat tlusty..

Klárko já bych se v tvém případě poptala na reoperaci. To co ty si snědla k obědu, já mám skoro na 2 dny. Myslím, že ty si zrovna typ na tubulizaci. Pouvažuj.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
mikes

PříspěvekZaslal: pá leden 02, 2009 10:26 pm    Předmět: Citovat

tak jsem se dneska objednal a jdu do toho taky Twisted Evil

[/url]
28 let
operace Turnov by-pass Roux-Y 8.4.2009
marie S.

PříspěvekZaslal: pá leden 02, 2009 10:36 pm    Předmět: Citovat

smím se ptát kam? a pro co ses rozhodl? Laughing

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
mikes

PříspěvekZaslal: pá leden 02, 2009 11:21 pm    Předmět: Citovat

marie S. napsal:
smím se ptát kam? a pro co ses rozhodl? Laughing

Iscare a chtel bych urcite tu Tubulizaci nebo ten bypas klasicka bandaz nema smysl u me

[/url]
28 let
Romana

PříspěvekZaslal: so leden 03, 2009 12:24 am    Předmět: Citovat

mikes tak to gratuluji k tvému rozhodnutí Razz a hlavně ať máš vše bez komplikací Wink
ALENA

PříspěvekZaslal: so leden 03, 2009 3:51 pm    Předmět: Citovat

mikes gratuluji k rychlému rozhodnutí a myslím, že ses rozhodl dobře. Já měla bandáž, ale výsledek nic moc, nyní jsem 3 týdny po tubulizaci a pocity zatím mnohem lepší Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Hannach11

PříspěvekZaslal: so leden 03, 2009 4:12 pm    Předmět: Citovat

Mikeš..taky mám lepší výsledky s tubulizací...a méně problémů,ale jde od kusu...tak hodně štěstí. Eva

6.6.08- bandáž žaludku-sklouzla,-8kg
5.11. 2v1vyndání bandu a sleeve Turnov. Metřík dokončen 13.6.09 Dcerky 4a7let
marie S.

PříspěvekZaslal: so leden 03, 2009 8:26 pm    Předmět: Citovat

mikes, mám pocit že v tom máš trochu zmatek. Tubulizaci na iscare běžně nedělají dělá jí dr. Kasalický, který není kmenovým lékařem na iscare. Takže ti předně nabídnou bandáž, minigastrický bypass tam nedělají vůbec. Pokud chceš bypass objednej se na Homolku, tubulizaci by bylo lépe domluvit na Karláku v FN. Wink

a ještě otázečka, na metříku nevidím BMI , to je hodně vypovídající, ono je 100 kilo při mé podvýšce něco jiného než 100 kilo třeba při 180cm, že? A pak chceš zhubnout 110 kilo a výsledek je 110kg, znamená to že vážíš 220 kg? Laughing

mikes

PříspěvekZaslal: so leden 03, 2009 9:40 pm    Předmět: Citovat

s metrikem nak bojuju mas pres 200kg presne nevim amerim 195cm

[/url]
28 let
marie S.

PříspěvekZaslal: so leden 03, 2009 10:09 pm    Předmět: Citovat

s touhle váhou bych šla na Karlák, tam ti můžou nabídnout i hospitalizaci před operací, problémy můžeš mít s játry a pod. V iscare ti to možná i nabídnou, v těchto tzv, těžších případech s VFN spolupracují. Tak držím palec abys nějak pochodil, tohle už je váha k radikálnímu řešení. Wink Kdy jseš objednán, smím li se ptáti, budu tam te taky asi zase častějším hostem Wink

mikes

PříspěvekZaslal: so leden 03, 2009 10:22 pm    Předmět: Citovat

marie S. napsal:
s touhle váhou bych šla na Karlák, tam ti můžou nabídnout i hospitalizaci před operací, problémy můžeš mít s játry a pod. V iscare ti to možná i nabídnou, v těchto tzv, těžších případech s VFN spolupracují. Tak držím palec abys nějak pochodil, tohle už je váha k radikálnímu řešení. Wink Kdy jseš objednán, smím li se ptáti, budu tam te taky asi zase častějším hostem Wink

dik za info jdu tam 19.1.09 jeste pred rokem me ta vaha nevadila ale uz se mi spatne dejcha a zada bolej

[/url]
28 let
martina

PříspěvekZaslal: ne leden 04, 2009 1:43 pm    Předmět: Citovat

ahoj mikes,

možná by bylo pro tebe lepší se na první konzultaci hned zkusit domluvit na radikálnějším řešení, jak píše maruška. Myslím, že v tvém případě je bandáž nedostačující. Prostě do toho jít rovnou a ne zkoušet.

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
mikes

PříspěvekZaslal: ne leden 04, 2009 2:13 pm    Předmět: Citovat

diky za info vsem prave bych chtel neco co funguje snad se nak domluvime

[/url]
28 let
Milca-berca

PříspěvekZaslal: ne leden 04, 2009 2:42 pm    Předmět: Citovat

Ahojenky Sluníčka...

Musím vás poopravit... aji baypss v ISCARE dělají a tubulizaci už docela běžně mě přijde...a na baypass dochází dr.Kasalecký jak psala Maruška ,který bude operovat právě mne ...dochází jednou v týdnu právě jen na operace,...jen se tam tomu neříká baypass...ale mají pro to trošku jiční název a trošinku je to jiční než dělají na homolce ,co mě povídala dr.Doležalová a všechno mě na DVD ukázala jak a co se bude dělat...Tak Mikeši uvidíš na čem se dohodneš... Wink držím pěsti ,at všechno dopadne co nejlépe Wink Já sama ted čekám na termín ..."baypass".. ale zatím už měsíc marně.. Rolling Eyes .

3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 192, 193, 194 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: