Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 600, 601, 602 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Vlada

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2011 10:50 am    Předmět: Citovat

Věruško asi to budeš muset udělat Confused

28.6.11 TUBU v TURNOVĚ
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
bossice

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2011 5:05 pm    Předmět: Citovat

Věrčo však jsem se divila, že Zuzina byla v Turnově na obhlídce a pak ... nic. Doufala jsem tenkráte, že se přikloní k našemu doktorovi a objedná se. Pořádně jí s tou palicí zatřes, teď je to na Tobě, máš ji při ruce...no a pak dokonce můžeš vidět, CO se jí z té paličky sype...když má buňky na studium, měla by tam mít nějakou mozkovou hmotu a ne pil......... (Zuzinečkamojemilenájistěpromine)

Vlado tak je to jasné, pokud mu dávali band nový, tak na starém byla nejspíš závada a povolil, protože jinak se původní kroužek vysune zpět nahoru a zajistí dalšími stehy proti sklouznutí. A už seš sbalená?

Věrčo u mě opět přesný opak toho, co se dá očekávat u každého normálního jedince...včera a dnes bez průjmu a 1 kg dole, takže snad zas pomalu začnu skákat po větvích radostí a ne hledáním příhodného místa pro "hození mašle". Laughing

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
verca

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2011 5:08 pm    Předmět: Citovat

jsem ráda, že mám od vás svolení, takže Zuzi kdy že to jsi doma?? Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Vlada

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2011 8:28 pm    Předmět: Citovat

bossinko částečně jsem zbalená Very Happy snad to stihnu Razz příjdeš na návštěvu Question Question Question

28.6.11 TUBU v TURNOVĚ
bossice

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2011 10:36 pm    Předmět: Citovat

Vlado...budu-li mezi živými a i zdravá, tak Ti, pravděpodobně, vlezu až do postele Laughing ...se tu musím řehtat při vzpomínkách na to, jak již někteří při mém vstupu do dveří pokoje už poodhrnují přikrývku a vyvalují pupky, abych jim spočítala zašité dírky Laughing Laughing Laughing ...nebo snad, že by můj vstup byl povelem "k nástupu"? Nojo, kontrola musí být, tudíž když někdo neodhaluje sám, jest k tomu přímo vyzván! Rolling Eyes Embarassed

Myslím, že s AlenkouM se uvidíš, to už bude běhat bez kabelek (teď má 3, parádnice jedna).

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
ppperla

PříspěvekZaslal: so červen 25, 2011 8:19 am    Předmět: Citovat

katuli

nechodím sem už tolik jen na vzkazíky,takže jsem si všimla až ted ž ejsi psala.
Problem u psychologa jsem nemněla,protože každej doktor nejdříve radí ,aby to člověk zvážil a zkusil vlatsní silou zhodit a po té atˇto řeší operativně.
Já nad tím neustále přemýšlela.A nakonec jsem couvla s tím,že počkám ještě chvili,protože se tehd av te době vracelo hodně lidí s tím že jsou s bandážui nespokojení.
A pak jsem neustale pročítala co ajak ohledně t eTubulizace a na konec jsem vybrala tuhle hubnoucí metodu s tím ,že jsem tu dlouho pak otravovala i holky co byly po zákrocích .
A tubulizace nelituji právě díky tomu že vše bylo bez jakyhkoliv potíží,takže za sebe velikánská spokojenost

Tubulizace 7.12.2010 v Ov panem dr .Foltysem.
Lucinka

PříspěvekZaslal: so červen 25, 2011 8:37 am    Předmět: Citovat

Gratuluji ti Pperlo já jdu na tubu k MUDr.Foltysovi už za osmnáct dní Laughing Wink Laughing Laughing Laughing Laughing .

35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011
verca

PříspěvekZaslal: so červen 25, 2011 11:11 am    Předmět: Citovat

BLÍŽÍ SE KONEC ČERVNA, TUDÍŽ SE BUDE DĚLAT MĚSÍČNÍ STATISTIKA, UPRAVTE SI METŘÍKY K 30.6.2011 !! Děkuji

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Lenule82

PříspěvekZaslal: so červen 25, 2011 5:56 pm    Předmět: Citovat

Ahojky holky hlásím úbytek 4kg vytvořena galerka na rajčeti čekání o přidání na plantáž

[/url]

14 kg před opkou
nejvyšší váha 126kg červen2010
opka plikace 16.2.2011 břeclav Dr.Čierny
Mattoni

PříspěvekZaslal: so červen 25, 2011 6:05 pm    Předmět: Citovat

Lenule82
GRATULUJI k úbytku a držím palečky do dalšího hubnutí a posouvání metříku Arrow Wink

14/9/10 TUBU Turnov,zlaté ruce MUDr.Hrubého a začátek nového, šťastného života Very Happy
mattoni/mattoni-33
qwys

PříspěvekZaslal: so červen 25, 2011 6:27 pm    Předmět: Citovat

Devcatka, bossice, verca, vlada, ja uz si ale fakt prijdu jak blb. Prijde mi, ze by me fakt musel doplnit aspon na 10 ml a ze to pak nakonec skonci tak, ze budu-li chtit zhubnout, bud me strci do hladomorny s kamosem orbitrekem a neomezenym prisunem vody, nebo bude muset bejt reoperace. A to uz by byla treti za muj kratkodlouhy 27lety zivot. Co kdyz by ted doslo uz ke komplikacim??? Do tretice, bumbrlice...
verca

PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2011 7:39 am    Předmět: Citovat

qwys i kdyby Tě doplnili na 10ml - co je na tom špatného?? Hlavní je, že to bude fungovat tak, jak má a ne kolik je doplněno ne?? Rolling Eyes

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
katka04

PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2011 8:34 am    Předmět: Citovat

qwys no tak tě doplní na 10. Tak si to vysvětlíš po svym. Prostě od začátku si měla ten žaloudeček tak malej, že mu prstýnek je velkej a tak se prstýnek musí zmenšit Wink

[/url]

21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací
Romana Kilbergerova

PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2011 9:08 am    Předmět: Citovat

qwys už jsem ti psala do kavárny ale asi to zapadlo NESER a mazej do Turnova funguje to a ted po poradě s DR. deka každý den metřík upravim na konci měsíce. Wink

Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
redukce od 17.3.11 doplnění bandu 3,5ml Turnov:))), 5.5.11 doplnění 1ml.
bossice

PříspěvekZaslal: út červen 28, 2011 3:18 am    Předmět: Citovat

Ppperlo zdravím Tě a gratuluju k tak krásnýmu úbytku! Překvapila jsi mě! Wink

Romčo...hlásím, že Zuzině to už začalo trochu rotovat v paličce, tož ji už neplísni! Cool

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 600, 601, 602 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: