Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 669, 670, 671 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
verca

PříspěvekZaslal: pá květen 27, 2011 7:43 am    Předmět: Citovat

katulko u nás na pár minutek pršet přestalo, ale už opět prší..a je tu černo jak .... Twisted Evil .... no ale od Tebe jsem daleko, tak to tam posílat nebudu, neboojj Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
katka04

PříspěvekZaslal: pá květen 27, 2011 7:47 am    Předmět: Citovat

Holky, ale tu šlehačku nebudu jíst já Laughing I když mě teda sprejovka chutná. To si jenom dcera něco vymyslela a já to mam udělat. A taky kapleník měl minulý týden slinu u pusy, když sem řikala co sem pekla. Jenže to sem měla šlehačkový krém z prášku a teď ho nikde nemůžu sehat Sad Tak nastává těžká improvizace

[/url]

21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací
qwys

PříspěvekZaslal: pá květen 27, 2011 7:57 am    Předmět: Citovat

Ahoj Smile

Katka04 k dr. si zajdu, ale ve stredu...Nemam auto a maji mi dnes privezt tri dobirky... jedno je ten mic gymnasticky a to dalsi je jedna moje objednavka, kterou z nepochopitelnych duvodu rozdelili do dvou, i kdyz to privezou tentyz den, takze budu cekat, co z nich vypadne a kdy Confused
Tak prijdu ve st do ordinace hned rano a budu sestricce rovnou nabizet svou krev, beztak by se na ni po zlucniku mohli podivat, co dela cholesterol a tuk apod. A to uz by se to mohlo prokazat no... Ja antibiotika nebrala, nemusela sem, na nic snad deset let. Tak by to mohlo bejt funkcni...

Jinak ja delam lipankovy krem - je to naprosto vyborne, rika kazdy Very Happy Normalne upecu buchtu, vezmu tvaroh, primicham do nej mouckovej az do lipanka, nebo normalni a necham chvili stat v lednici, napatlam na vychladlou buchtu, pokladu ovoce, pricemz jahody jsou uplne nejlepsi a zaliju zelatinou Smile Asi se to nemusi zalevat, pokud se to sezere do jednoho dne, coz vetsinou jo. Ten kolac je pak krasne vlacny a je to i celkem zdrave Very Happy ale slehackove to neni no...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
katka04

PříspěvekZaslal: pá květen 27, 2011 8:07 am    Předmět: Citovat

qwys já sem dělala hokus pokus. Těsto, jahody a přikrejt to tim šlehačkovým krémem. Jenže sem ho měla doma od loňska a teď už ho fakt nikde nemůžu objevit. Kdyby sem si pamatovala kde sem to koupila. Ono se to smíchávalo se šlehačkou, ale byl to základ jako na pařížskou. Fááákt dobrý a krásně to drželo. Ono asi šlehačka se ztužovačem udělá to samý. Jenže jak sem psala nemám se ztužovačem zkušenost. Ale pro jistotu sem si ho koupila Laughing . Něco vymyslim. Mám do zítra čas Laughing

[/url]

qwys

PříspěvekZaslal: pá květen 27, 2011 8:12 am    Předmět: Citovat

katka04, s tim taky nemam zkusenost. Ale ja uz to vidim, jak bych to vsechno sezrala, tak se radsi drzim u tvarohu Embarassed Laughing A tak ono z toho neco vzejde Smile
katka04

PříspěvekZaslal: pá květen 27, 2011 8:18 am    Předmět: Citovat

qwys holka jak to peču tak toho ani moc nesnim. A šlehačku ráda i moje mamina a ta si jinak sladký nedá

[/url]

qwys

PříspěvekZaslal: pá květen 27, 2011 8:26 am    Předmět: Citovat

katka04, ja svoje "vyrobky" vetsinou nejim, ale pokud jde o slehacku, neudrzela bych se, ty z spreje mi moc nechutnaji, ale taky to u nas doma nesmi byt Smile Moje mamca na sladky vubec neni, jelikoz je cukrarka a celou dobu tam dycha ten prach - o vsem pak rika, ze je to sladky jak cecek Laughing
lenkakv

PříspěvekZaslal: pá květen 27, 2011 8:28 am    Předmět: Citovat

Kéž bych sladké neměla ráda.. Sanžím se moc nepéct, protože jak to doma vidím, tak se trápím, když to nemůžu celé sežrat.. Smile

38let, 17letá dcera, manžel, čivavák Hemingway
OB klinika 9.9.2010 plikace
katka04

PříspěvekZaslal: pá květen 27, 2011 8:30 am    Předmět: Citovat

qwys tak to naše mamina fakt sladký nejí asi od mala. Páč i při vzpomínkách na dětsví vždycky strejda řikal jak mu dávala svojí čokoládu. Ale šlehačce tý neodolá nikdy. A když to bude svěží s těma jahodama a nízký těsto tak si kousíček dá Smile Jinak prej neni nad buřta Laughing Laughing Ona třeba udělá k obědu sladký knedlíky, i si nějakej dá a pak to de zajíst buřtem nebo párkem

[/url]

bossice

PříspěvekZaslal: pá květen 27, 2011 8:49 am    Předmět: Citovat

Qwys...nejtypičtejší obraz borelky je červená nepravidelná velká skvrna, ve středu bílá a obojí se stále roztahuje. Ale projevy jsou rozmanité a taky způsob nákazy. Já ji měla od klíštěte, manža od komára. Dnes vedou i muchničky...ty zanechají ve středu krvavou skvrnu velikosti nejmíň špendlíkové hlavičky.
Já jsem dostala ATB na 5 týdnů a to hned, jak jsem s tím k doktorce dorazila, nečekalo se na odběry, protože se v tom místě rozjela ještě růže (v prsu). Příznaky - únava, zimnice, bolest hlavy, trnutí šíje...jestli něco z toho máš, tak rychle k doktorovi. A teď začni rovnou s posílením imunity, nejlepší echinaceu tinkturu a glukany.

Zdravím všechny a prosím o zaslání deště. U nás vždy jen přeletí vichr, hromy a blesky a nic...v noci poprvé po několika týdnech spadlo pár kapek, ale za řeč to nestálo. Závidím všem, kterým bude o víkendu pršet.

Snad se sem konečně občas dostanu...kuchyň téměř hotová, čekáme na dodání rohové sestavy, zbývá ještě natřít futra a přetřít strop. A pak možná ještě budu vychytávat nějaké mouchy Rolling Eyes .

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
sazka

PříspěvekZaslal: pá květen 27, 2011 9:36 am    Předmět: Citovat

dobré skoropoledne všem,já teda dneska od rána taky peču,kámošovi k padesátinám a taťkovi ještě něco na oslavu se známejma,ta rodinná mě tendle víkend stála 2 kila Evil or Very Mad -už jsou dole Wink .táta taky projevil přání -roládu se šlehečkou a jahodama,myslela jsem taky jen na šlehačku a ztužovač,jen do toho nadrobno nakrájím ty jahody a jak to bude,hned s tím pryč z baráku,nebo to sežeru Embarassed
Jinak mám od včera penicilín na krk,nemám mandle,tak angína není až tak přesvědčivá,ale polykám s čím dál většímy problémy a navíc mi na krku zareagovaly uzliny,je to jak když mi tam někdo nasypal pár fazolí,tak jsem boj s bylinkama uznala za nedostatečnej.A to jsem ani nasmočila nic v bazénu,jak Verči dítka Evil or Very Mad

42 let,3děti(19,15,6),vdaná,čekatelka na plikaci v ÚVN-podzim/11
sazka

PříspěvekZaslal: pá květen 27, 2011 9:39 am    Předmět: Citovat

boss u nás včera a minulej víkend lilo jak z konve,ale bylo to potřeba,teď mám o víkendu denní,tak bude určitě hezky-já tu vodu pošlu k vám Laughing Laughing

42 let,3děti(19,15,6),vdaná,čekatelka na plikaci v ÚVN-podzim/11
sally

PříspěvekZaslal: pá květen 27, 2011 9:58 am    Předmět: Citovat

mam prosbu,muze mi nekdo poradit,co kde prenastavit,aby se mi pri otevreni tematu nezobrazovaly nejprve nejstarsi prispevky??ale nejnovejsi?? Embarassed
verca

PříspěvekZaslal: pá květen 27, 2011 10:06 am    Předmět: Citovat

sally to nenastavíš, musíš prostě kliknout vždy na poslední stránku a pak dohledat příspěvky, které jsou nové Wink

Koukám, že dnes bude všude šlehačkový den... hlavně bacha na průjmy Laughing Laughing Laughing

boss u nás stále chčije a chčije a mě už to s**e Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

A právě jsem sežrala sušenku, v hořké čokoládě, mňam, no když musíš, tak musíš... a chutě před a při mz jsou prostě chutě, těm neporučíš Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
katka04

PříspěvekZaslal: pá květen 27, 2011 10:10 am    Předmět: Citovat

verca já to budu dělat až zítra. A průjem mi nehrozí páč jíst to budou ty okolo Laughing Laughing

[/url]

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 669, 670, 671 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: