Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 759, 760, 761 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Anna Rychtrová
Založen: 16.10.2010 Příspěvky: 131 Bydliště: okr.Mladá Boleslav
|
Zaslal: po červen 20, 2011 10:37 am Předmět: |
|
|
Ahoj holky
Zdraviiiiiim,u nas je hnusne a docela chladno
Navic jsem dnes byla se Stepou tim starsim klukem u dr.pac porad cura a pali ho to,v moci nic nema ale vzali mu kultivaci a zitra budou vysledky Takze min.dnes a zitra ho mam doma joudu Koupila jsem mu urol.caj a uz ho pije a jeste ma brusinkovy sirup ani mi nejak nevadi ze jsem doma Verca vi
mam zadelano na jahod.knedle a prinesla jsem si z mor.vrabce z kuchyne tak jidla je dost.  _________________
36let 2 krasni kluci, super a hubeny manzel.
23.11. Tubu v Turnove |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: po červen 20, 2011 12:10 pm Předmět: |
|
|
Aničko to má určitě chudák z těch lepáků, co včera dostal Ať je brzy fit !!
A s tamtím si nelam hlavu...však oni na to brzy přijdou....
Jinak jsem nevařila, jsou tu od včera řízky a navíc starší synátor dnes odjel na 3-deňák.... před chvílí psal, že maj za sebou 6-7km a že jdou do hospody doufám, že nebude nějaká ostuda  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: po červen 20, 2011 12:19 pm Předmět: |
|
|
Dobré poobědí všem posílá morafská bobule ....
Hlásím, že tady je slunečno, ale větrno ... klepu kosu pro celo dědinu tudíž můžou začít žně ... dneska jsem spala pod dvouma peřinama .... děcka a manža mají povlečený deky na léto .... já jsem si prozřetelně nechala peřinu páč pod dekou bych zdechla a ještě sem večer vytáhla i peřinu druhou
Taky se zde dnes nevařilo ... dojídajíí se zbytky od včera co cerenka ukuchtila a je tam boršč, kterej musela uvařit ubohé nemohoucí matince páč na něj dostala chuť
Káčooooo
tebe ráda vidím ... no vegetím si vegetím ... mám nad sebou drába kerkonošskýho ... jinak bych se už asi dávno hrabala aspoň ve skleníku ( tam se nemusím ohýbat)
Jediný co mě omezuje je ta moje napíchnutá ruka, takže díky ní a díky sojce jsem nastolila pooperační režim i doma a tak si hovím a "srůstám" jak ty píšeš docela slušně bez komplikací a bez problémů ...
Jen včera jsem zajela s manžem nakoupit páč tady nebylo už co do huby a tak sem to malinko přecenila a motala sem se v obchodě jak špina v kýblu, ale bylo to tlakem ...
Měla jsem nějaký silnější léky na tlak a když sem byla ráno u obvodní se jí nahlásit, tak mi ho měřila a léky snížla páč jsem ho měla o hodně nižší než mívám .... takže uvidíme ...
No prostě pohodička a žádná křeč  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mona
|
Zaslal: po červen 20, 2011 12:38 pm Předmět: |
|
|
      9 kilooooooooooooo, jooooooooooooooo  _________________ Výchozí BMI bylo 45.34, nynější je 32.77
3/3 TUBU |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Annax
|
Zaslal: po červen 20, 2011 12:39 pm Předmět: |
|
|
Bobulko
To je dobře, jenom si pěkně hov a srůstej A taky ubývej - všímám si upraveného metříku  _________________
44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucinka
|
Zaslal: po červen 20, 2011 12:40 pm Předmět: |
|
|
No teda Bobilko ty fičíš,už máš devět kilíček dole ?
Jestli pojedeš takhle rychle dolů,tak se za chvilku ztratíš .
Ale upřímně ti to přeji . _________________
35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vlada
|
Zaslal: po červen 20, 2011 12:44 pm Předmět: |
|
|
bobulko tý jo ty jedeš supeeeer _________________
28.6.11 TUBU v TURNOVĚ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: po červen 20, 2011 12:49 pm Předmět: |
|
|
bobul no ty teda jedeš   _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
erytrin
|
Zaslal: po červen 20, 2011 1:30 pm Předmět: |
|
|
Bobu připojuji se k užasu nad tvým ubytkem JE TO BOMBA a moc ti to přeju!! Taky sis musela pořádně dlouho počkat tak at se daří i nadále! _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Scalla
|
Zaslal: po červen 20, 2011 2:04 pm Předmět: |
|
|
Ahoj všichni! Já si tu připadám jako v jiném světě. Když vidím ty vaše metříky, úplně se raduju s vámi, že je tohle vůbec možné. Po všech zkušenostech mi připadalo uvěřitelné zhubnout (při mé váze směšných) 20 kilo (při šílené sebekontrole, následně ale 25 kilo nabrat). Chirurgické řešení mi před nějakou dobou moje doktorka vymluvila, že je to strašně nebezpečné... Až když mi internista naopak doporučil tohle řešení, objednala jsem se na konzultaci a začala shánět informace.... Moc vám všem přeju ty úspěchy, a děkuju vám za naději  _________________
42 let, 1.7. konzultace MUDr. Čierny - SUPER! Teď kolečko: 19.7. plicní, 25.7. gastro, 28.7. a 4.8. psycholog, 12.8. interna |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: po červen 20, 2011 2:22 pm Předmět: |
|
|
bobul ty už víš ..... gratulka k prvním upsaným kilům !! Jen mi teď řekni - jaký je to pocit, když už také upisuješ a nesmrdíš tu jen pro nic za nic bez opky ??
Scalli neboj se kočko, dočkáš se, budeš také krásně posouvat s metříkem a upisovat kilo za kilem
Nenech si nic nikým vymluvit, jen Ty sama nejlépe víš, co chceš, či nechceš, tak hurá do boje  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
Scalla
|
Zaslal: po červen 20, 2011 2:34 pm Předmět: |
|
|
Verčo díky za podporu, zrovna ten Tvůj metřík je velmi inspirativní To už je úplně jiný člověk Klára Samková říkala v dokumentu, že s nabráním kil ztratila svou identitu, a já si přesně tak připadám. Ale já už se bojím i držet dietu, protože čím déle to vydržím, tím hůř to ve finále dopadne takže tohle by mohlo být pro mě východisko... Bolesti ani nepříjemností se nebojím. _________________
42 let, 1.7. konzultace MUDr. Čierny - SUPER! Teď kolečko: 19.7. plicní, 25.7. gastro, 28.7. a 4.8. psycholog, 12.8. interna |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: po červen 20, 2011 2:39 pm Předmět: |
|
|
Scalli děkuji ....když jsem se před více, než rokem rozhodovala na jakou opku jít... psala jsem lolince, že nevěřím, že zrovna na mě to bude působit, že zrovna mě to pomůže...... a sama vidíš výsledek po roce a 1/4 - kdybych se měla rozhodnout dnes znovu, neváhám ani minutu a jdu do toho znovu !! Uvidíš, že ani Ty nebudeš ničeho litovat, že budeš spokojená a že se Ti celý Tvůj život obrátí k lepšímu  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
Scalla
|
Zaslal: po červen 20, 2011 2:51 pm Předmět: |
|
|
Verčo je super tohle slyšet (teda vlastně číst ). Ještě jsem nikomu neřekla, jaké mám úmysly (jen tady na fóru), manžel mi to bude rozmlouvat, on je odpůrce prášků, natož pak operací. Děti se mi budou smát ale stejně, čím víc si o tom čtu, tím víc chci do toho jít!!! _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: po červen 20, 2011 2:53 pm Předmět: |
|
|
Fáááájn dobrááááá já nejsem chlubivej týpek ale mona to prostě rozhrábla jak děcko houno na pískovišti ..... příště jak se něco hne, tak aspoň mrknu do pokroků páč sem dostala zdrba, že to nehlásím .... nebudem si mnou zadělávat kavárnu ....
Verčo
položila jsi mi velice záludnou a zajímavou otázku ... no asi takhle ...
před více než rokem kdy jsem se sem nahlásila jsem byla zvyklá, že když jsem se pro něco rozhodla, tak to musí být hned bez zdržování a pokud možno IHNED!!!
ovšem osud to zařídil jinak a postavil předemne pár překážek, který jsem musela přelízt a smířiit se s tím, že věci nepůjdou jak chci já, ale jak to chce asi ten nahoře či osud ... každej na co věří si to přebere dle svýho .... musela jsem vše přehodnotit a získat v sobě víc pokory a hlavně trpělivosti která mi předtím chyběla ...
takže abych to zkrátila ... pocity nejsou .... nejsou navenek jsou uvnitř a neumím je tak ventilovat .... každopádně po tom všem jsem prostě a jednoduše RÁDA že už taky upisuju a že jsem v pořádku a že je tu hodně lidí, kteří dokážou pomoct, poradit a vést .... bez nich bych to nezvládala nejen já, ale myslím si, že všichni tady jak tu jsme ... prostě moje pocity jsou méně důležité oproti vzájemné pomoci a podpoře zde  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|