Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 806, 807, 808 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Elamicha

PříspěvekZaslal: út červenec 05, 2011 4:44 pm    Předmět: aa Citovat

Mattonko Arrow však já také uklízím,jako před Vánoci..a že budou druhé Vánoce Exclamation jdu za 14 dní na opku a musím mít vygruntováno Very Happy Jako dárek mám opku a děti s manžou budou mít hubenou paní vedoucí rodiny Very Happy Wink
Na okna a záclony se chystám zítra Rolling Eyes Rolling Eyes děti mi pomáhají Laughing

25 let, 2 dětičky, 19/7 2011 Tubu Turnov
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mattoni

PříspěvekZaslal: út červenec 05, 2011 5:42 pm    Předmět: Citovat

Elamicha
tak to je dobře, že na to nejsi sama, a že máš pomocníky, já měla 14 dní před opkou rekonstrukci oken, měnily mi je na plasťáky, takže vygruntováno bylo ještě víc, jak před vánoci Laughing ale za to ta pohoda, co mě čekala, jak jsem se vrátila domů a nemusela uklízet, tak ta stála za to!!! takže že gruntuješ, tomu rozumím, budeš mít aspoň po opce klid Wink a vstup do nového života si tak více užiješ Wink

14/9/10 TUBU Turnov,zlaté ruce MUDr.Hrubého a začátek nového, šťastného života Very Happy
mattoni/mattoni-33
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Romana Kilbergerova

PříspěvekZaslal: út červenec 05, 2011 9:14 pm    Předmět: Citovat

Bosííí jojo hlásím že zvládám a nechci zakřiknout ale jde to i trochu lépe než předtím Laughing

Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
redukce od 17.3.11 doplnění bandu 3,5ml Turnov:))), 5.5.11 doplnění 1ml.
bobule

PříspěvekZaslal: út červenec 05, 2011 9:44 pm    Předmět: Citovat

Dobrý večer ženy ... koukám, že forum stojí pořád za pikaču tak mažu odsud .... chjoooo Confused
Dobrou noc všem Wink

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
Iva63

PříspěvekZaslal: út červenec 05, 2011 10:52 pm    Předmět: Citovat

Zdravím všechny, známé i neznámé. Nechodím mezi Vás již tak často jako jsem chodívala. ale nezapomínám na Vás, občas zajdu a přečtu poslední pokec, ale nepřispívám Embarassed , za což se omlouvám. Všem Vám moc gratuluji ke shozeným kilům, jste to šikulky. Já bohužel jsem začala po 2,5 letech přibírat. Od nejnižší váhy po operaci, které jsem dosáhla vloni v létě, mám nahoře 11 kg. Na váhu chodím každý den se strachem o kolik zas budu mít víc. Když přestanu jíst, sundám 3 kila, ale fakt neže.u, od operace nemůžu vůbec čerstvou zeleninu, jen vařenou, takže saláty v létě jsou pro mne tabu a pouze sýr, polévka nebo jogurt - jako po operaci - mne bohužel nenasytí, skoro 3 roky jsem nevěděla co je hlad, bohužel už to opět vím.
Nechci nikoho strašit, ale myslím, že i to, že se váha bohužel někomu vrací(mě), sem patří. Nevím co budu dělat dál, ale již nikdy víc nechci zpět to, co jsem měla! Omlouvám se za můj negativní příspěvek, všem Vám držím pěsti a přeji co nejvíc shozených kil.

