Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 330, 331, 332 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Rendy
|
Zaslal: út prosinec 30, 2008 6:14 pm Předmět: volná diskuse |
|
|
Alenkotak to ti moc přejí,že jsi ted štastná a spokojená až ti závidím jak ti to pěkně jde,mě stačí jen trošku ajsem najedená a jím po 3hodinách,ale váha zas tak závratně nejde dolů jak si přectavují ale jde to a dnes jsem si vzala kousiček kapra a jak mi šmakovalo no jedna bázen,mám ho jednou do roka tak si ho musím ještě vychutnat  _________________
44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petra Hellingerová
|
Zaslal: út prosinec 30, 2008 10:56 pm Předmět: |
|
|
Alenko, děkuji moc, však ty jsi taky šikula a jde ti to krásně dolů [/b] _________________ 26.11.2008 Tubu Brno, nemocnice U sv.Anny |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iva63
|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 8:31 am Předmět: |
|
|
Péťo,Alenko,Jíťo a všechny tady, moc vám děvčata gratuluji k sundaným kilům-!!
Fap
Alenko, tobě obzvlášť po tom všem, čím jsi prošla. Jsi šíkovná, žes do toho šla znovu a nevzdala to! VĚŘÍM, ŽE TED TO UŽ BUfE FUNGOvAt! _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wK9eHIF/]
[/url]
"2v1" - aneb žlučník a tubulizace najednou, Turnov, 24.10.2008, 48 let
nástup na op 145kg
Naposledy upravil Iva63 dne st prosinec 31, 2008 1:27 pm, celkově upraveno 2 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petra Hellingerová
|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 9:10 am Předmět: |
|
|
Ivuš, děkuji moc Však tobě patří taky gratulace, taky krásně jedeš. Krásného Silvestra  _________________ 26.11.2008 Tubu Brno, nemocnice U sv.Anny |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arielka
|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 10:25 am Předmět: :-) |
|
|
Ahojky holky, mám dotaz - Přestaly jste před operací brát antikoncepci? nebo jste ji braly dál? Vždycky jsem slyšela že minimálně 4 týdny před operací se má antikoncepce vysadit. Pan doktor mi ale řekl, že to není nutné, tak bych chtěla slyšet i názor někoho jinýho. Budu moc ráda když mi někdo poradíte. Zrovna dneska bych totiž měla začít brát nové platíčko. Děkuji moc za odpovědi a všem tady přeji šťastný vstup do Nového roku!!!!! Áňa  _________________ TUBULIZACE v Turnově 13.1.2009.
Nejtlustší období 146 kg.
Metřík dokončen 23.8.2009
28 let
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wZwguF6/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petra Hellingerová
|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 12:02 pm Předmět: |
|
|
Arielka:Ahoj, já jsem přestala brát antikoncepci před operací hlavně kvůli zvětšeným játrům, doporučila mě to internistka a obvodní. Ale doktor co mě operoval a dietolog mě říkali, že to není potřeba, ale říkali, že když je vysadím, že bude menší možnost dostat Embolku nebo Trombozu. Tak jsem je vysadila, teď jsem přes měsíc po operaci a chtěla bych je zase začít brát. Ale uvidím co mě řeknou, měla jsem velký jaterní testy. Taky ti přeji hodně zdraví, štěstí a lásky do Nového roku  _________________ 26.11.2008 Tubu Brno, nemocnice U sv.Anny |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bestickova
|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 12:03 pm Předmět: |
|
|
Ahojky děvčátka a chlapci!!Tak vám všem přeju do toho Nového roku hoooodně zdraví,spousty splněných přání,zhubnutých kileček!!!Mona _________________
[/url]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arielka
|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 12:31 pm Předmět: :-) |
|
|
Petra Hellingerová: ahoj, děkuji moc za odpověď, to samé mi doktor taky říkal, jen jaterní testy mi nikdo nedělal, tak nevym jaký je mám. Všechno předoperační vyš. mi budou dělat až vden nástupu do nemcnice. Tak já je taky raději brát nebudu ale doufám že to manža pochopí .
Jinak Ti chci moc pogratulovat!!!! Jestli správně počítám, jsi měsíc po operaci a máš dole 17 kg.? No ty teda jedeš, to je paráda. Jen tak dál Péťo a na oléto je z tebe čupr baba!!!! Už se na to taky těším )) _________________ TUBULIZACE v Turnově 13.1.2009.
28 let
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petra Hellingerová
|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 12:43 pm Předmět: |
|
|
Arielka: Děkuji, taky ti to určitě půjde rychle. Já teď chviličku stojím, ale bude to asi tím, že už jím normální stravu a pohybu je málo. No já si musela předoperační vyšetření vyběhat sama a právě zvýšené jaterní testy byli u mé internistky problém, nedoporučila mě operaci, ale operatér mě řekl, že to nevadí. Já měla ale strach, tak jsem operaci odložila s tím, že budu držet dietu a zhubnu něco. Tak mě dal jiný termín a já držela jaterní dietu a skoro za 2měs. jsem dala dolů 11kg. Stejně ale jak jsem mluvila s operatérem po operaci, tak říkal, že to bylo docela komplikovaný právě kvůli těm játrům, a to jsem něco zhubla, tak kdo ví, jak by to dopadlo, kdych to předtím sama neodložila. Přeji ti, aby ti vše dopadlo dobře a kilečka šla krásně dolů  _________________ 26.11.2008 Tubu Brno, nemocnice U sv.Anny |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 1:19 pm Předmět: |
|
|
arielko, dělali ti sono a k játrům něco řekli? Pokud ne tak by problém být něměl. Abysis spíše nerozházela cyklus, já když jsem vysadila antiko ( ne kvuli operaci) tak jsem měla menzes jako za 4 ženský (děs běs). Jinak jsem ted měla operace 3 a nebylo potřeba vysazovat. Spíš týden před operací nasad jaterní dietu.  _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arielka
|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 1:28 pm Předmět: :-) |
|
|
Marie S. : Nedělali mi zatím nic, všechno mi budou dělat až při nástupu. Přede dvěma měsíci jsem ale byla na gynekologické prohlídce a ta mi ko.sono dělala a říkala že je to vše v pořádku, tak je to asi O.K. Co je to ta jaterní dieta? poradíš jak na ní? _________________ TUBULIZACE v Turnově 13.1.2009.
28 let
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 2:07 pm Předmět: |
|
|
arielko ,na gyndě je jiné sono tam velikost jater nezjistí, je to blbé že to nedělají předem, na iscare dělají sono, gastro,internu v rámci kolečka ,předoperační pak dělají těsně před jako laboratoř ekg atd. ale víš jaké problémy jsou a jak se vyvarovat např. odložení operace. No asi ví co dělají.
Jinak jaterní, to je hlavně vynechat veškeré tuky, alkohol, stačí pár dní a játra se stáhnou. Případně pít čaj z ostropestřce ale je to dost hnus ale vypít se dá, jde o to , pokud by játra byla zvětšená, špatně se dostávají k žaludku, mají strach aby játra neporanili, znám případy kdy na iscare neudělali bandáž kvuli játrům a probudili pacienta z narkozy bez bandáže.
Pokud bereš antikoncepci nové generace, tak ta už játra nikterak výrazně nezatěžuje.
Takže žádný chleba se sádlem, škvarky, k tomu pívo ( tečou mi sliny, jak bych si dala) , kachna nebo husa taky ne.
Takový nízkotučný jogurt , a čajík to je mnamka. dělám si srandu neboj bude líp  _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petra Hellingerová
|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 2:26 pm Předmět: |
|
|
Arielka: jestli chceš, mám jídelníček na jaterní a žlučníkovou dietu od nutriční terapeutky, je výborná. Dost mě pomohla, držela jsem to před operací a zhubla 11kg. Když budeš chtít, klidně ti ji pošlu třeba na mail  _________________ 26.11.2008 Tubu Brno, nemocnice U sv.Anny |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gábina
|
Zaslal: čt leden 01, 2009 8:32 pm Předmět: |
|
|
Arielko já mám bandáž žaludku a antikoncepci jsem vysazovat nemusela, ani mi to nikdo nedoporučoval. Jen jsem si tak 14 dní po operaci musela i ty miniaturní tabletky drtit Bála jsem se vysazení, protože jsem bez tabletek nemenstruovala a nechtělo se mi po operaci ještě řešit nějaké gynekologické problémy . _________________
před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
Naposledy upravil Gábina dne so leden 03, 2009 1:34 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arielka
|
Zaslal: pá leden 02, 2009 12:15 pm Předmět: :-) |
|
|
Holky díky moc za rady!!! Prášky tedy beru dál, jen jsem začala držet tu jaterní dietu - jen pro jistotu není to nic strašného...
Petro Hellingerová: Díky moc za jídelníček, jsou tam docela mňamky
Marie S.: Díky za info, jsem tele viď? ani nevim na co mi to sono dělali (normální prevence), ale napadlo mě, že by to mohlo být i na ty játra... jsem střevo nooo
Gábina: Tobě taky děkuji, o tom drcení tabletek jsem slyšela - to už tak bude i v nemocnici že? Budu je moct brát teda hned po operaci? i ty léky na tlak? jen si to všechno budu drtit? Jinak jsem Ti chtěla moc pogratulovat ke schozeným kilečkům, nechtěla jsem věřit, když jsem pročítala tvuj metřík, klobouk dolu, snad se mi to povede aspoň z poloviny jako Tobě. No a k mimi samozřejmě všechno nej nej, ať prospíváte!!!!
Mějte se pěkně a zase se izvěte, jsem ráda za každou radu - díkydíky!!!! _________________ TUBULIZACE v Turnově 13.1.2009.
28 let
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|