Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 759, 760, 761 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Anna Rychtrová

PříspěvekZaslal: po červen 20, 2011 10:37 am    Předmět: Citovat

Ahoj holky Smile
Zdraviiiiiim,u nas je hnusne a docela chladno Confused Confused
Navic jsem dnes byla se Stepou tim starsim klukem u dr.pac porad cura a pali ho to,v moci nic nema ale vzali mu kultivaci a zitra budou vysledky Smile Rolling Eyes Rolling Eyes Takze min.dnes a zitra ho mam doma joudu Sad Crying or Very sad Koupila jsem mu urol.caj a uz ho pije a jeste ma brusinkovy sirup Smile Smile ani mi nejak nevadi ze jsem doma Smile Wink Verca vi Shocked Rolling Eyes Rolling Eyes Wink Wink
mam zadelano na jahod.knedle a prinesla jsem si z mor.vrabce z kuchyne tak jidla je dost. Smile Smile Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
verca

PříspěvekZaslal: po červen 20, 2011 12:10 pm    Předmět: Citovat

Aničko to má určitě chudák z těch lepáků, co včera dostal Laughing Laughing Laughing Ať je brzy fit !! Wink
A s tamtím si nelam hlavu...však oni na to brzy přijdou.... Wink

Jinak jsem nevařila, jsou tu od včera řízky a navíc starší synátor dnes odjel na 3-deňák.... před chvílí psal, že maj za sebou 6-7km a že jdou do hospody Shocked Rolling Eyes doufám, že nebude nějaká ostuda Rolling Eyes Embarassed Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
bobule

PříspěvekZaslal: po červen 20, 2011 12:19 pm    Předmět: Citovat

Dobré poobědí všem posílá morafská bobule ....

Hlásím, že tady je slunečno, ale větrno ... klepu kosu pro celo dědinu tudíž můžou začít žně Laughing Laughing Laughing ... dneska jsem spala pod dvouma peřinama .... děcka a manža mají povlečený deky na léto .... já jsem si prozřetelně nechala peřinu páč pod dekou bych zdechla a ještě sem večer vytáhla i peřinu druhou Laughing Laughing Laughing

Taky se zde dnes nevařilo ... dojídajíí se zbytky od včera co cerenka ukuchtila a je tam boršč, kterej musela uvařit ubohé nemohoucí matince páč na něj dostala chuť Embarassed Laughing Laughing Laughing

Káčooooo
tebe ráda vidím ... no vegetím si vegetím ... mám nad sebou drába kerkonošskýho ... jinak bych se už asi dávno hrabala aspoň ve skleníku ( tam se nemusím ohýbat) Laughing Laughing Laughing

Jediný co mě omezuje je ta moje napíchnutá ruka, takže díky ní a díky sojce jsem nastolila pooperační režim i doma a tak si hovím a "srůstám" jak ty píšeš docela slušně bez komplikací a bez problémů ... Rolling Eyes Laughing Laughing

Jen včera jsem zajela s manžem nakoupit páč tady nebylo už co do huby a tak sem to malinko přecenila a motala sem se v obchodě jak špina v kýblu, ale bylo to tlakem ...
Měla jsem nějaký silnější léky na tlak a když sem byla ráno u obvodní se jí nahlásit, tak mi ho měřila a léky snížla páč jsem ho měla o hodně nižší než mívám .... takže uvidíme ...

No prostě pohodička a žádná křeč Laughing Laughing Laughing

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
Mona

PříspěvekZaslal: po červen 20, 2011 12:38 pm    Předmět: Citovat

9 kilooooooooooooo, jooooooooooooooo Exclamation Exclamation Exclamation

3/3 TUBU
Annax

PříspěvekZaslal: po červen 20, 2011 12:39 pm    Předmět: Citovat

Bobulko
To je dobře, jenom si pěkně hov a srůstej Very Happy A taky ubývej - všímám si upraveného metříku Laughing

44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav
Lucinka

PříspěvekZaslal: po červen 20, 2011 12:40 pm    Předmět: Citovat

No teda Bobilko ty fičíš,už máš devět kilíček dole Laughing Shocked Wink Laughing Laughing Laughing Laughing ?
Jestli pojedeš takhle rychle dolů,tak se za chvilku ztratíš Laughing Wink Laughing Laughing Laughing Laughing .
Ale upřímně ti to přeji Laughing Wink Laughing Laughing Laughing Laughing .

35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011
Vlada

PříspěvekZaslal: po červen 20, 2011 12:44 pm    Předmět: Citovat

bobulko tý jo ty jedeš supeeeer

28.6.11 TUBU v TURNOVĚ
ALENA

PříspěvekZaslal: po červen 20, 2011 12:49 pm    Předmět: Citovat

bobul no ty teda jedeš

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
erytrin

PříspěvekZaslal: po červen 20, 2011 1:30 pm    Předmět: Citovat

Bobu připojuji se k užasu nad tvým ubytkem JE TO BOMBA a moc ti to přeju!! Taky sis musela pořádně dlouho počkat tak at se daří i nadále!

PříspěvekZaslal: po červen 20, 2011 2:04 pm    Předmět: Citovat

Ahoj všichni! Já si tu připadám jako v jiném světě. Když vidím ty vaše metříky, úplně se raduju s vámi, že je tohle vůbec možné. Po všech zkušenostech mi připadalo uvěřitelné zhubnout (při mé váze směšných) 20 kilo (při šílené sebekontrole, následně ale 25 kilo nabrat). Chirurgické řešení mi před nějakou dobou moje doktorka vymluvila, že je to strašně nebezpečné... Až když mi internista naopak doporučil tohle řešení, objednala jsem se na konzultaci a začala shánět informace.... Moc vám všem přeju ty úspěchy, a děkuju vám za naději Smile Smile Smile

42 let, 1.7. konzultace MUDr. Čierny - SUPER! Teď kolečko: 19.7. plicní, 25.7. gastro, 28.7. a 4.8. psycholog, 12.8. interna
verca

PříspěvekZaslal: po červen 20, 2011 2:22 pm    Předmět: Citovat

bobul ty už víš ..... gratulka k prvním upsaným kilům !! Jen mi teď řekni - jaký je to pocit, když už také upisuješ a nesmrdíš tu jen pro nic za nic bez opky ?? Laughing Laughing Laughing

Scalli neboj se kočko, dočkáš se, budeš také krásně posouvat s metříkem a upisovat kilo za kilem Wink
Nenech si nic nikým vymluvit, jen Ty sama nejlépe víš, co chceš, či nechceš, tak hurá do boje Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Scalla

PříspěvekZaslal: po červen 20, 2011 2:34 pm    Předmět: Citovat

Verčo díky za podporu, zrovna ten Tvůj metřík je velmi inspirativní Cool To už je úplně jiný člověk Very Happy Klára Samková říkala v dokumentu, že s nabráním kil ztratila svou identitu, a já si přesně tak připadám. Ale já už se bojím i držet dietu, protože čím déle to vydržím, tím hůř to ve finále dopadne Mad takže tohle by mohlo být pro mě východisko... Bolesti ani nepříjemností se nebojím.

42 let, 1.7. konzultace MUDr. Čierny - SUPER! Teď kolečko: 19.7. plicní, 25.7. gastro, 28.7. a 4.8. psycholog, 12.8. interna
verca

PříspěvekZaslal: po červen 20, 2011 2:39 pm    Předmět: Citovat

Scalli děkuji Wink ....když jsem se před více, než rokem rozhodovala na jakou opku jít... psala jsem lolince, že nevěřím, že zrovna na mě to bude působit, že zrovna mě to pomůže...... a sama vidíš výsledek po roce a 1/4 - kdybych se měla rozhodnout dnes znovu, neváhám ani minutu a jdu do toho znovu !! Uvidíš, že ani Ty nebudeš ničeho litovat, že budeš spokojená a že se Ti celý Tvůj život obrátí k lepšímu Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Scalla

PříspěvekZaslal: po červen 20, 2011 2:51 pm    Předmět: Citovat

Verčo je super tohle slyšet (teda vlastně číst Very Happy ). Ještě jsem nikomu neřekla, jaké mám úmysly (jen tady na fóru), manžel mi to bude rozmlouvat, on je odpůrce prášků, natož pak operací. Děti se mi budou smát Laughing ale stejně, čím víc si o tom čtu, tím víc chci do toho jít!!!

bobule

PříspěvekZaslal: po červen 20, 2011 2:53 pm    Předmět: Citovat

Fáááájn dobrááááá já nejsem chlubivej týpek ale mona to prostě rozhrábla jak děcko houno na pískovišti ..... příště jak se něco hne, tak aspoň mrknu do pokroků páč sem dostala zdrba, že to nehlásím .... nebudem si mnou zadělávat kavárnu .... Rolling Eyes Laughing Laughing

Verčo
položila jsi mi velice záludnou a zajímavou otázku ... no asi takhle ...
před více než rokem kdy jsem se sem nahlásila jsem byla zvyklá, že když jsem se pro něco rozhodla, tak to musí být hned bez zdržování a pokud možno IHNED!!!
ovšem osud to zařídil jinak a postavil předemne pár překážek, který jsem musela přelízt a smířiit se s tím, že věci nepůjdou jak chci já, ale jak to chce asi ten nahoře či osud ... každej na co věří si to přebere dle svýho .... musela jsem vše přehodnotit a získat v sobě víc pokory a hlavně trpělivosti která mi předtím chyběla ...
takže abych to zkrátila ... pocity nejsou .... nejsou navenek jsou uvnitř a neumím je tak ventilovat .... každopádně po tom všem jsem prostě a jednoduše RÁDA že už taky upisuju a že jsem v pořádku a že je tu hodně lidí, kteří dokážou pomoct, poradit a vést .... Wink bez nich bych to nezvládala nejen já, ale myslím si, že všichni tady jak tu jsme ... prostě moje pocity jsou méně důležité oproti vzájemné pomoci a podpoře zde Wink Rolling Eyes

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 759, 760, 761 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: