Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 800, 801, 802 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
bossice
|
Zaslal: ne červenec 03, 2011 1:17 pm Předmět: |
|
|
All...prosím všechny o zaručené i nezaručené tipy, co s borelkou...dnes mi zřejmě nastoupil "herx", tudíž zkouším vše, co vloni, ale od té doby už zase je lidstvo chytřejší. Díky předem!
Já to počasí vítám, aspoň nemám vzteka, že nemůžu ven...moc neprskejte, přejte mi to hnusné počasí. Beru opět směr pelech...teple oblečena a přikryta 2 přikrývkami budu stejně střídavě klepat kosu a větrat horkost. Čert aby to sepral!  _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Scalla
|
Zaslal: ne červenec 03, 2011 2:26 pm Předmět: |
|
|
Hezkou neděli!!!Nejradši bych zalezla a spala  _________________
42 let, 1.7. konzultace MUDr. Čierny - SUPER! Teď kolečko: 19.7. plicní, 25.7. gastro, 28.7. a 4.8. psycholog, 12.8. interna |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lubinka
|
Zaslal: ne červenec 03, 2011 2:40 pm Předmět: |
|
|
Zdravím všechny lidičky ,pořád jen leje a leje.To by mě zajímalo jak dlouho ještě bude tenhle hnus??? To je mazec,chudáci sousedi pod náma,to si užijí
Jinak pravda je ,že mamka (AlenaM) ve skutečnosti vypadá úplně jinak a to hezčejšíííí
Opravdu ji to moc sekne a mezi námi, bez toho špeku je úplně hubená(vychrtlá) ,Sem ji už zakázala hubnout a divim se,že nezměnila metřík
a i v obličeji je taková spokojená,kdo by to byl před rokem .kdy jsme začínali navštěvovat stránky řekl
Zdravím všechny nováčky, gratuluji k úbytkům
Jo a malej Martínek je v poho,máme ho hlídat ,ale myslím ,že to zlé už je za náma.Už i začíná nožičky zneužívat(pěkně s náma dětičky cvičí) Všem (holky vědí) moc moc děkuji za oporu,podporu a za vše.Moc si toho vážím a moc mi to pomohlo.Vaše Lubinka _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w4ydnIk/]
[/url]
http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
38let,3 děti
24.8.10opka při váze 118.5kg
Listopad 2011-Nohy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mattoni
|
Zaslal: ne červenec 03, 2011 3:15 pm Předmět: |
|
|
bossice
tak já, pokud nebudu moc bita se chystám koupit ještě botičky na léto, k té sukni právě, protože jsem tam na jedny narazila ale neměl tu velikost, co potřebuji, tak mi říkal, že bude v pondělí zboží... v pondělí ale nemůžu, to mám práci a odpoledne doktora , pak jedeme pro pivo a večer bar, ale ve čtvrtek tam zajedu a myslím, že zase něco navíc koupím... protože jsem zjistila, že tam má plno krásných věcí přímo na mě a manželovi to ani raději neřeknu, kolik věcí na mě tam mají...  _________________
14/9/10 TUBU Turnov,zlaté ruce MUDr.Hrubého a začátek nového, šťastného života
mattoni/mattoni-33 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
Založen: 23.1.2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Severní Čechy, Štětí
|
Zaslal: ne červenec 03, 2011 3:19 pm Předmět: |
|
|
Ježišimarja, Boss, Ty máš borelku zpět
Lubinko, to jsm mooooc ráda, myslela jsem na Tebe, esli se ozveš, že mu teta posílá :-* a mamču Alenku vychrtlou, že pozdravuji a též Milan vás zdraví
Seky, houby, to je moje vášeň ...
Mattonko, tyhle stránky jsou celkem dobrý, našla jsem si tam nějaký těhu cvičení, leč já toho moc nenacvičím .
Včera jsme cvičili ve dvou a dnes se nemůžu hýbat ...
Nějak mi to uniklo, Rendykrc je sestřička z TU? _________________
band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: ne červenec 03, 2011 3:50 pm Předmět: |
|
|
CHČIJE A CHČIJE
|
 |
Lubinka
|
Zaslal: ne červenec 03, 2011 4:52 pm Předmět: |
|
|
No je toto možné???Píši příspěvek jako kráva a kde nic tu nic.
tak ve zkratce Boss mamči to neuvěřitelně sluší,moc moc.Celkově je úplně v pohodě.Nikdy bych tomu nevěřila,jak málo stačí ....Fakt je,že kdo by to byl před rokem řekl.Celou dobu pěla chválu i na osazenstvo 500, to se někdo má,a jak půjdu na podzim na nohy tak tam bude pusto prázdno
Jinak Martínek je v poho,byla jsem u 4 doktorů a tak jsem se uklidnila,fakt je ,že toho využívá a zkouší.Holky (vědí které)moc moc díky za oporu a podporu a sz,moc moc mi to pomohlo a moc si toho vážím.Díky moc _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w4ydnIk/]
[/url]
38let,3 děti
Listopad 2011-Nohy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lubinka
|
Zaslal: ne červenec 03, 2011 4:56 pm Předmět: |
|
|
No je toto možné???Píši příspěvek jako kráva a kde nic tu nic.
tak ve zkratce Boss mamči to neuvěřitelně sluší,moc moc.Celkově je úplně v pohodě.Nikdy bych tomu nevěřila,jak málo stačí ....Fakt je,že kdo by to byl před rokem řekl.Celou dobu pěla chválu i na osazenstvo 500, to se někdo má,a jak půjdu na podzim na nohy tak tam bude pusto prázdno
Jinak Martínek je v poho,byla jsem u 4 doktorů a tak jsem se uklidnila,fakt je ,že toho využívá a zkouší.Holky (vědí které)moc moc díky za oporu a podporu a sz,moc moc mi to pomohlo a moc si toho vážím.Díky moc _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w4ydnIk/]
[/url]
38let,3 děti
Listopad 2011-Nohy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
AlenaM
|
Zaslal: ne červenec 03, 2011 5:38 pm Předmět: |
|
|
Máca ahoj jsi to ty z 501?Marcelka Vojtíšková,že jo. Ty jsi říkala,že si změníš jméno.Já tě chci jen pozdravit. Ležela jsem na 500stovce,ale šla jsem za tebou na pokec.Tak se měj.  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wykKp2L/]
[/url]
Milující a podporující manžel
26.10.10 TUBU MUdr Hrubý |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: ne červenec 03, 2011 7:28 pm Předmět: |
|
|
Terco, cvicili ve dvou? Takze ve 3? Ty prasando!
jinak jsem rada, ze se admini o toto forum tak staraji, ze my tluste vubec z tech nervu nechceme zrat jak prasatka  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mattoni
|
Zaslal: ne červenec 03, 2011 7:33 pm Předmět: |
|
|
Terca
jj, to cvičení bych měla zahájit na můj břuch, ale musím se přemáhat a říkam si asi toto, že od pondělí začnu
rendykrc je sestřička z chirurgie, která se o nás starala když jsme tam leželi  _________________
mattoni/mattoni-33 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mattoni
|
Zaslal: ne červenec 03, 2011 7:38 pm Předmět: |
|
|
Terca
jj, to cvičení bych měla zahájit na můj břuch, ale musím se přemáhat a říkam si asi toto, že od pondělí začnu
rendykrc je sestřička z chirurgie, která se o nás starala když jsme tam leželi  _________________
mattoni/mattoni-33 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Máca
|
Zaslal: ne červenec 03, 2011 8:06 pm Předmět: |
|
|
AlenkaM, jo jo, to jsem já, Alenko. Bylo mi ctí se s Tebou seznámit. Děkuji moc za podporu, v nemocnici, je to obzvlášť milé, že můžeš pokecat o stejných problémech. Jinak jsem zhlédla Tvé fotky před ( viděla jsem nějakou skoro stařenku) a nyní skutečnost, štíhlá, sportovní postava, žena plná optimismu, mladší o 20 let. Fakt bomba!!! Máš můj obdiv!!!!
Jinak se nesmím zapomenout zmínit o obětavosti Bossice, tééédy Tebe prosím pozlatit!!! Děkuji ještě mockrát....... Brzy se nám uzdrav! _________________
57 let, skvělý manžel, 2 dospělé děti, mopsík Akim, tubulizace 22.6.2011 Turnov Mudr.Hrubý |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Máca
|
Zaslal: ne červenec 03, 2011 8:08 pm Předmět: |
|
|
AlenkaM, jo jo, to jsem já, Alenko. Bylo mi ctí se s Tebou seznámit. Děkuji moc za podporu, v nemocnici, je to obzvlášť milé, že můžeš pokecat o stejných problémech. Jinak jsem zhlédla Tvé fotky před ( viděla jsem nějakou skoro stařenku) a nyní skutečnost, štíhlá, sportovní postava, žena plná optimismu, mladší o 20 let. Fakt bomba!!! Máš můj obdiv!!!!
Jinak se nesmím zapomenout zmínit o obětavosti Bossice, tééédy Tebe prosím pozlatit!!! Děkuji ještě mockrát....... Brzy se nám uzdrav! _________________
57 let, skvělý manžel, 2 dospělé děti, mopsík Akim, tubulizace 22.6.2011 Turnov Mudr.Hrubý |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: ne červenec 03, 2011 8:50 pm Předmět: |
|
|
Lubinko čauky a máš recht, mamča už nesmí dát dolů ani deko, v nemce se vážila večer a měla 71, takže ráno 70 určitě má, tzn. že nám brzo vlítne na 69 a to už teda by měla být konečná. Domluv jí, asi mě moc neposlouchala!
Máco proč pozlatit? Pošli rovnou zlatou cihlu...nebo máš-li na skladě, pro jednu si sjedu . Až budeš chtít změnit metřík, písni. A vůbec, jak se máš? Málo se mi hlásíš, holka, málo!!! Máš snad špatné svědomí skrze ananasovou a mrkvovou šťávičku?
A zanechte tý chvály, víte, že to nemám ráda, kruciš.
Terčo...tohle mám novou borelku, ta stará zakuklená zacítila šanci a vylezla z kloubů...takže nejen probuzená stará, ale mám to rovnou dvojitě. Mám totiž už několik týdnů typický kožní nález a uprostřed ještě znát štípanec a vybledlo...ještě pořád se mi to roztahuje do stran. Proto já měla ty týdny průjem, jenže s celkovým "zaneprázdněním" mě to časté "vyprazdňování" nenapadlo v souvislosti s borelkou. Takže teď si to vyžírám přímo luxusně.
Qwysko teď čekám, jak mě trumfneš s rýmovačkou .
Mattonko však jsem ve středu žmoulala prašule, esli teda jako mám či nemám si ty botky koupit...nakonec zvítězil zdravý rozum, neboť ortopédka mi na sééérdce klade, abych si kupovala výlučně kvalitní šůty, takže botky vzala...trochu se špatným svědomím, neboť manža mi zase na srdce klade, že máme vybrakované konto a nemám zbytečně utrácet...ale naopak mě pochválil, že myslím na své zdraví a nekoupila jsem si žabky za pade. Takže Tobě to projde taky, doma začni básnit o všem krásném, co v krámku na Tebe ještě mají...však si zasloužíš odměnu, nová sukně chce rozhodně nové botky, ale moc nekupuj, krásně hubneš, Tobě stačí pár hadříků, za chvíli z nich budeš zas venku...možná bys mi je mohla schovávat, neboť já pravděpodobně brzo skončím na Tvé momentální váze a mohly by se mi hodit. Já jsem všechno větší rozdala či vyhodila. A teď budu namydlená. _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|