Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 669, 670, 671 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
verca
|
Zaslal: pá květen 27, 2011 7:43 am Předmět: |
|
|
katulko u nás na pár minutek pršet přestalo, ale už opět prší..a je tu černo jak .... .... no ale od Tebe jsem daleko, tak to tam posílat nebudu, neboojj  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
katka04
|
Zaslal: pá květen 27, 2011 7:47 am Předmět: |
|
|
Holky, ale tu šlehačku nebudu jíst já I když mě teda sprejovka chutná. To si jenom dcera něco vymyslela a já to mam udělat. A taky kapleník měl minulý týden slinu u pusy, když sem řikala co sem pekla. Jenže to sem měla šlehačkový krém z prášku a teď ho nikde nemůžu sehat Tak nastává těžká improvizace _________________ Katka
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wEWgTev/]
[/url]
21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: pá květen 27, 2011 7:57 am Předmět: |
|
|
Ahoj
Katka04 k dr. si zajdu, ale ve stredu...Nemam auto a maji mi dnes privezt tri dobirky... jedno je ten mic gymnasticky a to dalsi je jedna moje objednavka, kterou z nepochopitelnych duvodu rozdelili do dvou, i kdyz to privezou tentyz den, takze budu cekat, co z nich vypadne a kdy
Tak prijdu ve st do ordinace hned rano a budu sestricce rovnou nabizet svou krev, beztak by se na ni po zlucniku mohli podivat, co dela cholesterol a tuk apod. A to uz by se to mohlo prokazat no... Ja antibiotika nebrala, nemusela sem, na nic snad deset let. Tak by to mohlo bejt funkcni...
Jinak ja delam lipankovy krem - je to naprosto vyborne, rika kazdy Normalne upecu buchtu, vezmu tvaroh, primicham do nej mouckovej az do lipanka, nebo normalni a necham chvili stat v lednici, napatlam na vychladlou buchtu, pokladu ovoce, pricemz jahody jsou uplne nejlepsi a zaliju zelatinou Asi se to nemusi zalevat, pokud se to sezere do jednoho dne, coz vetsinou jo. Ten kolac je pak krasne vlacny a je to i celkem zdrave ale slehackove to neni no... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
katka04
|
Zaslal: pá květen 27, 2011 8:07 am Předmět: |
|
|
qwys já sem dělala hokus pokus. Těsto, jahody a přikrejt to tim šlehačkovým krémem. Jenže sem ho měla doma od loňska a teď už ho fakt nikde nemůžu objevit. Kdyby sem si pamatovala kde sem to koupila. Ono se to smíchávalo se šlehačkou, ale byl to základ jako na pařížskou. Fááákt dobrý a krásně to drželo. Ono asi šlehačka se ztužovačem udělá to samý. Jenže jak sem psala nemám se ztužovačem zkušenost. Ale pro jistotu sem si ho koupila . Něco vymyslim. Mám do zítra čas  _________________ Katka
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
|
Zaslal: pá květen 27, 2011 8:12 am Předmět: |
|
|
katka04, s tim taky nemam zkusenost. Ale ja uz to vidim, jak bych to vsechno sezrala, tak se radsi drzim u tvarohu A tak ono z toho neco vzejde  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
katka04
|
Zaslal: pá květen 27, 2011 8:18 am Předmět: |
|
|
qwys holka jak to peču tak toho ani moc nesnim. A šlehačku ráda i moje mamina a ta si jinak sladký nedá _________________ Katka
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
|
Zaslal: pá květen 27, 2011 8:26 am Předmět: |
|
|
katka04, ja svoje "vyrobky" vetsinou nejim, ale pokud jde o slehacku, neudrzela bych se, ty z spreje mi moc nechutnaji, ale taky to u nas doma nesmi byt Moje mamca na sladky vubec neni, jelikoz je cukrarka a celou dobu tam dycha ten prach - o vsem pak rika, ze je to sladky jak cecek  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lenkakv
|
Zaslal: pá květen 27, 2011 8:28 am Předmět: |
|
|
Kéž bych sladké neměla ráda.. Sanžím se moc nepéct, protože jak to doma vidím, tak se trápím, když to nemůžu celé sežrat..  _________________
38let, 17letá dcera, manžel, čivavák Hemingway
OB klinika 9.9.2010 plikace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
katka04
|
Zaslal: pá květen 27, 2011 8:30 am Předmět: |
|
|
qwys tak to naše mamina fakt sladký nejí asi od mala. Páč i při vzpomínkách na dětsví vždycky strejda řikal jak mu dávala svojí čokoládu. Ale šlehačce tý neodolá nikdy. A když to bude svěží s těma jahodama a nízký těsto tak si kousíček dá Jinak prej neni nad buřta Ona třeba udělá k obědu sladký knedlíky, i si nějakej dá a pak to de zajíst buřtem nebo párkem _________________ Katka
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: pá květen 27, 2011 8:49 am Předmět: |
|
|
Qwys...nejtypičtejší obraz borelky je červená nepravidelná velká skvrna, ve středu bílá a obojí se stále roztahuje. Ale projevy jsou rozmanité a taky způsob nákazy. Já ji měla od klíštěte, manža od komára. Dnes vedou i muchničky...ty zanechají ve středu krvavou skvrnu velikosti nejmíň špendlíkové hlavičky.
