Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

A CO SPORT ??

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 54, 55, 56  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
marie S.

PříspěvekZaslal: st listopad 12, 2008 2:17 pm    Předmět: Citovat

takže já mám po sportování. Můžu akorát pilates a to až se zlepší bolest nohy. Chtěla jsem chodit na břišní tance a nemůžu, to ten špek na tom břiše nesundám.!!! Crying or Very sad Laughing

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ALENA

PříspěvekZaslal: st listopad 12, 2008 9:46 pm    Předmět: Citovat

Co se děje Maruško Question Question něco jsem přehlédla Question Question co máš s nohou. jsem nějak mimo obraz Rolling Eyes Rolling Eyes Shocked Shocked Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
marie S.

PříspěvekZaslal: st listopad 12, 2008 9:47 pm    Předmět: Citovat

v kavárně píšu, bolest nohy od plotýnky Twisted Evil

Renata Levá

PříspěvekZaslal: út listopad 18, 2008 10:35 pm    Předmět: Citovat

Holky objevila jsem nový druh sportu a myslím,že je to moc fajn pro naše tělíčka s kg navíc.Jsou to chodící pásy,které nejsou na elektřinu ale pohybují se pouze Vaší chůzí-jmenuje se to H.E.A.T program a vřele doporučuji!!v Praze je má Hanka Kynychová ve fitku v Modřanech a jinak nevím ale na netu o tom určitě najdete víc,chodí se do hudby,žádné poskakování a účinek obrovský-po 45min. svěží chůze jsem jak mokrá myš a cítím se jak baletka Laughing Laughing

Tubulizace 5.12 2007
marie S.

PříspěvekZaslal: po prosinec 22, 2008 9:32 pm    Předmět: Citovat

tak já včera vyzkoušela kamarádky kolečkové brusle a světe div se, jsem živá a spadla jsem jen jednou ( za 20 minut) no jako baletka jsem moc nevypadala spíše jako mr. Bean, ale asi do nich pujdu a koupím si je. Pak jsem brala synovi kolobrndu, páč se na ní tak báječně jezdilo Shocked Wink jinak chodím na rehabilitaci ( no spíše mám pocit že se jedná o jakousi diplomovou práci sl. bc. fyzioterapeutky) páč udělám jeden cvik a pak dlouhosáhle odpovídám na dotazy, bolí to méně nebo více, kde .....??????? Twisted Evil Rolling Eyes 5 minut cvičení a pak ....

Jíťa63

PříspěvekZaslal: ne leden 04, 2009 9:25 pm    Předmět: Citovat

POMÓÓÓC,
při jízdě na rotopedu mě šíleně bolí pr..l (a to tam mám 2 polštáře-prachové),
prý existuje nafukovací sedlo,nevíte o něm někdo něco ?
Confused Confused Confused

[/url]

45 let,vdaná,2 dcery(18 a 22)
Tubulizace Turnov- 19.11,08.

PříspěvekZaslal: ne leden 04, 2009 11:10 pm    Předmět: Citovat

Jíťo - nafukovací sedlo nevím,ale existují gelová sedla,nebo potahy na ně. Hledala bych je asi v nějakých cyklo obchodech. Ale jestli je to větší komfort,než prachové peří,to netuším,neb to nemám vyzkoušené. Laughing

[/url]
marie S.

PříspěvekZaslal: ne leden 04, 2009 11:25 pm    Předmět: Citovat

jíto, zkus si dát sedlo o kousek níž, já to udělala a p... už mě tak nebolí. Jinak gelové sedlo mám na kole cyklistickém, ale jezdila jsem málo, tak neumím ohodnotit. Laughing

Jíťa63

PříspěvekZaslal: po leden 05, 2009 10:22 am    Předmět: Citovat

Díky,
vyzkouším snížit sedlo

[/url]

45 let,vdaná,2 dcery(18 a 22)
Tubulizace Turnov- 19.11,08.
trixl

PříspěvekZaslal: so květen 02, 2009 3:37 pm    Předmět: Citovat

Tak holky držte mi palce, už zase jezdím na orbitreku. Ať mi to vydrží, přestávka byla moc dlouhá a první výsledek bude vidět nejdřív za 10-14 dnů což je dlouho.

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
Romana

PříspěvekZaslal: so květen 02, 2009 9:11 pm    Předmět: Citovat

trixl no jasně že budem držet palce Exclamation určitě to i po delší době pěkně zmákneš Laughing Razz a výsledky budou stát za to Exclamation Wink
Iva63

PříspěvekZaslal: so květen 02, 2009 10:07 pm    Předmět: Citovat

Trixl, držím pěsti, po dlouhé přestávce to určitě půjde dolů. Taky se asi zase začnu hýbat, zatím se už třetí měsíc plácám v nemocech (zánět pohrudnice, zápal plic a ted na mě sedla chřipka), prý rychlým zhubnutím mám oslabenou imunitu. Jsem jak skleníková kytka, nesmí mě ofouknout. Razz Ale koupila jsem si kolo, po 20-ti letech, tak už mi snad taky bude dobře a vyjedu, teda jestli to ještě budu umět Razz, abych si za vratama nerozbila dr..., auto je pohodlnější, ale asi v něm žádný kilo dolů nedám Razz Razz Razz Razz

[/url]
"2v1" - aneb žlučník a tubulizace najednou, Turnov, 24.10.2008, 48 let

nástup na op 145kg

Naposledy upravil Iva63 dne so květen 02, 2009 10:13 pm, celkově upraveno 1 krát.
Romana

PříspěvekZaslal: so květen 02, 2009 10:11 pm    Předmět: Citovat

Ivi teda já myslím že to budeš umět Wink já si taky říkám že kdybych sedla na kolo tak asi nikam nedojedu jezdila jsem naposled snad ve 13 letech Razz Razz
Vendy

PříspěvekZaslal: so květen 02, 2009 11:52 pm    Předmět: Citovat

Trixl-tak se drž při jízdě řidítek ,aby jsi někde neupadla.Co by si Leonka počala s potlučenou mamčou.Ale myslím,že pohybu máš na stavbě až až,nebo se pletu?Domeček se pomalu rýsuje a Ty máš taky hodně odhodlání ,aby jsi se nám pěkně vyrýsovala.Dost už jsi shodila,tak Ti přeji,aby jsi zbytek ,co si přeješ ještě dala dolů a mohla jít na tu operaci bříška,jak jsi psala,že o ní uvažuješ.
Romanko,myslím,že by jsi to mohla zkusit,myslím s tím kolem.Jestli jsi jezdila ve 13 letech,tak to se nezapomene.Uvidíš ,jak pofrčíš,jak vítr.Moc Ti to sluší,tak nahoď sexy tílko a šlápni do pedálů.A šlapej rychle,aby Tě všichni chlapi nedohnali,co budou čučet na pěknou holku.Co by jsi si se všemi počla. Laughing Laughing Laughing Romčo ,měj se jsi jednička.
trixl

PříspěvekZaslal: ne květen 03, 2009 7:18 am    Předmět: Citovat

Holky díky sluníčka Smile
Ivi to opravdu nezapomeneš, jak to jednou člověk umí tak už stačí jen se napoprvé opatrně projet a je to. Zkusila jsem kolo co si tu nechaly moje holky, ale ony jsou vyšší jak já. Seděla jsem na kole jak opice na brusu a to by šlo, jenže sedlo Rolling Eyes úzké a strašně tlačilo a největší problém kolena. Tady v kopečkách se ještě pořád neuvezu. Tak snad později.
Ivi nejdřív všechno pořádně doleč. Přes léto se snad sebereš a na podzim můžeš už vyrazit, přes zimu něco pod střechou. I když odhazování sněhu je taky docela fuška.
Vendy na domečku nemusím máknout, manžel teď maluje takovým tím válečkem co se natahuje barva, takže necáká. Rámy a futra si olepil páskou, to jen sundá a je uklizeno. Máknu si až začneme stěhovat, vyklízet, uklízet ve starém.
Romi teďka sundávám tak dvě kila nad tabulkou plus se mi hned jak jsem s tím začala nadělaly otoky a běhen dvou dnů dalších pět kilo navrch. Může za to i můj blbý pitný režim, už to napravuju.

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 54, 55, 56  Další

Přejdi na: