Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 801, 802, 803 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Máca

PříspěvekZaslal: ne červenec 03, 2011 9:38 pm    Předmět: Citovat

Bossice, chachá... já, a zlaté cihly? Taky bych jich pár potřebovala. Very Happy Mrkvovou a ananasovou šťávu jsem zrušila, sice jsi mi radila smíchat je s mlékem, tak dle Tvé rady zkusila a šly hned do výlévky... blééé. Já vlastně nevím jak mám jíst, nebo pít. Připadá mi, že spráskám všechno dohromady podle toho jak mě chutě honí. Embarassed A že mě tedy honí.... Very Happy Rajčatová šťáva zatím pro mě 1, bezvadné jsou i teplé až teplejší Very Happy vývary. Dnes čerstvě uvařená slepice, výborná polévka s rozmixovanou zeleninou, část přendaná do kelímků na zmražení. Manža z té slepice udělal pro sebe a dceru slepici na paprice,... jsem jim záviděla tu omáčku s nakyslou chutí, tak šup, byla mi rozmixovaná a taky podána,... jsem si pochutnala, ale za chvíli mi dělala v bříšku paseku, no dyť tam byl ocet. No spravil to prášek na překyselení žaludku Very Happy.
Netuším, proč se mi doma smějí, když si dám cca 80-100 ml pití a mám dost, jako že už jsem přežraná Very Happy .
Ale už to mám za pár a ve středu budu najíždět na kašovitou stravu. Jupííí

57 let, skvělý manžel, 2 dospělé děti, mopsík Akim, tubulizace 22.6.2011 Turnov Mudr.Hrubý
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mattoni

PříspěvekZaslal: po červenec 04, 2011 12:33 am    Předmět: Citovat

bossice
tak já to dneska skusím, uvidím, v jaké náladě přijede manžel z chaty, přijede na oběd (udělám mu řízek, to on rád... ) no a tím řízkem vlastně začnu... Laughing ještě uvažuji o nějakém moučníku ale to by ho zase napadlo, že něco budu žádat Rolling Eyes no ale uvidím, jak se mi bude chtít, ale asi mu upeču míša řezy, vše na to mám, no a pak se mu ukážu v té sukni a vezmu si k tomu nějaké nevhodné boty a třeba ho to napadne a řekne sám... ty boty se k tomu ale nehodí tak jestli chceš, něco si kup... Twisted Evil no ale to v případě, že ho to napadne... a když ne, tak až bude chtít, abych si na sebe vzala tu sukni ven, tak mu řeknu, že nemám k sukni boty a hotovo (mám, ale k té nové sukni můžou být i nové boty Laughing ) no a to taky zabere Laughing

Dneska zase vejrám, bo jsem si vzala prášek (pouze jeden) na bolest tak jdu žehlit koš prádla a pak udělám toho míšu.

14/9/10 TUBU Turnov,zlaté ruce MUDr.Hrubého a začátek nového, šťastného života Very Happy
mattoni/mattoni-33
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
bossice

PříspěvekZaslal: po červenec 04, 2011 4:24 am    Předmět: Citovat

Máco, Ty nezbednice! Tak zase omajda ze slépky? Je sice pravda, že ocet je kyselý, ale žaludek Ti rozhodně nepřekyselí, naopak Ti obsah žaludku přetvoří na zásadu. Ale sám o sobě je do žaludku "těžký". Jenže mnohem horší pro Tebe byla paprika, dozajista zpěněná na cibulce. To je kombinace pro někoho přímo vražedná. Třeba Ti protestoval i žlučník Rolling Eyes .
No to víš, každý si musí své chutě a možnosti vychytat sám. Však na to přijdeš!

Tak Ty nemáš doma zlaté cihly? Hm, tak zase nic. Věrča mi už půl roku vysedává zlatý vejce a taky nic. Jen plané sliby. Cool

Mattonko vidím, že u nás to funguje zcela opáááčně. Já si něco koupím, zdůrazním, jak levně (takže jsem vlastně ušetřila) a navíc, že jsem to nutně potřebovala a očekávám chválu a ještě požaduju okamžitě uvařit kafe. Rolling Eyes , na uklidnění, jelikož mě ten nákup rozrušil.
Takže se v sukýnce předveď nejlépe v důchodkách či rozšmajdanejch sandálech z předloňska, které už dávno nosíš k práci na zahradě...zkrátka každá máme své triky, hlavně, když nám na to ty koně skočej Embarassed .

Kdo se nabízí vyžehlit mi 3 koše prádla? ...samá pitomá košile Evil or Very Mad.

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
AlenaM

PříspěvekZaslal: po červenec 04, 2011 4:36 am    Předmět: Citovat

Máca jsem ráda,že jsem se s tebou seznámila. A máš pravdu v nemocnici jsou si ty lidi nějak blíže. Laughing Laughing A hurá na kašovitou. Rolling Eyes A tak jsem konečně upravila metřík. Cha cha Razz Razz To je paráda.

Terča taky tě moc zdravím a zajímá mě,copak dělá mimi?Dávej na sebe a mimi veeeeeeeeeeelký pozor. Laughing Laughing

Bosinko a Rendykrc ahooooooooooooooooj nejzlatější kočičky.Zdravím a letím hlídat. O půl 7 musím být na místě. Odpoledne juknu,co se tu děje. Pa Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

[/url]

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
Milující a podporující manžel
26.10.10 TUBU MUdr Hrubý
Lubinka

PříspěvekZaslal: po červenec 04, 2011 5:58 am    Předmět: Citovat

Koukám a jsem tady první.
Přeji proto krásné prázdninové pondělí,děti mám doma a odpolední k tomu a tak Vás opět nebudu stíhat,ale myslím na Vás. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Embarassed Embarassed Embarassed

[/url]

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
38let,3 děti
24.8.10opka při váze 118.5kg
Listopad 2011-Nohy
alecram36

PříspěvekZaslal: po červenec 04, 2011 6:10 am    Předmět: Citovat

Přeji všem krásné pondělí!!!! Teď nás čekají dva dny volna!!! Laughing Laughing Laughing

[/url]

Marcela
18.5.2011 plikace Břeclav MuDr.Čierny
Beruska81

PříspěvekZaslal: po červenec 04, 2011 6:11 am    Předmět: Citovat

Dobré ráno, my jsme celý včerejšek proleželi v posteli, hrozně nudný den to byl, ale jsme všichni nachlazení, tak jsme se trochu vyleželi.
Za 2 hodiny vyrážíme směr Ostrava a snad pro termín, jsem zvědavá co mi řekne.
Přeji všem pohodový den Smile
Beruska81

PříspěvekZaslal: po červenec 04, 2011 6:12 am    Předmět: Citovat

Dobré ráno, my jsme celý včerejšek proleželi v posteli, hrozně nudný den to byl, ale jsme všichni nachlazení, tak jsme se trochu vyleželi.
Za 2 hodiny vyrážíme směr Ostrava a snad pro termín, jsem zvědavá co mi řekne.
Přeji všem pohodový den Smile
jane-jane

PříspěvekZaslal: po červenec 04, 2011 7:24 am    Předmět: Citovat

Dobré pindělní ránko z upršeného Krakonošova ffšem

Tak už to forum jede jak má, bo furt stáffkuje Twisted Evil Question Very Happy

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
jane-jane

PříspěvekZaslal: po červenec 04, 2011 7:24 am    Předmět: Citovat

Dobré pindělní ránko z upršeného Krakonošova ffšem

Tak už to forum jede jak má, bo furt stáffkuje Twisted Evil Question Very Happy

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
účetní Martina

PříspěvekZaslal: po červenec 04, 2011 7:37 am    Předmět: Citovat

Beruska81 držím pěsti, ať se vrátíš s termínkem! Wink

BMI 40, výška 158 cm, 36 let, Ostrava
8.9.2011 TUBU, doc.MUDr.Holéczy
bobule

PříspěvekZaslal: po červenec 04, 2011 8:01 am    Předmět: Citovat

Dobré ránko z upršené Moravy ....

Máco
joooo chutě ty jsou sfiňa věc ... o těch bych mohla napsat bestseller Laughing Laughing Laughing Laughing

beruško
tak ať dorazíš s termínem Wink

JJ
pindělí nebo pátek ... chčije pořád stejně Laughing Laughing Laughing

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
Scalla

PříspěvekZaslal: po červenec 04, 2011 8:13 am    Předmět: Citovat

Hezké ráno přeji a zdravím přímo z práce, je zde nebývalý klid, a tak snad i doženu nějaké ty pracovní resty!!

42 let, 1.7. konzultace MUDr. Čierny - SUPER! Teď kolečko: 19.7. plicní, 25.7. gastro, 28.7. a 4.8. psycholog, 12.8. interna
bossice

PříspěvekZaslal: po červenec 04, 2011 9:32 am    Předmět: Citovat

Lubinko si to, laskavě, nepřisvojuj, když první jsi tu rozhodně nebyla...já tu trčím celý večer, celou noc, celé ráno...skrze průjem a nevlastnění pampersek si netroufám zalomit oko, aby nedošlo k nejhoršímu právě v posteli Laughing Laughing Laughing , ale už to budu muset jít vážně prubnout...přinejhorším se prostě a jednoduše po... ve spánku.
Lubčo, myslela jsem, že mamča se hrne hlídat Tobě...ale Ty to zvládáš všechno sama, máš energie dosti. Hlavně, že Martínek je už o.k., vyděsili jste mě.

All jo a taky pěkné pindělí. Snad se nám vyčasí a když moc ne, aspoň ať je teplejc Rolling Eyes .

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
katuli

PříspěvekZaslal: po červenec 04, 2011 9:55 am    Předmět: Citovat

Beruska81
sice už asi s křížkem po funuse..ale držím pěsti!!!! POdej hned zprávu jak jsi dopadla Wink

37let, 158cm, Dr Foltys, snad ještě v tomto životě TUBU!!!!!!!!,( brzdí mě kolečko)
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 801, 802, 803 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: