Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 805, 806, 807 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Romana Kilbergerova
|
Zaslal: po červenec 04, 2011 7:43 pm Předmět: |
|
|
Bobul nenapravitelná klidně si potichoučku upisuje a nic neřekne
JJ to samé jak bobulína taky upisuje a mlčí  _________________
Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
redukce od 17.3.11 doplnění bandu 3,5ml Turnov:))), 5.5.11 doplnění 1ml. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: po červenec 04, 2011 7:44 pm Předmět: |
|
|
Romanko
|
 |
katuli
|
Zaslal: po červenec 04, 2011 8:33 pm Předmět: |
|
|
účetní Martina
noo, tak snad to klapne...dost možná, že dopadnu jako přítel na telefon, jako Beruš
Beruska81
pořád nic?? ihned nás informuj!!  _________________
37let, 158cm, Dr Foltys, snad ještě v tomto životě TUBU!!!!!!!!,( brzdí mě kolečko) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Annax
|
Zaslal: po červenec 04, 2011 11:20 pm Předmět: |
|
|
Boss
Já na Tebe a Tvou borelku myslím celý den, pořád se mi honí hlavou, že jsem na to něco věděla ... a furt mi to nesecvakává ....
V každém případě to je běh na dlouhou trať.
Existuje PM Chlamydil Extra od Purus Meda - ti mají zajímavé a nedrahé preparáty na ledacos.
Pak je taky vynikající Vironal od společnosti Energy, ta prodává velmi účinné bioinformační preparáty ( http://www.energy.sk/cz/menu_x326x.asp ), ale oni k tomu doporučují ještě celou řadu dalších svých věcí, tak nevím, jestli se Ti bude chtít celou jejich doporučenou proceduru absolvovat ( http://www.energy.sk/cz/hladaj2.asp?hladaj=boreli%F3za ).
Zajímavý článek je tento http://www.karelhadek.eu/cs/casopis/clanek/?id=372
V článku zmíněný preparát Stín brokátového závoje před týdnem předepsala mnou velmi uznávaná homeopatka devítiletému synovi mé kamarádky na chlamydie, které mu normální doktoři už 3/4 roku neúspěšně léčí. Má ho brát 3 týdny a pak mu dá něco dalšího (až budu vědět co, napsala bych).
Zajímavá a úspěšná (ale dlouhodobá) je i v článku zmíněná autopatie, je tam i odkaz na stránky autora této metody.
Tak snad jsem Ti pomohla se nasměrovat, třeba Tě něco z toho osloví
Naposledy upravil Annax dne út červenec 05, 2011 2:37 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mattoni
|
Zaslal: po červenec 04, 2011 11:38 pm Předmět: |
|
|
Dobré ráno zdravím všechny spící lidičky
já už druhou noc nemůžu spát, přes den jsem spala slabou hodinku a půl, a nevypadá to, že by se mi zavíraly voka a šla chrnět. Takže jsem zde no... a pozor, nechlastím,, piju pouze vodu a jsem v noci aktivní no to je v pr..čicích
Dneska, teda... už včera jsem měla v baru dost lidí, takže plánuji tajnou výpravu do obchodu, kde jsem koupila šukni a mají tam hodně dalších věciček, tak se půjdu podívat a něco i koupit.
No nic, jdu vytáhnout maso z mrazáku  _________________
14/9/10 TUBU Turnov,zlaté ruce MUDr.Hrubého a začátek nového, šťastného života
mattoni/mattoni-33 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: út červenec 05, 2011 12:19 am Předmět: |
|
|
Romčo Kilberg...někdo si tu v tichu upisuje, jiný tu řve na lesy, jak připisuje (rozuměj JÁ! Uáááá!) Vidím, že zas už to zvládáš.
Seky teda Ty s těmi kily taky pěkně točíš! Za chvíli budeš při své výšce jak proutek. Jak Ty to zvládáš s výměnou šatníku? Neumím si třeba představit, že u nás by si ho manža obměňoval sám a v takovém rozsahu...když si vyjímečně jde něco koupit sám, tak buď si koupí zhovadilost, která pak visí ve skříni bez povšimnutí, nebo si koupí věci malé či nevalného střihu a vzhledu a rozhodně se nesníží k tomu, aby provedl výměnu. A když kupujeme oblečení spolu, tak je klika, že zkoušecí kabinky jsou vždy trochu stranou a kryté, že není vidět jeho vzteklé prskání a slyšet jeho mručení a nadávky, jako kdyby za to, že mu jsou kalhoty malé, mohl výrobce.
Mattonko tak že bychom tu po nocích strašily už spolu? U Tebe to je zřejmě paradoxní reakce na ten Tramal či co podobného to bereš...řekni si radši manžovi o dřevěnou narkózu .
Annax díky. Homeopatika na mě nezabírají, mám již roky odzkoušené, navíc beru léky, které jsou s homeo v kontraindikaci.
mrknu na ty odkazy...jen mě na první pohled zarazil "vironal", když borelie jsou bakterie...no jdu na to! A děkuju! Už jsem toho tolik prostudovala, že mám z toho maglajs. Díkes!  _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
alecram36
Založen: 1.3.2011 Příspěvky: 43 Bydliště: Habrovany . okr.Vyškov
|
Zaslal: út červenec 05, 2011 7:09 am Předmět: |
|
|
Tak přeji všem kráné sváteční úterý!!!! U nás krásně slunečno,hasiči mají selátko a bečku tak se půjdu kouknout,možná si kousek dám !?  _________________ url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wEDVxsd/]
[/url]
Marcela
18.5.2011 plikace Břeclav MuDr.Čierny |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: út červenec 05, 2011 8:44 am Předmět: |
|
|
Zdravím a hlásím, že žiju...pro někoho za trest, pro někoho radost
boss ach, jak dojemné od Tebe - to si snad ani nezasloužím ne??
Jinak mě očekávej na ICQ bo na klokanovi...ale až zítra, za chvíli jedeme ještě na tenis - no to nevím, jak dopadne - no prostě, až vystřízlivím na 100%  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Elamicha
|
Zaslal: út červenec 05, 2011 8:53 am Předmět: |
|
|
forum jedno zasekaný,ušatý  _________________
25 let, 2 dětičky, 19/7 2011 Tubu Turnov
Naposledy upravil Elamicha dne út červenec 05, 2011 9:18 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
alecram36
Založen: 1.3.2011 Příspěvky: 43 Bydliště: Habrovany . okr.Vyškov
|
Zaslal: út červenec 05, 2011 9:01 am Předmět: |
|
|
Tak fórum mi stále moc nefunguje,už posílám 2 příspěvek a tak doufám že se to zobrazí !!!!???  _________________ url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wEDVxsd/]
[/url]
Marcela
18.5.2011 plikace Břeclav MuDr.Čierny |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Elamicha
|
Zaslal: út červenec 05, 2011 9:03 am Předmět: |
|
|
to forum je dnes zase zasekaný  _________________
25 let, 2 dětičky, 19/7 2011 Tubu Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Elamicha
|
Zaslal: út červenec 05, 2011 9:11 am Předmět: |
|
|
Ahoj Všem Přeju krásný,sváteční den
Dnes budu celý den uklízet neboť je tu bordel jako v tanku... A takto jsem vytřeštila oči,když jsem ráno vstala a rozhlédla se po bytě a radši jsem šupla zpátky do pelechu,ale teď jdu na to... _________________
25 let, 2 dětičky, 19/7 2011 Tubu Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mattoni
|
Zaslal: út červenec 05, 2011 10:09 am Předmět: |
|
|
Dobré dopoledne všem,
bossice no já tady čumákovala do 4h ale pak jsem padla za vlast, takže téměř 2 noci bez spánku a dneska mě vzbudil manžel, že přišel na kafe tak jsem vylezla, dala jsem si sprchu a udělala to kafe když jsem mu řekla, že jsem teprve ve 4h šla spát tak mi řekl, koho jsem tady měla
elamicha já jsem teď poslední 2 noci nespala, takže v noci jsem uklízela, i ve skříních přerovnávala komínky, prach je utřený i na lustru... no, kdyby mě viděl manža, jak tady v noci blázním, tak mě pošle do Bohnic, naštěstí nebyl doma ale na chatě... tak jsem měla klid.. doma je uklizeno a vygruntováno jak před vánoci, ještě chybí umýt okna a vyprat záclony a to se v noci nějak nedalo...
Všem přeji krásné sváteční úterý  _________________
mattoni/mattoni-33 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MickaPt
|
Zaslal: út červenec 05, 2011 3:56 pm Předmět: |
|
|
bossice jsem se musela rozesmát při tvém příspěvku.....jeho mručení a nadávky, jako kdyby za to, že mu jsou kalhoty malé, mohl výrobce...
ted už znám pachatele...když jsem chtěla si vyzkoušet nějaké oblečení a ono bylo malé....byla to chyba výrobce...  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mattoni
|
Zaslal: út červenec 05, 2011 4:21 pm Předmět: |
|
|
BARUSKA77
Ahojky, vítám tě mezi námi na foru, věřím, že se ti tady bude líbit.
Svůj dotaz si napsala trošku jinde, já ti na něj odpovím tady, snad jej najdeš.
Ptáš se, co máš udělat proto, aby si i ty podstoupila bandáž žaludku.
No, to musíš k lékaři, buď k praktickému nebo endokrinologovi, který ti operaci doporučí a na tobě bude, kde a jakého lékaře či nemocnici si vybereš.
Jsii z Turnova, tak to máš jednoduché, v Panochově nemocnici tyto operace provádí pan doktor Hrubý.
Nevím, jakou máš váhu? Nemáš tady metřík, bylo by dobré na něm zabojovat, návod najdeš na foru.
Jinak k té bandáži, si rozhodnutá pro bandáž? Nebo váháš i nad jinýma operacema? Druhy operací taky najdeš na foru
Kdyby si cokoliv chtěla vědět, ptej se, rádi Ti odpovíme  _________________
mattoni/mattoni-33 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|