Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 782, 783, 784 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
vojtiskova
|
Zaslal: ne červen 26, 2011 3:16 pm Předmět: |
|
|
jane-jane, díky za tip, už si jdu dát do lednice krabici s rajčatovou šťávou. Mňam, mám chuť na něco slaného, mléčné výrobky mi už lezou očima. Po dceři z oběda zbylo masíčko z kuřátka, tak jsem si ho rozkousala a vysála šťávu, maso jsem vyplivla. Fuj, jsem, ale bylo to silnější než já  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Annax
|
Zaslal: ne červen 26, 2011 3:18 pm Předmět: |
|
|
jo jo, osolená rajčatová šťáva - nikdy jsem jí tolik nevypila jako na tekuté! _________________
44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bonda
Založen: 26.3.2011 Příspěvky: 16777215 Bydliště: Uherský Brod
|
Zaslal: ne červen 26, 2011 3:21 pm Předmět: tekutá strava |
|
|
Vitamíny a minerály jsem si dodávala prvních 14 dnů Nutridrinkem jedním denně, pila jsem ho na dvakrát. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wGV4Zt1/]
[/url]
52,5 let,plikace, Břeclav 23.3.2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: ne červen 26, 2011 3:36 pm Předmět: |
|
|
Ahoj lidicky,
tak jsem si tu tak urovnavala veci, srovnavala do sanonu papiry na psy - kvuli nasi nove chovatelske stanici, a vubec, i veci okolo baraku mam srovnany v poradacich (napr. motyku, lopatu apod.).
Cumela sem na fotky, kdy mi bylo 70 kilo a zasnila jsem se K tomu pustene PLACEBO, kdo zna - je to takova pekna hudba probouzejici vzpominky
Mono, ja se ted zahrivam vinem topit nemusime, pac ten muj sel sermovat s kamosem a vzali si s sebou pivo hehe... no tak uz jsou tady, po dlouhe dobe jsem dostala kytku - pazitku od souseda, co ten muj prines, ze mu to vrazil do ruky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sylvaina
|
Zaslal: ne červen 26, 2011 5:04 pm Předmět: |
|
|
U nás je celkem teplo. Manžel ráno vyhrožoval, že zatopí v krbu, ale mraky se už trhají, tak na to myslím nedojde. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucinka
|
Zaslal: ne červen 26, 2011 7:27 pm Předmět: |
|
|
To jste mě děvčata s tou rajčatovou šťávou potěšily,protože ji zbožňuji . _________________
35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: ne červen 26, 2011 7:33 pm Předmět: |
|
|
Takže..... už nechlastám... byl by tu obsáhlý příspěvek, takže jdu raději do vany a pak spát...dobrou !!  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mattoni
|
Zaslal: ne červen 26, 2011 7:46 pm Předmět: |
|
|
verca
no jo, ten spánek chybí
ale zase sis užila veekend  _________________
14/9/10 TUBU Turnov,zlaté ruce MUDr.Hrubého a začátek nového, šťastného života
mattoni/mattoni-33 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mattoni
|
Zaslal: ne červen 26, 2011 8:09 pm Předmět: |
|
|
Mirek
Ahojky, pokud nevadí, tak ti napíšu já sama za sebe...
Já jsem původně volila band.... ale to z toho důvodu, že jsem nevěděla, jaké jsou další možnosti. O bandu jsem věděla a měla jsem kamarádku, která na to šla a měla výsledky úžasné...
Nakonec jsem si zjistila, všechny dostupné operace a zvítězila tubulizace. Jednak proto, že holky tady po operaci ji opravdu chválily a bylo to vidět jak na metříkách, tak na fotkách a taky proto, že jsem s obezitou bojovala od školky a chtěla jsem s ní jednou pro vždy skončit. Měla jsem taky zdravotní problémy.
A zpětně, jestli bych šla do toho znovu tak ANO A DALEKO DŘÍVE, NEŽ JSEM ŠLA  _________________
14/9/10 TUBU Turnov,zlaté ruce MUDr.Hrubého a začátek nového, šťastného života
mattoni/mattoni-33 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Elamicha
|
Zaslal: ne červen 26, 2011 8:19 pm Předmět: aaa |
|
|
VLADĚNKOOOO ať se Ti v Turnově líbí Ještě malilinkatej krůček Ti schází do New života Drž se  _________________
25 let, 2 dětičky, 19/7 2011 Tubu Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
Založen: 23.1.2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Severní Čechy, Štětí
|
Zaslal: ne červen 26, 2011 8:28 pm Předmět: |
|
|
Máco Vojtíšková, já jsem si na doporučení Hrubáčka koupila šumivé multivitamíny s minerály už 14 dní po opce, v momentě, kdy jsem zjistila, že jsem těhotná. _________________
band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucinka
|
Zaslal: ne červen 26, 2011 8:35 pm Předmět: |
|
|
Dobrou a krásnou noc přeji . _________________
35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kachna
|
Zaslal: ne červen 26, 2011 8:37 pm Předmět: |
|
|
hezký nedělní večer, jdu Vás pozdravit po víceméně prováleném víkendu, včera jsem si byli pro emryjko, dali mi jen jedno více se báli to co zbylo nebylo zase dobré k zamražení, takže pokud to nevyjde musíme to celé absolvovat znova, teda spíše já manžel to má jednodušší Dali mi na 14 dní neschopenku ani se mě neptali jestli chci nebo ne a řekli že mám 3-5 dní jen polehávat, tak to plním, jen dnes jsem byla venku otrhat maliny a chtěla jsem i červený rybíz na koláč,ale fóglové mě předběhli a nenechali ani bobulku, to mám za svou dobrotu, celou zimu jim podstrojuji a teď tohle, tuto zimu budou asi sušit zobáky
Když jsme jeli domů z těhotnění tak jsme se stavily v Teplicích u mekáče na snídani a manžel v burgeru našel umělý nehet,tak to vrátil a dostal novej, no říkala jsem mu ať rád,že tam nebyl i prst
Holky těm co je čeká opka držím palečky a rychlé zotavení tak Vladi tfuj tfuj tfuj, ji a učes máš super  _________________
8.9. tubu při 157 kg ÚVN prof.Kasalický, při 157kg, nejvyšší váha 185 cca |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: ne červen 26, 2011 11:53 pm Předmět: |
|
|
Hlásím, že mi můj pes překousal kabel od internetu, tak vás čtu v práci a snad mi to příjdou brzy opravit, abych mohla zase psát
asi se taky brzy opiju, jestli mi ten můj miláček zase něco sežere _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vlada
|
Zaslal: po červen 27, 2011 2:54 am Předmět: |
|
|
Všem přeji krásné ráno krásně jsem se vyspinkala v rychlosti jsem to tu pročetla kurňa to byl chlastací víkend,ale utekl jako nikdy žádnej jinej děkuju všem co mi drží palečky i třeba něco jinýho budu pozdravovat Alenku a Lubinko neboj budu na ní hodná a zachvilku mažu na bus ještě bych se potřebovala vys..t,aby mě to nechytilo na cestě jedu hodně brzo ,abych se doma nemusela s nikým loučit,protože bych bulila a jinak se mějte moc moc hezky a zpávičky pošlu po Věrce a Bossinka určo taky něco dodá
A ještě ode dneška má být hezky tak si to sluníčko užijte pápápá jedu do Turnováááááá _________________
28.6.11 TUBU v TURNOVĚ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|