Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 190, 191, 192 ... 609, 610, 611 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Hannach11
|
Zaslal: pá prosinec 12, 2008 2:13 pm Předmět: |
|
|
Holky,nezoufejte...leze to jak šnek,ale leze... hodně zdaru.pa _________________ url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQ0pvir/]
[
[/url]
6.6.08- bandáž žaludku-sklouzla,-8kg
5.11. 2v1vyndání bandu a sleeve Turnov. Metřík dokončen 13.6.09 Dcerky 4a7let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Karla
|
Zaslal: ne prosinec 21, 2008 10:05 am Předmět: |
|
|
Holky,dlouho jsem tady nebyla a gratuluji moc všem k vašim krásným úbytkům.Jste šikulky Chci se s Váma podělit o velikou radost,dnes jsem se dočkala a jsem konečně v prvním stupni obezity a to jsem si myslela,že už je konec,protože mi stála váha.Takže všem,kterým váha stojí nezoufejte ona se pohne .-))) Taky všem přeji krásné prožití vánočních svátků a hodně štěstí v novém roce  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wt2bK6F/]
[/url]
34 let,4 děti , Holka 16,kluk 15 a dvojčata holky 2 roky
Sleeve resekce,13.5.2008 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
majda
|
Zaslal: ne prosinec 21, 2008 12:03 pm Předmět: Kájo |
|
|
moc ti gratuluji si jednička  _________________ /[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wk4pSE7/]
43let, dvě dcery 24,23,let.
Operace 21.5.2008.Tubulizace v Turnově doporučuji . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
janaaa
|
Zaslal: ne prosinec 21, 2008 1:39 pm Předmět: |
|
|
Karli gratuluju, říkala jsem vydržať. Vím, že lehko se to říká, ale je třeba se tolik na váhu neupínat. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w1KWNws/]
[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wexus
|
Zaslal: čt prosinec 25, 2008 11:40 am Předmět: |
|
|
zdravim konečně jsem se dostala po dlouhe době k internetu.Od operace 7.10.08 mam dole jen 12 kg- což ale u mně znamena 3 konfekčni velikosti, 10 cm v pase a přibylo mi3.5 procenta svaloviny
Je mi fajn, cvičit jsem ještě intenzivně nezačala jen se snažim víc chodit. Bestičkova - ty jedeš jak drak- asi už bych tě nepoznala.
Krasne svátky přeje Meja _________________ Majka,39 let, 2 puberťaci,1 manžel,7.10.2008,sleeve resekce, vychozi vaha 130 kg,[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wlyIjFk/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Závěrková
|
Zaslal: čt prosinec 25, 2008 1:29 pm Předmět: nehubnu |
|
|
Jsem od 19.května po operaci a přibírám, operací bandaž žaludku v Iscare jsem zhubla 10kg a již jsem přibrala 6 kg 3x jsem připumpovaná a stále jim a jim,nezvracím což je dobře ,ale nehubnu.Pocity mám jen,když ležím na břiše překáží my portík. Alena alenkaz@tiscali.cz ......kdo poradííííííí
Naposledy upravil Závěrková dne ne leden 04, 2009 6:53 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: čt prosinec 25, 2008 5:06 pm Předmět: |
|
|
Znám tu beznaděj. Ale asi se budeš muset obrátit na lékaře, aby zkontroloval jestli bandáž funguje jak má.
Beru zpět. Ty si vlastně nenapsala jakou operaci si podstoupila. A ani kde. Vlastně si toho o sobě moc nenapsala, takže nic o tobě nevíme. _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
janaaa
|
Zaslal: čt prosinec 25, 2008 6:17 pm Předmět: |
|
|
Marti píše že je připumpovaná, takže má asi bandáž. Ale v tom jí osobně opravdu nikdo nepomůže, pouze lékař. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w1KWNws/]
[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: čt prosinec 25, 2008 6:46 pm Předmět: |
|
|
ne vždy tzv.připumpování bandáže může pomoci,spíše se jedná o skladbu jídelníčku, častost jídla, dotáhnutí nerovná se hubnutí, spíše záleží také na metabolismu, na přidružených nemocech. Tak napiš více, třeba na něco přijdeme společně. _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: čt prosinec 25, 2008 8:04 pm Předmět: |
|
|
Jsem si nevzala svoje druhý oči a blbě jsem četla.
Ale je pravda, že my nepomůžem. _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hannach11
|
Zaslal: čt prosinec 25, 2008 8:22 pm Předmět: Re: nehubnu |
|
|
Závěrková napsal: | jsem od května po operaci a přibírám, operací jsem zhubla 10kg a již jsem přibrala 6 kg 3x jsem připumpovaná a stále jim a jim Alena alenkaz@tiscali.cz ......kdo poradííííííí |
Jen abys neměla sesunutou bandáž dole,to jsem měla já,ale já u toho hodně zvracela. Ale i to by bylo vysvětlení,že jíš..Eva _________________ url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQ0pvir/]
[
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alkac
|
Zaslal: pá prosinec 26, 2008 11:06 am Předmět: |
|
|
No kdo vlastně ví jak má bandáž fungovat? Pomalu sleduju, že co člověk, to jiný náhled. To je samozřejmě logické, ale horší je to, že i lékaři se prostě na názoru neshodnou. Jeden píše, že princip bandáže spočívá v tom, že pacient cítí nasycení již po prvních soustech. Když se ale já domáhám toho, aby mě to tak fungovalo, tak je mi zase mým lékařem vysvětlováno, že je to špatně, že jestliže už cítím nasycení, tak už se vlastně přejídám a zvětšuju tím horní žaludek. Pocit nasycení prý cítit nemám, protože podle něj je princip bandáže v tom, že po jídle (100ml) nemám cítit hlad, a to nejméně 2 hodiny. Pak si mám zase dát určenou porci.
Jsem z toho docela rozhozená, ale stále chci samozřejmě hubnout. Nyní mám kilo nahoře - můj metřík tedy momentálně kecá. Ale už plánuju, jak se do toho po svátcích a dovolené zase dám. Nebude to ale jednoduchý a bez práce. Bandáž mi opravdu pomáhá jen v tom, že nemám vlčí hlad. Jináč je to velké odříkání a sebezapření. Nesplnila prostě moje představy, ale i tak nelituju mého rozhodnutí. Nic prostě není zadarmo. Pa  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wCBNV8W/]
[/url]
Bandáž 29.7.2008, 36 let
1 dcera - 19 let
Iscare
1. doplnění 16.10.08 - 2ml, 2. doplnění 10.12.08 - 1ml |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kubeshan
|
Zaslal: so prosinec 27, 2008 11:41 am Předmět: |
|
|
Alkac napsal: | No kdo vlastně ví jak má bandáž fungovat? Pomalu sleduju, že co člověk, to jiný náhled. To je samozřejmě logické, ale horší je to, že i lékaři se prostě na názoru neshodnou. Jeden píše, že princip bandáže spočívá v tom, že pacient cítí nasycení již po prvních soustech. Když se ale já domáhám toho, aby mě to tak fungovalo, tak je mi zase mým lékařem vysvětlováno, že je to špatně, že jestliže už cítím nasycení, tak už se vlastně přejídám a zvětšuju tím horní žaludek. Pocit nasycení prý cítit nemám, protože podle něj je princip bandáže v tom, že po jídle (100ml) nemám cítit hlad, a to nejméně 2 hodiny. Pak si mám zase dát určenou porci.
Jsem z toho docela rozhozená, ale stále chci samozřejmě hubnout. Nyní mám kilo nahoře - můj metřík tedy momentálně kecá. Ale už plánuju, jak se do toho po svátcích a dovolené zase dám. Nebude to ale jednoduchý a bez práce. Bandáž mi opravdu pomáhá jen v tom, že nemám vlčí hlad. Jináč je to velké odříkání a sebezapření. Nesplnila prostě moje představy, ale i tak nelituju mého rozhodnutí. Nic prostě není zadarmo. Pa  |
Tvůj příspěvek mi čte myšlenky. U mě je to přesně tak, prostě nic není zadarmo.. Každé kilčo je odříkání, a mám pocit, že někdy sním víc než bych měla. Ale na druhou stranu, mé stavy vlčího hladu jsou zažehnané, což se mi moc ulevilo! Nelituji, že jsem na bandáž šla. Teď o svátcích jsem trochu občas zřešila, ale díky kroužku, jen v malém množství. Takže z toho nemám depku, a bojuji dál. Cítím se stejně líp, a začla jsem po dlouhé době zase cvičit, víc chodit a to je super pocit. Před kroužkem jsem byla jak vybitá baterka, ale čeká mě ještě hodně práce, abych byla opravdu nabitá! Fórum mě opravdu pomahá v mém dlouhém boji, takže moc díky všem! A držím všem palečky, aby jim v tom Novém roce kila šla dolů a byli vpohodě.. Hanča _________________
[/url]
Bandáž žaludku 7.10.2008. Spadnutí bandáže a následné vyjmutí 17.09.2009, tubulizace Turnov 5.1.2010 při 114,6kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: so prosinec 27, 2008 1:08 pm Předmět: |
|
|
já nevím o fungování bandáže jsou teorie, ale připadá mi že praxe je jiná. Každému funguje jinak, co člověk to zkušenost. Hubnutí samo prostě nefunguje nikdy, musíme se přičinit, někdo více někdo méně, ale je to tak. Metabolismus je mrcha, ukládá si podle mmentální situace, a u někpho platí čím méně mu dá tím více si uloží. Já skoro nemůžu nic jíst, mám s tím velké problémy, tuhá strava víceméně neprojde, ale ukládá se i to málo. Ale jsem ráda že aspoń něco  _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hannach11
|
Zaslal: so prosinec 27, 2008 1:33 pm Předmět: |
|
|
Ahojky,mám stejné problémy s jídlem,tuhou víceméně nemůžu,jde to hned ven. Jsem jen na tekuté. Jen občas rohlík požvýkám,abych kousala. Měla jsem tyhle problémy i s bandem,mám je i teď. je to od člověka,někdo může hned,někdo ne. Ale pocit sytosti mám okamžitě a kdybych si dala lžičku víc,tak je mi hrozně zle. Eva
Přeji všem,aby se jim problém vyhnul a hublo se snadněji. _________________ url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQ0pvir/]
[
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|