Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 328, 329, 330 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
martina
|
Zaslal: po prosinec 22, 2008 10:59 am Předmět: |
|
|
Mně Alenko v nemocnici zánět po kanile mazali mastí DOLGIT - krém a poté ledovali. A pomohlo to. I ten se dá koupit v lékárně bez předpisu, protože na předpis ho stejně celý doplácíš. _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ala79
|
Zaslal: po prosinec 22, 2008 5:34 pm Předmět: Re: :-)) |
|
|
Alca2208 napsal: | Ahojky Arielko ,to je fajn že už máš termin .Pořádně si užij vánoce a v ničem se neomezuj prože potom už se budeš muset omezovat furt Pokud by jsi se neomezovala tak by to moc bolelo  |
Ahoj Alco 2208, jsem Alena a když jsi nastupovala do Turnova tak my jsme nemocnici opouštěli. Chci se tě zeptat jak jsi zvládla operaci? Nebylo to, tak hrozný viď? Co jsem četla s tím pitím jsme to taky nemněli lehký. Ze začátku to byl docela problém, ale teď už to docela jde. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: po prosinec 22, 2008 9:28 pm Předmět: |
|
|
alenko, to je dobře že je alespoň o trošku lépe, a at je zítra vše o.k. já jsem nějak hodně unavená, jíst mi moc nejde, dneska jsem trochu bramborové kaše jedla snad pulhodiny už byla celá studená. Na gastru mi říkal že bandáž je trochu víc utažená, ale přiměřeně, tak nevím čím to. V podstatě čím méně jím, tím méně to jde. A někdy bolí každá lžička. Když polknu musím vydýchávat a upouštím bublinky jako potápěč asi to ještě dělá ten zánět, jinak jsem už 2 dny nezvracela tak uspěch ne?  _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: po prosinec 22, 2008 9:42 pm Předmět: |
|
|
Maruško, tak tohle jsem tak podobně měla a proto jsem si nechala bandáž vyndat. I po malém množžství, bolesti, píchání pod žebry v zádech, váha stejně lezla nahoru. Nafouklá, krkání a navíc nikdy jsem neměla ten pocit sytosti, vždy než jsem jídlo zďobala, tak po chvilce jsem měla hlad. Nyní žasnu a zjišťuji, že to funguje a žádné bolesti. Pouze jsem přišla o slezinu, ale tu my dospěláci vůbec nepotřebujeme a ona byla porušená od laparo operace. Věřím, že za měsíc, půl roku budu mít ty pocity stejné  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: po prosinec 22, 2008 9:49 pm Předmět: |
|
|
teeeeda Moni koukám - 41 kg, tak to se klaním
|
 |
Alca2208
|
Zaslal: út prosinec 23, 2008 9:16 pm Předmět: :-)) |
|
|
Ahojky Ala79,já jsem tu operaci zvládla myslím si že v pohodě .Nechala jsem jim tam 7kg a dneska jsem už byla na stehách.Na pokoji jsem byla celou dobu sama tak mi tam manžel dovezl ve středu televizku abych z toho ticha nezblbla.Krásné svátky a nazapomeň pozdravovat Zdeňku,byly jste moc a moc super Čusek Alča |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ala79
|
Zaslal: st prosinec 24, 2008 8:14 am Předmět: |
|
|
Ahoj Álo, jsem ráda že jsi to ta krásně zvládla. To ticho tam bylo hrozný, ale jinak vše super. Přeji tobě i celé tvé rodině krásné vánoce. Ala |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bestickova
|
Zaslal: st prosinec 24, 2008 8:32 am Předmět: |
|
|
[quote="ALENA"]teeeeda Moni koukám - 41 kg, tak to se klaním
    [/quote
Alenko díky moc!!Ono to jde celkem samo,jen ted trochu pomaleji než hned po operaci,ale já si nezoufám a doufám,že do konce metříku dojdu během příštího roku..Mona _________________
[/url]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rendy
|
Zaslal: st prosinec 24, 2008 8:46 am Předmět: operace |
|
|
no Moni taky koukám jak ti to jde,jedeš jak střela jinak ti přejí Krásné pohodové vánoční svátky a štastný nový rok. _________________
44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
silva78
|
Zaslal: ne prosinec 28, 2008 1:40 pm Předmět: |
|
|
Ahoj lidičky,všechny zdravím.Už jsem tu dlouho nebyla a mám velkou prosbu.Je tu někdo kdo má tubulizaci žaludku?Já měla jít na bandáž,ale pan chirurg mi to nedoporučil a hned mě objednal na tubulizaci.Mám totiž občas problémy s přejídáním.Datum operace mám stanovené na 24.2.2009
Moc se toho bojím,myslím si že je to velký zásah a hlavně je nevratný.Bojím se dalších komplikací které mohou nastat,tak chci požádat o radu a poslechnout si zkušenosti již operovaných.Děkuji S |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: ne prosinec 28, 2008 3:24 pm Předmět: |
|
|
přečti si několik posledních stránek v tématu Operace a mnohé se dozvíš. Ale především doktor ti měl vše vysvětlit - všechna PRO, ale především PROTI. S tubulizací nás tady je dost, tak až si to pročteš a ještě budeš potřebovat něco vědět, tak se ptej. Rádi ti odpovíme _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rozárka
|
Zaslal: ne prosinec 28, 2008 4:23 pm Předmět: otázky nováčků |
|
|
martina napsal: | přečti si několik posledních stránek v tématu Operace a mnohé se dozvíš. Ale především doktor ti měl vše vysvětlit - všechna PRO, ale především PROTI. S tubulizací nás tady je dost, tak až si to pročteš a ještě budeš potřebovat něco vědět, tak se ptej. Rádi ti odpovíme |
Víš Martino to je to na co já jsem upozorňovala asi před měsícem. Příjde někdo nový má dotaz a místo odpovědi se mu dostane doporučení ať si přečte celé téma. Pokud vím jsi po tubulizaci celkem krátce a myslím si, že Silvu78 hlavně zajímá hlavně dlohodobé následky. Například od bandážovaných se čím dál častěji dovídáme o různých komplikacích, ale tubulizovaní kromě nějakého zvracení ( což je určitě velmi nepříjemné, ale ne bezprostředně život ohrožující) se nic nepíše. Taky by mě zajímalo co například po třech-čtyčech letech nezačne se váha zase vracet? Nejsou problémy s ucpáváním žaludku jak je to u bandažovaných? a pod. Vážím si tvých názorů, ale nech raději reagovat jiná děvčata, která mají s tímto problémem větší zkušenosti než doporučovat přečtení celého tématu. Pokud jsem se tě dotkla tak se předem omlouvám, ale už jsem taková, že říkám ( píšu) vše narovinu jak si to myslím. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
janaaa
|
Zaslal: ne prosinec 28, 2008 4:28 pm Předmět: |
|
|
silva78 napsal: | Ahoj lidičky,všechny zdravím.Už jsem tu dlouho nebyla a mám velkou prosbu.Je tu někdo kdo má tubulizaci žaludku?Já měla jít na bandáž,ale pan chirurg mi to nedoporučil a hned mě objednal na tubulizaci.Mám totiž občas problémy s přejídáním.Datum operace mám stanovené na 24.2.2009
Moc se toho bojím,myslím si že je to velký zásah a hlavně je nevratný.Bojím se dalších komplikací které mohou nastat,tak chci požádat o radu a poslechnout si zkušenosti již operovaných.Děkuji S |
Silvi jestli máš nějaké konkrétní dotazy klidně se zeptej, můžeš i přes SZ nebo ICQ. Já budu v lednu rok po operaci. Držím palečky a ničeho se neboj. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w1KWNws/]
[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
janaaa
|
Zaslal: ne prosinec 28, 2008 4:32 pm Předmět: |
|
|
Rozárko o komplikacích po tubulizaci se zatím moc neví, protože nejdýl jí má Lecramca asi od října. Moc sem ted nechodí. Kromě toho že toho sníme malinko a ze začátku někdo zvrací o ničem zatím nevím. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w1KWNws/]
[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|