Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 54, 55, 56 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Milca-berca
Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 234 Bydliště: Benešov,35let,bezdětná
|
Zaslal: st březen 31, 2010 11:35 am Předmět: |
|
|
rennie..jé bože já to popletla to psala Santalová,že to je u nich ve firmě...jsem nějaká zabržděná bo co...hihihi...já hold musím za každou takovou aktivitou dojíždět tady nic není u nás...ale snažím se dohodit do mateřského centra zda by nechtěli udělat kurz břišního tance ale zatím se to nedaří..hmm nejsme přímo z Benešova _________________
3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
santoval
|
Zaslal: ne duben 04, 2010 7:38 pm Předmět: ajoj |
|
|
Ahojki Milčo pracuju v jedné ostravské akciovce, na patře máme malou posilovnu, spinning, taky boxing, ten power plate, a teď i zumba, já si zajdu zacvičit o polední pauze a mám splněno , vyhovuje mi to že nemusím se odpoledne někde štrachat.. Pěkné svátky všem přeju!!!! _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wnapHcY/]
[/url]
Libuška 45 let, 8.1.2010 TUBU Ostrava- MUDr. Foltys- skvělý přístup před operací zhubnuto 3,5kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
santoval
|
Zaslal: so duben 10, 2010 10:43 am Předmět: ajojík |
|
|
Tak to teda jdu zkusit v pátek jdu do Akcentu na ZUMBU, jsem zvědavá!!!!! _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wnapHcY/]
[/url]
Libuška 45 let, 8.1.2010 TUBU Ostrava- MUDr. Foltys- skvělý přístup před operací zhubnuto 3,5kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Majdalenka
|
Zaslal: so duben 10, 2010 1:39 pm Předmět: |
|
|
Santoval, ty jsi teda vichřice, já jsem ráda, že se stihnu o polední pauze nadlábnout své polívečky z přesnídávkové skleničky a zajít tátovi do jídelny pro obídek do jídlonosiče. Tak to máš supr, že to takto můžeš skloubit... to já chodím makat až po nebo před rachotou, jak mám zrovna směnu... ale teď na mě vlezla nějaká chřipajzna (jsem byla na bazénku a asi jsem prochladla), tak jsem musela zrušit spin i bosu... ale ve středu doploledne jdu na BOSU...a v Horní Suché otevřeli ve fitku ještě ty pásy, tak mě kamarádka lanařila na pátek dopoledne, tak asi půjdu a pak půjdu relaxovat na odpolko do prácičky  _________________
36 let, 2 děti, 2 kocouři, chameleon, 2 anduláci a tata Majďák
19.11.2009 TUBU Ostrava Dr. Foltys, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
santoval
|
Zaslal: so duben 10, 2010 7:47 pm Předmět: ajojík |
|
|
Majdi, já musím, neboť já bych řekla že sním víc než z přesnídavkové skleničky si myslím chutě se mi převrátily nemusím tolik sladké čokoládu na které jsem ujížděla tak ta mě nechává chladnou, mám ráda zeleninu což jsem před tím nemusela a masové pokrmy upravené se zeleninou to mi chutná. Taky pociťuji hlad někdy, někdy mám hrůzu že se mi zvětšuje žaludek . Takže pondělí a čtvrtek chodím na power plate, v sobotu vacufit(ušla jsem dnes 22km), no budu chodit na zumbu buď v pátek nebo středu, uvidím jaké to bude v ten pátek, ale!!! je to tanec ten já miluju tak se docela těším. V áha se mi te´d hýbe mezi 92-93 kg ale vážím se vždy po ránu než odejdu do práce než se najím a napiji to je přesné. Ony ty virózy teď řáděj to je děs, hlavně se vykurýruj ju? _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wnapHcY/]
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
Majdalenka
|
Zaslal: so duben 10, 2010 10:03 pm Předmět: |
|
|
Santoval, tak to jsi šikula, mě ta Zumba přijde dost náááročná, viděla jsem na videu, ale zase může být čurina, no však já když se klátím mezi těmi 40-50 kilovými rachotinami na té Bose na tom balónu, tak je to pro všechny taky pořádná psina... ony dělají různé věci a já jsem ráda, že stojím a nespadnu ale zase se nařechtáme....máme supr cvičitelku...takže je to paráda. A už jsem překecala jednu mojí stabilní kolegyňku z práce, co spolu stéle pracujeme, ať chodí se mnou...tak půjde, jsem ji vyfasovala za jinou kočku, která je teď na mateřské a s tou si taky moc rozumím a ta chodí se mnou na spin a dopoledne na tu BOsu...no a ta moje kolegyňka přibrala z 48 kg na 51, tak jsem jí řekla, že s tou nadváhou musí něco udělat a musí se mnou chodit cvičit, tak jde... Jsem myslela, že se mi šéfka pomstila, ta nejtlustší vyfásla tu největší vychrtlinu, ale holka je to pohodová, hodně si rozumíme, pořád se řechtáme a máme skoro stejný věk i skoro stejně staré děti, takže v poho... _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
saschetka
|
Zaslal: út duben 20, 2010 1:57 pm Předmět: Ahoj |
|
|
Ahojky,
za jak dlouho po opce mohu začít např. plavat? Nejsem nějak extra plavec, plavu jen prsa a rychlost nic moc. Ale miluji pocit být ve vodě a plavu ráda. Taky bych chtěla začít jezdit na rotopedu, jen nevím jestli už mohu. Cítím se docela o.k. bříško nebolí  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wZGkGoW/]
[/url]
28 let, nezadaná a spokojená s 1 morčákem
Sleeve, 24.3.2010 MUDr. Čierny |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vanda
|
Zaslal: út duben 20, 2010 6:54 pm Předmět: |
|
|
Já jsem začala cvičit asi po 2 měsících od operace. _________________
3. 2. 2010 plikace žaludku na OB klinice v Praze. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
saschetka
|
Zaslal: út duben 20, 2010 7:05 pm Předmět: --- |
|
|
aha... ono bude asi lepší to neuspěchat... 4týdny je málo... díky moc  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wZGkGoW/]
[/url]
28 let, nezadaná a spokojená s 1 morčákem
Sleeve, 24.3.2010 MUDr. Čierny |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Milca-berca
Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 234 Bydliště: Benešov,35let,bezdětná
|
Zaslal: st duben 21, 2010 9:14 am Předmět: |
|
|
No Divoženky..já jdu prvě dneska na pořádné cvíčo..a rovnou do fitka....dostala jsem nějak na to náladu tak toho musím využít..
v mém podání ..je ve fitku 40-50minut kole v tepovce / s knížkou/ a pak posilování břucha,nohou zadku...či rukou a to se střídá
Tak pohybu zdar doufám,že mě to dlouho vydrží ten elán + jsem začala chodit pěšky od autobusu do práce místo městskou...tak 2-3 týdně je sice jen asi 1km ale ráno se člověk v 5.20 protahne a zapotí... _________________
3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Angiila
|
Zaslal: út květen 04, 2010 7:27 pm Předmět: |
|
|
ahojky chtěla jsem se zeptat.není tu někdo z Mostu kdo by zašel se mnou do posilovny?sama si netroufnu- jinak se užeru k smrti  _________________
19.7.TUBU ISCARE podporující manžel ,kočička Čiký |
|
Návrat nahoru |
|
 |
erytrin
|
Zaslal: út květen 04, 2010 8:06 pm Předmět: |
|
|
Přidávám se jen z jiného okresu co takhle Praha? má někdo zkušenosti s nějakým fitkem, kam chodí? že bych se třeba přidal  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pett1
|
Zaslal: út květen 04, 2010 8:28 pm Předmět: |
|
|
Tak já jsem dnes vytáhla po delší době taneční podložku. Jenže s těma našema prďolama se to prostě nedá....proto mi tu také tak dlouho ležela v koutě. A přitom by mě to tak bavilo....
Mám strach, že bych při tom skákání skočila na malýho, tak se podložka zase stěhuje raději do kouta na neurčito...  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wm3yYBA/]
2/7/10 tubu Břeclav, startovací váha před opkou: 103,8 kg, od opky zhubnuto: 35,3 kg
Abdominoplastika 20.9.2011 FN Brno |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Majdalenka
|
Zaslal: út květen 04, 2010 8:41 pm Předmět: |
|
|
Ahojte Zlatíčka, kdybyste byli z Havířova, tak to bychom se pěkně nachodili cvičit...zítra ráno jdu na BOsu v pátek na pásy a v pondělí jsem byla v hale na bandbinton...Ve čtvrtek možná in line venku ale z havířova nikdo cvičit nechce, co???? Majda _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
santoval
|
Zaslal: čt květen 06, 2010 3:47 pm Předmět: ajoj |
|
|
Tak Vás všechny zdravím holky!!! Po měsíci se mi hejbla váha dolů a je to hnedka dvě kilča jupííí. To bude mít pan doktor v pondělí radost. A já taky mám měsíc staré rifle a jsou mi velké přes boky a zadek ten snad už ani nemám mi říkali , ze všech stran slyším že jsme poloviční já to ještě tak necítím úplně až budu na 85 kg tak to bude fajn, ale jde to pomalu ale jsme ráda chodím zatím jen na ten power plate a díky němu mě se tapokožka v mých letech docela "scvrkává" hubnu a přitom se formuju, díky problémům v rodině mi zatím ještě nevyšel čas na zumbu a na vacufit chodím sporadicky ale už se to kolem uklidňuje a mé zdraví zlepšuje na normal tak začnu více a až bude ovoce to půjde ještě líp, tak papapapapa musím vařit hladovým krkům.Liba. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wnapHcY/]
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|