[/url]
"2v1" - aneb žlučník a tubulizace najednou, Turnov, 24.10.2008, 48 let

nástup na op 145kg
Iva63

PříspěvekZaslal: út červenec 05, 2011 10:53 pm    Předmět: Citovat

Zdravím všechny, známé i neznámé. Nechodím mezi Vás již tak často jako jsem chodívala. ale nezapomínám na Vás, občas zajdu a přečtu poslední pokec, ale nepřispívám Embarassed , za což se omlouvám. Všem Vám moc gratuluji ke shozeným kilům, jste to šikulky. Já bohužel jsem začala po 2,5 letech přibírat. Od nejnižší váhy po operaci, které jsem dosáhla vloni v létě, mám nahoře 11 kg. Na váhu chodím každý den se strachem o kolik zas budu mít víc. Když přestanu jíst, sundám 3 kila, ale fakt neže.u, od operace nemůžu vůbec čerstvou zeleninu, jen vařenou, takže saláty v létě jsou pro mne tabu a pouze sýr, polévka nebo jogurt - jako po operaci - mne bohužel nenasytí, skoro 3 roky jsem nevěděla co je hlad, bohužel už to opět vím.
Nechci nikoho strašit, ale myslím, že i to, že se váha bohužel někomu vrací(mě), sem patří. Nevím co budu dělat dál, ale již nikdy víc nechci zpět to, co jsem měla! Omlouvám se za můj negativní příspěvek, všem Vám držím pěsti a přeji co nejvíc shozených kil.

[/url]

nástup na op 145kg
Iva63

PříspěvekZaslal: út červenec 05, 2011 10:54 pm    Předmět: Zdravím Citovat

všechny, známé i neznámé. Nechodím mezi Vás již tak často jako jsem chodívala. ale nezapomínám na Vás, občas zajdu a přečtu poslední pokec, ale nepřispívám Embarassed , za což se omlouvám. Všem Vám moc gratuluji ke shozeným kilům, jste to šikulky. Já bohužel jsem začala po 2,5 letech přibírat. Od nejnižší váhy po operaci, které jsem dosáhla vloni v létě, mám nahoře 11 kg. Na váhu chodím každý den se strachem o kolik zas budu mít víc. Když přestanu jíst, sundám 3 kila, ale fakt neže.u, od operace nemůžu vůbec čerstvou zeleninu, jen vařenou, takže saláty v létě jsou pro mne tabu a pouze sýr, polévka nebo jogurt - jako po operaci - mne bohužel nenasytí, skoro 3 roky jsem nevěděla co je hlad, bohužel už to opět vím.

[/url]

nástup na op 145kg
Iva63

PříspěvekZaslal: út červenec 05, 2011 10:55 pm    Předmět: Zdravím Citovat

všechny, známé i neznámé. Nechodím mezi Vás již tak často jako jsem chodívala. ale nezapomínám na Vás, občas zajdu a přečtu poslední pokec, ale nepřispívám Embarassed , za což se omlouvám. Všem Vám moc gratuluji ke shozeným kilům, jste to šikulky. Já bohužel jsem začala po 2,5 letech přibírat. Od nejnižší váhy po operaci, které jsem dosáhla vloni v létě, mám nahoře 11 kg. Na váhu chodím každý den se strachem o kolik zas budu mít víc. Když přestanu jíst, sundám 3 kila, ale fakt neže.u, od operace nemůžu vůbec čerstvou zeleninu, jen vařenou, takže saláty v létě jsou pro mne tabu a pouze sýr, polévka nebo jogurt - jako po operaci - mne bohužel nenasytí, skoro 3 roky jsem nevěděla co je hlad, bohužel už to opět vím.

[/url]

nástup na op 145kg
Iva63

PříspěvekZaslal: út červenec 05, 2011 10:56 pm    Předmět: Zdravím Citovat

[/url]

nástup na op 145kg
alecram36

PříspěvekZaslal: st červenec 06, 2011 4:00 am    Předmět: Citovat

Dobré raníčko všem !! Nějak nemohu spát tak už tu čumáčkuji!!! Laughing Laughing Laughing

[/url]

Marcela
18.5.2011 plikace Břeclav MuDr.Čierny
Romana Kilbergerova

PříspěvekZaslal: st červenec 06, 2011 4:59 am    Předmět: Citovat

Bosííí hlásím že zvládám a vypadá to že o něco trochu lépe než před tím Wink hlavně nezakřiknout Exclamation

Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
redukce od 17.3.11 doplnění bandu 3,5ml Turnov:))), 5.5.11 doplnění 1ml.
verca

PříspěvekZaslal: st červenec 06, 2011 8:33 am    Předmět: Citovat

Dobré dopolko všem.... Wink

Ivu děkuji Ti za Tvůj příspěvek !! Jsem moc ráda, že jsi to sem napsala, protože i toto sem patří !! Je opravdu potřeba vědět i tyto věci, že to může nastat a že je to bohužel realita !! Přesně toto jsem sem psala i já a to hned několikrát - že teď šla a stále pomaloučku váha jde dolů...ale NIKDO neví, co bude za rok, dva, tři... a toho se bojím, stejně tak, jako asi všichni ostatní...jen málokdo si to dokáže připustit Rolling Eyes Každopádně zkus zajít za doktorem, nenechávej to zajít do námi známého kolotoče - že budeme přibírat a nic neřešit..... až nakonec zjistíme, že už to sami nezvládneme.... jdi raději zavčasu...

Budu moc ráda, když nás budeš informovat o tom, jak s tím bojuješ, protože tohle mě osobně opravdu MOC zajímá !!

Držím všechno, co se držet dá, aby jsi to ještě nějak "ukočírovala" a dále nepřibírala !!

Jinak se omlouvám všem, komu neodpovídám na SZ, skype, ICQ...... je vás hodně, takže to píši sem, hromadně - poslední dny to nebylo v mých silách odpovídat a vypisovat si..... co se týká dotazů "proč nejde forum, udělej s tím něco atd" - na ty nereaguji vůbec a píši sem - možnost napsat adminovi máte všichni, ne jenom my - moderátoři.... takže pokud Vám tu něco vadí, pište přímo jemu a ne mě, děkuji Wink

Na ostatní dotazy odpovím co nejdříve Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
bossice

PříspěvekZaslal: st červenec 06, 2011 9:59 am    Předmět: Citovat

Baruško...jsi z Turnova...moje dušička...vidím, že se na foru ještě dobře neorientuješ, nevadí, však na to přijdeš.
Jsi-li z Turnova (přímo?), můžeš se objednat rovnou na konzultaci k MUDr. Hrubému, ten teď ale 14 dní tam nebude...takže dostaneš pozdější termín. Zavolej si sestře Míle, ta pracuje. 481 446 252.
Jak už Tě žádala Mattonka, písni nám sem výšku a váhu...to je celkem důležitý pro to, aby ses rozhodla pro správnou volbu operace.
Máš-li zájem, můžu se Ti věnovat osobně, jsem z Turnova a tak se můžeme někdy sejít, třeba v cukrárně, že? Písla bych Ti pak na sebe kontakty.

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Dada73

PříspěvekZaslal: st červenec 06, 2011 10:03 am    Předmět: Citovat

Ahojky všem,
koukám, že vylezlo sluníčko a tady je ticho po pěšině Very Happy Very Happy Very Happy
a nebo opět zlobí fórum.
Jinak mně se tento týden opravdu daří. Manžel mi s malým nalili to noťasu
kafe a to je můj pracovní, kde mám opravdu vše a hlavně jsem nezálohovala,
tak jsem myslela, že je asi přetrhnu. Servisák mi řekl, že to dá do pořádku,
akorát, že jen klávesnice stojí asi 1.500,-, potřebuji k práci numerickou a to nevím, co si řekne za práci Shocked Shocked
No a pak se hrnu do auta a otočím klíčkem a nic. Baterka v háji a další 3.000,-Kč se na mne směje, fakt začátek prázdnin, jak vyšitý.

-42 kg
37 let, 1 dítě - 3letý Jindříšek a 1 manžel podporující, 1.4.2010 Tubu UVN
alecram36

PříspěvekZaslal: st červenec 06, 2011 10:34 am    Předmět: Citovat

tak to fórum pořád blbne!!!!

[/url]

Marcela
18.5.2011 plikace Břeclav MuDr.Čierny
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina