Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 762, 763, 764 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Annax
|
Zaslal: út červen 21, 2011 8:01 am Předmět: |
|
|
Scalla
My se Tě nechceme zbavit! Naopak, jsme rádi, že tu jsi s námi a budeme Ti fandit při hubnutí
Tady jsi mezi svýma. _________________
44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: út červen 21, 2011 8:03 am Předmět: |
|
|
Annax, to mas teda asi pravdu. Nejsem dokonala, ale co predvadi on, potazmo ten clovek, ze ktereho on vzesel, to je nekdy opravdu na povazenou...
Katka04, jojo, jeho mamca je ok, jedine, co ma po ni, je vec, ktera mi na ni jako zensky na zensky nevadi Ale kdyz to ma on, tak mi to vadi
Verco, pokavad nejede vlak u nas, nejede ani u vas, tak nejste zas az tak bohata obec
Vlado, znam jeho rodice a myslim si, ze docela dobre, vidim, co by me cekalo, vim, ze to je dobre i zle, ale zatim furt nevim, co s tim. Jedno ale vim temer jiste - pochybuju, ze dokazu v tomhle svete najit nekoho tak bezprostredniho a uprimneho, kdo me bude mit i rad - a ja jeho. Ale ty jeho nalady a rozmary... Zas taky vim, ze kdyz bude konec, necha me v tom, v te situaci, ve ktere jsem, odstehuje se a mne nebude zbyvat nez vse davat na hypo a pujcku, zbytek na dopravu a stravenky si uskudlim na jidlo, takze zhubnuti by bylo zarucene Tak asi nezbyva nez cekat na Godota nebo tak  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana Smolíková
|
Zaslal: út červen 21, 2011 9:37 am Předmět: |
|
|
Zuzanko,Ty víš určitě nejlíp jaký je a zda jeho bláznivé nápady velkoryse přehlížet či ho vyměnit.Hi hi hi.
Ale Annax,Tvému rozboru chlapů jsem se fakt zasmála,bohužel se také přikláním k názoru,že máš pravdu.
ALE ZUZANKO NEBOJ - NADĚJE UMÍRÁ POSLEDNÍ !!!! Na facebooku jsou fotky ze srazu.Pa pa všem za chvíli jdu zase do práce - to je ale mrzutééééé.  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: út červen 21, 2011 9:53 am Předmět: |
|
|
Zuzi ale ty busy u nás jezdííí  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vlada
|
Zaslal: út červen 21, 2011 10:01 am Předmět: |
|
|
tak mi dneska přišla digitální váha a Pája mi jí zabavil a vážil si na ní pití když upil tak to zvážil znovu a dcera mi řekla,že prej na tom feťáci odvažujou trávu
zbytek pyžama ještě nepřišel dávám jim čas do pátku do oběda pak si odpoledne běžím do města koupit jiný
když ty trenky se tak úžasně nosej  _________________
28.6.11 TUBU v TURNOVĚ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
|
Zaslal: út červen 21, 2011 10:02 am Předmět: |
|
|
Verco, to ty ale nevis jiste, protoze jezdis autem
A vubec, je to pekna diskredyyytace, ze to tam jezdi a tady ne... nereknu kdyby aspon nahore na kopci... Ale ne, ridic by se asi posral. A to sem slusna. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vlada
|
Zaslal: út červen 21, 2011 10:07 am Předmět: |
|
|
a za chvilku jdu ke šťouralovi,musím ho odbýt před opkou nevím jak bych po opce lezla na kozu
holky to je tak venku hnusně ještě,že jsem včera vyprala a uschlo to  _________________
28.6.11 TUBU v TURNOVĚ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
|
Zaslal: út červen 21, 2011 10:11 am Předmět: |
|
|
Vlado, taky jsem vcera vyprala, taky to asi uschlo, ale ja to nestihla sebrat, tak to zase navlhlo, tak to proste asi chodi
Devcata, ja se nemuzu dozrat!!!!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: út červen 21, 2011 10:12 am Předmět: |
|
|
Vladi prej ke štouralovi
Zuzi náááhodou to vím jistě bo ho občas potkávám, ale kdyby jsi se mě zeptala na čas, kdy jezdí, budu v řiti
Jinak k vám nejezdí z jasného důvodu - kde by se asi v té vaší díře otočil?? Možná u potoka, ale kdoví.....
Ti říkám, že jsi se měla ukotvit o 1 - 1,5km jiným směrem
A také mám venku na sušáku prádlo.... dvě várky jsem včera sebrala, co jsem věšela večer mi krásně mokne....  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
|
Zaslal: út červen 21, 2011 10:15 am Předmět: |
|
|
Verco, co bych zase delala v R., je to vsechno stejna prdel, 50 km od prace, mela sem si koupit garsonku nebo takovy ten bytecek malicky s teraskou ale!! To prodavaj dost tesne u Prahy za prijatelnou cenu... MNE osobne by to stacilo... A tak kdybych si mohla vybrat, tak bydlim u more. Ale kdovi, co bude a jak se budou brehy zaplavovat, ze pekne palmicky, huceni vody, klad osobni maseri... aaaaaach.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: út červen 21, 2011 10:16 am Předmět: |
|
|
no co asi... občas by jsi se svezla tím busem, co u vás nejezdí  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
|
Zaslal: út červen 21, 2011 10:18 am Předmět: |
|
|
No zejtra uz by tu melo byt auto, tak na meeting se dostanu, zpatky je to asi jedno, jak pojedu, jelikoz pujdu pesky, tak te muzu i navstivit, ale az nekdy ve 2 tak nevim v pul 3 spis cca. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vlada
|
Zaslal: út červen 21, 2011 10:30 am Předmět: |
|
|
Věruško to je můj šťoural no  _________________
28.6.11 TUBU v TURNOVĚ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sazka
|
Zaslal: út červen 21, 2011 11:38 am Předmět: |
|
|
po dlouuuhé odmlce se opět hlásím do kurníčku.Bylo to náročný období-maturita syna-udělal,přijímačky na vysokou-část nevíme,na práva do Plzně NECHCE!! a nejspíš se usadí v Praze na VŠE,radost z toho moc nemám.mám pocit,že ekonem je na každým rohu Taky jsme byli na dovolený v Jižních čechách-to bylo super,až na každodenní posezení u ohýnku s dobrotama na grilu i k pitíčku ,váha se zatím drží +-1kilčo,ale musím se rzchle ukáznit,nebo by bylo zle i když mi před lety doktorka říkala,že přez léto se nehubne,stačí,když si váhu udržím a LEHCE si dopřeju za odměnu Jen prdéélka mě od kola dost bolí,ale na sedačce to neva a venku to na další kolování teda není
Jinak všem matkám maturantů gratulka k nervům a výsledkům,těm co hubnou taky potřes rukou a těm co stojí,nevadí,co by za to někdo dal -jak ostatně doporučuje Mudra-odměnit se třeba tím prázdninovým stáním -doufám,že mě Verča nesprdne za nabourávání morálky  _________________
42 let,3děti(19,15,6),vdaná,čekatelka na plikaci v ÚVN-podzim/11 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
alecram36
Založen: 1.3.2011 Příspěvky: 43 Bydliště: Habrovany . okr.Vyškov
|
Zaslal: út červen 21, 2011 11:51 am Předmět: |
|
|
Jsem fakt šťastná dnes opět kilo dole a synátor postoupil do dalšího ročníku Taneční konzervatoře Brno, 4 roky zasebou,no dělá každého půlroku postupovky!! Teď už zněj bude středoškolák, ještě další 4 roky před sebou pak maturita a doufám že vysoká!!!!!  _________________ url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wEDVxsd/]
[/url]
Marcela
18.5.2011 plikace Břeclav MuDr.Čierny |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|