Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 54, 55, 56 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Pett1
|
Zaslal: út březen 23, 2010 8:27 pm Předmět: |
|
|
Jéééé Rendy, ty seš naprostý zlatíčko!!!!!
Tak to já musím důkladně vše pročíst. Taky jsi to slyšela? Ta moderátorka říkala, že ani nečekala že zhubne tolik.
Ještě jednou díky.  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wm3yYBA/]
2/7/10 tubu Břeclav, startovací váha před opkou: 103,8 kg, od opky zhubnuto: 35,3 kg
Abdominoplastika 20.9.2011 FN Brno |
|
Návrat nahoru |
|
 |
santoval
|
Zaslal: st březen 24, 2010 10:54 am Předmět: ajoj |
|
|
Ahoj Holčiny přeji sluníčkový den
Majdi mám teď spousta práce tak se musím kouknout kdy je srazík jsem ostuda a to kafe ale dáme taky
Suelin je to "šupa" to mě i nakopne abych byla aktivnější ve cvičení ojoj.
Holky chodila jsem na slender you a rolletic dokonce mám ještě nějaké pernamentky nedobrané, na stolech jsem si dokonce vybírala ty které byly pro mne aktuální a rolletic je dobrý na lymfu, a taky jsem navštívila spoustu studií s tímto zařízení.
Taky se někdo ptal na Vacufit chůze v podtlaku neuvěřitelné objem se zmenšuje rychleji než normálně potom existuje hypoxitrainer tomu se říká liposukce bez skalpelu je to tzv.vajíčko leží se šlape se ve vakuu taky se ubírají cm......ježíš já toho prošla si uvěddomuju papapapapapapa jdu makat holčičky _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wnapHcY/]
[/url]
Libuška 45 let, 8.1.2010 TUBU Ostrava- MUDr. Foltys- skvělý přístup před operací zhubnuto 3,5kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rendy
|
Zaslal: st březen 24, 2010 3:34 pm Předmět: |
|
|
Pett1 napsal: | Jéééé Rendy, ty seš naprostý zlatíčko!!!!!
Tak to já musím důkladně vše pročíst. Taky jsi to slyšela? Ta moderátorka říkala, že ani nečekala že zhubne tolik.
Ještě jednou díky.  | Není vůbec zač  _________________
44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Majdalenka
|
Zaslal: st březen 24, 2010 5:20 pm Předmět: |
|
|
AHOJ ZDRAVÍM VŠECHNY, u nás teď v Havířově otevřeli nové fitko a jsou tam ty vacu...nevím co, co chodíš na páse pod tím podtlakem...no zatím jsem to jen okukovala, protože aerobního cvičení mám dosti...Spinning, chůzi a plavání, ale já spíše potřebuju posilovat horní polovinu těla... prdelku mám o dost menší než ramena a vrch těla takže jsem dneska poprvá byla na BOSU a jsem velice nadšená... je to sice dost náročné, ale hlavně je to hodně posilovací...takže jsem se rozhodla, že budu chodit na tu BOSU 1x týdně, 1x týdně spinning, 1x týdně plavání, ať to mám různorodé...mě více právě baví ten kolektiv,ale ty děvčata, co na tom cvičily měly sluchátka na uších a dívaly se na nějaký film či co.... jinak stále pokud můžeme chodíme pěšky, ale když chodím do práce, tak je to přes týden dost špatně proveditelné.... ale o víkendech to jde a až bude ještě lépe a naučím konečně toho mého malého kluka jezdit na kole bez koleček, tak už se těším na výlety po okolí...papá Majda... je to hnedle krásnější, když je venku tak krásně  _________________
36 let, 2 děti, 2 kocouři, chameleon, 2 anduláci a tata Majďák
19.11.2009 TUBU Ostrava Dr. Foltys, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pett1
|
Zaslal: pá březen 26, 2010 9:12 pm Předmět: |
|
|
Rendy - takže to není ono. To o čem v tom rádiu mluvili mělo být na principu ultrazvuku.
Majdalenko - a co je to za sport ten Bosu? To jsem nikdy neslyšela. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wm3yYBA/]
2/7/10 tubu Břeclav, startovací váha před opkou: 103,8 kg, od opky zhubnuto: 35,3 kg
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mona
|
Zaslal: pá březen 26, 2010 9:25 pm Předmět: |
|
|
 _________________ Výchozí BMI bylo 45.34, nynější je 32.77
3/3 TUBU
Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 3:50 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pett1
|
Zaslal: so březen 27, 2010 10:44 am Předmět: |
|
|
Mono já vůbec nevím co to je. Oni na tom rádiu říkali Vakavit nebo Vakuvit a že to funguje na bázi ultrazvuku. To jediné jsem si zapamatovala, když jsem jela v autě, že se na to musím na netu podívat. Ale žádnej Vakavit ani Vakuvit mi to nenašlo.
Ale ta kavitace taky nevypadá špatně...koukám na to. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wm3yYBA/]
|
Návrat nahoru |
|
 |
Majdalenka
|
Zaslal: po březen 29, 2010 6:40 am Předmět: |
|
|
PET, já tu teď nějakou dobu nebyla, ale to BOSU je teď skoro v každém fitku... je to půl jakokdyby rehabilačního balónu na pevné podložce a ty ny to různě našlapuješ podle pokynů té trenérky a chytáš balanc a právě nenašlapuješ na tvrdé, ale měkké a tím pádem šetříš klouby a zapojuješ hodně i vnitřních svalů, které bys jinak nezapojila, pak se na tom i sedí a posiluje bříško a ruce... hodina je rozdělena na 20 minut toho poskakování, to se zahřeješ a pak asi 20 minut posilování a pak asi 20 minut strečink, bylo to super a i když jsem si myslela, že mám natrénováno, dalo mi to pěkně zabrat tři dny jsem cítila celé tělo, no ve čtvrtek jdu znova....tak snad už to bude lepší dnes si jdu spočnout na spinning Papá a sportu a hubnutí zdar a kilům zmar!!!! _________________
19.11.2009 TUBU Ostrava Dr. Foltys,
Naposledy upravil Majdalenka dne po březen 29, 2010 2:48 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
smapája
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Majdalenka
|
Zaslal: po březen 29, 2010 2:58 pm Předmět: |
|
|
Teda toto umět, tak jsem žíížala  _________________
19.11.2009 TUBU Ostrava Dr. Foltys, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
santoval
|
Zaslal: st březen 31, 2010 9:20 am Předmět: ajoj |
|
|
Děvčata,
u nás na firmě budeme mít kromě spinningu, power plate (což už je), také cvičení ZUMBA, koukla jsem na net a není to špatné mám ráda tanec, tak už jsme koukala kde to všude je.....kilečka se rozhýbala tak jsme nažhavená
http://www.ocviceni.cz/zumba-prvni-cviceni-ktere-pripomina-tanecni-party-a176.html _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wnapHcY/]
[/url]
Libuška 45 let, 8.1.2010 TUBU Ostrava- MUDr. Foltys- skvělý přístup před operací zhubnuto 3,5kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: st březen 31, 2010 10:09 am Předmět: |
|
|
Santoval, díky moc za odkaz. To cvičení zumba vypadá skvěle! Přemýšlela jsem, čím začít (jakým pohybem), a toto myslím, že by mě fakt bavilo. Miluju hudbu a především miluju tanec. Kdysi (před víc jak 7lety) jsem tu vedla pro holky aženy takové hodiny jakoby intuitivního tance.. skákalo se, blblo, hopsalo a divočilo do rytmu různých skladeb.. každý si zvolil styl, jaký se mu líbil. Někdo se jen vlnil, jiný jančil jak po několika panácích, ale účel to splnilo dokonale - všichni odcházeli uvolnění a spokojení, udýchaní, ale veselí
Kouknu, zda je někde Zumba v okolí... a příihlásila bych se na to. Sice budu se svojí postavou vypadat komicky a né jako ty krásně se vlnící, sportovně vypadající, holky na videu.. ale čert to vem! Chci zhubnout, tak musím přidat pohyb!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rennnie
|
Zaslal: st březen 31, 2010 10:58 am Předmět: |
|
|
Zelenoočko, z vlastní zkušenosti ti můžu říct, že zumba je veselá a docela náročná, takže se neboj toho, že bude po tobě někdo koukat. Každý má co dělat sám se sebou A já co chodím, tak tam sice nejsem nejhubenější, ale ani si nepřipadám jako nějaký kolos mezi štíhlýma. Spíš chodí takové "normální" postavy, takže se neboj, že to bude sraz anorekTyček a ty mezi nima jako hrošík  _________________ Tubulizace Břeclav, 24. 11. 2009
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wMzoaTl/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Milca-berca
Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 234 Bydliště: Benešov,35let,bezdětná
|
Zaslal: st březen 31, 2010 11:29 am Předmět: |
|
|
rennie..by mě zajímalo kde pracuješ ,že s etak suprově starají o štíhlou lpostavu svých zaměstnancu.. jdu tam hned pracovat...
a do Zumby jsem blázen nemohu se jí už řadu měsícu nabažit¨na netu a stále si pouštím různá videa... ...dostalo mě to jako nikdy nic..a už se to od dubna aji tady v Benešově rozjede..hurá pokrok dorazil ai sem...jen když si představím jaké sem budou chodit barbínky Benešovské se zase ukazovat..tak je mě z toho smuno.. _________________
3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rennnie
|
Zaslal: st březen 31, 2010 11:32 am Předmět: |
|
|
Milco - pracuju normalne, zadne prispevky na cviceni nedostavame, ani stravenky ne...zkratka vubec nic a cviceni je ma volnocasova aktvita  _________________ Tubulizace Břeclav, 24. 11. 2009
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wMzoaTl/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|