Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 329, 330, 331 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
bestickova

PříspěvekZaslal: ne prosinec 28, 2008 4:36 pm    Předmět: Citovat

Já jsem třeba na netu našla,že tubulizaci žaludku,takhle "kosmeticky" se dělají zhruba 3 roky,myslím v Cz,tak s tím nejsou nějaký dlouhodobý zkušenosti..Já za sebe ale musím napsat,že bych neměnila..Mona

[/url]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Iva63

PříspěvekZaslal: ne prosinec 28, 2008 4:46 pm    Předmět: silva78 Citovat

Jsem po operaci krátce a taky bych neměnila. Mě pan doktor řekl, že dlouhodobé zkušenosti u nás nejsou a vlastní rozhodnutí je jen a jen na Tobě. Já osobně mám v okolí dva lidi, kteří jsou skoro 20 let po odstranění kusu žaludku z jiných zdravotních důvodů a jak vidím sama, oba žijí velice spokojeně a nestěžují si na problémy s tím spojené. Kdyby jim tenkrát žaludek nevzali, kdoví, jak by to jak s jedním, tak druhým dopadlo.
Tak jsem to alespoň já sama brala. Není to určitě to samé jako tubulizace, ale velice podobné. Ale jak říkám, jsem po operaci velmi krátce. Pokud budeš mít nějaké otázky, ptej se, co budu vědět, ráda ti povím.

[/url]
"2v1" - aneb žlučník a tubulizace najednou, Turnov, 24.10.2008, 48 let

nástup na op 145kg

Naposledy upravil Iva63 dne ne prosinec 28, 2008 4:48 pm, celkově upraveno 1 krát.
martina

PříspěvekZaslal: ne prosinec 28, 2008 4:47 pm    Předmět: Re: otázky nováčků Citovat

Víš Martino to je to na co já jsem upozorňovala asi před měsícem. Příjde někdo nový má dotaz a místo odpovědi se mu dostane doporučení ať si přečte celé téma. Pokud vím jsi po tubulizaci celkem krátce a myslím si, že Silvu78 hlavně zajímá hlavně dlohodobé následky. Například od bandážovaných se čím dál častěji dovídáme o různých komplikacích, ale tubulizovaní kromě nějakého zvracení ( což je určitě velmi nepříjemné, ale ne bezprostředně život ohrožující) se nic nepíše. Taky by mě zajímalo co například po třech-čtyčech letech nezačne se váha zase vracet? Nejsou problémy s ucpáváním žaludku jak je to u bandažovaných? a pod. Vážím si tvých názorů, ale nech raději reagovat jiná děvčata, která mají s tímto problémem větší zkušenosti než doporučovat přečtení celého tématu. Pokud jsem se tě dotkla tak se předem omlouvám, ale už jsem taková, že říkám ( píšu) vše narovinu jak si to myslím.[/quote]

Milá Rozáro,

dotknout se mě nemůžeš na to nemáš šanci. Ale prosím, příště si přečti můj příspěvek celý - nenapsala jsem, že si někdo má přečíst celé téma - jen pár posledních stránek a pokud bude něco chtít vědět, tak ať se ptá. A ještě něco - nebudeš mi říkat, kdy mám reagovat a kdy ne. Já jsem měla dobrou vůli a snahu pomoct. A vůbec jsem nenabízela svoje zkušenosti, protože žádné nemám.
A jen tak mezá náma - jak můžeš vědět co přesně Silvu zajímalo? Ona to nenapsala. A jak ti už někdo psal - takové dlouhodobé výsledky a zkušenosti tady nemá nikdo.

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
bestickova

PříspěvekZaslal: ne prosinec 28, 2008 4:48 pm    Předmět: Citovat

Teda Ivuš,ty jak koukám taky pěkně jedeš!!!! Wink

[/url]
Hannach11

PříspěvekZaslal: ne prosinec 28, 2008 4:53 pm    Předmět: Citovat

Ahojky,já Silvě psala SZ,zajímalo jí co se jí,kolik,..nevěděla nic,chtěla spíše podpořit,neví do čeho jde,protože nikdy na operaci nebyla.
Ale myslím,že i my,co jsme šli z bandu na tubu jsme se ptali všech a na všechno...Eva

6.6.08- bandáž žaludku-sklouzla,-8kg
5.11. 2v1vyndání bandu a sleeve Turnov. Metřík dokončen 13.6.09 Dcerky 4a7let
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
martina

PříspěvekZaslal: ne prosinec 28, 2008 4:57 pm    Předmět: Citovat

Hannach11 napsal:
Ahojky,já Silvě psala SZ,zajímalo jí co se jí,kolik,..nevěděla nic,chtěla spíše podpořit,neví do čeho jde,protože nikdy na operaci nebyla.
Ale myslím,že i my,co jsme šli z bandu na tubu jsme se ptali všech a na všechno...Eva

Víš a to je právě to co mě udivuje, že jí základní informace nedal doktor. Prostě jí jen tak řekne, že jí nedoporučuje bandáž, ale tubulizaci a nechá jí v tom. Neřekne jí nic. Proto jsem si myslela, že bude nejdřív dobrý, když si o tom něco přečte a bude se ptát na to jí není jasný a co ještě potřebuje vědět. Nijak jinak jsem to nemyslela.

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
marie S.

PříspěvekZaslal: ne prosinec 28, 2008 5:22 pm    Předmět: Citovat

rozárko, musí se hledat i jinde na netu, tohle nejsou jediné stránky na kterých najdeš info. Zadej si do vyhledávače heslo tubulizace nebo sleev resekce žaludku a najdeš i kazuistiky, zkušenosti lékařů na karlově náměstí, v zahraničí najdeš další stránky. Kdo chce vědět ten hledá, ale martina má pravdu, jako první by měl informovat lékař. Takže mám pocit že pláčeš na nesprávném hrobě. Cool

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Petra Hellingerová

PříspěvekZaslal: ne prosinec 28, 2008 5:52 pm    Předmět: Citovat

Ahojte všichni, já taky napíšu pár slov...... Sice jsem měsíc a den po operaci, ale jsem moc ráda, že jsem to nevzdala a šla do operace. Šíleně jsem se bála, ale to se bojíme všichni, je to přece zásah do těla!!! Taky jsem si tu pročítala příspěvky a brouzdala po netu, pan doktor mě informoval, ale já jsem holka zvědavá, tak jsem hledala a hledala Wink První dny po operaci nebyli zrovna růžové, ale teď se cítím skvěle a jsem moc ráda za každé kilečko dole. Je to sice dost odříkání, ale s tím jsem do toho šla. Zdraví mám jen jedno. A ten pocit, když mě někdo pochválí, že hubnu je skvělej Wink a hlavně je to motivace na sobě pracovat dále. Jak jsem psala, jsem teprve měsíc po operaci, ale když někdo se bude chtít na cokoliv zeptat, ráda přes SZ odpovím. Mějte se všichni moc hezky Wink
wexus

PříspěvekZaslal: po prosinec 29, 2008 5:19 pm    Předmět: Citovat

sleeve resekce se u nas děla 2-3 roky, jinak v Anglii asi 15 let. A k operacim žaludku moje matka nema 2/3 žaludku už 33 let, bez problemu jen ji sem tam něco nesedne

[/url]
marie S.

PříspěvekZaslal: po prosinec 29, 2008 5:44 pm    Předmět: Citovat

wexus, metřík máš zřejmě špatně , jesliže chceš mít 55 kilo a 13 kilo si zhubla, a 42 zbývá tak mi vychází 110 kg ( na představení píšeš 130) a to je BMI zcela jiné, pokud souhlasí výška na předstvení. zarazilo mě konečné číslo BMI které očekáváš, to je chybka nebo fakt? Laughing

wexus

PříspěvekZaslal: út prosinec 30, 2008 4:44 pm    Předmět: Citovat

doufam, že už to mam dobře- nezměnila jsem u vyšky metric/Si- jestli mi děti opět vymažou moje nastaveni na počitači a ja to budu dělat po5 tak vraždim

[/url]
marie S.

PříspěvekZaslal: út prosinec 30, 2008 4:58 pm    Předmět: Citovat

Laughing takhle už je to lepší, cílový optimismus do nového roku je hezký Wink já už hubnout nechci, kůže na mě visí, za chvíli ze mne bude netopýr Rolling Eyes

janaaa

PříspěvekZaslal: út prosinec 30, 2008 5:45 pm    Předmět: Citovat

marie S. napsal:
Laughing takhle už je to lepší, cílový optimismus do nového roku je hezký Wink já už hubnout nechci, kůže na mě visí, za chvíli ze mne bude netopýr Rolling Eyes

Maruško tak to máš ještě dobrý, že teprve bude, ze mě už netopýr je Laughing

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
ALENA

PříspěvekZaslal: út prosinec 30, 2008 6:06 pm    Předmět: Citovat

Ahoj, já byla na operaci 10.12. tak nemám také žádné zkušenosti, pouze pocit, že při minimálním množství jsem maximálně sytá a tohle přetrvává několik hodin. Tohle jsem u bandáže nikdy nepoznala. Jinak informace jsem si sama hledala všude, kde to šlo, hlavně tu u holek s tubulizací a k lékaři jsem šla informována, že mi říkal, že nemá vůbec co dodat. O stravování je skoro všude psáno, že měsíc tekutá a další měsíc kašovitá- co si do toho zařadíte, záleží na vás. Já nejsem na sladké, tak spíše vývary, bílé jogurty, kefír, rozmixovanou lučinu s mlékem............
Sice jsem měla až do 29.12. stále horečky, ale ty byly od zánětu z kapaček, nyní již je to dobré. Od operace mám dole 11 kg, ale to bude z větší části voda, ale přesto jsem neskonale šťastná, jelikož za poslední rok jsem bojovala o každé deko a za 1 kg dole, jsem hned měla 3 kg nahoře. Také bych se po druhé rozhodla stejně. Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
ALENA

PříspěvekZaslal: út prosinec 30, 2008 6:09 pm    Předmět: Citovat

Petra Hellingerová moc, moc, moc gratuluji ke shozeným kilům!!!!!!!!! Jsi borec, jen tak dál, moc ti to přeji!!!!!!!!!!!!!!!! Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 329, 330, 331 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: