Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

A CO SPORT ??

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 54, 55, 56  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Renata Levá

PříspěvekZaslal: ne srpen 10, 2008 4:01 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Gabčo,každý sport je super ale musíš začít pomaleji a jak holky psaly upravit posed-zkus trošku podsadit pánev a jakoby se zabalit do klubíčka-pomůže to a jinak posiluj břicho-kdo má posílené břišní svaly ulevuje těm zádovým a bederka nebolí.Co já jsem se natrápila s obstřikama a lékama-každou chvíly jsem měla skříplí sval a 14dní probrečela v předklonu Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Držím pěsti a přeji Laughing Laughing hubnutí.

Tubulizace 5.12 2007
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Gabča

PříspěvekZaslal: ne srpen 10, 2008 8:13 pm    Předmět: Citovat

Rendo,
já posilovat břicho nemůžu, i když bych to potřebovala. Mám už druhou pooperační kylu a tak nesmím skoro nic, jen chodit, plavat, jezdit na kole a samozřejmě musím co nejvíc zhubnout. Kolo je doma, tak se trápím na kole. Až něco zhubnu, tak mě čeká asi sleev resekce a pak operace kýly. Rolling Eyes

Hubnu od 20.6.08 ,tubulizace 3.11.08 Prof.MUDr. Kasalický, před operací zhubnuto 25 kg, 53let
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Rendy

PříspěvekZaslal: ne srpen 10, 2008 8:31 pm    Předmět: Citovat

AHOJ GÁBI TEN ROTOPED JE DOBRÁ VĚC ASI SI HO TAKY POŘÍDÍM AŽ BUDU TROCHU HUBNOUT A POSÍLNÍ BŘIŠNÝ SVALY ALE KAŽDOPÁDNĚ SI HO POŘÍDÍM RENDY

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Iva63

PříspěvekZaslal: ne srpen 10, 2008 9:14 pm    Předmět: Citovat

Ahoj všem, chodívala jsem do vibrosauny, je to stroj na hubnutí , cvičí to samo, aniž by jste se pohybovali. Potom mě bolely svaly jako bych sama cvičila, ale je to moc příjemný. A je to pro lidi, kteří nemohou ze zdravotních důvodů cvičit klasicky. Už jsem volala o další objednání, začnu chodit znova. Našla jsem na netu odkaz, aby jste se taky mohli juknout.
http://www.lazne-podebrady.cz/cz/vacuwell-vibrosauna.php

[/url]
"2v1" - aneb žlučník a tubulizace najednou, Turnov, 24.10.2008, 48 let

nástup na op 145kg
ALENA

PříspěvekZaslal: po srpen 11, 2008 6:02 pm    Předmět: Citovat

tak zase jen pro zdravé Sad Sad z těch vypsaných nemocí s kterýma se nesmí mám asi třetinu a váha musí být taky pod 100 kg, takže opravdu pro zdravé a relativně hubené lidi, ale pohled na přístroj a účinky jsou příjemné Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Renata Levá

PříspěvekZaslal: po srpen 11, 2008 6:18 pm    Předmět: Citovat

Holky tak pak už radím jedině Slender you stoly-začínala jsem s nima a jsou fakt zázračný!!

Tubulizace 5.12 2007
Karla

PříspěvekZaslal: út srpen 12, 2008 10:05 am    Předmět: Citovat

Ahojky děvčata Smile
Tak jsem včera po několika letech byla jezdit na kole Smile) Byl to fajn pocit,sice jsem zajela na zahradu a zpátky,to víte nejsem na to ještě zvyklá Smile))

[/url]
34 let,4 děti , Holka 16,kluk 15 a dvojčata holky 2 roky Smile
Sleeve resekce,13.5.2008
Kačka

PříspěvekZaslal: út srpen 12, 2008 2:46 pm    Předmět: Citovat

nejlepší posilovna je fakt makat v nové práci, do toho stavět a řezat dřevo a do toho se stěhovat ve všední den...mám po každém makacím víkendu o půl kila méně Razz Rolling Eyes příští týden si změním mětříka Wink Rolling Eyes Cool

Operace:MUDr. Hrubý-Turnov-DOPORUČUJU !!!!
Váha po roce mezi 70-74kg nyní jsem těhotná-6.měsíc-od začátku těhotenství +6,5kg!!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
drahuna

PříspěvekZaslal: út srpen 12, 2008 8:27 pm    Předmět: Citovat

Ahoj všem!Také jsem začala pravidelně cvičit,stačí mi guma k posilování a balon.Procvučuju hlavně stehna,paže a břicho.Toho jsem se obávala nejvíc,ale ukázalo se,že to bude ten nejmenší problém.Nejhorší jsou paže.Také jsem začala chodit plavat a cítím se pořád líp a líp.

[/url]
52 let. Moje heslo:Co šlo nahoru,musí jít i dolů.
Karla

PříspěvekZaslal: út srpen 12, 2008 8:33 pm    Předmět: Citovat

Drahuško,jsi šikulka,ale opatrně ať to moc nepřeženeš Smile

[/url]
34 let,4 děti , Holka 16,kluk 15 a dvojčata holky 2 roky Smile
Sleeve resekce,13.5.2008
kubeshan

PříspěvekZaslal: čt říjen 23, 2008 4:31 pm    Předmět: Dotaz Citovat

Ahoj holky! Mám dotaz, jsem šestnáct dnů po bandáží (laparo) a včera jsem sedla poprvé na rotoped. Cítím se fajn, tak jsem myslela, že není problém. Jak je to s cvičením, kdy mohu začít. Karlo omlouvám se, že mám stejný metřík, jsem slepoň.. Tvého jsem si nevšimla, časem přetvořím. Díky za odpověď. Rolling Eyes

[/url]

Bandáž žaludku 7.10.2008. Spadnutí bandáže a následné vyjmutí 17.09.2009, tubulizace Turnov 5.1.2010 při 114,6kg
kubeshan

PříspěvekZaslal: pá říjen 24, 2008 6:18 am    Předmět: Citovat

Poslušně hlásím, metřík přetvořen... Very Happy

[/url]

Bandáž žaludku 7.10.2008. Spadnutí bandáže a následné vyjmutí 17.09.2009, tubulizace Turnov 5.1.2010 při 114,6kg
Gábina

PříspěvekZaslal: ne listopad 02, 2008 12:21 pm    Předmět: Re: Dotaz Citovat

kubeshan napsal:
Ahoj holky! Mám dotaz, jsem šestnáct dnů po bandáží (laparo) a včera jsem sedla poprvé na rotoped. Cítím se fajn, tak jsem myslela, že není problém. Jak je to s cvičením, kdy mohu začít. Karlo omlouvám se, že mám stejný metřík, jsem slepoň.. Tvého jsem si nevšimla, časem přetvořím. Díky za odpověď. Rolling Eyes

Hani myslím, že i když se cítíš dobře, začínáš se sportem moc brzy. Nech si to na později, až hubnutí půjde hůř Arrow minimálně šest týdnů bych to nechala na procházkách a lehké péči o domácnost. Hojení vnitřních stehů prý trvá až 2 měsíce i když navenek je vše OK. Ať si neuženeš pooperační kýlu. A i k usazení bandáže je potřeba trochu času. Mně pan doktor dovolil sport až tři měsíce po bandáži a musím říci, že jsem byla ve všech ohledech bez komplikací.

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
kubeshan

PříspěvekZaslal: ne listopad 02, 2008 6:28 pm    Předmět: Citovat

Gabčo děkuji moc za Tvou odpověď, už jsem přibrzdila.Vždyť tolik roků mi trvalo nahromadit ty svoje kilča, tak to teď přeci nemůže jít dolů hned. Budou se mě držet, ale heslo pomalu ale jistě to jistí.. Nějaké zbytečné komplikace, to by nestálo za to.. Tak ještě jednou dík a musím Ti blahopřát ke Tvým výsledkům. To je prostě super!!! Razz

[/url]

Gábina

PříspěvekZaslal: ne listopad 02, 2008 7:07 pm    Předmět: Citovat

Jo, jo, Hani, není kam spěchat. Ono to teď opravdu půjde tak, jak ještě nikdy Arrow je to úplně něco jiného, než jsi dosud vyzkušela. Tak jen ještě chvilku vydrž a pak to rozjedeš naplno Wink Je to postupné: naučíš se stravovat a budeš hubnout, přidáš mírný pohyb a budeš hubnout a až hubnutí půjde pomaleji, budeš už schopná i náročnějších sportovních aktivit a redukci váhy si tím zase podpoříš Wink .
Přeji ti trošku trpělivosti Wink a hodně úspěchů při shazování kil Very Happy

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 54, 55, 56  Další

Přejdi na: