Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 685, 686, 687 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
bobule
|
Zaslal: út květen 31, 2011 6:53 am Předmět: |
|
|
verčo
to netvrdím ... a tady se mi to ještě nepovedlo, takže mě to zas tak žíly nerve  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: út květen 31, 2011 6:55 am Předmět: |
|
|
ještě, aby jooo  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vlada
|
Zaslal: út květen 31, 2011 6:59 am Předmět: |
|
|
Krásné sluníčkové ráno přeji všem
já jsem vzhůru už od 4 hod šiju prckovi oblek na svatbu a jedeme teď někam na kole tak se mějte pápá
Lucinko gratuluji k termínku  _________________
28.6.11 TUBU v TURNOVĚ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: út květen 31, 2011 7:00 am Předmět: |
|
|
verčo
To privilegium ti ráda nechám ... většinou sem lezu pozděj a to už je tady převerčováno
Jdu něco udělat s tou svojí fasádou a tou alergií ...
Nemáte někdo zkušenosti s nějakejma šikovnejma kapkama do očí proti alergii? kromě visinu ... ten mám doma
Vlado
tak nám ho pak vyfoť  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: út květen 31, 2011 7:01 am Předmět: |
|
|
a co melouny????
Na oči nevím, zkus je vyměnit celé, stejně houno vidíš už určitě  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: út květen 31, 2011 7:03 am Předmět: |
|
|
verčo naše melounová
víš jak na vesnicích bývali ti ponocní co troubili půlnoc .... tak ona je něco takovýho, ale ráno .... to už je inventář bez kterýho by to nešlo  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
sazka
|
Zaslal: út květen 31, 2011 7:08 am Předmět: |
|
|
bobul já do očí kapu Livostin,je volně prodejnej na alergii,stojí něco přez stovku a lahvička je tak malá,že bys ji přehlídla ale mě pomáhá _________________
42 let,3děti(19,15,6),vdaná,čekatelka na plikaci v ÚVN-podzim/11 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: út květen 31, 2011 7:10 am Předmět: |
|
|
bobul jooo, copak naše lucinka smajlíková melounová  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: út květen 31, 2011 7:11 am Předmět: |
|
|
sazko
děkuju ... už mám zapsáno a jedu pro něj ... bych si ty oči mohla vyškrábat jak mě svědí a spouští se mi i rýma ... kudlááááá jak já tohle nesnáším  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
sally
|
Zaslal: út květen 31, 2011 7:13 am Předmět: |
|
|
prave jsem domluvila s moji endokrinolozkou...opku mi v zadnem pripade nedoporucuje
tak ted jsem teda uplne mimo,bo po domluve s ni jsem uz chtela volat bariatrii
....
.......
.............
tak ted fakt nevim,ale za 3 tydny k ni jedu na kontrolu a zkusime to probrat jeste osobne  _________________
34let,vdaná,2 děti(9,6let),snad brzy tubu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sazka
|
Zaslal: út květen 31, 2011 7:17 am Předmět: |
|
|
[/b]sally a copak se jí nezdálo?Většinou se po zhubnutí srovná i spousta jinejch nemocí a problémů,ale někdy to chcejen počkat na lepší okamžik _________________
42 let,3děti(19,15,6),vdaná,čekatelka na plikaci v ÚVN-podzim/11 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
alenadc
|
Zaslal: út květen 31, 2011 7:17 am Předmět: |
|
|
zdar ženy.
Kurnik to je vedro! A ja musim do práce,hnus toto,ale aspoň,že tam chodí samí fešáci no nic-ale mám zásadní dotaz-který tu byl omletej miliónkrát.řezání kůže-abdomino.mám jít nebo ne?hradí pojišťovna?mám teď období,že ačkoliv jsem fešná baba konečně,nějaký ten fald se zatáhnuj,ale stejne-asi to bylo moc rychle...a stejne neco visí.na kozy uz šetřím,ale radsi dam 700za podprdu,do prsou moc řezat nechci.ale ten pupek.strie neřeším,ale ten klokanek.to jsou přesně ty 4 kila,co ještě chci dolů.teď zkouším plavky-jako fajn,bejt arkap tak se neudržím,ale moje já... _________________
FAcebook-Alena Alenuška Macháčková |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sally
|
Zaslal: út květen 31, 2011 7:25 am Předmět: |
|
|
sazko,rekla mi,ze to je jako to posledni,co by mi doporucila,ze nejdrive dietolog,dietni jidelnicek na telo,sportovat atd...ale proste mi ze zdrav. hlediska opku vymlouvala,ze se setkala se spoustou komplikaci a ze i tubu se da prezrat...dozivotni kontrola stravovani,no a ze kdybych tu kontrolu nad sebou mela,tak nepotrebuju opku _________________
34let,vdaná,2 děti(9,6let),snad brzy tubu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
katka04
|
Zaslal: út květen 31, 2011 7:42 am Předmět: |
|
|
Lucinka já sem si antikoncepcí své dny posouvala a v pohodě. Můj operater s tim souhlasil. Fakt je, že dnem operace jsem anti přestala polikat. A v pohodě
bobule já používám kapky do očí refresh. Sice jsou hlavně na kontaktní čočky, ale na alergii mi taky pomáhaj
sally je zajímavé, že většina doktorů je proti bariatrickým operacím a svým pacientům je vymlouvají. A ještě zajímavější je, že to sou lékaři kde by člověk na to s čím tam chodí potřeboval zhubnout co nejvíc. Klidně paní doktorce vysvětli, že to nejde přijít a jenom tak si dupnout, že chci operaci. Že tě to všechno - dietolog, úprava jídelníčku a pohyb - stejně čeká. Protože co si budem povídat vyslechneš si to od dietoložky před opkou taky všechno znova A klidně bych jí i řekla, že kontrolu nad sebou mám a ta operace jí jenom zvyšuje. Miluju doktory co ani nevědí o co pořádně de a hned člověka odsoudí, že nemá nad sebou kontrolu. _________________ Katka
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wEWgTev/]
[/url]
21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: út květen 31, 2011 7:43 am Předmět: |
|
|
sally
IHNED SI NAJDI JINÉHO ENDOKRINOLOGA!!!
Jsem po TTE štítky a jak můj předešlý tak i nynější endokrinolog mi opku schválili a neměli vůči ní žádný výhrady! Naopak!
Já teď jedu na nákupy, ale jak se vrátím můžu ti napsat potom víc
A paní dochtor klidně řekni, že je to KRÁÁÁÁVA NEBESKÁÁÁÁ!!!
přesně takhle mě zastrašila a následně vymluvila opku před cca 3 rokama moje obvodní .... teď už jsem to udělala tak, že jsem ji postavila před hotovou věc s tím, že s ní o tom nehodlám diskutovat, že je to moje tělo, moje zdraví a je jí po tom v podstatě prd!
Budeš potřebovat dobrého endokrinologa, který tě bude hlídat a pokud k tomuto není ta tvoje dochtor nakloněna, tak jdi tam, kde ti vyjdou vstříc ... není nic jednoduššího  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|