Já jsem dostala ATB na 5 týdnů a to hned, jak jsem s tím k doktorce dorazila, nečekalo se na odběry, protože se v tom místě rozjela ještě růže (v prsu). Příznaky - únava, zimnice, bolest hlavy, trnutí šíje...jestli něco z toho máš, tak rychle k doktorovi. A teď začni rovnou s posílením imunity, nejlepší echinaceu tinkturu a glukany.
Zdravím všechny a prosím o zaslání deště. U nás vždy jen přeletí vichr, hromy a blesky a nic...v noci poprvé po několika týdnech spadlo pár kapek, ale za řeč to nestálo. Závidím všem, kterým bude o víkendu pršet.
Snad se sem konečně občas dostanu...kuchyň téměř hotová, čekáme na dodání rohové sestavy, zbývá ještě natřít futra a přetřít strop. A pak možná ještě budu vychytávat nějaké mouchy . _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sazka
|
Zaslal: pá květen 27, 2011 9:36 am Předmět: |
|
|
dobré skoropoledne všem,já teda dneska od rána taky peču,kámošovi k padesátinám a taťkovi ještě něco na oslavu se známejma,ta rodinná mě tendle víkend stála 2 kila -už jsou dole .táta taky projevil přání -roládu se šlehečkou a jahodama,myslela jsem taky jen na šlehačku a ztužovač,jen do toho nadrobno nakrájím ty jahody a jak to bude,hned s tím pryč z baráku,nebo to sežeru
Jinak mám od včera penicilín na krk,nemám mandle,tak angína není až tak přesvědčivá,ale polykám s čím dál většímy problémy a navíc mi na krku zareagovaly uzliny,je to jak když mi tam někdo nasypal pár fazolí,tak jsem boj s bylinkama uznala za nedostatečnej.A to jsem ani nasmočila nic v bazénu,jak Verči dítka  _________________
42 let,3děti(19,15,6),vdaná,čekatelka na plikaci v ÚVN-podzim/11 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sazka
|
Zaslal: pá květen 27, 2011 9:39 am Předmět: |
|
|
boss u nás včera a minulej víkend lilo jak z konve,ale bylo to potřeba,teď mám o víkendu denní,tak bude určitě hezky-já tu vodu pošlu k vám  _________________
42 let,3děti(19,15,6),vdaná,čekatelka na plikaci v ÚVN-podzim/11 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sally
|
Zaslal: pá květen 27, 2011 9:58 am Předmět: |
|
|
mam prosbu,muze mi nekdo poradit,co kde prenastavit,aby se mi pri otevreni tematu nezobrazovaly nejprve nejstarsi prispevky??ale nejnovejsi??  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: pá květen 27, 2011 10:06 am Předmět: |
|
|
sally to nenastavíš, musíš prostě kliknout vždy na poslední stránku a pak dohledat příspěvky, které jsou nové
Koukám, že dnes bude všude šlehačkový den... hlavně bacha na průjmy
boss u nás stále chčije a chčije a mě už to s**e
A právě jsem sežrala sušenku, v hořké čokoládě, mňam, no když musíš, tak musíš... a chutě před a při mz jsou prostě chutě, těm neporučíš  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
katka04
|
Zaslal: pá květen 27, 2011 10:10 am Předmět: |
|
|
verca já to budu dělat až zítra. A průjem mi nehrozí páč jíst to budou ty okolo  _________________ Katka
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|