Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 599, 600, 601 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
verca

PříspěvekZaslal: čt červen 23, 2011 6:19 pm    Předmět: Citovat

tak nohy nech pro zatím u sebe, ty neroztahuj Laughing Laughing Laughing A říkám Ti - jdi tam, kde Tě doplní pod rtg - pak jedině budeš cítit omezení !!! Nevím na co čekáš - prostě se objednej a jdi, když už teď - chvíli po doplnění bez rtg sníš celý oběd - to není přece normální - kdybys byla doplněná na maximum, tak se Ti to prostě stát nemůže !! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
qwys

PříspěvekZaslal: čt červen 23, 2011 6:25 pm    Předmět: Citovat

Verco, tak to jako potrebuju treba 20 ml doplneni??? Nebo mi rovnou muzou z zaludku udelat vyvod nekam ven, to urcite zhubnu Very Happy Achjooo Crying or Very sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
verca

PříspěvekZaslal: čt červen 23, 2011 6:33 pm    Předmět: Citovat

qwys jsou tu lidi, kteří mají doplněno hodně - tuším, že 8... prostě tam musí být maximum, jinak je to bezvýsledné, jak sama moc dobře víš ..... já teda nevím, ale podle mě je to škoda, když už to v sobě máš, to nevyužít na 100% - alespon to zkusit, za to nic nedáš...podívej se řeba na Romanku K.....celou dobu ji doplnovali bez RTG - výsledek nulový.... a přešla jinam, doplnili na maximum a holka najednou zjistila k čemu je bandáž !! Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Mattoni

PříspěvekZaslal: čt červen 23, 2011 6:46 pm    Předmět: Citovat

vlcice1977
to, co jsem psala Lence, platí i Tobě, gratulka a jsi pro ostatní taky příkladem a obrovskou motivací.... tak držím palečky do dalšího hubnutí Wink

14/9/10 TUBU Turnov,zlaté ruce MUDr.Hrubého a začátek nového, šťastného života Very Happy
mattoni/mattoni-33
qwys

PříspěvekZaslal: čt červen 23, 2011 6:46 pm    Předmět: Citovat

Verco, tak se asi objednam k dr. a reknu mu, vite, ja chci doplnit jeste tak litr, to bude tak akorat, kdy zhubnu, a vubec, to ste mi to nemohli ufiknout rovnou? Kdyz muzu sezrat smazak s kroketama, asi to fakt neni dobre...To je fakt blba rucni brzda, ale na tu sem ja v klidu ujela v Koline 5 km, nez jsem si toho vsimla VIZUALNE, jinak mi to vubec neprislo, ze jedu na rucku Laughing Takze... Crying or Very sad
verca

PříspěvekZaslal: čt červen 23, 2011 6:52 pm    Předmět: Citovat

Zuzi jsou v podstatě dvě možnosti - buď chceš nebo nechceš .... je to opravdu jen na Tobě Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Lucinka

PříspěvekZaslal: čt červen 23, 2011 7:18 pm    Předmět: Citovat

Gratuluji k tak úžasným úbytkům Laughing Wink Laughing Laughing Laughing Laughing .

35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011
ALENA

PříspěvekZaslal: čt červen 23, 2011 7:40 pm    Předmět: Citovat

verca já když měla bandáž, tak mě párkrát doplnili pod RTG, nemohla jsem skoro nic jíst a stejně jsem nehubla Evil or Very Mad a Iriska je doplněná skoro na 10 a jí 150 gr, je to u každého jiné Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
qwys

PříspěvekZaslal: čt červen 23, 2011 7:59 pm    Předmět: Citovat

Verco, tak ted jsi to rozsekla, uz vim, proc mi to nejde, ja vlastne NECHCI Laughing Laughing Laughing

Alenko, asi je to dosti indivindi, ze? Clovek by se na to vypoklonkoval Smile))
vlcice1977

PříspěvekZaslal: čt červen 23, 2011 8:05 pm    Předmět: Citovat

Holky , já vám všem mooc děkuji Wink
gwys vím že mi do toho nic není ,ale nebylo by lepší nechat vyndat bandáž a nechat si udělat něco jiného , jako už to tu udělalo víc holek , než řešit doplnění ? je to jen muj pohled na věc , snad se nebudeš zlobit za muj názor .

Plikace 16.2.2011 OB klinika
qwys

PříspěvekZaslal: čt červen 23, 2011 8:11 pm    Předmět: Citovat

Vlcice, nejdriv si musim nechat band doplnit treba az na ten litr, pak sezna doktor, ze je vhodny cas, pak se zjisti, ze jednu operaci si platim ja, dalsi stat a zrovna to bude blbe vychazet, tak se na to vykaslu a zustanu tam, kde jsem Laughing Protoze na zaplaceni jakekoli operace vazne nebudu mit Laughing
No ne, asi vazne nechci, strasne me to vzrusuje, byt tlusta Twisted Evil Laughing
Vlada

PříspěvekZaslal: čt červen 23, 2011 8:29 pm    Předmět: Citovat

Zuzko a co takhle to zrovna zkusit třeba v tom Turnově nic za to nedáš zavoláš a dohodneš se co a jak určo by ti to doplnili tak jak to má být a nebo by tě toho zbavili.Nedávno jsem zrovna band probírala s kamarádem a tomu ten kroužek zklouzl a zjistil to tak ,že dokázal sníst právě talíř jídla.

28.6.11 TUBU v TURNOVĚ
bossice

PříspěvekZaslal: čt červen 23, 2011 10:10 pm    Předmět: Citovat

Vlado to je divné...když prstýnek sklouzne, tak se nedá pozřít vůbec nic, ani pití, prostě jde všechno ven, i sliny...spíš se kamarádovi prstýnek "rozpojil", no ale to je detail, chci poznamenat něco Zuzině.

Qwysko...nenech se vytočit, za prvé vůbec nevíš, v jakém stavu prstýnek máš, za druhé máš už dlouho po opce (po bandu je zdárný efekt půl roku) a za třetí v tom Tvém neúspěchu může hrát roli něco úplně jiného, než je pravidelná a odvážená strava. Já jsem toho důkazem. Metabolismus si dělá co chce a nebere v potaz nějaká obecně platná pravidla a souvislosti. Ale než opustíš sny a naději o štíhlejší postavě, objednej se na konzultaci do Turnova, nech si kroužek prohlédnout pod rtg a budeš moudřejší, taky pan doktor Ti může navrhnout řešení. To bys mě namíchla, kdybys to všechno nechala koňoj! Taková pěkná a šikovná mladá holka! Prostě čekám, že písneš termín konzultace v Turnově...nebudeš první, u koho pan doktor bude napravovat práci jiných doktorů. Budeš-li chtít, promluvím o tom s jeho sestřičkou a objednám Tě na konzultaci. Tak chtěj, děvenko, chtěj Wink . Ráda Tě tu podepřu! Cool Už si na Tebe brousím drápky opičí...

Jo, u každého to je jiné, já mám doplněno na maximum přes rok, celkem 5,5 ml, efekt 0 nic, spíš skokem vpřed a courem vzad, taky tu je děvenka, co má doplněno 10,5 ml a prý to nemusí být ještě konec. Chce to rtg!

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Vlada

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2011 6:05 am    Předmět: Citovat

bossinko já jen co on říkal,ale vím ,že mu pak dávali band novej no to je jedno

zuzanko měla by si bossinku poslechnout,sakra holka vždyť má pravdu Smile budeš se tady užírat a půjde ti z toho akorát váha nahoru to ne Sad šup šup už včera si měla volat

28.6.11 TUBU v TURNOVĚ
verca

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2011 7:47 am    Předmět: Citovat

boss, Vladi vždyt tohle jsem Zuzce říkala už před tím, než šla na doplnění do ISCARE - ať jde rovnou do Tu...... jenže ona naše milá Zuzanka má holt svojí makovičku.... to je potom těžké... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Asi jí to dojedu vysvětlit osobně Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 599, 600, 601 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: