Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 548, 549, 550 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
verca
|
Zaslal: so duben 30, 2011 7:58 pm Předmět: |
|
|
zdravím z doletu !!
Odtrhnout se od udírny je někdy peklo, to vám teda povím
gemini tak to jsi fáákt přehnala !!! včéééra jsem čistila monitor kvůli trojce a dneska kvůli Tobě, no mám já vůbec tohle za potřebí??
dělali jsme točeňák, špekáčky, bůčky, krkovice a kotletky - no ochutnala jsem od všeho trochu, kromě špekáčků, bo se po včerejšku ještě bojím....ale i tak to bylo vynikající !!
dvojko očekávám Tě, doufám, že nabereš ten správný směr a doletíš  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: so duben 30, 2011 8:07 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem si dala špekáček... celej.... jo, fakt! Celej jsem ho vojela jazykem a slíííízala tu mastnou šťávu.... to vám byla dobrota a hned je mi líp na duši. Sice se možná pose*u, ale je mi bezvadně!!!
Ery - škoda, že jsi nedorazil, zbylo nám jich ještě 6, tak by jsi si býval mohl dát s náma  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mona
|
Zaslal: so duben 30, 2011 8:11 pm Předmět: |
|
|
 _________________ Výchozí BMI bylo 45.34, nynější je 32.77
3/3 TUBU
Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 6:35 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: so duben 30, 2011 8:11 pm Předmět: |
|
|
zelenoočko tak tomu bych i věřila, že se z toho pos*reš, ale co, nemusím sr*t jen já
Jinak jsem zapomněla ještě napsat - jídlo si měřte, važte, ceďte, jezte z talířů, misek, kelímků, kýblů, koryt, počítejte na ml, g, klidně i kg, L, hlavně, že vám bude dobře ne?? Prostě si to každý dělejte podle svého, je to čistě na každým z nás, kdo jak s tím malým žaludkem naloží
Trojko nepřesolily, jsme přece holky šikovnééé jen jsem ho blbec měla dneska opláchnout a osušit a já ho jen osušila, takže místy byla trochu sůl na povrchu, ale jen na bůčku, jinak nééé, ale to už byl menší detail, příště to napravíme, bůček stejně nejím, jen to libové vybírám, jooo kupovanou slaninku to ale joooo  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mona
|
Zaslal: so duben 30, 2011 8:16 pm Předmět: |
|
|
 _________________ Výchozí BMI bylo 45.34, nynější je 32.77
3/3 TUBU
Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 6:34 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: so duben 30, 2011 8:16 pm Předmět: |
|
|
Věru - mě je to fuk, na čas jsem ukojila svoje touhy po mase.. a cítím se naprosto parádně a to je to hlavní... aspoň pro mě, nyní..
Jinak mě to ještě nedá, ale musím se vyjádřit ke gramům, mililitrům,.. atd. Mě taktéž bylo před pár měsíci v OB řečeno, že si nemám jídlo vážit, že si to mám odměřovat na velikost kelímku, co se do něj vejde, to si můžu dát, ať je to amso, polívka, salát, .. - ale víc ani kousek. Vypustila jsem to z hlavy, ale jak to zmínila Malvi a poté i Lea, tak jsem si na to vzpomněla.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: so duben 30, 2011 8:21 pm Předmět: |
|
|
zelenoočko to je hlavní, že jsi zahnala své chuťovky  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: so duben 30, 2011 9:12 pm Předmět: |
|
|
očko
teda oblíznout buřta a nebýt nasraná za to že si nemůžu kousnout, a hlavně to spolknout ? no to já bych nedala
dneska jak jsem dělala ty těstoviny se přiznam, že jsem si dala do pusinky, těstovinku špnátek i masíko, pokousala jsem si to krásně, a vyplivla...
ale že by mi to uspokojilo chutě to né.
hlad nemám, to se musím nutit ta každé tři hoďky, áááále ty chutě zakletý
No uteče to jako prd, a budu taky papkat těstovinky  _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gluminka
|
Zaslal: so duben 30, 2011 9:20 pm Předmět: |
|
|
Holky, jsem zklamaná...vím, že po naplnění bandu se některé z vás rozjely, ale u mě je stav stále stejný. Po naplnění stále necítím plnost:-( Měla jsem 3ml a nyní mám 4,5ml. Když jsem měla 5, tak jsem nemohla ani pít. Už rok a půl se trápím hlady... Dodržuji gramáž, dodržuji časy... a stejně nehubnu.
Moc jsem se těšila, že nastartuju se zamotaným, zúženým žaloudkem a pěkně rychle zhubnu a místo toho budu čekat na zázrak. Je mi do breku.
Band mi plnili v ordinaci po hmatu. Mám přetočený port, tak to bylo těžší. Břich mám napíchaný asi na sedmi místech ale pan prof. i všichni doktoři v OB jsou fakt moc hodní, chápající a milí....
Vím, že řeknete, že hubnout pomalu stačí.... ale já potřebuju kvůli těhotenství shodit rychle, protože nejsem nemadší a tak nemám moc času  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wUI0xva/]
[/url]
36let, 10/2009 band Iscare -16kg, poté +7 27.4. doplnění na OB a uvidí se... Plánovaná plikace zrušena:-( |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gluminka
|
Zaslal: so duben 30, 2011 9:26 pm Předmět: |
|
|
Zakletá,
moc gratuluju ke shozeným kilům.... Držím palce, ať to jde pořád takhle dobře!!! _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wUI0xva/]
[/url]
36let, 10/2009 band Iscare -16kg, poté +7 27.4. doplnění na OB a uvidí se... Plánovaná plikace zrušena:-( |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: so duben 30, 2011 9:28 pm Předmět: |
|
|
Glumi
díky doufám že půjde
hele pokud má být mimčo bude, a ty to nijak neovlivníš... nech to bejt, a uvidíš...
co se týče toh doplnění tak to mě teda dost udivuje že to doplňovali jen po hmatu a bez ultrazvuku ale třeba se pletu nevím, neb band nemám, zaplať bůh za to, po tom co o tom slyším a čtu...
Proč ti vůbec odmítli udělat plikaci ? protože máš tu bandáž v pořádku ? no v pořádku asi nebude né ? když máš pořád hlad, a i když dodržuješ co máš, nehubneš... co ti řekli na tohle? _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
Založen: 23.1.2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Severní Čechy, Štětí
|
Zaslal: so duben 30, 2011 9:41 pm Předmět: |
|
|
Glumi, nedá mi to a musím reagovat.
Já jsem toho příkladem, že to o váze není!!!!!!!!!!!!!!!!! Jsem starší než Ty a před lety už mě díky negativním nálezům chtěli v Praze na Bulovce odebrat dělohu...
Musím souhlasit se Zakletou... čím víc Tě bude tahle myšlenka svazovat, tím bude hůř.
Více SZ. _________________
band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cindicek
|
Zaslal: so duben 30, 2011 9:41 pm Předmět: . |
|
|
gluminka: to je mi moc lito..myslim si, ze tvuj problem bude i trochu v psychice. Vykasli se ted na to, ze ti zavrhli plikaci a podobne. Vem to tak, ze mas proste bandaz a zkusis jeste vse mozne, aby se to nejak rozjelo. Sportujes? Zajimalo by me, jak uz nekdo psal, co ti rekli na to, ze kdyz dodrzujes veci tak, jak mas, tak ze nehubnes. Jeste me napada, nejis-li zbytecne kaloricka jidla (napoje). Tehotenstvi chapu, ale presto mi tvoje vaha nepripada nijak zavratne vysoka...pokud nemeris metr.. _________________
28 let, bezdětná, 2 ovčáci, bezva rodina a 5 a půl roku přítel, 13/4/2011 plikace OB klinika |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: so duben 30, 2011 9:46 pm Předmět: |
|
|
cindi
jak je na kašovité ?  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
cindicek
|
Zaslal: so duben 30, 2011 9:55 pm Předmět: . |
|
|
zakleta: hele nadherne:-))) jako fakt musim rict, ze tohle je uz tezkej luxus:-D pro me byla ta tekuta nejvetsi utrpeni - neda se tam toho moc vymyslet (samotnou omacku bych treba nepozrela)
Takze muj dnesni jidelnicek, zajima-li te to:
1.rano tvarohacek
2.bramborova kase
3.tomatova polivka s parmazanem
4.bramborova kase s mletym masem
5. bramborova kase s mletym masem
zitra planuju bananek a jablicko plus tam mam jak zbytek polivky, tak kase a masa:-) _________________
28 let, bezdětná, 2 ovčáci, bezva rodina a 5 a půl roku přítel, 13/4/2011 plikace OB klinika |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|