Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 549, 550, 551 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
zakletá
|
Zaslal: so duben 30, 2011 9:56 pm Předmět: |
|
|
mrchóóóóóóóóóóó  _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cindicek
|
Zaslal: so duben 30, 2011 9:59 pm Předmět: . |
|
|
ja ti nechci delat chute, nejsem zla. jen rikam, ze treba pro me je to ted uz luxus:-D a hlavne to, ze mi zmizel ten povlak z pusy a podobne - coz bylo, jak jsem predpokladala, tim:-( nejspis:-( ale neboj - ml a g resim stale ))))))) _________________
28 let, bezdětná, 2 ovčáci, bezva rodina a 5 a půl roku přítel, 13/4/2011 plikace OB klinika |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: so duben 30, 2011 10:08 pm Předmět: |
|
|
kup si tu váhu je fakt výborná .-)
povlaky v puse řeším cucáním tic tacu nebo energitky.
Teď me celkem žaludek tlačí, jeste musim počkat než si pujdu lehnout, jedla jsem naposled v půl 9. a před chvíli sem ještě pila.Já už chci aby mě ten žaludek přestal bolet... asi je pořád nateklej bo co .
Tak hoj zítra. _________________
Heslo na plantáž přes SZ.
Naposledy upravil zakletá dne so duben 30, 2011 10:09 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gluminka
|
Zaslal: so duben 30, 2011 10:08 pm Předmět: |
|
|
Cindi, Teri, Zakletá,
holky zlatý.... já snad ukládám i ze vzduchu... Na to, že jím tak, jak mám a stále nic mi řekli, že se to tak někdy děje, no... A že to tedy ještě zkusíme a uvidí se....
To mimi je moje největší přání. Už jsem to psala v jiném tématu ... potřebuju zhubnout, protože jsem na těhu moc tlustá mimíškovi by to nedělalo dobře a ani těhotnění s takovým bachorem, jako mám já, není nejsnadnější. Mám už chlapečka je mu 27měsíců, a když jsem otěhotněla, měla jsem -23kg, takhle jsem se vyžrala po porodu.... A už tehdy gynekoložka tvrdila, že přes moje špěky nic v břiše nevidí tak co teprve teď....
Jídla jím kaloricky tak do 5500kJ za den.... jak píšu: počítám, vážím, odměřuju....a pořád houby:-( _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wUI0xva/]
[/url]
36let, 10/2009 band Iscare -16kg, poté +7 27.4. doplnění na OB a uvidí se... Plánovaná plikace zrušena:-( |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: so duben 30, 2011 10:11 pm Předmět: |
|
|
glumi
to není o váze...
to je o tom zda se na těhu cítíš ty sama..
já sem s druhým otěhotněla až pomocí hormonů, při 111kilech...
dneska je mu 7 měsíců a podívej se kolik mám.
Držím ti palce! _________________
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
Založen: 23.1.2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Severní Čechy, Štětí
|
Zaslal: so duben 30, 2011 10:11 pm Předmět: |
|
|
Věrko, provokatérko ! Čuchala jsem směrem k Tvé domovině, ale nic jsem necítila, nicméně , aspoň v ten moment nepršelo narozdíl od Kutné Hory, kde nebylo vidět na krok...
A když už jsem dojížděli dom, všude hořely na zahrádkách ohníčky a kupily se baby čarodějné.
Jak já bych si dala buřta na ohníčku ... _________________
band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gluminka
|
Zaslal: so duben 30, 2011 10:13 pm Předmět: |
|
|
Zakletá,
díky! _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wUI0xva/]
[/url]
36let, 10/2009 band Iscare -16kg, poté +7 27.4. doplnění na OB a uvidí se... Plánovaná plikace zrušena:-( |
|
Návrat nahoru |
|
 |
erytrin
|
Zaslal: so duben 30, 2011 10:15 pm Předmět: |
|
|
Glumi, pokud vše vážíš měříš počítáš tak za prvé máš můj neskutečný obdiv! Na to já nikdy neměl nervy Opravdu smekám. A za další... Myslím, že by to asi chtělo nějaké kompletní vyšetření metabolismu, to přeci je proti logice... Věřím že to vše dodržuješ tak, jak píšeš a proto nevidím já asi jiné východisko a moooc je mi tě líto a cítím s tebou  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cindicek
|
Zaslal: so duben 30, 2011 10:29 pm Předmět: . |
|
|
zakleta: akorat jsem si ji objednala! ) skoda, ze te ten zaludek jeste boli, ale bude zase lip, uvidis!!
ery: ja te tedy nechci nejak znervoznovat, ale uvedom si, ze merit, vazit a dodrzovat zkratka BUDES MUSET, to za tebe nikdo jiny neudela a opravdu se to budes muset aucit a ty nervy na to mit;-) minimalne do doby, nez to budes mit vsechno v oku, coz je, si myslim, beh na docela dlouhou trat... ta operace ti k tomu jen pomuze, je to partak, sama o sobe te nespasi:-)
gluminka: tak to je opravdu orisek. jak rikaj - jeste to zkusit, i kdyz rok a pul, jak rikas, se mi zda dost dlouha doba na to, aby se neco projevilo:-( miminko chapu, me strasi moje gynekolozka od te doby, co k ni chodim, ze budu mit potize, ze neotehotnim atd - pravdu ma, co si budem povidat, dobre to neni, ale porad mi ta tvoje vaha nepripada tak silena!!!! nemuzu si pomoct.. _________________
28 let, bezdětná, 2 ovčáci, bezva rodina a 5 a půl roku přítel, 13/4/2011 plikace OB klinika |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gluminka
|
Zaslal: so duben 30, 2011 10:34 pm Předmět: |
|
|
Ery,
díky.... Jsem palice paličatá, takže když se rozhodnu, nikdo se mnou nehne... kalorické odnoty už znám téměř nazpaměť a mám mističky, do kterých si jídlo namrskám....pak vyklopím na talíř, načančím.... není to zdlouhavé...časem je to automatismus..zvykneš si. Jen je to demotivující, když nehubnu, naopak jsem přibrala:-(
Víš, mám velmi pomalý metabolismus, zničila jsem si ho nespočetnými dietami, které držím od 16let... a následným jo-jo efektem jsem se dopracovala až sem...
Tobě moc držím palce jak v novém zaměstnání, tak při shazování kil po opce. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wUI0xva/]
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gluminka
|
Zaslal: so duben 30, 2011 10:39 pm Předmět: |
|
|
Cindi,
uvidím... Po doplnění půjdu za měsíc na kontrolu, tak pokud se situace nezmění a band se neumoudří, přibírat jsem začala vloni v červu, takže už to bude skoro rok, budu si tvrdohlavě trvat na plikaci, pokud mi to tedy bude co platné Ale pan prof. říkal, že zkrátka někdy výměna není řešení....
Jak říkám uvidíme... _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wUI0xva/]
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gluminka
|
Zaslal: so duben 30, 2011 10:42 pm Předmět: |
|
|
Dobrou noc všichni, jdu chrupkat, náše malé ranní ptáče začíná den kolem 5,30 tak ať něco naspím... Sladké dny všem! _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wUI0xva/]
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
cindicek
|
Zaslal: so duben 30, 2011 10:52 pm Předmět: . |
|
|
gluminka: tak uvidis, mozna chce vsechno jeste cas, i kdyz to zni blbe:-( spis to ale celkove vypada na nejaky ten metabolicky problem:-(
dobrou vsem! _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
erytrin
|
Zaslal: so duben 30, 2011 11:00 pm Předmět: |
|
|
Glumi: hele co takhle zkusit nastartovat metabolismus rano nějakým pohybem (myslím rotoped, orbitrek, běh) nevím nějakých alespon 15 min a snad jsem četl někde na lačno že to prý skvěle nastartuje metabolismus i lepší spalování, ale nevím jestli nekecám  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mona
|
Zaslal: so duben 30, 2011 11:25 pm Předmět: |
|
|
 _________________ Výchozí BMI bylo 45.34, nynější je 32.77
3/3 TUBU
Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 6:33 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|