Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 686, 687, 688 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mygeila

PříspěvekZaslal: út květen 31, 2011 8:03 am    Předmět: Citovat

sally

Ja si taky myslim, ze ta doktorka proste neni dobra, protoze si razi nejaky svuj nazor, ktery se nezaklada na odbornosti. Kdyz jsem cetla informace z Ostravske nemocnice byla tahle operace indikovana prave pro lidi, kteri uz vyzkouseli kdejakou dietu, ale nevydrzeli to dlouhodobe. Vylozene se tam posalo u lidi s predpokladanou nizsi spolupraci...nekecam...

Kdyby ti ten skvely dietolog nebo obezilog pomoci mohl uz bys jako protek byla a to asi mi vsichni. Takze bud zmen lekarku a nebo ji proste rekni, ze na operaci jdes a hotovo. Akorat se obavam, jestli od ni nebudes potrebovat potvrzeni, ze tva stitna zlaza je v poradku substituovana a momentalne nemuze za tvou vahu. Ja si to nechala potvrdit praktickym lekarem Smile

Jinak devcatka jsem to nejak prehnala ne fitku...blba,blba,blba...boli me celej clovek :X
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
erytrin

PříspěvekZaslal: út květen 31, 2011 8:30 am    Předmět: Citovat

sally Ahoj, taky se přidávám k těm co píší ať buď změníš dr a nebo jí to vysvětlíš tak že prostě na to kývne..., je fak t že já se nesetkal s dr který by byl proti, dokonce, když mi před 2 lety v zimě bylo opravdu zle, dostal jsme 40ky teploty tak jsme byl nucen naštívit dr po snad 3 letech a ještě k tomu na pohotovosti, a tam se dr ptala kde jsem přišel k takovým kg a sama mi řekla at se začnu zajímat o podvázání ... že tam mají sestřičku která to podstoupila a je plně spokojená a suprově hubne... možná proto to doporučovala, že měla jasný příklad, ti co tomu brání podle mě jen neznají výsledky, neznají jaký to má v 99,9% příznivý účinky jak na tělo tak na duši Wink

A víč co mi ještě napadlo? Na tuto opku přeci nepotřebuješ žádné doporučení, nebo se pletu? Nemocnice si dělají kolečka před opkou sami a tak k čemu bys měla potřebovat její požehnání?

Držím palce ať se to vyvine tím správným směrem, směrem, který ty chceš Wink

PříspěvekZaslal: út květen 31, 2011 8:38 am    Předmět: Citovat

sally: Mě to vymlouvala zase moje obezitoložka a dokonce i praktická lékařka. Když jsem se před obezitoložkou zmínila, že jsem slyšela o tehle pomoci, tak začla rozhazovat ruakama, že si to představuju moc jednoduše, a že když nejsem (dle ni) schopna zhubnout normálně, že mi nepomůže ani tohle, a když sem odcházela tak se ještě o tenhle můj "nápad s operací" podělila se sestrou a obě se mi začly smát. Takže jsem po několika letech "paní odbornici" obešla když jsem našla tohle forum. Děvčata mi poradila kam a s čím se mám obrátit a nepotřebovala jsem ani obezitoložku. Moje obvodní zase na mě zkoušela něco ve smylu "tak mladá a chce se nechat řezat" nebo mi říkala, že nezná nikoho kdo by s touhle operací neměl problémy, průjmy, zvracení, bolesti.... Ale doporučení dala. Takže pokud ti opravdu nehrozí nějaká jiná zdravotní rizika, a doktorka to nechce dát jenom proto, že by přišla o kšeft tak si najdi jinou lékařku Wink

A v neposlední řadě, někde ani doporučení nechtějí. To žádají jenom některé nemocnice. Wink

24.3.2011 TUBU. FN Ostrava - MUDr. Foltys

katka04

PříspěvekZaslal: út květen 31, 2011 9:00 am    Předmět: Citovat

Mě by akorát zajímalo kolik lidí trpí tím průjmem. Já bych prosila aspoň občas půjčit Laughing Zatim s kym sem se o tom bavila má opačný problém

[/url]

21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací
Terča

PříspěvekZaslal: út květen 31, 2011 9:18 am    Předmět: Citovat

Dobré dopoledne, přeju Cool !

Bobulko, i mě vzbudilo nutkání-o půl šesté Evil or Very Mad , ale válela jsem se ještě do půl deváté v posteli, páč se mi nechtělo vstávat.

Katko, já Ti ho někdy pošlu, jooo Razz ? Já mám tyhle věci dost nevyzpytatelné Rolling Eyes . Někdy to člověku i komplikuje život Sad .

Sally, tomu dost dobře nerozumím, moje endokrinoložka mi napsala doporučení bez problémů. Faktem ale je, že povědomost o těchto operacích je tady na maloměstě opravdu minimální, protože když jsem se zmínila obvodní, tak se na to taky moc netvářila, teda, hlavně sestra vyděšeně říkala, že si dobrovolně nechám uříznout kus orgánu Shocked .
A neschválila mi to ani Mudra U Apolináře, kde jsem absolvovala na podzim umělé oplodnění-tam to bylo ovlivněno zkušeností s její maminkou, která přišla o žaludek v důsledku rakoviny...
Nakonec mi ale i obvodní doporučení na reoperaci napsala, on ten můj stav byl ke konci už celkem neúnosný Crying or Very sad .
Já měla všechny doporučení jen pro sichr, jediné, co bylo opravdu třeba bylo předoperační a musela jsem ještě na gastro, hned po nástupu do nemky, páč moje gastro, byť z Turnova bylo staršího data.

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
katka04

PříspěvekZaslal: út květen 31, 2011 9:22 am    Předmět: Citovat

Terča jo tak jednou tejdně bych to brala. Třeba zrovna dneska by se hodilo Laughing Laughing

Já sem zjistila, že o těhle operacích je mezi doktory hodně fám a nevědomosti. Oni skončili na bandáži žaludku a víc o ničem nevědí. A protože se víc mluví o tom negativním tak to prostě rozmlouvaj. Já když si šla pro doporuční na přeoperační tak na mě zůstal pan doktor na obvodě koukat co že to je bariatrická operace? A pak se hodně divil, že je něco jako bypass žaludku. To mluví asi za vše

[/url]

Lucinka

PříspěvekZaslal: út květen 31, 2011 9:42 am    Předmět: Citovat

Tak jsem zakřikla to,že je moje obvoďačka hodná,ale těma žádankama na kokečko to skončilo Sad Crying or Very sad .
Dnes si na mě otevřela pusu,že mi žádnou krev nebude psát a žádanky na EKG a RTGplic,že jí to stojí hodně peněz a napsala mi jen žádanku na Interní a řekla mi,že chce originály všech těch správ z kolečka,takže já raději zítra zavolám do Ostravy sestřičce od MUDr.Foltyse,jestli jim při mém příjmu do nemky stačí kopie těch vyšetření Shocked .
A zjistila jsem doma,jak jsem si vše pročítala,že i gynekologie má být jen dva týdny stará,ale doktor Foltys viděl,že teď už ho mám,tak se musím také přeptat,jestli musím znova,nebo jim stačí i dva měsíce staré Shocked ?
Na gynekologii mi napsal nízkohormonální antikoncepci a řešila jsem to s ní a paní doktorka mi vysvětlila,že to všeobecně před opkou chtějí vynechat,kvůli případným trombózám,ale to je prý většinou jen u dlouhodobě ležících pacientů po opce a že ona sama zná případy,že ženy braly antikoncepci stále i během opky Laughing Wink Laughing Laughing Laughing Laughing .
Já jsem jí řekla,že většinou,co jsem slyšela,tak druhý den po opce se už chodí a většinou,když nejsou žádné komplikace,tak pátý až sedmý den se pacient propouští domů Laughing Wink Laughing Laughing Laughing Laughing .
Tak to budu jíst stále bez vynechání,jen se modlím,abych tu antikoncepci snášela dobře a nevznikly u mě tím špatná srážlivost krve a případná tromóza Laughing Wink Laughing Laughing Laughing Laughing .

35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011
Mygeila

PříspěvekZaslal: út květen 31, 2011 9:46 am    Předmět: Citovat

Lucinka
Luci, dalsi silena doktorka. Tohle je od nich tak neprofesionalni. Nic bych ji nedala jen to, na co ti zadanku napsala. Furie jedna. Myslim, ze tady ted musim asi pochvalit meho praktickeho, protoze je zlatyyyy. (MUDr. Rene Turcinek). Nikdy na nic nerekl ne.
Lucinka

PříspěvekZaslal: út květen 31, 2011 9:46 am    Předmět: Citovat

A problém je v tom,že jsem od mé obvodˇačky šla rovnou na Internu se už dopředu objednat a oba lékaři mají začátkem července dovolenou,tak zítra musím shánět dalšího,protože já můžu jen 30.června a pak až 7.a8.července na vyšetření,protože od 1. do 6.července jedu s holkama na dovču do Jeseníků Laughing Wink Laughing Laughing Laughing Laughing .
Tak doufám,že nakonec nepohořím na Interním vyšetření a díky tomu nebudu moct jet na minidovolenku Laughing Wink Laughing Laughing Laughing Laughing .

35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011
katka04

PříspěvekZaslal: út květen 31, 2011 9:49 am    Předmět: Citovat

Lucinka sice si myslím, že napsat žádanky na předoperační je její povinnost, ale jistá si nejsem. To máš jedno jestli ti to napíše obvodní nebo interna. Hlavně někdo. Tu gyndu bych asi už neřešila. Když ti k tomu nic neřekl a vzal to v potaz. Ono ne všude je potřeba tak možná to starší datum neva. Jo a na tu krev potřebuješ jít toho 30 asi tak. Páč trvá asi deset dní než sou všechny výsledky hotový

[/url]

Lucinka

PříspěvekZaslal: út květen 31, 2011 9:57 am    Předmět: Citovat

Já jsem na tu gynekologii šla,protože je mi už 35let Sad Twisted Evil .
Jen jsi už druhá,co tady píše,že si v den opky nevzala pilulku a zaráží mě,že to mi MUDr.Foltys vůbec neřekl Shocked Laughing ?
Já bych to měla jednoduší,že by mi to udělala ta má obvoďačka akorát v tom,že už bych to měla objednané a né,že já musím během tohoto týdně teprve sehnat Internistu,který mě přijmě a objedná mě v ty dané tři dny a dva už nemůžou,tak protože jsem nervózní a také nikdo nebude moc nadšen,že můžu jen ty tři dny Sad Twisted Evil Crying or Very sad .

LF

PříspěvekZaslal: út květen 31, 2011 9:58 am    Předmět: Citovat

Lucinka: Ona je poviná ti to napsat, protože to požaduje jiný lékař k dalšímu vyšetření!

A to samé s těmi originály. Ty musíš odevzdat v nemocnici, kopie ti nevezmou. Mě obvodačka taky vzala originál a dala kopii a Foltys se zlobil. Musel to všechno vytisknout znova. Říkal, že originály nikdy nemám dávat z ruky. Takže kopie patří tvojí obvodačce.

24.3.2011 TUBU. FN Ostrava - MUDr. Foltys

Lucinka

PříspěvekZaslal: út květen 31, 2011 10:02 am    Předmět: Citovat

No napsala mi žádanku na Internu,tak uvidím zítra ještě u jedné Internistky,jak pochodím a pak se k ní asi vrátím,ale ještě kvůli jejímu výmyslu,že chce originály a né jen kopie od všech vyšetření z kolečku,musím volat do Ostravy a to mě také štve Sad Twisted Evil !

verca

PříspěvekZaslal: út květen 31, 2011 10:03 am    Předmět: Citovat

Tak jsem zpěttt Laughing Laughing Laughing

nakoupíno, spokojená jsem také, takže huráááá Laughing Laughing Laughing

dočetla jsem jen letecky, bo jste toho napsali nějak moc Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing

Lucinko a co se domluvit přímo v nemocnici, že by Ti udělali předoperačko přímo tam?? V Turnově to tak dělají, když dělají lékaři v místě bydliště lidem problémy...ale je také pravda, že jim tato vyšetření NIKDO nezaplatí, takže to dělají ze své vlastní vůle a z peněz, které by mohli využít jinde....ale za zeptání nedáš nic Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
katka04

PříspěvekZaslal: út květen 31, 2011 10:05 am    Předmět: Citovat

Lucinka já si v den operace nevzala pilulku protože za 1) pan doktor chtěl úplně prázdný žaludek a za 2) sem to chtěla těsně po opce dostat. Všichni řikali, že se to stejně ředěním krve dostaví a tak proč to zbytečně protahovat Wink No sem divná nedostavilo se nic Laughing

[/url]

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 686, 687, 688 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: