Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 782, 783, 784 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
vojtiskova

PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2011 3:16 pm    Předmět: Citovat

jane-jane, díky za tip, už si jdu dát do lednice krabici s rajčatovou šťávou. Mňam, mám chuť na něco slaného, mléčné výrobky mi už lezou očima. Very Happy Po dceři z oběda zbylo masíčko z kuřátka, tak jsem si ho rozkousala a vysála šťávu, maso jsem vyplivla. Fuj, jsem, ale bylo to silnější než já Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Annax

PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2011 3:18 pm    Předmět: Citovat

jo jo, osolená rajčatová šťáva - nikdy jsem jí tolik nevypila jako na tekuté!

44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav
Bonda

PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2011 3:21 pm    Předmět: tekutá strava Citovat

Vitamíny a minerály jsem si dodávala prvních 14 dnů Nutridrinkem jedním denně, pila jsem ho na dvakrát.

[/url]

52,5 let,plikace, Břeclav 23.3.2011
qwys

PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2011 3:36 pm    Předmět: Citovat

Ahoj lidicky,
tak jsem si tu tak urovnavala veci, srovnavala do sanonu papiry na psy - kvuli nasi nove chovatelske stanici, a vubec, i veci okolo baraku mam srovnany v poradacich (napr. motyku, lopatu apod.).
Cumela sem na fotky, kdy mi bylo 70 kilo a zasnila jsem se Smile K tomu pustene PLACEBO, kdo zna - je to takova pekna hudba probouzejici vzpominky Smile

Mono, ja se ted zahrivam vinem Embarassed topit nemusime, pac ten muj sel sermovat s kamosem a vzali si s sebou pivo Smile hehe... no tak uz jsou tady, po dlouhe dobe jsem dostala kytku - pazitku od souseda, co ten muj prines, ze mu to vrazil do ruky Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
sylvaina

PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2011 5:04 pm    Předmět: Citovat

U nás je celkem teplo. Manžel ráno vyhrožoval, že zatopí v krbu, ale mraky se už trhají, tak na to myslím nedojde.

PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2011 7:27 pm    Předmět: Citovat

To jste mě děvčata s tou rajčatovou šťávou potěšily,protože ji zbožňuji Laughing Wink Laughing Laughing Laughing Laughing .

35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011
verca

PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2011 7:33 pm    Předmět: Citovat

Takže..... už nechlastám... byl by tu obsáhlý příspěvek, takže jdu raději do vany a pak spát...dobrou !! Wink Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Mattoni

PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2011 7:46 pm    Předmět: Citovat

verca
no jo, ten spánek chybí Laughing Laughing Laughing
ale zase sis užila veekend Twisted Evil Laughing

14/9/10 TUBU Turnov,zlaté ruce MUDr.Hrubého a začátek nového, šťastného života Very Happy
mattoni/mattoni-33
Mattoni

PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2011 8:09 pm    Předmět: Citovat

Mirek

Ahojky, pokud nevadí, tak ti napíšu já sama za sebe...

Já jsem původně volila band.... ale to z toho důvodu, že jsem nevěděla, jaké jsou další možnosti. O bandu jsem věděla a měla jsem kamarádku, která na to šla a měla výsledky úžasné...

Nakonec jsem si zjistila, všechny dostupné operace a zvítězila tubulizace. Jednak proto, že holky tady po operaci ji opravdu chválily a bylo to vidět jak na metříkách, tak na fotkách a taky proto, že jsem s obezitou bojovala od školky a chtěla jsem s ní jednou pro vždy skončit. Měla jsem taky zdravotní problémy.

A zpětně, jestli bych šla do toho znovu tak ANO A DALEKO DŘÍVE, NEŽ JSEM ŠLA Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

14/9/10 TUBU Turnov,zlaté ruce MUDr.Hrubého a začátek nového, šťastného života Very Happy
mattoni/mattoni-33
Elamicha

PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2011 8:19 pm    Předmět: aaa Citovat

VLADĚNKOOOO ať se Ti v Turnově líbí Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Wink Ještě malilinkatej krůček Ti schází do New života Exclamation Drž se Exclamation Wink

25 let, 2 dětičky, 19/7 2011 Tubu Turnov
Terča

PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2011 8:28 pm    Předmět: Citovat

Máco Vojtíšková, já jsem si na doporučení Hrubáčka koupila šumivé multivitamíny s minerály už 14 dní po opce, v momentě, kdy jsem zjistila, že jsem těhotná.

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Lucinka

PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2011 8:35 pm    Předmět: Citovat

Dobrou a krásnou noc přeji Laughing Wink Laughing Laughing Laughing Laughing .

35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011
Kachna

PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2011 8:37 pm    Předmět: Citovat

hezký nedělní večer, jdu Vás pozdravit po víceméně prováleném víkendu, včera jsem si byli pro emryjko, dali mi jen jedno více se báli Sad to co zbylo nebylo zase dobré k zamražení, takže pokud to nevyjde musíme to celé absolvovat znova, teda spíše já manžel to má jednodušší Wink Dali mi na 14 dní neschopenku ani se mě neptali jestli chci nebo ne a řekli že mám 3-5 dní jen polehávat, tak to plním, jen dnes jsem byla venku otrhat maliny a chtěla jsem i červený rybíz na koláč,ale fóglové mě předběhli a nenechali ani bobulku, to mám za svou dobrotu, celou zimu jim podstrojuji a teď tohle, tuto zimu budou asi sušit zobáky Twisted Evil
Když jsme jeli domů z těhotnění tak jsme se stavily v Teplicích u mekáče na snídani a manžel v burgeru našel umělý nehet,tak to vrátil a dostal novej, no říkala jsem mu ať rád,že tam nebyl i prst Shocked
Holky těm co je čeká opka držím palečky a rychlé zotavení tak Vladi tfuj tfuj tfuj, ji a učes máš super Smile
ALENA

PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2011 11:53 pm    Předmět: Citovat

Hlásím, že mi můj pes překousal kabel od internetu, tak vás čtu v práci a snad mi to příjdou brzy opravit, abych mohla zase psát Rolling Eyes Shocked
asi se taky brzy opiju, jestli mi ten můj miláček zase něco sežere Mad Wink Laughing

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Vlada

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2011 2:54 am    Předmět: Citovat

Všem přeji krásné ráno Laughing krásně jsem se vyspinkala v rychlosti jsem to tu pročetla Laughing kurňa to byl chlastací víkend,ale utekl jako nikdy žádnej jinej Laughing děkuju všem co mi drží palečky i třeba něco jinýho Laughing budu pozdravovat Alenku a Lubinko neboj budu na ní hodná Laughing a zachvilku mažu na bus ještě bych se potřebovala vys..t,aby mě to nechytilo na cestě Laughing jedu hodně brzo ,abych se doma nemusela s nikým loučit,protože bych bulila Crying or Very sad a jinak se mějte moc moc hezky a zpávičky pošlu po Věrce a Bossinka určo taky něco dodá Laughing Laughing Laughing
A ještě ode dneška má být hezky tak si to sluníčko užijte pápápá jedu do Turnováááááá Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

28.6.11 TUBU v TURNOVĚ
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 782, 783, 784 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: