Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 783, 784, 785 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Lucinka

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2011 4:25 am    Předmět: Citovat

Dobré a určitě krásně sluníčkové ranko přeji Laughing Wink Laughing Laughing Laughing Laughing .

35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lucinka

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2011 5:10 am    Předmět: Citovat

Držím ti Vladi všechno,co se dá držet,určitě to dáš Laughing Wink Laughing Laughing Laughing Laughing .

35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011
bossice

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2011 5:16 am    Předmět: Citovat

All zdravím, vidím, že Vlada už frčí, takže večer si ji odchytím, předpokládám, že ji upíchnou na 500 k Alence. Ta se těší, že se dnes zbaví překlážejících parádních kabelek.

Vojtíšková jen jsem lehce zabrousila překouknout pár stránek zpět a co nevidím? Vlastně co vidím? Že se držíš dobré mámy za sukně. Jsem netušila, že budeš na tak jednotvárné stravě, to ses nemohla zeptat? Vopice seš. Ještě teda Ti něco dopíšu do SZ. Takže pusu máme na ptaní, máš černý puntík. Což Ti ovšem, při Tvém skvělém úbytku, je jistě šumák Wink .

Mattonko omrkla jsem Tě na fotce u Lubinky a máš mou poklonu. Změna fakt velká, moc Ti to sekne! Krásně se nám z té skořápky klubeš, už nemám obavy, že se s Tebou utrhne houpačka (rozuměj ta metříková).

Aleno Beníkovo hryzací období ještě neskončilo? Nezbyde Ti, než zakoupit na kabely "husí krk", ovšem nabízí se otázka, zda ho nebude lákat ještě víc, když podoba krku není čistě náhodná. Zvlášť, jestli mu sušené "krky" kupuješ jako lahůdku. V tom případě doporučuju změnit sortiment, začni kupovat "uši" na kousání...pak hrozí už jen žužlání těch Tvých a počítač bude ochráněn. Rolling Eyes

Věrčo ještě něco pro Tebe...vrátil se průjem a jest to 88 kg. Další důkaz toho, že nepatřím mezi lidi. Manža prohlásil, že už je zcela evidentní, že jsem mutant. Evil or Very Mad

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Mattoni

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2011 5:58 am    Předmět: Citovat

Hezké dobré sluníčkové ráno všem Wink

Vlada
držím palečky, prstíčky, pěstičky, prostě vše co mám a co se dá držet... ať Ti cesta do TU a do NOVÉHO ŽIVOTA rychle uteče a ať už taky posouváš metřík Wink takže tfuj, tfuj, tfuj Wink

bossice
děkuji za pochvalu... já jsem ještě dala nové aktuální foto na rejče, to jsem fotila tuším v sobotu... přiznávám, že změna je, ale musím ještě bojovat dál, ještě to není ono... hodně lidí mi taky říká, kže kdybych zhubla na 80kg, tak už bych to nebyla já... tak nevím, jestli tu pomyslnou "laťku"nemám moc vysoko... mohla jsem dát 90kg a pak to případně protahovat jako verca ta snad pokoří každy metr Laughing
Jinak netuším, jak to má ten pán, se kterým jsem byla v TU na první konzultaci, ale zeptám se ho, zda tam nejede, že bych se svezla... aspoň bych viděla Aničku.

verca
tak jak je? dospáno? nejsi zelená? Laughing Laughing Laughing přiznej sééé Laughing

14/9/10 TUBU Turnov,zlaté ruce MUDr.Hrubého a začátek nového, šťastného života Very Happy
mattoni/mattoni-33
verca

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2011 6:20 am    Předmět: Citovat

Dobré ránko všem Wink

boss jsi opravdu divná Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing

mattonko je mi hůře, než včera...spala bych !! Rolling Eyes zelenou jsem nechlastala, tak zelená nejsem....teda jen toho 1 panáka...jsem chlastila něco jiného přece Embarassed Laughing Laughing

bylo mi řečeno - zvykej si, začala jsi žít, tak se vším všudy, jsem netušila, že k žití patří chlast Shocked Rolling Eyes Twisted Evil Laughing Laughing Laughing Nene žádné takové... ted to byla zátěžová zkouška, zjistili jsme, že to s námi není zas tak špatné a od pátku do úterý to bude na novo..... a pak už na dlooooooouhoooooooo utrum s chlastem, takhle to přeci nejde, si připadám jak alkáč...chlastat přes den....no kde to jsmeeee Laughing Laughing Laughing ale uzené bylo výborné, to musím uznat, no odolej tomu, že Laughing Laughing Laughing ......na váhu jsem dnes ani nelezla radši, bo to raději nechci ani vidět Laughing Laughing Laughing

Jen zdůrazním, že jsme rozhodně nebyli na srágory, aby jsme se motali a dělali neplechy, to rozhodně NE - prostě jen popíjení s kámošema - sice od rána do rána, ale bylo.... Laughing Laughing Laughing

Vladi tfuj tfuj tfuj !! Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
alecram36

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2011 7:06 am    Předmět: Citovat

Přeji všem krásné pondělí !!

[/url]

Marcela
18.5.2011 plikace Břeclav MuDr.Čierny
jane-jane

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2011 7:07 am    Předmět: Citovat

Dobré ránooooooo slepičáááárnoooooooo Laughing

Vlada, tož tou spráffnou nožkou do nového žití, v Turnově vinšuju ti krátké a bezproblémové bytí Wink Laughing

Jinak fffšem kurníčkovým holčičkám krásný den z Krakonošova Very Happy Exclamation

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
bobule

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2011 7:15 am    Předmět: Citovat

Krásné prosluněné ránko přeje morafská větev ...

Koukám,že víkend byl náročný všude ....
i já jsem si tím prošla, ale pouze s čajem a lahví vody a směsicí poblívek ...
Byli jsme na oslavě narozenin, kde pivo, slivovice a medovina tekly proudem .... k tomu na zakousnutí masíčko na grilu a uzené a různé mňamky do huby .... tak jsem si to fáááákt užívala Confused Laughing Laughing Laughing
Z toho všeho mám hned 1,7kg do plusu takže se nabírá nejspíš i očima Laughing Laughing Laughing Laughing jen tajně doufám, že tím to ale opravdu není, že v tom má prsty menstruace ..... méééércha jedna zákeřná Rolling Eyes Laughing Laughing

Zdravím všchny co mají po operaci .... myslím na vás, když tu o vás čtu hlášení od bossice
a specielně vojtíškovou .... dostala jsem od tebe vzkaz od boss a děkuji Wink Laughing

Vlado
tfuj, tfuj, tfuj .... víc není třeba Wink

Jinak vám musím napsat, že jsem měla v pátek velice zajímavou nečekanou návštěvu a o to byla milejší!!!!
V dopoledních hodinách kdy jsem se hrabala v hlíně a něco málo zase sázela Embarassed mi volala MONA Z BRNA s tím, že jede za mnou na návštěvu .... jak já miluju tyhle přepadovky ... Confused Laughing Laughing takže jsem práskla s květináčema, hlínou motyčkou a rukavicema .... mladé zavelela a valily jsme dom to alespoň trochu zkulturnit páč úklid jsem si nechávala až na sobotu ...
Takže jsme to tam alespoň trochu pohonily a sen se stal skutečností ... BRNĚNSKÁ DÁMIČKA DORAZILA K NÁM NA DĚDINU!!!! NOBLESNĚ SI NESLA KABELEČKU PŘES SVOJI LÍBEZNOU RUČKU JAK TO UMÍ JEN ONA!!! Laughing Laughing Laughing

Ale těsně před tím mi ještě volala a ptala se kudy z nudy a že ji veze kamarádka!!! Z toho sem byla teda trošku víc v škou, ale co už ....
No a představte si kdo z toho auta vylezl ... kdo jí dělal šoféra? Naše pindulína č.2 BUBLI!!!
TO BYLO PŘEKVÁPKO!!! Shocked Surprised Laughing

No abych to nějak ukončila .... byla to nakonec moooooc milá a příjemná návštěva a holky sem moc ráda viděla!!! Když opominu to, že den předem jsem brvila dceři hlavu, která se mi ochomejtla v kuchyni kolem záclon a obarvila mi je taky a už jsem je do jejich příjezdu nestihla vyměnit páč sem to nechávala na tu proklatou sobotu a který už jsou teda vyměněný a když opominu to, že těsně před jejich příjezdem se mi urvala rukojeť u sporáku, když jsem zuřivě otevírala sporák, kde jsem dodělavávala oběd pro familii .... mimochodem ještě ta rukojeť není spravená ... na tu naženu taty dneska a když opomenu to, že jsem jim naservírovala pouze 3 druhy sýrů, kafe, vodu .... musím konstatovat, že to byla velice milá návštěva a překvapení v jednom .... holky díky ještě jednou Wink Laughing Laughing Laughing

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
Romana Kilbergerova

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2011 7:22 am    Předmět: Citovat

Vladi taky držím pěstičky Wink

Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
redukce od 17.3.11 doplnění bandu 3,5ml Turnov:))), 5.5.11 doplnění 1ml.
Mattoni

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2011 7:30 am    Předmět: Citovat

bobule
neboj se, ta váha se občas vyhoupne, ale není to tragedie, já jsem na tom byla stejně... měla jsem i 2kg nahoru, pak zase dolů, pak zase nahoru... ze začátku jsem to mívala právě "před svými dny" ale to se změnilo, teď před svými dny hubnu... to jen teď dva měsíce s váhou stojím...
takže si z toho nic nedělej, tělo si musí zvykat na nový režim, a ta váha dolů půjde, uvidíš... Wink

14/9/10 TUBU Turnov,zlaté ruce MUDr.Hrubého a začátek nového, šťastného života Very Happy
mattoni/mattoni-33
Cozumel

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2011 7:30 am    Předmět: Citovat

Taky přeju hezké ráno. Tak konečně můžu najet na kašovitou stravu - už se mi ty šťávičky zajídaly Smile A holky závidím vám kávu, ale já jí zkoušela o víkendu a tlačila mě v žaludku, takže si ještě počkám Smile

Eva, 44 let. Plikace 8.6.2011, OB klinika Praha
Mattoni

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2011 7:33 am    Předmět: Citovat

Cozumel
a zkoušela si rozpustnou třeba s mlékem? je lepší, jak turek... já teda v nemce pila z automatu, ale doma jsem si udělala turka.... měla jsem obavy, ale dopadlo to dobře Laughing

mattoni/mattoni-33
bobule

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2011 7:34 am    Předmět: Citovat

Mattonko
já vím je mi to všechno jasný ... a jsem v klidu ... kdybych nebyla tak mě sprcáj na tři doby holky na ICQ ... ty sou se mnou vyrychtovaný hned Laughing Laughing Laughing

Conzumel
holka kašičky .... ty mě čekají ve čtvrtek ... taky se už na ně docela těším .... takže si nech chutnat Wink Laughing Laughing

Mattoni

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2011 7:40 am    Předmět: Citovat

bobule
já si to myslela... Laughing Laughing Laughing Laughing
jiank sis taky užila víkend koukám přepadovka, grilování, zahrada... ale určitě ta přepadovka byla milá... Wink a stála za to Wink

mattoni/mattoni-33
bobule

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2011 7:48 am    Předmět: Citovat

mottonko
to si piš, že to stálo za to ... jen to bylo všechno tak trochu v poklusu .... pořád se něco děje Laughing Laughing

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 783, 784, 785 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: